Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Başkana stad veya tesis yaptıran oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

evet benimde 55.000 kadar çıkmişti asy

ben stad kapasıtesını arttırıp toprak altı ısıtma yaptırmıştım bjkye

Ne istersem Yapıyolar Önce Antreman tesisleri sonrada stadı 12.500 kişi genişlettim Biraz Başarı yakalaman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by delacuesta
    SEZON SONUNDA KONTRAT YENİLERKEN ÖZEL İSTEK BÖLÜMÜ VAR 2 TANE BİRİ STAD BÜYÜTME BİRİ DE ANTRENMAN KOSULLARI YÜKSELTME TERCİH ET VE YENİ SÖZLESMEYİ YOLLA KABUL EDİLİR
    Evet bu çok işe yarıyor burdan maaşlarıda ayarla çok olarak, adam sat bütçe yap..Ondan sonra oyuncular sana aksın...Tabi başarı ve eğitim şart....

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

sen fazla ısrar etme kendi işine bak onlar yaparlar merak etme

orduspordaydım kapasite 6500 idi.1 sene sonra 11750 oldu.
    tesislerde gelişti.

oldu
    bishop's stortfordu 1. lige cıkardım
    rica ettim :
    200 kişlik stadı 8 bin yaptılar

8. Default

chelsea de iken abramovich 3 sene sonunda 72.500 yapmisti stadi üstünü kapatti altini isitti

ben hiç stad büyütemedim ama bi keresinde ben milan'dayken yönetim bana sezon başı çok komik bi bütçe werdi (5.5 M) o sezon transfersiz takımı şampiyon yaptım ertesi sezon yine 5M civarlarında bişi werdiler daha fazla transfer kaynağı dedim 40M daha werdiler eğer başarıdan sonra başkandan bişi isteyince başkan abartarak yerine getiriyor tabi bu bizim için de büyük bi avantaj...

10. Default

yonetime kendini sevdirmen lazım sampiyon falan olup

ben normalde isteyince yaptırmıyodu ama yeni sözleşme imzalarken madde ekledim stad ve tesis isterim diye.ancak o şekilde yaptırabiliyorum ben

her sene sonunda sozlesme yenılenıyomu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bi türlü yaptırammadım yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kupa almadn olmaz ben dolu yaptırdım ayrıca

istedigin kadar iste olmuyor ama kupa kazandıkça yönetim sen istemeden herseyi büyütüyorlar

Quote Originally Posted by gangboy1907
    her sene sonunda sozlesme yenılenıyomu
    tabiki hayır.kaç yıllık imza attıgına baglı.ben 2 yıllık attım diyelim mesela.2 yıl sonra tekrar sözleşme öneriyorlar(tabi iyi bi gidişatın varsa ) o zaman da yaptırıyorum

ben fenerbahceydim ve satdim 52.000 kisilik di ve aradan 3 yil gesti 60.000 kisilik oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Bende hiç büyültmediler.

ben fenerle oynuyom ilk sene bitince sozlesme yenılerken istedim stat yapmayı reddettiler ama tesis yaptılar antrenman sahası ve toprak altı ısıtma sistemi dosedıler

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

bana yeni kontrat teklif etti başkan bende ek ödemelere yeni stad seçeneğinide koydum başkan kabul etti ve yeni stad yapıldı 1 senede!!ama başkana bunu yaptırabilmek için başkanın gözünde büyümüş olman gerek...

her sözleşme yenilemede stad expansion istiyorum çoğundada yapıyorlar...

ilk once basarı lazım.sonra taraftarı stada cekmek.ben feneri dunyanın en iyi kulubu yaptım 9 sene gecti daha yeni basladılar stad insaasına

cm 03/04 de ben fenerbahce yi dunya klubbu yaptim yalan yok 6 sampiyonlar ligi 2 uefa cupasi 9 turkiye ligi 3 turkiye kupasi 1 super kupa daha neler var

Ben Arsenalde'yim ilk sene 15.000 kişi 2. sene Emirates stadyumunu 8.000 kişi büyüttüler. 83.000 kişiye oynuyoruz şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Büyültmeye çalışim dedim.Kovdular.Sonra save den tekrar girdim mecburen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

artizlik çektin yani yönetimeültimaton mu yaptın ?

ben 60 bin kişilik stat yaptım sonra tekrar buyutun dedim daha buyumuyor dedi takımı bıraktım bende

Wink öneri

arkadaşım ben chelsea'deydim ve yaklaşık 19000 kişilik felan büyüttüler tesisler berbattı onlarda ii oldu...şimkdi manchester unıted'dayım ondada stadyumum 91103 kişi oldu yani diğer arkadaşlarında dediği gibi bu sadece büyük takımlar için geçerli değil normal bi takımdada bunu yapabilirisn ama beşarı ve takımın finansal geliri çok önemli...bide stadyumun full kapasite dolması gerekiyo 3-4 maç....ondan sonra yapıyolar...

bn fb yi yönetiom stadım 55000 kişilik kapasite vardı şindik 60000 ama kendileri yaptı antreman tesislerinide ben yaptırdım

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya bütün kupaları topla zaten büyültüyolar

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri