Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: fener carlos ile anlaştı

Alex'in Futboluna laf ediliyor..

Burada şunu belirtiyim istatistikler HARİKA!!..

ama oynadığı futbola gelince iş değişir..(Koşmuyor!!![Günümüz futbolu böyle değil])

İstatistiklerde gollerin yarısı asistlerin tamamına yakını DURAN TOP!!..

Ama yetenkli,teknik ve duran topları iyi kullanıyor..Ama Allah onu böle yaratmış fazla koşmuyor tek sorunu o o kadar...

Hem bi söz vardır hatasız kul olmaz diye Alex'inde kusuru koşmaması..

Bide koşsa ....
    -

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

aynen katılıyorum kardeş...alex'i futbolunu çok iyi özetlemişsin...
    bi de koşsa...(fb de olmaz dı zaten)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

anelkayı getirebilen fbnin kariyerinin son yıllarında bu kadar yüksek parayı avrupada alması mümkün olmayan carlosu getirmesi çok zor olmayacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by dinaMYt
    anelkayı getirebilen fbnin kariyerinin son yıllarında bu kadar yüksek parayı avrupada alması mümkün olmayan carlosu getirmesi çok zor olmayacaktır.
    Anelka da az para almiyor esasinda. Ayda 400.000 Euro, yilda 4,8M Euro eder. Yani haftada yaklasik 92.000 Euro. Man City'de bunun yarisinin biraz ustunde para aliyordu. Fenerbahce'den aldigi para Thierry Henry'nin aldigi paraya cok yakin ancak avrupa'da Anelka'ya bu parayi kolay kolay verecek takim oldugunu sanmiyorum.

Lightbulb İnterle anlaşmış.

Türkiyede hiç bi takıma gelmez...Şimdiden İnter Milanla söz kesmiş...

kaynak : soccer.europe resmi internet sitesi

7. Default

Beyler olmaz olmaz demeyin olur belli olmaz hep şunu düşünün ya gelirse

ortega ya da alex'e de anelka'ya da kimse yok daha neler demişti ama bakın sonuçta geldi o da olur ben gelmesini çok isterim inşallah gelir

bide şunu düşünün gelirse stad her maç 50.000'i de dolar ve forma satışı patlar bence aziz yıldırım biraz da bunu düşünüyo

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Anelkayı amma büyüttük gözümüzde ya ki,mki anelka dünyada en çok takım değiştiren kolpa bi adam adı yıldız sadece attığı golleri gördük.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

değiştirdi ama hiçbirinde tutunamadı...

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    değiştirdiği takımlar Arsenal Real Madrid liverpool gibi dünyanın en büyük takımları yalnız
    haklısn; ben aslında anelka ya fazla kusur da bulmak istemiorm ama herkesn ortak görüşü olduğu gibi açgözlü abilerinin elinde oyuncak olmuştur

bide r.carlos la ilgili olarak, yabancı sınırlaması ingiliz modelinde olduğu gibi değiştireleck önümüzdeki sezon, fener bu adamı alır ne pahasına olursa olsn

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    değiştirdi ama hiçbirinde tutunamadı...
    Fenerbahçe Anelka'ya göre oynamıyor, sorun bu.

Anelka tek santrafor değildir, bir santraforun etrafında bütün topları çeviren bir forvet olarak müthiş oynayabilir.
    Bergkamp - Anelka ikilisinin başarılı olmasındaki sebep de budur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bugün tv de bir programda izledim ronaldo ve r.carlos un menejeri ile bizim bi haber spikeri telefonda görüşmüş.zaten görüşmeyide yayınladılar tv de.adam şuan için hiçbir teklif yok dedi ama açıklamamak içinde sölemiş olabilirmişmişte..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ABOOO
    Fenerbahçe Anelka'ya göre oynamıyor, sorun bu.

Anelka tek santrafor değildir, bir santraforun etrafında bütün topları çeviren bir forvet olarak müthiş oynayabilir.
    Bergkamp - Anelka ikilisinin başarılı olmasındaki sebep de budur..
    iyide ben bunu Anelka'nın Fenerbahçe'deki oyunu için demedimki...Arsenal-Madrid ve Liverpool'daki oyunu için söyledim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

iyide ben bunu Anelka'nın Fenerbahçe'deki oyunu için demedimki...Arsenal-Madrid ve Liverpool'daki oyunu için söyledim...
    Sem hiç izlememişsin o zaman o adamı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

anelka çok iyi bi forvet olsaydı türkiyeye hayatta gelmezdi. realde tutunurdu zamanında

ronaldinh0_10 Misafir

Roberto Carlos gelmez. Ama belli olmaz açıkçası ben Alex'e de gelmez diyodum ama geldi işte. Fener de para bol, çok para verir ise gelir. Basın ise olayları çok farklı yansıtıyor. Bence Roberto Carlos'un gelme ihtimali aşağı yukarı %30 falan. Ama gelmez ise çok iyi olur. Çünkü Fener Roberto Carlos ile gelecek sezon hem ligde hem de Türkiye Kupasında şampiyon olur ve Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkıp çok şeyler yapıcağına inanıyorum. İnşallah Roberto gelmez de Cimbom daha öne çıksın. Ben bir cimbomlu olarak Roberto Carlos'un gelmesini hiç istemiyorum.

