Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Egzotizmi Uzaklarda Aramak

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ufuk Talay'ı biliyorum kendisi Sakarya'lı sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle başarılar güzel gidiyorsun, egzotiik bir kariyer ancak...;

ssleri biraz büyük koysan bence daha güzel olur...Devamıını bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yorumlarınız için teşekkür ederim...

Şimdi önemli bir düzeltme yapmak istiyorum. Burdaki lig sisteminin yabancısı olmam dolayısıyla,ligde 8 takımın bulunması; yani insanının aklına normalde 14 maç yapacağı gelir, bende böyle düşündüm fakat ligde 21 maç var onları da playoff diye yorumladım
    ,akabinde 8. maçlar sonrasında tekrardan transfer sezonunun açılmasıyla böyle olması muhtemel dedim fakat, ligde her takımla içeride ve deplasmanda oynadıktan sonra bir maç daha yapıyormuşuz, yani 21 hafta sürecek ligimiz; 14. haftadan sonra kalan 7 maçın hangilerinin içeride hangilerinin dışarıda oynanacağı nasıl belirleniyor bilmiyorum, fakat son olarak söyleyeyim lig 21 hafta sürecek

Bu durum için izleyen, takip eden herkesten özür dilerim.

Hyundai A-League 11. Hafta

Hyundai A-League 12. Hafta

Hyundai A-League 12. Hafta Sonrası Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birincilik güzel ama yenilgi kötü
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

15. haftayı geride bıraktık, liderliğim devam ediyor ama, ikinci ile aramdaki puan farkı ikiye indi. Daha dikkatli olma zamanı geldi. Luizao performansı ile etkiliyor fakat ben daha fazlasını bekliyorum. Sanırım biraz daha süre vermek lazım alışması için. Bunun dışında takımdan hiç beklemediğim isimler lider konumuna geldi. Performansıyla göz dolduran Santalab, takımımızın en çok gol atan ismi şu an.
    Santalab

Luizao

Hyundai A-League 13.Hafta

Hyundai A-League 14.Hafta

Hyundai A-League 15.Hafta

Hyundai League 15. Hafta Maçları Sonrası Puan Durumu

Transfer Komitemiz çalışmalarına devam ediyor. Rakiplerimizden Melbourne Victory'den adeta kaparak, sözleşme imzalattığımız Piorkowski önümüzdeki sezon için sağ bek problemimizi çözmüş olacak. Kendisi bu sene Melbourne Victory'de iyi bir performans sergiledi.

Australia Ligi için Güzel transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post
    Australia Ligi için Güzel transfer
    teşekkür ederim

kaldığım yerden devam edeyim

Hyundai A-League 16. ve 17. Hafta

Özellikle bu maça bir parantez açmak istiyorum. Çok heyecanlı bir maçtı. Hop oturup hop kalktık. En yakın takipçimizle iyi bir maç oynadık. Özellikle Juninho Paulista şov vardı. Bu maçtan aldığımız 3 puanla, puan farkı açıldı. Hyundai A-League (Final Series) yani playoff oynamayı garantiledik.

Hyundai A-League (Regular Season) 17. Hafta Sonrası Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Play-off hayırlı olsun..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hyundai A-Leagune (Regular Season) 17. Hafta

Penaltılarıyla konuşulan bir maçtı. Penaltı düellosunu kaybettik.

Avusturya'da Yılın Menejeri Ödülünün Sahibi Oldum

Avusturya'da Hyundai A-League Yılın En iyi İlk 11'i ( 6 oyuncum kadroya girmeyi başardı.)

Hyundai A-League (Regular Season) 19. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gayet iyi gidiyosun yeni transferlerde güzel ligin için

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim abi son derece güzel gidiyorsun transferler süper.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar...

Hyundai A-League 20. ve 21. Hafta

Hyundai A-League Sezon Sonu Puan Durumu

bu performansımız ile Hyundai A-League (Regular Season)'u birincilikle tamamladık. Sıra play-offlara yani Hyundai A-League Finals Series'e geldi.

Şimdi Hyundai A-League Regular Season'da takımımızın performansına ve, yönetim,taraftarın başarımıza olan yaklaşımını görelim.
    (bunlar çok önemli olmadığı için SSleri küçük koydum.)

Sydney Fc Takımının Hyundai A-League Regular Season Performansı

Ligin ilk bölümünü elimizden geleni yaparak, hakkımızla, birinci olarak tamamladık. Şimdi Hyundai A-League Finals Series 'de iyi bir performans sergileyip kupayı kaldıramaya geldi.

Hyundai A-League Finals Series hakkında biraz bilgi vereyim sizelere.
    Finaller iki koldan yapılıyor. Major ve Minor olmak üzere, Ligin birinci ve ikincileri Major, üçüncü ve dördüncüsü Minor olarak Yarı Finalde karşılaşıyor. Maçlar çift ayaklı olarak oynanıyor. Daha sonra bu maçların galipleri Final oynuyor. Bu maçı kazanan Hyundai A-League 'in şampiyonu oluyor.
    ilerleyen saatlerde Hyundai A-League Finals Series Yarı Final ve Final Maçları ile karşınızda olacağım. Bizi izleyemeye devam edin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birinicilik süper, final maçlarını bekliyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Hyundai A-League Finals Series

Yarı Finaller

Final

Hyundai A-League Şampiyonu Sydney FC

Hyundai A-League
    Yılın En İyi Menejeri ödülünün sahibi oldum. Avusturalya Hall of Fame listesine girdim. Amerikalı santraforum Enfield yılın en iyi oyuncusu seçildi.

Sezon boyunca kariyerimi izleyen arkadaşlara, yorum yapanlara çok teşekkür ederim. Kariyerimi şampiyonlukla noktalama kararı aldım. Bir kaç gün sonra şehir dışına gideceğim ne zaman döneceğim belli değil. Ayrıca bu kadar egzotizmin şimdilik yeterli olduğunu düşünüyorum . Avusturalya futbolu, Avrupa futboluna göre gerek kuralları, gerek maç tarihleri olarak çok değişik tam olarak alışamamakla beraber sıkılmaya başladım. Ayrıca kulüp yönetimi önümüzdeki sene Asya Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final istiyor. Fakat Asya ülkelerinin kulüplerinin kalitesi ile aramızda dağlar kadar fark var. Kısacası Avrupada oynamayı özledim . Daha sonra yine egzotizm için çoşarsam başka bir başlıkta, farklı bir ülkeden seslenirim.

İlgilenen arkadaşlar kayıtlı oyunu burdan indirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizlerle bu kariyeri paylaştığın için teşekkürler....
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim abi kariyeri güzel bir yerde tamamladın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri