Maçları yarın eklemeni bekliyorum-uz...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
EVET ARKADASLAR ADAY KADROMUZ ÖNCEKİ YAZDIGIMDAN 2 OYUNCU FARKLI FATİH TEKKE KADRODAN CIKARTILDI VE SABRİ NİN YERİNE MUSLU NALBANTOGLU TAKIMA DAHİL EDİLDİ.
VE EURO 2008 BASLIYOR!!!!!!!!
EURO 2008 GRUP 1. MAC
EURO 2008 GRUP 2. MAC
EURO 2008 GRUP 3. MAC
VE CEYREK FİNALDEYİZ. İŞTE ESLESMELER:
TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINDA SOK!!!!
NURİ SAHİN TURNUVAYI KAPATTI. SIRBİSTAN MACINDA HAT-TRİCK YAPAN MİLLİ FUTBOLCUYA NAZAR DEGDİ. SON ZAMANLARDA BEKLENENİ VEREMYEN EMRE BELÖZOGLUNUN YERİNE DÜSÜNDÜĞÜ NURİ SAKATLANINCA ÜMİT BOĞA YI SIKINTI BASTI. OYSAKİ NURİ SIRBİSTAN MACINDA 3 GOL ATARAK YILDIZLASMISTI.
TariboWest
Güzel gidiyorsun Portekiz'i geçersin umarım.
Nuri sakatlığı kötü olmuş.
başarılar türkiye yarı finale çıktı umarım sen de finale çıkarsın
Bu arada Hırvatistan'ı da yıktık ve yarı finaldeyiz.Şayet Portekiz'i eleyip sende yarı final oynayamazsan en azından Fatih Terim hakkında bundan sonra eleştiri yapamazsınİşin şakası tabi de,Portekiz zor valla..Fm de inanç,ruh,yürek faktürü çok fazla etken değil.....Bu arada dikkat ettimde Dünya Kupası eleme grubunda gerçekte olduğu gibi yine İspanya gelmiş.Hadi hayırlısı.
EURO 2008 CEYREK FİNAL MACI
YENİLİYORUZ VE VEDA EDİYORUZ AMA İNANINKİ BEN HAKETTİM 3 GOLÜ KENDİM ATTIRDIM BİRİNİ SERVET DEFANSTA KAPTIRDI KARSI KARSIYA YEDİM UZATMANIN SON DAKİKASINDA VOLKAN TOPA VURMADI CALIM ATMAYA KALKTI. 2. GOLDE DE HAKAN BALTA TOPU ISKALADI GOL OLDU. İLK DEFA GERCEKTEN COK ÜZÜLDÜM FM DE BİR MACTA ELENDİĞİME MİLLİ TAKIM OLUNCA AKAN SULAR DURUYO. SUNU BELİRTMEK İSTİYORUM TAKIMDA BAZI OYUNCULARI KESMENİN VAKTİ GELDİ GENCLESTİRMEYE GİDİCEM VE AYRICA TECRÜBELİLERİ DE ALICAM TABİKİ BİR HARMAN YAPIP 2010 DÜNYA KUPASI NA GİDİCEM İNSALLAH
TariboWest
Türkiye hiç bir zaman defans yapmayı başaramaz.O yüzden her zaman saldıracaksın.Avrupa'nın Brezilyası gibiyiz.Bir Çekler gibi,İtalyanlar gibi,Almanlar gibi sağlam oynayan bir takım olamayız.Bizim teknik oyuncularımız fazla ve Türkler fazlasıyla kısa oyunculardan oluşuyor.Bu nedenle Avrupa'da göze hoş gelen futbolu bir tek Portekizliler ve Biz oynuyoruz.O yüzden Portekiz'e elenmemiz çok da sürpriz olmadı benim için.
