5-3-2 counter oyna savunma +hücumu iyi yaparsın iyi oyuncuLarın var haydi düşürmeyeceğiz bu takımı !
5-3-2 counter oyna savunma +hücumu iyi yaparsın iyi oyuncuLarın var haydi düşürmeyeceğiz bu takımı !
BU Bİ MUCİZE!
Sonunda başardık rizesporu evimizde 2-1 le geçtik ve 14. sıradaki yerimizi koruduk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aaritalo Sakatlandı
Yaw bu adam neden bu kadar istikrarsız hermaçtan sonra sakatlanıyor nedense
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birşey demiyorum şunu bi izleyin neredeyse kaybettiğim tüm maçları böle yeniliyorum. Ne biçim maç motoru var fm nin
İzleyin!
http://rapidshare.com/files/12677884...rligi.pkm.html
Last edited by fugiboy : 03.Temmuz.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İstersen şutları falan a koy şut sayıalrı falan oluyo ya![]()
Al arkadaşım bak bakayım kim üstün
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok böle bi maç 2 tane kornerden gol oldu1 ini alhaeasaei dierini rakip takımdan ünal attı
[IMG]http://img353.imageshack.us/img353/8443/yokblebim**f0.jpg[/IMG]
Artık mağlubiyetleri normal karşılıyorum bu takımdan bişi olmaz demiycem kovsalar bile yeni menejer ekleyip tekrar takımın başıa geçicem umarım SI nin sabırlı oyunculara yaptıı bi kıyak vardır![]()
arkadaşlar resim cıkmamıs nedeni sonu m a q die bitmesi sonuç 3-2 yendiler türkiye kupası grup maçıydı![]()
Last edited by fugiboy : 03.Temmuz.2008 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok şanssızsın bence takımı bırak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Devre Arası Transferlerim
SÖZLEŞMESİ BİTEN TORAMANIDA İMZA ATTIR İLE BEDAVAYA ALDIK
YİNE SÖZLEŞMESİ BİTEN DANİEL CARVALHO ADLI OYUNCUYU BEDAVAYA ALDIK AMA 6 ŞUBATTA SOZLEŞMESİ BİTTİĞİ İÇİN OZMAN GELDİ VE BU SEZON MAÇLARDA OYNATAMIYCAM
VE... Artık o seiyr zevki veren kısa paslı oyunumu bıraktım artık yunanistan gibi oynıyacam şişrecem her vurdğum gol olur düşüncesindeo larak bunu yaptım ve ilk maçımdan iyi bir sonuçla döndüğümü söyleyebilirim
Rakip beşiktaş kendi sahasında sayısız pozisyona girdi ama çopunu değerlendirmedi ( benim önceki maçlar gbi) sora bir şişirme topla al hawasawi beşiktaş tribünlerini susturmasını bildi
2. yarıda al hawasawi baki tarafından düşürüldü ve penaltı zafer yelen penaltıyı gole çevirdi 2 atar yaptık 2-0 öndetdik ama ricardinhonun frikiği ve bobonun kafasına engel olmadık ama olsun ben bu sistemden memnun kaldım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler kovuldum ama adıyamanspor ile devam edicem pes etmek yok![]()
Last edited by fugiboy : 04.Temmuz.2008 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vah vah geçmiş olsun hocam![]()
Adıyamanda başarılar![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hala mı 5 dakka önce başladı yahu![]()