Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 123 sonuç

Konu: Trabzonspor 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

nıke artık turkıyedede kendne pazar olusturmak ıstıyor ve turkıyede mıllı takımdan sora ilk ciddi anlasmayıda bızımle yaptı turkıyede bır kac kucuk takım nıke forması gıyıyo ama onlar para verıp alıo bızım ıse dırek olarak nıke bıze para verıo bız bu formaları gıyoruz.yapılan acıklamada anlasma gec yapıldıgı ıcın su an trabzonspora özel olarak tasarım yapılmıcakmış.ama bırdahakı yıl tsye ozel tasarımlar yapılcak bu sene nıkenın her takıma uygulaıgı cigilerden olacak emrahın gosterdıklerıde nıkenın bu yılkı cizgileri uzerıne uygulanmıs formalardır.

ilk ıdamandan goruntuler mıllı takımlardada ıdman forması olarak bu cızgıler vardı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şu son resimdeki 3.formayı Song'un elinde gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Benim gönlümdeki forma bu.Gerisiyle ilgilenmiyorum Madem Sadri Şener 96 ruhunu geri istiyor o zaman bu formayla çıkalım maçlara Trabzonspor tarihinin en güzel forması bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu formanın Hami imzalısı hala durur evde..96'daki içerdeki Eskişehir maçında imzalatmıştım.. ah ah bu forma yapılsın en az 2 tane alırım..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten güzel formalar ama daha ilginç tasarımlara ihtiyacı var Trabzon'un ve her takımın fark açısından , Nike anlaşması güzel olmuş Trabzonspor açısından , hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Songun giydiği forma gayet güzel
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Diğer formalarımız aşağı yukarı belli gibi.Büyük ihtimalle aşağıdakiler olacaklar:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aşağıdaki formalardan bir tek çizgili forma yok yerine resimlerden 2.sıradaki formayı koymuşlar.2.resimdeki forma en kötüsü olmuş.Onun yerine çizgili olsaydı bir derece daha iyi olabilirdi formalar.

Bence formalar fena değilde şortlar ile uyum olmamış.İğrenç bir görüntü oluşturmuş.Bunun üstüne birde Serkan eklenince daha kötü bir görüntü oluşturmuş.Bence çokta kötü değil formalar.Dediğim gibi resimlerden 2.dekinin yerine çizgili olsaydı daha iyi olurdu.Bu arada turuncu renginin tonu güzel tutturulmuş.Yinede beklentileri karşılayamadı yönetim..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Diğer formalarımız aşağı yukarı belli gibi.Büyük ihtimalle aşağıdakiler olacaklar:

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

iLk 2 formayı aLabiLirim cok güzeLLer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 forma fazla değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ılk ıkı forma super ılkını kesın alcam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Full bordo forma yapılır inşallah siyahın üstüne digerleri gitmiyor pek

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence sıradan formalar hepsi, turuncu parçalı dışında..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

son forma güzelmiş...

kesinlikle muhteşem formalar .. umarım bunlar olurda 1 ve 3 numarayı alırım :-)
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor Gerede Kampı idman forması..

yeni formalarımız ne zaman çıkacak arkadaşlar ?? trabzonda olan arkadaşlardan bilen varmı? belkide istanbulda yapılacak hazırlık karşılaşmasında yeni formalardan birini görebiliriz. ama yinede kesin çıkma tarihleri varmı ?
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    yeni formalarımız ne zaman çıkacak arkadaşlar ?? trabzonda olan arkadaşlardan bilen varmı? belkide istanbulda yapılacak hazırlık karşılaşmasında yeni formalardan birini görebiliriz. ama yinede kesin çıkma tarihleri varmı ?
    Çıkış tarihi 20 temmuz..Şafak 4

Cool

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Çıkış tarihi 20 temmuz..Şafak 4
    fietra bugün 23 temmuz halen ses seda yok nerde kaldı formalarımız ??

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    fietra bugün 23 temmuz halen ses seda yok nerde kaldı formalarımız ??
    20 temmuz dendi daha sonra bugün çıkacak dendi ama bugünde TsClub'a sordum sabah, cuma günü satışa çıkacak dediler..heralde daha ertelenmez..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni formalar çok kötü gerçekten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by Fernando Gago : 24.Temmuz.2008 at 19:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çizgili forma yok !!! Puma'nın bile o saçma tasarımlarına çizgilide var diye tahamül edebiliyordum.Bunlar ne böyle pazarda satılan 5 YTL'lik penyelerden farkı yok açıkcası bu sene forma falan almayı düşünmüyorum alırsam oda A.Villa'nın tarzında olan forma olur ama oda çok zor.Yönetim forma satışları patlayacak dedigi formalar bunlarsa kusura bakmasınlar kimse almaz bunları bide stada formayla gelinsin diye o kadar konuştular pes vallahi..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Çizgili forma yok !!! Puma'nın bile o saçma tasarımlarına çizgilide var diye tahamül edebiliyordum.Bunlar ne böyle pazarda satılan 5 YTL'lik penyelerden farkı yok açıkcası bu sene forma falan almayı düşünmüyorum alırsam oda A.Villa'nın tarzında olan forma olur ama oda çok zor.Yönetim forma satışları patlayacak dedigi formalar bunlarsa kusura bakmasınlar kimse almaz bunları bide stada formayla gelinsin diye o kadar konuştular pes vallahi..

çizgili forma özel tasarım yapılıp cıkcakmıs 5-6 sora dıye duymustum ama yalan olmasın ole duydum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Güzel görünmüyorlar açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanılıyo olabirim ama sanki sadece en sondaki beyaz bu senenin Nike tasarımı.

Diğerleri önceki senelerdede kullanılan tasarımlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Yanılıyo olabirim ama sanki sadece en sondaki beyaz bu senenin Nike tasarımı.

Diğerleri önceki senelerdede kullanılan tasarımlar.
    Ne tasarımı yahu bildigin klasik forma tüm amatör takımlar bunları giyiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bide giydire giydire Serkan'a giydirmişler adam iyice şişmiş zaten. Neyse bu formaları Yattara'da giyse iyi durmazdı zaten.

Hadi yok Logo - amblem aynı hizada değil bunu geçtik tasarım başlı başına kötü zaten. Keşke şu forma işini taraftarlara bıraksalar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor resmi sitesi heralde gelen tepkilerden sonra formaları siteden kaldırdı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Trabzonspor resmi sitesi heralde gelen tepkilerden sonra formaları siteden kaldırdı..
    Bence acilen en azından bir tasarım daha yaptırılmalı güzel bir çizgili forma ile bu rezalet biraz olsun unutturulabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Avrupa kulüplerine çok iyi formalar yaparlar gelir Türk ekiplerine uyduruk kıytırık formalar yaparlar. Nike'ın Inter'e yaptığı formalara bakın bir de Trabzonspor'a yaptığı formalara bakın. Trabzonspor Inter kadar ünlü olmayabilir, nike'a Inter kadar da prim yaptıramaz fakat bu Trabzonspor'a uyduruk formalar yapmaları için neden değildir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri