Ac Milan Transfer Bombalarını Patlattı
Varan 1
Varan 2
Varan 3
![]()
Ac Milan Transfer Bombalarını Patlattı
Varan 1
Varan 2
Varan 3
![]()
Milan gibi bi takımda huntelaar'ın başarılı olamayacağını umup bu sezon başında olduğu gibi o oyuncuyu almak için herşeyi yapacağım![]()
milan'ın 3.tranferi kim
Birazdan maçlarımızın ss leri gelecek Roma Juve ve Milan
İlk maçımda şo v yapan Gilardino ile 4-0 kazandım..
![]()
Tebrik ederim Berk abi kupa hayırlı olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hepinizin transferleri süper.Çok güzel bir kariyer bizleri bekliyor.
Ayrıca Berk seni tebrik ederim kupadan dolayı..Bu takımı da şampiyon yapamazsan FM hayatına noktayı at..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
_! :d !_
Last edited by sergioagüero : 02.Temmuz.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Basın Toplantısı(Roma-Umut KAZAN)
İnter-Roma Süper Kupa maçı sonrasıBirçok gazeteci mağlubiyetin baş sorumlusu olarak genç teknik direktör Umut'u gösterdi..Bunun üzerine basın toplantısı düzenliyen Umut'un açıklamalarından bi derleme:
Umut:Öncelikle bu mağlubiyet sonrası tüm taraftarlardan özür dilerim.Evet sorumlu benim biliyorum ama bu takımla ilk maçımdı ve takımı ilk defa canlı izliyordum..Maçta etkisizdik ama şunu söyleyemezsiniz topu daha fazla kullanan bizdik..Bu söylediklerim canı acımışların yükselen sesi olarak gelebilir ama öyle değil.Bunu bilin..Bu takımın daha yolu uzun ve bu yolu başarıyla atlatmamız lazım..Ben rehber olarak elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veriyorum..
Bir Muhabir:Efendim!!Efendim!! Takımdan ayrılacağınız yönündeki haberler doğrumu?
Umut:Tabi ki hayır!!Böle şeyleri nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum..Arkadaşlar kusura bakmayın 5 dk sonra antrenman başlıyor..
Ligde İlk Maçımızı Kayıpsız Atlattık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kariyere Cuma Günü Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz Saygıdeğer Üyelerin Bilgisine Sunulur..
Last edited by lastchaos : 03.Temmuz.2008 at 04:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bekliyoruz !!!!
Sanki milan da EYY![]()
Tebrik ederim ajna lige kayıpsız başlamışsın.
ilk haftada bütün takımlar galibiyet aldı bende udinese yi 2 0 mağlup ettim ama ss alamadığım için koyamıyorum yarın koyarımayrıca kalan 20 trilyon ile her an transfer yapabilirm...
Ajna iyi bir başlangıç yapmışsın maçların sslerini bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beni unutmayın ilk maçlar sonunda Fiorentina arkasında 2. yim...![]()
favorim inter ligi alacak gibi.
zemlinskis skinin adı ne?
Tebrik ederim Anıl.
bütün takımlar ilk haftayı galibiyetle geçmesi sevindirici devamını bekliyourz
2. Maçtada Parma'yı rahat geçiyoruz güzel performansımız sürüyor..Daha gol yemedik..
![]()
Tebrikler Erkut, Süper Kupa'yı almışsın!!