İkiniz de iisiniz favorim benim de takımım olan barca devam edin onur abi benim kariyerle ilgilenirsen yorumlarını beklerim ve sevinirim
İkiniz de iisiniz favorim benim de takımım olan barca devam edin onur abi benim kariyerle ilgilenirsen yorumlarını beklerim ve sevinirim
Saol desteğin için tabi yorum yazarım![]()
Devamını bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Devamı gelicek,fakat Gencal'ın Ortalama Yükseltme sınavı var ona hazırlarnıyor,Dün akşam giricektik maç olduğundan giremedk,bugün ilerlicez umarım![]()
İlerlemenizi bekliyoruz devam edin hadi barca ben de Los Culés arasındayım![]()
devamını bekliyoruz
Kusura bakmayın,devamı yarına kaldı.Yarın Öğleye doğru en azından ligin yarısına geliriz.![]()
güzel bir kariyer olacağa benziyor.. başarılar ikinizede arakadaşlar
Last edited by Onur123 : 27.Haziran.2008 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Hafta
Valencia-3- -0-Milan
Daha ilk dakikalarda süper oynamaya başladık.Kurduğumuz baskı sonucunda bir penaltı kazandık ama David Villa penaltıyı gole çeviremeyerek bütün Valencia taraftarlarını üzdü.İlerleyen dakikalarda Silva'nın foul yüzünden golü sayılmadı...Ancak takım ve özellikle bu 2 oyuncum yılmadı.Silva 2 gol attı David Villa da 1...Tek kelimeyle süper bir maçtı.Şampiyonlar Ligine süper başladık...
Tebrikler özellikle Valencia'nın galibiyeti süper.
İkinizinde maçları çok iyi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
La Liga 4.Hafta
Real Betis-1- -4-Valencia
Bu maç bizim adımıza çok rahat geçti.Şov yaptık adeta.Anck çok kötü bir olay oldu...
Joa quin yaklaşık 4 ay sahalardan uzak...
La Liga 5. Hafta
Valencia-4- -1-Espanyol
Yine çok rahat maç oldu sahadan 3 puanla ayrıldık...
La Liga 6. Hafta
Deportivo-2- -0-Valencia
Oyundan koptum...Baş antrenörümüz maalesef görevini yerine getiremedi...Ve sonuç ortada.Bu skordan sonra baş antrenörü kovmak istedim fakat yönetim bu işin parasal sorunları yüzünden reddetti!Burdan yönetimi kınıyorum
Böylece lig deki 6 maçın 4 ünü kazanmış olduk 12 puanımız var...
Şampiyonlar Ligi'nde ise tek maç oynandı ve oda kazanıldı.Grupda lideriz...
İkinizde kayıpsız giderken son maçta yaşadığın şanssızlık kötü olmuş olsun telafi edersin.
Tebrikler Onur abi deplasman ev farketmiyor senin için![]()
Onu abi çok iyi gidiyorsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Cidden Şaka Maka iyi bir ritim tutturduk,Ama zayıf noktamız var,ona çözüm bulmak zorundayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Gellelim Şampiyon Ligi 2.Maça :
Barcelona : 3 Ajax : 0
Bariz Üstündük,Avrupada bizi durduracak takım göremiyorum![]()
![]()
La Liga 7.Hafta
Evet bir Lig maçıyla Tekrar Karşınızdayız.Yine çok iyi Durumdayız,rakibimizi çok iyi bir skorla geçtik.
Barcelona : 5 Racing : 0
![]()
Last edited by Onur123 : 29.Haziran.2008 at 20:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi 2. Maç
Marsilya-1- -1-Valencia
Bu maça birşey demeyeceğim zaten koptum antrenör oynadı beraberlikde iyidir
La Liga 7. Hafta
Athletic-1- -4-Valencia
Sonunda kendimizi bulduk moral açısından güzel bir maç oldu...
Sadece Valencia'nın Marsilya maçı iyi olmamış onun haricinde süper gidiyorsunuz tebrik ederim.Onur abi aynen devam 7 de 7 38 de 38 olsun![]()
La Liga 8. Hafta
Valencia-1- -0-Murcia
Kırmızı kart gördük...Son dakikalarda öldük öldük dirildik ama kazanmayıda bilidik...
Şampiyonlar Ligi 3. Maç
Valencia-3- -0-Shakhtar
Rahat bir maç oldu rahat kazandık...
La Liga 9. Hafta
Villarreal-3- -4-Valencia
İlk yarıyı 3-0 önde kapadık ama ikinci yarı öldük öldük dirildik...Rossi iki tane kafa golü attı.Ama Zigic son golüyle bizi rahatlattı.Nihat 90 da frikikten atsada pek önemli sorun oluşturmadı maç bitti...
Transfer Dosyası...
Klübümüz Vincent Enyeama ile 2 MN Euro karşılığında anlaşmıştır.Vincent Enyeama bize 2 Ocak 2008 tarihinde katılcaktır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
La Liga 10. Hafta
Getafe-1- -0-Valencia
Söyleyecek birşeybulamıyorum.Sanırım rakip takımın kalecisini puanı 9 olduğunu sölersem anlarsınız...
La Liga 11.Hafta
Valencia-3- -0-Almeria
Zaten galip gelmemiz gereken maçta galip geldik...
Şampiyonlar Ligi 4. Maç
Shakhtar-1- -4-Valencia
Yine gayet rahat bir galibiyet aldık mutluyuz...
Last edited by Gncl1905 : 30.Haziran.2008 at 17:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
La Liga 8.Hafta
Bu maç Milli maçlardan hemen sonrasıydı.Çok kısır oynadık.İlk defa bu kadar aciz gördüm takımımı.38 de 38 gitti.Ama olsun daha hiç mağlup olmadık...Olmayı Düşünmüyoruzz !!![]()
![]()
Valladodid : 0 Barcelona : 0
Şampiyonlar Ligi 3.Maç :
Basit Maçtı.Yorgunluğu biraz atmıştık.Fakat takım bu maçta yine bolca Koştu !!.Ama güzel skor elde ettik![]()
Barcelona : 3 Sporting : 0
La Liga 9.Hafta
Açıkcası yine çok iyi bir Futbolumuz yoktu.Ama kim Vardı ?? Ronaldinho vardı... Çıktı sahneye durdurabilene Aşk olsun![]()
Ronaldinho(Barcelona ) :2 Osasuna : 0
La Liga 10.Hafta
Güzel maçtı.Kontrol bizdeydi.Muhteşem 3lümüz Eto,Ronaldinho,Hennry Sahneye Çıkınca Maçı Kazanmasını bildik.
Barcelona : 3 Zaragoza : 0
Son maçlar çok güzel
Futbolcu Bilgileri
La Liga 11.Hafta
Maçın Başında beri Üstündük.Tek Kale Oynadık.Ama gel gör Hakem Penaltı olmayan bir harekete Penaltı diyince olan oldu...Yine de İyi bir maçtı.(Bu maçla birlikte 2.beraberliğimiza aldık.Ama Hiç bir kulvarda Henüz Yenilmedik!!! )
Mallorca:1 Barcelona: 1
Şampiyonlar Ligi 4.Maç
Evet Mallorca Maçından sonra Şampiyonlar Liginde takımı dinlendirmeye Karar verdim.Ve yedeğe olan bütün futbolcuları oynattım.Fakat hem yedek kalecimiz hemde yedek oyuncularımız pek varlık gösteremeyince Oyuna Jokerlerim olan Ronaldinho ve Eto yu sürdüm.Zaten Ronaldinho nun oyuna girmesiyle Sporting Oyundan Sİlindi.Fakat Herşeye Rağmen Liedson'u durduramadık.Adeta 3 kişilik Oynadı.
Sporting: 2 Henry+Ronaldinho(Barcelona ) : 2
![]()
Onur abi beraberlikler artmışValencia'nın gidişatı şu aralar süper tebrikler.
Evet 2 tane oldu,Ve rakipler gayet basitti.Yorgunluğa veriyorum.Ama tartışmasız Şampiyonuz
![]()