Tebrikler abi ligde süper gidiyorsun Bolton'u elersin Holosko'yu sat ortasahaya da Aurelio'yu al abi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sonuçlar fena değil skinin adı ne acaba baya hoşuma gittide ?
Gökhan İnLer yırtıcı, savaşan, acıtan bir oyuncu![]()
Ucuz bir adam olarak DM'ye Portekizli Stelvio'yu öneririm.Ayrıca gelecek vaadeden Forestieri de olabilir.
holosko'yu kesinlikle satma derim ama iyi teklif gelirse sat gitsin
Holosko'yu bende pek tutmadımbi türlü etkili kullanamadım o adamı gitti. orta sahaya Lukasz Gargula'yı öneririm. Hoffenheim kariyerimde çok yardımları dokunmuştu
birde Jurica Vranjes var iyi dm. sözleşmesiş bitecek sezon sonu
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
helal olsun turgut abi sen bjkyi şampiyon yap fenere öyle git![]()
Abi Holoskoyu bırakma bence mcye ise Selçuk İnan yada Gökhan İnler al derim![]()
Holosko'yu bırakma abi....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar hepinizin önerileri dikkate alınmıştır ve sizinde önerileriniz sonucunda transferde birkaç oyuncuyu izlemeye almış bulunmaktayız..Holosko konusunda ise son haftalara kadar forma şansı vereceğim iyi değerlendiremesse artık kendine yeni bir takım bulması gerekecek..
Not : Skin Fenerbahçe Skinidir..
Ve maçlarımıza devam edelim
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
24. Hafta
Son 7 haftayı değerlendirdiğim zaman görülen şu ki takımda en az 22 tane oynayabilecek oyuncu olması lazım..Çok fazla sakatlık yaşadık ama yinede hedeften kopmadık adım adım ilerliyoruz..
Uefa’dan eleniyoruz..!
Elenmemizin en büyük sebebi o maçlardan önce veya sonra derbi maçları olması olarak görüyorum..Aslında bir sebep daha varki Cisse’nin her maç bir hata yapması.!
Türkiye Kupasına Erken Veda Ettik..!
Abi son maçlara bozmuşun işi umarım düzeltirsin![]()
Tüm kupalar gitmiş kardeşim =)
Çar$ı isyanda haberin ola Turgut (=
Ama ligi alırsın..Holosko konusunda ise bencede gönder gitsin iyi transfer yaparsın onun yerine ama alacağın para çok olmalı..
evet ya bütün kupalar gidiyo zaten çarşı sana kızgındı
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.hafta
Ve puan durumu ;
Gerçekten kıran kırana bir lig oluyor..Aradaki puan farkı her maç gidip geliyor..O yüzden bu sene son 2 hafta bile kala şu takım alır götürür diyemiyor kimse..Tabiyki bizden başka.!!! Son 2 haftadada 6 puan alarak ligi Şampiyon bitirmek istiyoruz.!!
Bu arada Klüpde yönetim değişikliğine gidilebileceği sinyalleri verildi.! Bu haber gerçekten çok iyi oldu..Parasal yönden rahatlamamız lazım..
kardeş noluyo son maçlarda şampiyonluğu vercen mi
Şampiyonmuyuz neyiz![]()
Şampiyonluğa az mı kaldı =)
2 maç 6 puanyada
2 maç 0 puan![]()
Hangisini yapacaksın Turgut =)
Yok yahu ne şampiyonluk vermesi öyle saçmalıkmı olur..!! Oynuyoruz işte![]()
Turgut sinirlendi kanımca =)
O zaman bu maçı hayatta kaybetmez şampiyon olur![]()
BekLiyoruz![]()
Tebrik ederim Turgut abi sıradaki durak Fenerbahçe mi![]()
![]()
Last edited by yunusgs : 27.Haziran.2008 at 18:00
Ben dedim Turgut şampiyonluğu vermez diye =)
Tebrikler kardeşim..2 ligde durum ne acaba ?
Turgut Baş'ı zorda olsa takımımıza şampiyonluk sevinci yaşattığı için tebrik ediyoruz.Ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.Ama şunu unutmasın Fenerbahçe'ye gitmek yok.Yada şöyle diyelim Fenerbahçe'yi unutsun..
çArşı
So what?
Saike
Bakacaz Yunus =) Belki Galatasaray bile olabilir
Çar$ı grubuna verdikleri destekden dolayı teşşekürlerimizi iletmesi için Şemsi Bey'den bu görevi almasını rica ediyoruz =)
Gel gel abi birde Galatasaray'a gel ondan sonra maximum tecrübe ile Fenerbahçe'ye gidersin başlık hazır Galatasaray'dan sonra maximum tecrübe ile Fenerbahçe'ye gitmek![]()
2007-2008 Sezon sonunda öne çıkan haberler ;
En iyi genç oyuncu ;
En iyi yabancı oyuncular ;
En iyi oyuncular ;
Gol Kralı ;
En İyi 11 ;
En iyi Teknik Direktör ;
Ve 2008-2009 Sezonu ;
Transferlerimiz ; İki tane Pilot takım aldık kendimize bunlardan biri Kartalspor diğeri Koblenz..İstanbulspor ile olan anlaşmayı iptal ettik..
Yeni sezonda sahaya süreceğimiz ilk 11 ;
Yeni Sezon öncesi basın toplantısı ;
Geçen seneyi mutlu bir şekilde şampiyon olarak tamamladık ve mutluyuz..Ama artık bu seneye bakmamız lazım..Çünkü geçen seneden bu seneye sadece tarihde yazılacak olan şampiyonluk kaldı..Önemli olan bunu bu senede devam ettirip yanına Türkiye kupasını da eklemek..Ek olarak da Avrupada kupa eklersek gerçekten çok güzel olur..Önümüzde 4 kupa var Süper Kupa,Lig Kupası,Türkiye kupası ve Avrupa kupalarından bir tanesi en kötü ihtimal 3 kupa ile bu sezonu kapatmak istiyoruz..Ve bunun için gerekli kadroyu kurduğumuza inanıyorum..Başkan istediğim oyuncuları takıma getirtmemi sağladı benimde ona tek bir borcum var yukarıdada belirttiğim gibi sezonu en azından 3 kupa ile kapamak..
TuRGuT Ba$
Not; Cumartesi,pazar kariyer aksayabilir ama pazartesi karşınızdayım..Şimdiden takip eden herkese teşşekür ederim..
Last edited by CeNTeR_TR : 27.Haziran.2008 at 19:41
Kardeşim güzel işler çıkarttın..Zaten sezon sonu verilen ödüllere bakılınca iyi bir sezon olduğu anlaşılıyor![]()
Bu seneki hedeflerini beğendim..Eğer 3 kupa alırsan süper birde 4.kupayı eklersen deymeyelim keyfine (=
2.Pilot takımın koblenz keşke onun yerine Türk bi takım alaydın daha iyi takip ederdin oyuncularını..
Neyse Başarılar..En kısa zamanda Fenere (:
Serhat Akın gereksiz, Yattara , Yaser ve Mehmet güzel transferler abiParan varsa 1-2 takviye daha yapmalısın bence...Mesela kaleye Rüştü 2. sezon götürmez seni, sol kanat veya defansın ortasına da bi yabancı alabilirsin, başarılar...
![]()