Dünya Kupası eleme grubunda ise tek yapman gereken İspanya maçlarına kadar hiç bir takıma puan kaptırmaman gerekiyor.İlk ikide olursan Play-off maçlarına kalırsın...Hadi hayırlısı.
tÜrkİye Nİn 2010 DÜnya Kupasi Elemelerİnde Romanya İle Yapacagi Mac Kadrosu Aciklandi. Takimda Su Oyuncular Bulunuyor:
aurelİo,semİh SentÜrk (fenerbahce)
orkun Usak,servet Cetİn,hakan Balta,arda Turan (galatasaray)
serdar Kurtulus,İbrahİm Toraman (besİktas)
tolga Zengİn,gÖkdenİz Karadenİz /trabzonspor)
aydin Toscali,mehmet Topuz (kayserİspor)
varol GÜven,ugur İnceman (vestel Manİsaspor)
serkan Kirintili (ankaragÜcÜ)
hayrettİn Yerlİkaya (sİvasspor)
egemen Korkmaz (bursaspor)
hamİt Altintop(bayern MÜnchen),emre BelÖzoglu(newcastle Unİted),nurİ Sahİn(feyenoord),tuncay Sanli(mİddlesbrough),nİhat(barcelona),mevlÜt Erdİnc(sochaux)
TariboWest
Elenmene üzüldüm inşallah 2010 da başarılı olursun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ GRUP 1. MACI
2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ GRUP 2. MACI
2010 DÜNYA KUPASI ELMELERİ GRUP 3. MACI
EVET 3 MACI GERİDE BIRAKTIK. İYİ BASLAMADIGIMIZ DÜSÜNÜLEBİLİR AMA BUNA DA SÜKÜR CÜNKÜ ROMANYA İSPANYA YI YENDİ VE 7 PUANLA ROMANYA LİDER BİZ DE 4 PUANLA 4. YÜZ GALİBA YANİ 3 PUAN VAR ARADA SİSTEMİ DEGİŞTİRDİM TAKMIN ÖNÜMÜZDE DAHA UZUN BİR SÜRE VAR TABİKİ SİSTEME UYMAYAN OYUNCULAR YILDIZ DA OLSA TAKIMDAKİ YERİNİ ALMAYACAK.ARTIK GENCLERİ TOPARLYIP SİMDİKİ GİBİ DİNAMİK VE MÜCADELECİ BİR TAKIM YARATMANIN VAKTİ GELDİ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet Arkadaslar Su An 2008 Deyİm İspanya Maci Var 2009 Un Martinda Daha Cok Uzun SÜre Var Ama Kadroyu Sekİllendİrdİm. BÜyÜk İhtİmalle Fazla DegİŞİklİk Olmaz Bu Kadrodan Belkİ 1-2 Tane Daha Genc Yetenek Eklerİm Takima Servet Emre BelÖzoglu Gİbİ Adamlari Cikartitim. İŞte Su Ankİ Aday Kadrosu:
kalecİler
volkan Demİrel
serkan Kirintili
ufuk Ceylan
defans Oyunculari
hakan Balta
volkan Yaman
gÖkhan Zan
bekİr İrtegÜn
İbrahİm Toraman
servet Cetİn
hamİt Altintop
serdar Kurtulus
orta Saha Oyunculari
arda Turan
tuncay Sanli
emre BelÖzoglu
nurİ Sahİn
mehmet Aurelİo
mehmet Topal
mehmet Topuz
gÖkdenİz Karadenİz
forvetler
nİhat Kahvecİ
halİl Altintop
semİh SentÜrk
mevlÜt Erdİnc
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaslar kariyeri bitirmek zorunda kaldım savelediğim oyunu geri acmak için oyuna girdim oyunu yüklemiyor ve hata veriyor ben de sildim oyunu takip ettiğiniz için tesekkürler. bunun nedeni ne olabilir bir de yeni bir kariyerle aranıza tekrar dönecegim
Last edited by GeorgeWeah : 21.Haziran.2008 at 17:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
iyi bir kariyer oluyordu ama neyse.
Tüh ne güzel de gidiyordun neyse sağlık olsun
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
napalım sağlık olsun yeni kariyerini bekliyoruz
evet yöneticilerden kariyerin kaldırımasını rica ediyorum bitti cünkü
TariboWest