Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Kayserispor ile sil baştan ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Harika gidiyorsun devamını mutlaka bekliyoruz
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu akşam yazmanı bekliyoruz Kaan.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar bir de taktik ekranını koyarsan güzel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mükemmel gidiyorsun ligin en iyi oyuncuları sendne şampiyonluk gelmezse yazık olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktiğini yayınlayabilirmisin? İyi bir taktiğe benziyor...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

evet taktiğini bi yayınlarmısın. Çük üst düzey olayan bi kadroyla baya iyi işler çıkarmışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimz ve forumdan gencerker arkadaşımızın yaptığı 4-1-3-2 taktiğini dönüşümlü kullanıyorum arkadaşlar.Bugün ekleyemeyebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah bugün eklersin devamını merakla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabret azcık yunus yahu cok guzel gıdıyorsun kardes hadı devamını ekle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devamını eklemeni bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İç sahada karşılaştığımız Konyaspor karşısında güzel bir oyun ortaya koyduk.Hakkettiğimiz bir maçtı.

Deplasmanda yine kazanıyoruz.Gökhan gol krallığına gidiyor.

Şansımızın hiç tutmadığı Manisaspor'u Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Maçında evimizde 3-0 gibi net bir skorla yendik.Üzerimizden bir yük kalktı...Yarı finaldeki rakibimiz Fenerbahçe oldu.

Kusura bakma 1502005

Ankaragücü'nü zorda olsa yendik ve adım adım şampiyonluğa gidiyoruz.

Kasımpaşa'da bize dayanamadı bir 3 puan daha ...

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Fenerbahçeyi hiç ummadığımız bir skorla mağlup ettik.Bu arada Oftaşspor maçını eklemeyi unutmuşum o maçı da 2-0 kazandık.

Ankaraspor'u elimizden kaçırdık,sağlık olsun deplasmandan 1 puan ile dönüyoruz.

Rize'yi çok farklı mağlup ettik hakkaten de kötü oynadılar..

Türkiye kupasında 2.maçta yenilmemize rağmen ilk maçtaki skor bizi finale taşıdı.Finaldeki rakibimiz Galatasaray oldu.

Ve işte tarihi maç...Maçtan önce skoru sorsalar beraberlik derdim ama ben susayım ss konuşsun ...

Manisaspor'u bu maçta yenerek şampiyonluğumuzu ilan ettik...

Son iki maçımızı da galibiyet ile tamamladık

Ve Türkiye Kupası'da Kayserispor'a gidiyor !

Galatasaray'ı da Türkiye kupasında mağlup ettik ve duble yaptık.

Ligin en iyi futbolcusu Buonanotte oldu.

Ligin en iyi yabancı futbolcusu da yine Buonanotte ...

Ligin en iyi menajeri ben oldum

Ve gol kralı 28 golle Gökhan Ünal oluyor...

Kral kupanın da en golcü ismi oldu...

Kral kupanın en değerli futbolcusu ...

Yılın Kadrosu

Last edited by QaaN-07 : 14.Haziran.2008 at 13:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi resimleri küçük eklemesen;

Abi süper olmuş 2 kupayıda almışsın seneye Şampiyonlar Ligi'nde de başarı bekliyoruz.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ImageShack de hata vardı
    Resim upload dan yükledim böyle oldu
    ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan büyük bir başarıya imza attın.Çifte kupa kaldırdın.Seneye avrupa kupalarında başarılı olacak bir kadro kurmanı bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

supersın kaan.. kayserıyle buyuk ısler yapmıssın avrupa'da neler yapacaksın cok merak edıyorum gruptan cıksan yeter heralde ama daha ıyıssı neden olmasın basarılarının devamı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.75 MN € param var oyuncu önerilerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baya iyi bir para eksik bölgelerin neresi Kaan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer Çalışmaları

Son Şampiyon Kayserispor sezonu açarak transfer çalışmalarına başladı.Başkan Recep Mamur,düzenlediği basın toplantısında kulübün Teknik Direktörü Ahmet Kaan Selçuk'un raporu doğrultusunda 2 Stoper,1 Ortasaha ve 1 de Sol bek almak istediklerini söyledi.Mamur sözlerine "Güney Amerika ve Avrupa'ya gözlemcilerimizi göndererek futbolcu araştırmalarımıza başladık" ekleyerek basın toplantısını sona erdirdi.

Zürriyet Spor Servisi

Ve acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bıraktık.Kayserispor tarihinin en parlak dönemini Ahmet Kaan Selçuk ile yaşamıştı.Katıldığı tüm kupalarda zafere ulaşan Kayserispor ile artık yavaş yavaş da Avrupa'ya açılmak istiyorduk.

Bunun için bize hem iyi bir para kaynağı hem de kaliteli futbolcular lazımdı.Başkan Recep Mamur ile görüşerek 2.sezon hedeflerimizi belirttik.Buna göre ligde şampiyon olacağımızı ve Şampiyonlar Ligine katılacağımıza dair söz verdim.Başkan da bu hedefler doğrultusuna transfere tam 9.75 MN € para ayırdı.

Servet Çetin Kayserispor ile sözleşme imzaladı !

Son yıllarda yakaladığı başarılı çıkış ile göze çarpan stoper Servet Çetin ile 3 yıllık mukaveleye imza attık.Basın toplantısında Genel Menajer Süleyman Hurma ile yan yana oturan Servet "Kayserispor'a geldiğim için mutluyum.Amacım burada Kayserispor ile üst üste 2.kez şampiyon olmak" şeklinde konuştu.Genel Menajerimiz Süleyman Hurma da Servet Çetin'in Türkiye'nin en iyi stoperi olduğunu belirterek, çok iyi bir transfere imza attıklarını söyledi.

César Villaluz Kayserispor ile sözleşme imzaladı !

1 AMC'ye ihtiyacımız vardı.Çünkü Genç Veli Kavlak ile Avrupa'da başarı gelmezdi.Uzun süredir devam ettirdiğimiz Güney Amerika araştırmamızda Cruz Azul'dan César Villaluz'a rastladık.Çok yetenekli ve gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu Potential Ability değerinden belliydi.İstediğimiz bir transferdi ve gerçekleştirdik.Basın huzurunda imzaladığı resmi sözleşmeye göre 5 yıl kadar Kayserispor forması giyecekti.Basın mensuplarının da sorularına cevap veren Villaluz amacının Kayserispor ile Avrupa'da başarılı olmak olduğunu açıkladı.

Aurélien Teaudors Kayserispor ile sözleşme imzaladı !

1 yabancı stoper daha almayı planlıyorduk ve planlarımıza en yatkın olan isim hem yeteneği hem de potansiyeli ile FC Sochaux takımından Aurélien Teaudors'du.Sözleşmesinin sona ermesi ile yani Bosman kuralı ile bu futbolcuyu da bünyemize kattık ve defansı sağlama aldık.Basın huzurunda resmi sözleşmeye imza atan Teaudors "Genç yaşım sebebiyle ilk sezon olmasa bile ikinci sezon Kayserispor'un değişilmezi olacağım." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Hayrettin Yerlikaya Kayserispor ile sözleşme imzaladı !

Hedeflerimiz doğrultusunda 1 de sol bek mevkiine takviye yapmak vardı.Bu sorunu da sözleşmesi sona eren Hayrettin Yerlikaya'yı alarak hallettik.Basın toplantısında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hayrettin "Anadolunun gururu ve şampiyonluk hasretine son veren Kayserispor'a geldiğim için çok mutluyum.Amacım burada kalıcı olup,formamı en iyi şekilde temsil etmek."dedi.

Ve transfer harekatmız da böylece sonlandırdık.Tabi eğer şartlar izin verirse 1-2 transfer daha yapabiliriz.Bütçemiz de şuan 4.5 MN € değerinde para kaldı ve bu parayı en uygun şekilde kullanmaya çalışacağız..

To Be Continued ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar transferler çok güzel umarım avrupada da başarılı olursun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar transferler çok güzel umarım avrupada da başarılı olursun
    Teşekkür ederim.Transferler aslında aklıma pek yatmadı.Ama tabi 9.75 MN € gibi bir parayı tek bir adam için kullanmaya kıyamazdım.Bu yüzden de makul transferler yaptık.

Ahmet Kaan Selçuk Zürriyet Gazetesinde Ayın Röportajında !

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Öncelikle röportajımıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

A.Kaan Selçuk:Rica ederim.

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Evet öncelikle Kayserispor ile yakaladığınız başarılardan bahsedelim.Bir çok kişi artık anadoludan şampiyon gelmez düşüncesindeydi fakat siz bu düşünceyi yıktınız.Bu başarıyı nasıl yakaladınız?

A.Kaan Selçuk:Hırs,çalışkanlık ve azim...Bu 3'lü sizin şampiyon olmanız için yeterlidir.Futbolcularımız da bu 3'ü zaten bulunuyordu.Biz şampiyon olduysak benden çok futbolcularımın özverileri ile şampiyon olduk.Anadolu'dan nihayet bir şampiyon çıkardık ve hedeflerimiz şimdi Kayserispor ile Avrupa'da başarılı olmak.

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Şampiyon olduğunuz kadronun yaş ortalaması yalnızca 24'tü.Bu genç takımın tecrübesiz oluşu sizi endişelendirdi mi?

A.Kaan Selçuk:Kesinlikle hayır.Gerek yaptığımız birebir görüşmelerde,gerekse toplantılarımız da futbolcularıma çok güvendiğimi ve her birinin işlenmemiş birer elmas olduklarını dile getirmeye çalıştım.

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Gelelim Gökhan,Cangele,Buonanotte ve Mehmet Topuz'a...Bu 4 futbolcu hakkında görüşlerinizi alabilirmiyiz?

A.Kaan Selçuk:Tabiki...Öncelikle Gökhan ile başlayalım.Gökhan gerçekten de çok kaliteli bir futbolcu.Attığı akıl dolu goller,sahadaki beyefendiliği ve takım ruhu bu sezon onun gol kralı olmasında baş roldu.O benim kilit oyuncum ve takımımıza uzun yıllar hizmet edebilecek bana göre Türkiye'nin en iyi santraforudur.

Franco Cangele de Gökhan ile çok iyi anlaşıyor.Kendisi bize gelmeden önce Sakaryaspor'da kiralık oynamış ve vasat performansı aşamamıştı.Cangele tek forvet futbolcusu değildi çünkü.Onun yanına Gökhan gibi hava toplarında etkili olabilecek ve Cangele'ye top indirebilecek bir santrafor lazımdı.Cangele'de Gökhan ile birlikte forveti paylaştığında gördüğümüz gibi ligde 32 maçta 19 gole imza attı.Onun da ben çok yetenekli ve genç bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Türk Milli Takımımızda da oynamasını çok isterim.

Diego Buonanotte'yi takımımıza kazandırdığımız da böyle bir patlama yapacağını biz de tahmin edememiştik.Bir ortasaha oyuncusu olmasına rağmen ligde 17 gol kaydederek istatistikleri alt üst etti.Hızlı,bitirici ve teknik.Bunların hepsi Buonanotte'yi zirveye taşıyabilecek özellikler.

Mehmet Topuz kadromuzun en değerli oyuncularından bir tanesi.Oda geçen sezon ligde 10 gol kaydetti ki kendisi bir ortasaha futbolcusu.Kayserispor'un yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birisi ve uzun yıllar daha bize fayda sağlayabileceğini umuyoruz.

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Kayserispor ile sözleşme imzaladığınızda bütün spor çevresi ve taraftarlar isyan etmişti.Şimdi ise siz Kayserispor'u ligde ve kupada şampiyon yaptınız.Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

A.Kaan Selçuk:Bu başarıları yakalamak aslında beni de şaşırttı.Bu başarıları yakalamamıza dayanak sağlayan ve bana inanan Kayserispor yönetimine burdan bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.Türk medyası bilindiği gibi zaten başlı başına bir karmaşa...Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz günün ertesinde ismini vermeyeyim bir spor gazetesi Türkiye'nin en iyi menajeri olduğumu yazıyordu.Bu gazete sezon başında ise Kayserispor'a geliş haberimin başlığını "rezillik" olarak seçmişti.Fazla yorum yapmayacağım.

Zürriyet Gazetesi Spor Muhabiri:Peki bizimle röportaj yaptığınız için teşekkür eder,başarılarınızın devamını dileriz.

A.Kaan Selçuk:Ben teşekkür eder ve size de mesleki hayatınızda başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Devamını bekliyoruz müthişsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferleri pek tanımıyorum ss koyabilirmisin Kaan?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezonu müthiş bitirmişsin.Transferler de güzel.Yeni sezonda önceki sezonki başarılarının üstüne koyman dileğiyleeeeee..

sakary Ali Misafir

bir sezonda 2 kupa gerçekten müthiş transferlerde güzele benziyor bakalım şl de ne yapacaksın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler süper, transferler için yaptığın resimleri sen mi yaptın gerçekten? Süper olmuşlarda.
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri