Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: G.Birliği Kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

5-3-2 counter oyna savunma +hücumu iyi yaparsın iyi oyuncuLarın var haydi düşürmeyeceğiz bu takımı !

2. Default

BU Bİ MUCİZE!

Sonunda başardık rizesporu evimizde 2-1 le geçtik ve 14. sıradaki yerimizi koruduk

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aaritalo Sakatlandı

Yaw bu adam neden bu kadar istikrarsız hermaçtan sonra sakatlanıyor nedense

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Birşey demiyorum şunu bi izleyin neredeyse kaybettiğim tüm maçları böle yeniliyorum. Ne biçim maç motoru var fm nin

İzleyin!

http://rapidshare.com/files/12677884...rligi.pkm.html
    Last edited by fugiboy : 03.Temmuz.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İstersen şutları falan a koy şut sayıalrı falan oluyo ya

4. Default

Al arkadaşım bak bakayım kim üstün

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yok böle bi maç 2 tane kornerden gol oldu 1 ini alhaeasaei dierini rakip takımdan ünal attı
    [IMG]http://img353.imageshack.us/img353/8443/yokblebim**f0.jpg[/IMG]
    Artık mağlubiyetleri normal karşılıyorum bu takımdan bişi olmaz demiycem kovsalar bile yeni menejer ekleyip tekrar takımın başıa geçicem umarım SI nin sabırlı oyunculara yaptıı bi kıyak vardır

arkadaşlar resim cıkmamıs nedeni sonu m a q die bitmesi sonuç 3-2 yendiler türkiye kupası grup maçıydı
    Last edited by fugiboy : 03.Temmuz.2008 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok şanssızsın bence takımı bırak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

6. Default

Devre Arası Transferlerim

SÖZLEŞMESİ BİTEN TORAMANIDA İMZA ATTIR İLE BEDAVAYA ALDIK

YİNE SÖZLEŞMESİ BİTEN DANİEL CARVALHO ADLI OYUNCUYU BEDAVAYA ALDIK AMA 6 ŞUBATTA SOZLEŞMESİ BİTTİĞİ İÇİN OZMAN GELDİ VE BU SEZON MAÇLARDA OYNATAMIYCAM

VE... Artık o seiyr zevki veren kısa paslı oyunumu bıraktım artık yunanistan gibi oynıyacam şişrecem her vurdğum gol olur düşüncesindeo larak bunu yaptım ve ilk maçımdan iyi bir sonuçla döndüğümü söyleyebilirim

Rakip beşiktaş kendi sahasında sayısız pozisyona girdi ama çopunu değerlendirmedi ( benim önceki maçlar gbi ) sora bir şişirme topla al hawasawi beşiktaş tribünlerini susturmasını bildi 2. yarıda al hawasawi baki tarafından düşürüldü ve penaltı zafer yelen penaltıyı gole çevirdi 2 atar yaptık 2-0 öndetdik ama ricardinhonun frikiği ve bobonun kafasına engel olmadık ama olsun ben bu sistemden memnun kaldım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Beyler kovuldum ama adıyamanspor ile devam edicem pes etmek yok
    Last edited by fugiboy : 04.Temmuz.2008 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

vah vah geçmiş olsun hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adıyamanda başarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hala mı 5 dakka önce başladı yahu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri