Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: ArsenaL

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Abi derbi karnen çok fena yaw düzelt şunu

Chelsea maçlarında takımın yarısı genç olduğu için olimpiyatlardaydılar onun için sonuçlar kötü oldu..

harika bir yönetimin var gençlere önem vermen çok güzel bir şey ama obodo'yu büyük umutlarla almıştın sanırım niye gönderdin anlamadım sezona fena başlamamışsın

cengavs Obodo değil Ogogo , Ogogo alt yapıdan bir oyuncuydu bir ışık görmediğim için bonservisini eline verdim.

Arsenal ile ben de bir kariyer yapmıştım seni biraz cimri gördüm oysa ki Arsenal oyunda finansı en iyi olan kulüp

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Arsenal ile ben de bir kariyer yapmıştım seni biraz cimri gördüm oysa ki Arsenal oyunda finansı en iyi olan kulüp
    Oyunda finansı en iyi olan kulüp Chelsea.
    Arsenal' in 134, Chelsea' nin 206. Fakat hedefi şampiyonluk olarak ayarlıycaksınız ve yönetim odasından transfer bütçesini arttıracaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fransız futbolculara yönel.Nasri,Ben Arfa,Menez'i alıp FAbregas'la birlikte orta sahada oynattınmı mükemmel bir ortasahan oluşuyor.Altyapıda Merida ve Landsbury var.Bunları ikinci veya üçüncü sezon kadroya alıp bi iki sezon oynatıp iyi paraya satabilirsin.Forvette de Bendtner'den vazgeçme derim.Her sene minimum 20 golü olur.Hleb ve Gallas'ı satmasaydın keşke.Hleb çok asist yapıyor Gallas-Toure ikilisi de 2-3 sene sorunsuz bi defans hattı yaşamanı sağlardı.

Devam.

Wolves 0-3 Arsenal

Şampiyonlar Ligi Jerusalem 2-3 Arsenal

Arsenal 1-0 Blackburn

Lig Kupası . Malesef İpswich'e elendik 90 dakika 0-0 bitti uzatmalar da golü attık ama 120. dakikada İpswich in kalecisi kafayla gol attı ve penaltılara gitti maç ama elendik.

Reading 1-1 Arsenal

CL Arsenal 2-0 Bordeaux

Arsenal 3-0 Tottenham

Man. City 0-1 Arsenal

CL Arsenal 2-1 Juve

Arsenal 3-0 Everton
    Last edited by gtTs26 : 25.Haziran.2008 at 15:27

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Kardeş arsenal ii takım fakat ingiltere liginde fikstür çooook ama çokkk sıkışık ben 3 gün sonra bir maç sonra 4 gün sonra bir maç filan oyuyodum o yüzden fa llig filan bu kupalara çok önem verme oyuncular çok sakatlanıyo be n birkça maça 2 -1-3 yedekle filan çıktım yaw çokkk yoruluyolar dikkat et buna

Bende kariyeri çok hızlı anlatıyorsun.Bence iyi gidiyorsun çünkü benim arsenalle yaptıklarımı bilsen ilk 10'a giremiyorum ve ilk seneden kovuluyorum.Ama sadece Arsenalle böyle bir türlü gol atamıyor takım.

sakary Ali Misafir

ipswich maçını kalecinin gol atması ilgniç fm'de ilk defa karşılarştım

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ipswich maçını kalecinin gol atması ilgniç fm'de ilk defa karşılarştım
    Evet bende şok yaşadım . Hemde 120. dakika da attı adam .

Fulham 0-5 Arsenal idman havasında bir maç oldu .

CL Juve 1-0 Arsenal Deplasman da 90. dakikaya kadar müthiş nücadele ettek Fabianski yaptığı kurtarışlarla maçın adamı oldu ama son dakika da Camoranesi'nin şutu gol olunca yenildik.

Arsenal 1-1 Bolton yedek oyuncularla çıkdığım maçda Senderos defansda topu Diouf'a kaptırınca 1-0 geriye düşdük. Ama Senderos'un yerine oyuna giren Garay beraberliği getiren golu attı.

Arsenal 3-0 Liverpool Liverpool'u tokatladık

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri