Abi derbi karnen çok fena yaw düzelt şunu
Abi derbi karnen çok fena yaw düzelt şunu
Chelsea maçlarında takımın yarısı genç olduğu için olimpiyatlardaydılar onun için sonuçlar kötü oldu..
harika bir yönetimin var gençlere önem vermen çok güzel bir şey ama obodo'yu büyük umutlarla almıştın sanırım niye gönderdin anlamadım sezona fena başlamamışsın
cengavs Obodo değil Ogogo , Ogogo alt yapıdan bir oyuncuydu bir ışık görmediğim için bonservisini eline verdim.
Arsenal ile ben de bir kariyer yapmıştım seni biraz cimri gördüm oysa ki Arsenal oyunda finansı en iyi olan kulüp![]()
Fransız futbolculara yönel.Nasri,Ben Arfa,Menez'i alıp FAbregas'la birlikte orta sahada oynattınmı mükemmel bir ortasahan oluşuyor.Altyapıda Merida ve Landsbury var.Bunları ikinci veya üçüncü sezon kadroya alıp bi iki sezon oynatıp iyi paraya satabilirsin.Forvette de Bendtner'den vazgeçme derim.Her sene minimum 20 golü olur.Hleb ve Gallas'ı satmasaydın keşke.Hleb çok asist yapıyor Gallas-Toure ikilisi de 2-3 sene sorunsuz bi defans hattı yaşamanı sağlardı.
Devam.
Wolves 0-3 Arsenal
Şampiyonlar Ligi Jerusalem 2-3 Arsenal
Arsenal 1-0 Blackburn
Lig Kupası . Malesef İpswich'e elendik 90 dakika 0-0 bitti uzatmalar da golü attık ama 120. dakikada İpswich in kalecisi kafayla gol attı ve penaltılara gitti maç ama elendik.
Reading 1-1 Arsenal
CL Arsenal 2-0 Bordeaux
Arsenal 3-0 Tottenham
Man. City 0-1 Arsenal
CL Arsenal 2-1 Juve
Arsenal 3-0 Everton
![]()
Last edited by gtTs26 : 25.Haziran.2008 at 15:27
Kardeş arsenal ii takım fakat ingiltere liginde fikstür çooook ama çokkk sıkışık ben 3 gün sonra bir maç sonra 4 gün sonra bir maç filan oyuyodum o yüzden fa llig filan bu kupalara çok önem verme oyuncular çok sakatlanıyo be n birkça maça 2 -1-3 yedekle filan çıktım yaw çokkk yoruluyolar dikkat et buna
Bende kariyeri çok hızlı anlatıyorsun.Bence iyi gidiyorsun çünkü benim arsenalle yaptıklarımı bilsen ilk 10'a giremiyorum ve ilk seneden kovuluyorum.Ama sadece Arsenalle böyle bir türlü gol atamıyor takım.
ipswich maçını kalecinin gol atması ilgniç fm'de ilk defa karşılarştım
Evet bende şok yaşadım . Hemde 120. dakika da attı adam .
Fulham 0-5 Arsenal idman havasında bir maç oldu .
CL Juve 1-0 Arsenal Deplasman da 90. dakikaya kadar müthiş nücadele ettek Fabianski yaptığı kurtarışlarla maçın adamı oldu ama son dakika da Camoranesi'nin şutu gol olunca yenildik.
Arsenal 1-1 Bolton yedek oyuncularla çıkdığım maçda Senderos defansda topu Diouf'a kaptırınca 1-0 geriye düşdük. Ama Senderos'un yerine oyuna giren Garay beraberliği getiren golu attı.
Arsenal 3-0 Liverpool Liverpool'u tokatladık
![]()