Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 258 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@ultimatom.

evet şampiyonlar ligi ön elemesindede atletico hariç shaktar,prag ayarında takımlarla oynayacağız.
    hazırlık maçları böyle olmak zorunda çünkü yeni sistem, yeni hoca, yeni anlayış var ve ilk başta güçsüz takımlarla oynamamız normal. büyük takımlarla oynayıp daha hiç bir şeyi sahada görmemişken yenilmek mi istiyorsunuz? gruplara kadar zaten takımda her şey oturmuş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu ne yav.Artık büyük takımlarla kendimizle denk takımlarla hazırlık maçları yapmamız gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene hazırlık maçlarımız şu şekildeydi sanki ; Real Madrid,Barcelona,ManU öyle başarılı olduk gibi konuşuyorsunuz.2 tane denk takımla maç olacak aynı geçen sene gibi.Küçük maçlarda sistemler denenecek vs.Eleştirmek için yer arıyorsunuz.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bu ne yav.Artık büyük takımlarla kendimizle denk takımlarla hazırlık maçları yapmamız gerek.
    Real Madrid, Man Utd, Juventus, Lyon Avusturya'da kamp yapıyor da biz mi hazırlık maçı teklif etmiyoruz veya oynamıyoruz?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kac sezondur böyle 3orta seviyede-güçsüz takımla mac hazırlık kampında,güçlü bir takımlada Saracoğlunda maclar yapılıyor yönetim böyle uygun görüyor neyi amaclıyorlar anlamıyorum hiç.

6. Default

Shaktar Donetsk
    Sparta Prag
    bu maçlar iyi olur özellikle lucescunun takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gecen sene de Shaktarla yaptık yanlıs mı hatırlıyorum yoksa???

Deivid en az 3.5 ay yok
    Sol ayak fibula kemiği kırılan Fenerbahçeli futbolcu Deivid De Souza'nın 3.5-4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza 3.5-4 ay forma giyemeyecek.

Avusturya kampının ilk gününde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Deivid, ameliyat oldu.

Avusturya'da yapılan ilk antrenmanda sol ayak fibula kemiği kırılan Brezilyalı futbolcu, Almanya'nın Münih kentinde ameliyat edildi. Yaklaşık 3.5 sat süren ameliyatın ardından yapılan açıklamada operasyonun başarılı geçtiği bildirildi.

Hastanede 3 gün daha kalacak olan Deivid'in ayağının 6 hafta süreyle alçıda tutulacağı, sahalara ise 3.5-4 ay sonra dönebileceği ifade edildi.

NTV Spor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by eGowiCh : 08.Temmuz.2008 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ortalık karıştı

Fenerbahçe´de sinirler gerildi. Disiplinden taviz vermeyen İspanyol hocanın fırçaladığı Brezilyalı süperstar, "Chelsea seni istiyor, ne yapacaksın" sorusuna imalı bir cevap verdi.
    9.7.2008

Saat 11:30 Söz Aragones'te
    Patron benim. Benim dediklerim geçerli. Ya uyacaksınız, ya uyacaksınız. Uymayan kendisi bilir

Saat: 20:00 Söz Carlos'ta
    İstanbul'da başkanım ile görüşeceğim ve Chelsea'ye gidip gitmeyeceğime karar vereceğim

Edu da nasibini aldı!
    Avusturya kampının 3. gününde Fenerbahçe’de tatsız bir gelişme yaşandı. Luis Aragones hakkında söylenen, “Disiplinden asla taviz vermez” sözü, dün sabah idmanında resmen doğrulandı. Roberto Carlos ve Edu Dracena, yardımcı antrenör Carlos Cascallana’nın istediklerini yaparken ağır davranınca, saha kenarında kendilerini izleyen Aragones resmen çılgına döndü. Hemen sahaya giren ve iki oyuncuyla konuşmaya başlayan İspanyol teknik adam, isteklerini uygulamalı bir şekilde anlattı. Diğer futbolcular şaşkınlıkla olayı izlerken, Roberto Carlos’un yüzünün bir hayli asıldığı gözlerden kaçmadı.

‘Şampiyonluk için...’
    Buna karşın hızını alamayan ‘Dede’ lakaplı hoca, depar çalışmasının ardından bütün futbolcularını sahanın ortasında toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Aragones, “Bu takımın patronu benim ve benim dediklerim, benim programım geçerli. Buna ya uyacaksınız, ya uyacaksınız... Uymayan kendisi bilir. Şampiyon olmak istiyorsanız, dediklerimi yapacaksınız. Benim istediklerim, sizin başarılı olmanız için önemli” ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcının bu sözleri, antrenman sahasında buz gibi bir hava estirirken, oyuncular üzerinde de adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Yüzü hiç gülmedi...
    Sabah idmanında hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Roberto Carlos, akşam antrenmanında da durgundu. Her zamanki neşeli halinden eser kalmayan Brezilyalı, çalışma sonrasında basın mensuplarıyla konuşurken şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Gazetecilerin, “Chelsea seni istiyor. Ne yapacaksın? Gidecek misin, kalacak mısın?” sorusuna, Carlos’un verdiği yanıt akılları karıştırdı: “İstanbul’a döndüğümüzde Başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceğim. Bu görüşmeden sonra gidip gitmeyeceğime karar vereceğim.”

Cüneyt KARAKAYA

Aragones isteklerini sıralarken, Carlos’un yüz ifadesi dikkat çekiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tam bir sok gercekten.Dedem sende sakın ol biraz be.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

R.Carlos gibi bir profesyonelin böyle triplere girmemesi gerekir diye düşünüyorum.Aragones disiplinli bir hoca.Tabii ki takım üzerinde otoritesini kurmak isteyecektir.R.Carlos'ta buna uymak zorunda.Acaba Zico'nun gitmesinden dolayı mı böyle yapıyor?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir sallama haber daha gibi geldi bana ama emin değilim.Ayrıca abartıldığı kesin medya başımızı çok ağrıtacak eline malzeme geçti.Aragones oyuncularla iyi anlaşamıyor diye başlarlar şimdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

her zamanki QTM klasiği arkadaşlar yine vermişler gazı Ben bundan sonra İspanyo gazetelerini okumayı düşünüyorum adamlar ne diyorlarsa oluyor bizimkiler gibi oturdukları yerden sallamıyorlar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, yeni hocası Aragones'i öve öve bitiremedi.

İspanyol Marca gazetesine konuşan Carlos, ''Luis Aragones, oyuncular için bir rüyadır. Geldiği günden beri onu izliyorum. Kibar ve net bir adam'' ifadelerini kullandı.

Aragones'in takıma uyum sağlamasına ve diğer insanlar ile iletişim kurmasına yardım ettiğini de söyleyen Roberto Carlos, ''Fenerbahçeli oyuncular da soyunma odalarında bu kadar önemli bir futbol adamının bulunmasına alışık değil'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza'nın takıma adapte olmakta zorlanmayacağını belirten Carlos, Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları için ise ''Futbolu, Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Oyuncu olarak ya da antrenör fark etmez, burada bırakmak istiyorum'' dedi.

Boca Juniors'tan Maç Teklifi

Arjantin'in dünyaca ünlü futbol takımı Boca Juniors 27 ya da 30 Temmuz tarihlerinden birinde İstanbul'da ya da bir Avrupa şehrinde özel bir maç yapmak için kulübümüze teklifte bulunmuştur. Ancak söz konusu tarihlerde kulübümüzün programı uygun olmadığından kendilerine olumlu yanıt verilememiştir.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    _____

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    her zamanki QTM klasiği arkadaşlar yine vermişler gazı Ben bundan sonra İspanyo gazetelerini okumayı düşünüyorum adamlar ne diyorlarsa oluyor bizimkiler gibi oturdukları yerden sallamıyorlar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, yeni hocası Aragones'i öve öve bitiremedi.

İspanyol Marca gazetesine konuşan Carlos, ''Luis Aragones, oyuncular için bir rüyadır. Geldiği günden beri onu izliyorum. Kibar ve net bir adam'' ifadelerini kullandı.

Aragones'in takıma uyum sağlamasına ve diğer insanlar ile iletişim kurmasına yardım ettiğini de söyleyen Roberto Carlos, ''Fenerbahçeli oyuncular da soyunma odalarında bu kadar önemli bir futbol adamının bulunmasına alışık değil'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza'nın takıma adapte olmakta zorlanmayacağını belirten Carlos, Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları için ise ''Futbolu, Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Oyuncu olarak ya da antrenör fark etmez, burada bırakmak istiyorum'' dedi.
    QTM klasiği hakkaten Tarık abinin de dediği gibi, inanılır gibi değil, nasıl bir abartı ve yalandır bu? R.Carlos Aragones'i övüyor İspanya medyasına, takım hakkında Luis'e yardımcı olduğunu söylüyor ama bizim basın da başka şeyler yazıyor. Aragones herkesi fırçalayabilir, takımın hocası o, R.Carlos'u da fırçalamış olabilir ama bunu başka yönlere çekmenin alemi yok. R.Carlos kalacağının da altını çizdi ayrıca, "Takıma ödeyecek borcum var." demişti.

Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle geri çevrilmiş teklif sanırsam.R.Carlos konusunda çıkan haberlerde ise qtm farkı ortaya çıkıyor her zamanki gibi.Roberto Carlos'un kalacağını açıklaması,takıma ödeyecek bir borcunun olduğunu söylemesi çabuk unutulmuş.

Nesil
    2006

Roberto Carlos futbolu burada bırakacağını ve bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de teknik drektör veye menejer olarak çalışmak istediğini bir kez daha belirtti.

"Kariyerimi burada bitirmek.."

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol radyosu Ondacero'da katıldığı bir programda, yeni teknik direktör Luis Aragones'e övgüler yağdırırken Chelsea'ye transfer olacağı hakkında çıkan haberlere ise sürpriz bir şekilde cevap verdi.

Fenerbahçe'de futbolcuların Luis Aragones gibi önemli bir karakterle çalışmaya alışık olmadıklarını savunan Carlos, "Onlar için Luis bir düş" yorumunda bulundu.

İspanyol teknik adamın "samimi, dürüst ve kuralcı" olduğunu ve kısa sürede Fenerbahçe'ye çok iyi uyum sağladığını belirten Brezilyalı futbolcu, "Antrenmanların henüz 3. gününde taktiklerini duymaya başladık" dedi.

Türk futbolunu ve Türkçeyi anlaması için Aragones'e yardımcı olmaya çalıştığını kaydeden Carlos, İspanyol teknik adamın kendini futbolculara anlatmakda zorluk yaşamadığını ifade etti.

Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye transfer olan arkadaşı Daniel Güiza için "Uyum problemi olmayacak" derken, Chelsea'ye gideceği iddialarına karşılık, "Kariyerimi burada sonuçlandırmak ve yönetici veya teknik direktörlük yapmak istiyorum" cevabını verdi.

Ajansspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boca ile maç yapmak güzel oludu aslında ama gün uymadı neyse başka zamana

Nesil
    2006

Boca ile maç yapmak güzel olurdu, Türkiye'de oynansa gitmek isterdim umarım başka bir zamanda karşılaşırız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Temmuz.2008 at 18:15 Reason: Eklenen içerik daha önceden yayınlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maldonado'dan Zico kaldığı müddetçe birşey olacağını pek sanmıyordum ama eğer Aurelio da giderse Maldonado sistemde çok önemli görevler alabilir. Ummadığım halde başarılı olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Deivid Cuma günü kampta!

Almanya'nın Münih kentinde başarılı bir ameliyat geçiren Deivid De Souza'nın Cuma günü öğleden sonra Fenerbahçe'nin kampına katılacağı ve tedavisine burada kulüp sağlık ekibi tarafından devam edileceği öğrenildi.

Öte yandan 2008-2009 sezonuna Avusturya'nın ünlü kayak merkezi Kitzbühel'de hazırlanan Fenerbahçe çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Kitzbühel kasabasındaki mahalli takımın sahasında teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat sünen çalışmada, İspanyol teknik adam öğrencilerini zaman zaman çok sert şekilde uyarıyor.
    Antrenmana topla yürüyüş yaparak başlayan sarı-lacivertli futbolcular, dar alanda paslaşma ile devam ettikleri idmanda daha sonra, hava topu çalışması yaptılar.

Aragones, çalışmanın ikinci bölümünde oyuncularını 2 gruba ayırarak, yarı alanda tek kale maç yaptırdı. Oyunu sık sık durduran Luis Aragones, hata yapan futbolculara isimleriyle seslenerek sert bir şekilde uyarıda bulundu. İdman açma germe çalışmasıyla sona erdi.

İlk maç 12'sinde Swindown ile,bakalım Aragones kimleri sahaya sürecek bu maçta,nasıl bir sistem deneyecek.Gazetede okudum hazırlık maçlarını D-Smart verecekmiş.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Sarı-lacivetli takımda Teknik Direktör Luis Aragones’ten futbolcularına sert uyarı.

Avusturya kampında kondisyon çalışmalarını büyük bölümünün tamamlanmasının ardından taktik çalışmalarına geçen Fenerbahçe’de Luis Aragones istediklerini yapamayan oyuncularına gözdağı verdi.

Taktik çalışması sırasında devamlı antrenmanı durdurarak futbolcuları ile toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcının oyuncularına söyledigi sözler oldukça dikkat çekti.

Teknik Direktör Luis Aragones’in özellikle futbolcuların yaptıgı hataları saha içinde bir bir sayarken "Bütün takımlarda bu hatalar yapılıyor ama sizin bu hataları yapmanızı istemiyorum. Topun peşinden degil top ile birlikte hareket etmenizi istiyorum" dedigi belirlendi.

Özellikle orta sahadaki futbolculara bu konuda çok büyük bir görev düşecegini söyleyen Luis Aragones, Alex ile devamlı kısa süreli toplantılar yaptı.

Fenerbahçe’de Avusturya kampının beşinci günü geride kalırken yogun geçen antrenman temposunu rağmen futbolcular üzerinde yapılan bir çok testlerde oyuncuların oldukça dinç ve performansının yüksek çıkması İspanyol hocayı çok sevindirdi.

Yogun tempoya antrenman sonrası futbolculara otelde yapılan nabız ölçümlerinin düşük çıkması nedeni ile Aragones yeni bir çalışma programı hazırlamayı düşündügü, ve takımı özellikle temmuz ayının son haftasında oynanacak MTK Budapeşte maçına hazırlamaya çalıştıgı belirtildi.

Bu arada Teknik Direktör Luis Aragones taktik çalışmalara geçilmesi nedeni ile basın mensuplarına 15 dakika açık olan antrenmanları iki gün süre ile kapattı.

Öte yandan Avusturya kampının ikinci gününde yaşadıgı sakatlık nedeni ile sahalardan altı ay kadar uzak kalacak olan Brezilyalı futbolcu Deivid’in bugün taburcu oldugu ve sarı-lacivetli takımın Avusturya kampına katıldıgı ögrenildi.

Teknik Direktör Luis Aragones’in istegi üzerine tedavisini İstanbul’da değil de Avusturya'da sürdürmesini istedigi Deivid’in, kampın biteceği güne kadar fizik tedavisini Avusturya kampında yapılmasını istedigi belirtildi.

Fenerbahçe, 12 Temmuz Cumartesi günü Avusturya-Almanya sınırındaki Kufstein kasabasında, İngiltere Birinci Lig takımı Swindon Town ile ilk hazırlık maçını yapacak.

Sarı-lacivertli takım, 16 Temmuz'da Çek Cumhuriyeti'nden Sparta Prag, 19 Temmuz'da da Ceske Budejovice ile karşılaşacak.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kezman açıklamlarında topla beraber çalışma yaptıran 2 hoca ile çalıştım, Mourinho ve Hiddink. Aragones de 3. hoca dedi.

Taktik antremanlarında hep Alex üzerinde duruyormuş Aragones. Bu sezon da sahada General Alex olacak. Çift kale maçta Alex'i ortaya koymuş ve hangi takım atak yaparsa o takımdan olacaksın demiş.

Fenerbahçe'nin Daum zamanından beri süregelen, yavaş oynama, baskılı oynamama alışkanlığına Aragones son verecek gibi görünüyor. Hızlı oynamayı, tek paslarla hızlı ofansa çıkmayı çalıştırıyor. İzlerken keyif alacağımız bir takım oluşacak sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İlk maç 12'sinde Swindown ile,bakalım Aragones kimleri sahaya sürecek bu maçta,nasıl bir sistem deneyecek.Gazetede okudum hazırlık maçlarını D-Smart verecekmiş.
    Tekrarını Fenerbahçe Tv'de verir sanırım.Çünkü Beşiktaş Tv'de maçın tekrarını vermişti.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kezman açıklamlarında topla beraber çalışma yaptıran 2 hoca ile çalıştım, Mourinho ve Hiddink. Aragones de 3. hoca dedi.

Taktik antremanlarında hep Alex üzerinde duruyormuş Aragones. Bu sezon da sahada General Alex olacak. Çift kale maçta Alex'i ortaya koymuş ve hangi takım atak yaparsa o takımdan olacaksın demiş.

Fenerbahçe'nin Daum zamanından beri süregelen, yavaş oynama, baskılı oynamama alışkanlığına Aragones son verecek gibi görünüyor. Hızlı oynamayı, tek paslarla hızlı ofansa çıkmayı çalıştırıyor. İzlerken keyif alacağımız bir takım oluşacak sanırım.
    Yıllardır özlemini cektiğimz oyun tarzı.Inter macında öyle oynamıstık.Keske sezon boyu oynanabilse.

İdmanları seyrediyorum da muhteşem titiz bir çalışma yapılıyor. Kaleci antrenörlerinden tut kondisyonere, hakkaten çok muazzam bir çalışma var. Kezman'ın Hiddink ve Mourinho ile Aragones'i idman anlamında kalite olarak bir tutması da bunun göstergesi. Gerçekten idmanlarda oyuncular disiplinli olarak çok çalışıyorlar, ayrıca idmanlar da çok verimli olacak gibi görünüyor zira Zico'da pek göremediğimiz modern idmanlar metodları uygulanıyor. Kaleci antrenörünü çok beğendim, kalecileri çok iyi çalıştırıyor, böyle giderse Volkan performansını daha da artıracağı gibi, genç kalecilerimiz de gelecekte çok iyi olacaklar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

12 hafta sonra sahada!

Fenerbahçe'nin Avusturya'daki hazırlık kampında ayak bileği kırılan ve Almanya'da ameliyat olan Brezilyalı futbolcu Deivid taburcu oldu.

Münih'deki Bogenhausen Kliniği'nden ameliyat olan Brezilyalı oyuncu, bugün sabah saatlerinde taburcu oldu. Hamit Altıntop, Michael Ballack ve Frank Ribery gibi ünlü futbolcuları tedavi eden Dr. Ludwig Seebauer tarafından ameliyat olan Deivid, en erken 3 ay sonra sahalara dönebileceği belirtildi.

Deivid, hastane çıkışında açıklamada bulunmaktan kaçınırken, sarı-lacivertli oyuncuyu ameliyat eden Dr. Seebauer ise başarılı bir operasyon yaptıklarını belirterek, "Sol ayak bileğinde parçalı kırık tespit ettikten sonra Deivid'i hemen ameliyata alıp kemiği demirlerle sabitleştirdik. Ancak bacağındaki liflerinde ağır zarar görmesi nedeniyle bacağını komple alçıya almak zorunda kaldık. Benzer sakatlığı Hamit Altıntop da yaşadı ve kısa sürede sahalara geri döndü. Deivid'in perşembe günü ayağındaki demirleri alacağız. 6 hafta sonra idmana ve 12 hafta sonra da maçlara çıkabilir'' dedi.

İHA

Çok güzel bir gelişme. Hamit de çok çabuk sahalara dönmüş ve bir iki maç sonra eski performansını yakalamıştı, umarım Deivid de çabuk iyileşir. Sözleşmesi de askıya alınmaz, bu güzel bir haber. Mümkünse yabancı doktorlar tedavi etsin bizim futbolcuları, bizim sağlık ekibi tedavi ettiğinde malum Deniz Barış, Appiah, R.Carlos bir türlü iyileşememişlerdi geçen sezon.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

5-6 ay konuşulurken 3 ay sonra sahalara dönebilmesi müthiş birşey.1,5 ay sonra da idmanlara çıkabilecek.bu arkadaşları için de iyibir moral kaynağı olur

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri