bundan sonra hangi takımı alırsam alayım önce Uğur Yıldırım alacağım...süper bi adam ya...
bundan sonra hangi takımı alırsam alayım önce Uğur Yıldırım alacağım...süper bi adam ya...
porto lu diego ve c. tevez
benimde vazgeçemediklerim yok çünkü bi takımdan sıkıldıysam ve o takıma vazgeçemediklerim dediklerimi aldıysam ve sonra yeni bir oyuna başlayıp yine aynı oyuncuları alırsam yine sıkılırım. O zaman fm de araştırmacı ruhu kalmaz. Yani trasferler aynı şu aynı bu aynı.![]()
iyi de zaten 11 tane vazgeçilmez olmaz ki...1-2 taneden bahsediyoruz...
CM 02/03'de vazgeçemediğim bir adam vardı Arkadiusz Bak diye, hangi takıma gitsem alırdım. Her maç 1 gol atar 1 asist yapardı en az. Büyük ihtimalle oyunda hata olarak yapmışlardı adamı. Ondan sonra da öyle bir adam bulamadım zaten ve vazgeçilmez bir adamım olmadı o yüzden.
Villarreal'li Gonzalo
ben serkan gedik, Ermis sercan , kırıkkaya sencan , sabankay oğuz dan vazgeçmem
mülayim erdem - cafercan aksu
tabi oyun ilk açıldığında değil....
sende ben gibi beykozsporlusun heraldeOriginally Posted by DJ. Giray
![]()
sana katılıyorum super adam ne ozellık ararsan var defanstan frıkık e orta sahadan golcülüğe bir de formu hiç düşmüye en kotu 8 le oynuyo ama ılk yıl alamazsan baska takıma satılıyo ve o klub de onu satmıyo tabıkı yanı ılk yıl mutşlaka alınmalı benceOriginally Posted by nart_susruko
![]()
okan koc ile koray'ı ben de tavsiye ederim. hani benim meşhur koçlara oyuncu beğendiremediğim oyun varya orada artık beş yıldız alan üç oyuncudan biri. koray da feyenoord ile oynarken hollanda'da yılın topçusu seçildiydi.Originally Posted by ridvanu
pek tavsiye etmem. ama adamın sevdiği takım galatasaray. orada iyi oynayabilir.Originally Posted by nart_susruko
başka takımlarda denemedim ama Galatasaray'da iyi...ama eminim diğer takımlarda da iyidir...Originally Posted by drciwan
![]()
valla galatasaraya gelırken hayallerındekı takımda olduğu için adam bomba gıbı oynuyo ve kesınlıkle hiç bir defans durduramıyo takımı satar gene alırım her ne pahasına olursa olsun
ben genelde takıma göre alırım ama. hemen hemen her gittiğim takıma gioda ve anthony gardner i getiririm.
evet hemde baya fazla bir beykozsporluyumOriginally Posted by mummy
bılıyosun beykoz buyuktur kufretmez ama .......... affetmezOriginally Posted by DJ. Giray
serkan
sercan
bunlar vazgeçilmez
ama sadece oyunda be dostum bılmıyom kac yasındasın ama ben kendımı bıldım bılelı beykoz lıg atlıcak
valla bu aralar fıkrım değişti artık ugur yıldırım ne pahasına olursa olsun vede okan koç takımı satarım gene bunları alırım bır tanesı en ıyı frıkık kullanan otekı en iyi gelecek vaat eden futbolcular muazzam ıkısıde
15 yaşındayımOriginally Posted by mummy
![]()
Valla ben de faydalanamıyorum.Originally Posted by nart_susruko
Benim vazgeçilmez adamlarım JAİME ALBERTO CASTRİLLON - AZAR KARADAS ve POLAT KESER![]()
yanlız deilsiniz arkadaşlarOriginally Posted by akrepkral
![]()
anelka, deisler, van der vaart, sneijder, duff
Valla o muslu benimde işime yaramıyor mehmet polat Kesiyor musluyu
abi heryere yazıyorum, şu anthony gardneri bi alınsüper oyuncu ya
İrfan Başaran da benim vazgeçilmezim. CM 03/04 den beri her gittiğim takıma mutlaka alırım. 2010 larda en iyi orta sahalardan biri oluyor. (FM de de)
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
Originally Posted by nart_susurko
Originally Posted by akrepkral
işte 3 musluzedeOriginally Posted by mummy
vitti - okan koç - evandro roncatto
tek kelimeye JOAQUIN'dir!!!!!!!!!!!!![]()