İspanya'nın kazanmasını isterim,ama Almanların kupayı alacağını düşünüyorum.Maçı büyük ölçüde götüren taraf İspanya olur,ama ALmanlar maçı kazanırlar.
İspanya'nın kazanmasını isterim,ama Almanların kupayı alacağını düşünüyorum.Maçı büyük ölçüde götüren taraf İspanya olur,ama ALmanlar maçı kazanırlar.
Papaz her zaman pilav yemezBu sefer o kadar ballı olacağını düşünmüyorum Almanya'nın.. 2-0 gibi net bir skorla İspanya kupayı kaldırır.
İspanya yener gibi geliyor ama Almanyanın bizim maçtaki BALı korkuttu açıkçası
Almanlar yine yine yine kazanır ne yapar eder kupayı alır eğer ispanya alırsa hakikaten helal olsun.
BALLACK FİNALİ KAÇIRABİLİR!
Almanya'ya büyük şok! EURO 2008'de Pazar gecesi İspanya ile finalde mücadele edecek Panzerlerde takımın kaptanı, dinamik orta saha oyuncusu Michael Ballack'ın sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakabileceği belirtildi.Almanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada baldırında problem olduğu açıklanan Alman futbolcunun durumunun henüz netlik kazanmadığı belirtildi ve Cuma gününden beri Ballack'ın takımla birlikte çalışamadığı açıklandı.
Kaynak : Reuters
İspanya alacak kupayı.
Ballack olmasa bile Almanya zorlanmaz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ballack'ın olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Bizim karılaşmada sahada yoktu neredeyse.
Almanya ne yapar ne eder alır bu maçı.
Ballack bizim maçta vardıda ne oldu. İsmini duymadım.
Futbol'un adaleti varsa İspanya kazanır.
İddadada İspanyaya verdim Espana![]()
Turnuvanin sonuna geldikAlmanya alir
![]()
Löw=> Fenerbahçe'nin eski teknik drektörü.
Aragones=>Fenerbahçe'nin yeni teknik drektörü.
Bence bu maçı İspanyollar alıcak.Almanlar bu sefer bizim maçtaki kadar şanslı olamayacaklar.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
ALMANYA
1. Lehmann
3. Friedrich
17. Mertesacker
21. Metzelder
16. Lahm
7. Schweinsteiger
8. Frings
13. Ballack
15. Hitzlsperger
20. Podolski
11. Klose
İSPANYA
1. Casillas
15. Sergio Ramos
4. Marchena
5. Puyol
11. Capdevila
6. Iniesta
8. Xavi
19. Senna
10. Fabregas
21. Silva
9. Torres
Almanlarda Ballack oynuyor demek.İspanya ise beklenildiği gibi Rusya maçındaki gibi tek forvet kalabalık orta saha ile çıkıyor.Bakalım kim kazanacak? Favorim İspanya.
Her şeyden önce çok zevkli bir maç olması dileğiyle..
So what?
Saike
Direk gole izin vermedi ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gollllllll..Torresssssss...
Last edited by KaF KeF : 29.Haziran.2008 at 23:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
El-Nino attı. Mükemmel bir gol. Dakika 33.
Helal Torres.Çok güzel soktu ayağını topa.
Harika Takip etti topu ..
oh olsun lahm'a![]()
Almanlar golden sonra bastırmaya başladı ama Casillas'ı zor geçerler![]()
Torres ne kadar da masum gözküyor dikkat edin aynı küçük emrah gibi acılan çocuğu.
Ve tabi spiker erdoğan arıkan olurda gaf olmazmı.
Mervesaker :asdsadsad
Gaf senden: Erdoğan arıca değil o, Arıkan. aasdghasdghasgdha
Bu arada Ballack dışardaydı, frikik kullanacaktı. Dediki, Ballack tedavi görüyor. Golü atamayacak. ehiehi
edit: yok öyle editlemece serkan![]()
fabregas çıkıyor alonso giriyor.
kuranyide oyunda.
İspanya Şampiyon !!!