Valencia'nın transferlerini çok beyendim ama atletico için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz gereksiz futbolcular almışlar sanki umarım o 40 trilyonu iyi değerlendirir atletico ve valencia'ya güç olarak yaklaşabilecek bir kadro kurar.
Valencia'nın transferlerini çok beyendim ama atletico için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz gereksiz futbolcular almışlar sanki umarım o 40 trilyonu iyi değerlendirir atletico ve valencia'ya güç olarak yaklaşabilecek bir kadro kurar.
Başarılar dilerim ikinizede
Berksu bence iyi transferler yapmamışsın umarım beni yanıltırlar.Valencia'nın transferleri güzel tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 takımada basarılar.
Yeni transferlerim yolda ama 2 seçenek var dm ve dc'de.
DM = Thymoshuck gibi bi adı var birde II Makoun diye biri var.Fiyatları timoşçuk 35 M YTL ( çok pahalı ) II Makoun 21 M YTL ama 24 yaş ve özellikleri hala gelişebilcek durumda.
DC = Metzelder'i istiyorum ama o da 31 M YTL istiyor.Yine çok pahalı.Bir de Fernando Meira var yanılmıyorsam 16 M YTL istiyor.
Hangilerini seçmeliyim? İki mevkiyede 1 kişi alacağım!!!
Fernando meira faydalı olabilir.Eğer tecrübeli oynatırsan Igor Tudor.Birde transferlerde genellikle arjantinli tercihiniz galiba?
Makoun u al ilerde iyi bi programla süper oluor
en iyi transferleri valencia yapmış...... heri ikinizede başaarılar
başarılar..