18. Default

manjeri açıklama yapmıs arkadaslar geliceni solemiş

Ortega da gelmez diyodunuz,noldu.Bakın Anelka da FB de.FB dünyanın en zengin 16. klubü...R.CARLOS her türlü gelcekkk!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o 16. lık taa 2 sene öncesininmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    Ortega da gelmez diyodunuz,noldu.Bakın Anelka da FB de.FB dünyanın en zengin 16. klubü...R.CARLOS her türlü gelcekkk!!!
    Fazla emin konuşma derim

Gelebilir ama bu kesin gelcek anlamına gelmez
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    ya nerde en zengin 16. klubü ya.bişey duyuyosunuz ya yalnış anlıyosunuz ya bilerek çarptırıp değiştiriyosunuz.bi feneri bi 16yı duyunca hemen fener dünyanın en zengin 16. klubü oluyo...
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dün show tv de mi ne alt yazı geçti. ya ronaldo yu yada roberto carlosu alabilirmiş fenerbahçe.ama alsada fenere yaramıycak bence

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

fenere oyun olarak olmasa da forma..reklam..... gibi şeyler den yarar sağlar...tabii gelirse

25. Default Hadi bee...

Roberto Carlos'un menejeri bir açıklama yaptı ve Carlos'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali yok dedi. Gerçi ortaya atılan bir başka iddiada; R.Carlos karısından boşanırken servetinin büyük bir kısmını kaybetmiş ve en yüksek parayı veren kulübe gidecek. Fakat Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Carlos için diğer kulüplerden fazla para vererek geleceği olmayan bir tansfere imza atması veya başka bir deyişle bu parayı böyle bir transfere harcaması ne kadar akıllıca o da tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sir DEATH
    Roberto Carlos'un menejeri bir açıklama yaptı ve Carlos'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali yok dedi. Gerçi ortaya atılan bir başka iddiada; R.Carlos karısından boşanırken servetinin büyük bir kısmını kaybetmiş ve en yüksek parayı veren kulübe gidecek. Fakat Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Carlos için diğer kulüplerden fazla para vererek geleceği olmayan bir tansfere imza atması veya başka bir deyişle bu parayı böyle bir transfere harcaması ne kadar akıllıca o da tartışılır.
    fenerbahçe carlos a verdiği parayı reklam, formadan çıkarabilirmi tartışılır. çünkü artık carlos da yaşlanmaya başladı. bu parayla geleceğe yatırım olarak genç bi yetenek alınabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

alın size cevap

F.Bahçe yönetimi, R.Madridli yıldız ve Kayserili Gökhan Ünal ile ilgili bir girişimleri bulunmadığını açıkladı

F.Bahçe yönetimi, Real Madridli Roberto Carlos ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın transferine ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Açıklamada "Roberto Carlos'un transferi hakkındaki haber, tamamen gerçek dışıdır. Bu haber içeriği transfer ile kulübümüzün bir alâkası olmadığı gibi sponsorumuz Avea'nın da bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın, F.Bahçe'ye transferine ilişkin haber de tamamen hayâl mahsulü olup, oyuncumuz Zafer Biryol'un da psikolojik olarak yıpratılmaya çalışıldığı aşikârdır.

Taraftarımız yersiz beklentiye sokuluyor. Halka açık şirketimiz hakkında da manipülatif haber niteliğinde olup, doğmuş ve doğacak her türlü yargısal haklarımız kullanılacaktır" denildi

Vatan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bugün böyle yarın başka türlü...hep aynı şeyler...

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

carlos gelebılır ..burda amac 2007 nın kadrosunu olusturmaktır..uzun vadelı genc dusunulmıcektır kanımca..carlosun olusu bıle ıs yapar..degıl real de futbolcu fabrıkası brezılya da bıle alternatıfı yok carlosun..

30. Default

carlos gelebilir aslında türkiyede finansal açıdan fenerbahçeyle başa çıkabilecek pek baba yiğit bi kulüp yok carlos gelir bide orta sahaya çok güzel bi adam alınırsa brezilyalılardan nobre ile luciano giderse bu takımlar sportif açıdanda yarışan olmaz

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri