Çoklu mesajı örenmişin devamıı bekliyoruz...
Çoklu mesajı örenmişin devamıı bekliyoruz...
4.Hafta
üstün oynadık ve kazandık mutluyuzCaling Cup 1.Tur
yine üstündük ve kazandık5.Hafta
wigan karşsında yine iyi futbol golü bulamadık yüklendik beraberliği kurtardık6.Hafta
fulham deplasmanından 3 puanla dönüyoruz mutluyuz7.Hafta
adeta süper maç oldu kazandık yine ezdik istatisğe bakmayın penaltının dönen topunda 4-5 şut attu liverpool bu arada kaleci süperdi hem penaltıyı hemde dönen topları mükemmel kurtardı.van der Vaar geçen hafta kaçırmıştı ama bu hafta attı
son maçlar çok süper özellikle Liverpool galibiyeti çok güzel olmuş...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
saol kardeş liverpool yenmek süper.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şaka yaptığını biliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol wigan maçı şannsızlıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
geliyoo ama 1 maç sadece
Carling Cup 2.Tur Maçı
bu maçta iyi oynadık. ve kazandık sobis hattrick yaptı ve ne kadar doğru transfer olduğunu gösteriyorCarling Cup 3.Tur Eşleşmeleri
çok zor bir kura çektik chelsea deplasmanında elimizden geleni yapacağız
Last edited by sakary Ali : 27.Haziran.2008 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vay e sen bu kadar iyi miydin![]()
Kanks sen napıyon yaw coşmuşun bu arada liverpoolu yeniyon gidip wigan eraber böle şey olur mu yaff
DEvam hadi bkliyoruz![]()
Tebrikler Ali toparlanmışsın seri galibiyetler almışsın Chelsea deplasmanı çok zor olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
arkadaşlar ben pazar günü gelcem pc den uzaklaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Pazar gününe kadar merak etme Ali burası boş kalmaz.
Pazar gününe kadar ve sonra buradayız
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Başarılar devamını bekliyoruz![]()
Dr mevkisinde ben richards ı denedim halada deniyorumsonuç şöyle: 3 ay en iyi genç oyuncu seçildi.zaten ingiltere milli takımında da 11 de görev alıyor corluka ise dc mevkisinde cok etkili dunne il beraber guzel bir ikili oluyorlar.ben amr takviye yapmıştım oynarken oda arshavin olmuştu tavsiyemdir.
Richards çok iyi bir oyuncu hatta süper .....
Futbolcu Bilgileri
arkadaşlar çok ani kararla eve döndüm ve kariyere başlıyorum maçlar az sonra
Başarılar bi City kariyri daha açıldı sitede anladın sen onu![]()
Bekliyoruz maçları
Futbolcu Bilgileri
8.Hafta
aston villa karşsısında şanssız bir beraberlik maçı golü attıktan sonra kazanabilirdik ama olmadı9.Hafta
totenham karşısında etkiliydik son dk golüyle kazandık mutluyuzPuan Durumu az sonra!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan Durumu
![]()
Last edited by sakary Ali : 28.Haziran.2008 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi gidiyorsun başarılar..
Futbolcu Bilgileri
Devamını bekliyoruz Ali
Tebrikler Ali süper gidiyorsun eve dönmende süper olmuş.
Çok iyi gidiyorsun
Futbolcu Bilgileri
Mükemmel gidiyorsun gerçekten. Umarım devam eder.
Süper gidiyorsun.Başarılarının devamını dilerim.
saol inş. bu seri bozulmaz
geliyoo
eve mükemmel gidiyoruz
önümüzdeki maç newcastle deplasmanı zor olacak ama inş. devam edeceğiz
saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10.Hafta
newcastle deplasmanından 1 puanla dönmek güzel kazanabilirdikte kaybedebilirdikte ama beraberlikte iyi11.Hafta
kazandık mutluyuz önemli 3 puan aldıkCarling Cup 3.Tur Maçı
çok şanssızdık maçı açık ara hak ettik chelsea çok ballıydı.ilk 2 golü savunmaya çarptı.futbolun adaleti yok!!!12.Hafta
bu maça gelene kadar wigan maçından duyduğum endişe vardı kendi sahamızda küçük takımlara zorluk yaşıyorduk bu maçtada öle oldu ama kazandık
Last edited by sakary Ali : 29.Haziran.2008 at 14:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Chelsea yenilgisi pekte iyi olmamış ama iyi gidyorsun
Futbolcu Bilgileri
Puan durumu koyabilirmisin?
Futbolcu Bilgileri
Westham maçı ilginç olmuşChelsea yenilgisi seni olumsuz yönde etkilemiş ama ben yinede ligin üstünde olduğunu düşünüyorum.
Devamını bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri