Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Hedef Şike skandalını hafızalardan silmek (FC Juventus)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sezon güzel geçiyor eğer çok büyük bir düşüş yaşamassan şampıyon olursun ... ve fiorenitna ne yapmış öle yaw nihat Quaresmera rosicky kuzmanovic falan benimde baş belamdı kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

JUVENTUS ŞAMPİYONLUK YOLUNDA!!!!!

Geçen sezon şike yaptığı gerekçesiyle ligden düşürülen FC Juventus 1 yıl aranın ardından çıktığı Serie A arenasında ipi göğüslemeye artık çok yakın...

En yakın takipçisi Milan'la bitime 4 hafta kala arayı 4 puan açan Juventus'a 2 galibiyet şampiyonluk için yetecek.Taraftarlar sabırsızlıkla o günü bekliyorlar ve menajer Berk Altınuç ismini bir Altyapı tesisine vermeyi planlıyolar...[/

Kaptanlar Del Piero ve Gianluigi Buffon un bu zorlu maratonun sonlarına doğru Corriere Della Sport'tan taraftarlarına verdiği güzel mesajlar şunlar:

Malumunuz 1 yıl aradan sonra tekrar Serie A ya yükseldik ve yeniden eski günlerimize dönmek için beraber ant içtik.Kanımızın son damlasına kadar şampiyonluğu kovalayacağız.Menajerimiz Berk Altınuç ise mükemmel bir taktisyen maçı kazanmak için herşeyini ortaya koyuyor.Onun eşssiz taktikleriyle şu an lideriz.Önümüzde 4 maç var ve büyük bir avantaj sağladık.Şampiyonluk yakındır.Artık bu saatten sonra bunu vermeye hiç niyetimiz yok.Bilindiği gibi 2 galibiyet bizi mutlu sona götürecek.Artık bu saatten sonra bizler takımın kaptanları olarak takımı motive edecek ve Altınuç a yardımcı olacağız.Teşekkür Ederiz....

DEĞERLİ TURKSPORTAL ÜYELERİ SİZCE DE ŞAMPİYONLUK YAKIN MIDIR ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel güzell...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Palermo ile 6 lik mac cok super olmus,
    Bu dakkadan sonra sampiyonlugu verirsen ayip olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok yakındır taktiğin ne ???

geliyor geliyor.devleri yenipte öyle takımlara puan vermen kötü olmuştu.ama iyi toparlamışsın.artık şampiyo... sonunuda sen tamamla

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyon.....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Olacaksın.....
    Last edited by sergioagüero : 21.Temmuz.2008 at 01:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

tabikide olmuşundur şampiyon

Kesin Şampiyonsun..Yeni Sezonda Senden CL'yi bekliyorum kupayı almadan gelme..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İtalya Serie A 35.Hafta

Gelecek hafta da kazanırsak şampiyonuz...

İtalya Serie A 36.Hafta

Şampiyonuz....Şampiyonnnnn 2007-2008 SEZONU ŞAMPİYONU JUVENTUS!!

CONGRULATİONS!!!!!!!!!!!

Bunlarda formalite maçlarıydı sadece

2007-2008 SEZONU SERİE A ŞAMPİYONU JUVENTUS !!!!!

Juventus Menajeri Berk Altınuç (Basın Toplantısı)

Gerçekten müthiş bir sezon geçirdik bütün takım oyuncularımı malzemecisinden aşçısına(ta ki gıda zehirlenmesi geçirene kadar) kaleci antrenöründen taraftarına herkese çok teşekkür ediyorum...Bu kupayı İtalya Katolik Mezhebinden Gianluvica Motti ye armağan ediyor ve herkesi bir kez daha saygı sevgi hoşgörü çatısı altında kucaklıyorum.Yaz tatilini geçireceğim Marmaris'te eminim İtalyan akınına tutulacaktır.Ülkemin reklamını da yaptığım için ayrıyeten çok mutluyum.Başarının devamı elbette ki gelecektir.Ama güzel günler yakındır.Bunu bilmeyenden Allahu Teala sakındır.. AMİN!!!!!

Birincilik iyi olmuş.Yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Başarıların dewamını diliyorum.İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalarsn..!

Gerçekten iyi bir sezon geçirmişsin bence yeni maceralar için başka bir ülkeye transfer olmalısın.Başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by TheDarkSide View Post
    Gerçekten iyi bir sezon geçirmişsin bence yeni maceralar için başka bir ülkeye transfer olmalısın.Başarılarının devamını dilerim.
    Şu an için Juveden ayrılmayı düşünmüyorum ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gönlünden ne geçerse onu yap...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Şampiyonul için tebrik ediyorum. nice başarılara şampiyonlar liginde finaller bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrik ederim..Sıra ŞL kupasında
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Az Sonra 2.sezon Transferlerİ Hazirlik Kampi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    az Sonra 2.sezon Transferlerİ Hazirlik Kampi
    Last edited by zemlinskis : 24.Temmuz.2008 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ilk sezonu okudum çok güzeldi 2. sezonda CL yi bekliyorum defansta rakiplere göre bir-iki taktiksel değişim daha az gol yemeni sağlar

2.Sezon şl yi alırsın artık.Bu seferde Kariyerini Satmaya kalkma sakın

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

transferleri bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ben dedim potansiyeli görüom die de inanmadınız şimdi ne diyorsunuz.Zaten bekliyordum bu başarıları.Ve bu kariyeri yayınladığın için teşekkürle and tebrik ederim
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İŞTE FLAŞ TRANSFERLER

Yaklaşık 1 haftadır yazmaya ara verdiğim kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum...Huntelaar la Quaresma'yı takas ederken,Diğer yandan 70 m dolara D.Alves'i,29 a Gerard Pique'yi 21 e Fernando Gago'yu 6.75 e Luis Jimenez'i ve bedelsiz olarak gelenler ise Zaccardo ve Mellberg idi.Yepyeni bir takım yarattım bakalım ileride bunun yararını görebilecek miyiz orası....

.
    .
    .
    Last edited by zemlinskis : 29.Temmuz.2008 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri