sezon güzel geçiyor eğer çok büyük bir düşüş yaşamassan şampıyon olursun ... ve fiorenitna ne yapmış öle yaw nihat Quaresmera rosicky kuzmanovic falan benimde baş belamdıkolay gelsin
sezon güzel geçiyor eğer çok büyük bir düşüş yaşamassan şampıyon olursun ... ve fiorenitna ne yapmış öle yaw nihat Quaresmera rosicky kuzmanovic falan benimde baş belamdıkolay gelsin
JUVENTUS ŞAMPİYONLUK YOLUNDA!!!!!
Geçen sezon şike yaptığı gerekçesiyle ligden düşürülen FC Juventus 1 yıl aranın ardından çıktığı Serie A arenasında ipi göğüslemeye artık çok yakın...
En yakın takipçisi Milan'la bitime 4 hafta kala arayı 4 puan açan Juventus'a 2 galibiyet şampiyonluk için yetecek.Taraftarlar sabırsızlıkla o günü bekliyorlar ve menajer Berk Altınuç ismini bir Altyapı tesisine vermeyi planlıyolar...[/
Kaptanlar Del Piero ve Gianluigi Buffon un bu zorlu maratonun sonlarına doğru Corriere Della Sport'tan taraftarlarına verdiği güzel mesajlar şunlar:
Malumunuz 1 yıl aradan sonra tekrar Serie A ya yükseldik ve yeniden eski günlerimize dönmek için beraber ant içtik.Kanımızın son damlasına kadar şampiyonluğu kovalayacağız.Menajerimiz Berk Altınuç ise mükemmel bir taktisyen maçı kazanmak için herşeyini ortaya koyuyor.Onun eşssiz taktikleriyle şu an lideriz.Önümüzde 4 maç var ve büyük bir avantaj sağladık.Şampiyonluk yakındır.Artık bu saatten sonra bunu vermeye hiç niyetimiz yok.Bilindiği gibi 2 galibiyet bizi mutlu sona götürecek.Artık bu saatten sonra bizler takımın kaptanları olarak takımı motive edecek ve Altınuç a yardımcı olacağız.Teşekkür Ederiz....
DEĞERLİ TURKSPORTAL ÜYELERİ SİZCE DE ŞAMPİYONLUK YAKIN MIDIR ?
Güzel güzell...
Palermo ile 6 lik mac cok super olmus,
Bu dakkadan sonra sampiyonlugu verirsen ayip olur![]()
çok yakındırtaktiğin ne ???
geliyor geliyor.devleri yenipte öyle takımlara puan vermen kötü olmuştu.ama iyi toparlamışsın.artık şampiyo... sonunuda sen tamamla![]()
Şampiyon.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Olacaksın.....
Last edited by sergioagüero : 21.Temmuz.2008 at 01:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tabikide olmuşundur şampiyon
Kesin Şampiyonsun..Yeni Sezonda Senden CL'yi bekliyorum kupayı almadan gelme..
İtalya Serie A 35.Hafta
Gelecek hafta da kazanırsak şampiyonuz...
İtalya Serie A 36.Hafta
Şampiyonuz....Şampiyonnnnn 2007-2008 SEZONU ŞAMPİYONU JUVENTUS!!
![]()
CONGRULATİONS!!!!!!!!!!!
Bunlarda formalite maçlarıydı sadece
2007-2008 SEZONU SERİE A ŞAMPİYONU JUVENTUS !!!!!
Juventus Menajeri Berk Altınuç (Basın Toplantısı)
Gerçekten müthiş bir sezon geçirdik bütün takım oyuncularımı malzemecisinden aşçısına(ta ki gıda zehirlenmesi geçirene kadar) kaleci antrenöründen taraftarına herkese çok teşekkür ediyorum...Bu kupayı İtalya Katolik Mezhebinden Gianluvica Motti ye armağan ediyor ve herkesi bir kez daha saygı sevgi hoşgörü çatısı altında kucaklıyorum.Yaz tatilini geçireceğim Marmaris'te eminim İtalyan akınına tutulacaktır.Ülkemin reklamını da yaptığım için ayrıyeten çok mutluyum.Başarının devamı elbette ki gelecektir.Ama güzel günler yakındır.Bunu bilmeyenden Allahu Teala sakındır.. AMİN!!!!!
Birincilik iyi olmuş.Yeni sezonda başarılar.
Başarıların dewamını diliyorum.İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalarsn..!
Gerçekten iyi bir sezon geçirmişsin bence yeni maceralar için başka bir ülkeye transfer olmalısın.Başarılarının devamını dilerim.
Gönlünden ne geçerse onu yap...
Şampiyonul için tebrik ediyorum. nice başarılara şampiyonlar liginde finaller bekliyoruz...
Tebrik ederim..Sıra ŞL kupasında![]()
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Az Sonra 2.sezon Transferlerİ Hazirlik Kampi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
az Sonra 2.sezon Transferlerİ Hazirlik Kampi
Last edited by zemlinskis : 24.Temmuz.2008 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ilk sezonu okudum çok güzeldi 2. sezonda CL yi bekliyorum defansta rakiplere göre bir-iki taktiksel değişim daha az gol yemeni sağlar![]()
2.Sezon şl yi alırsın artık.Bu seferde Kariyerini Satmaya kalkma sakın![]()
transferleri bekliyoruz
Ben dedim potansiyeli görüom die de inanmadınız şimdi ne diyorsunuz.Zaten bekliyordum bu başarıları.Ve bu kariyeri yayınladığın için teşekkürle and tebrik ederim
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İŞTE FLAŞ TRANSFERLER
Yaklaşık 1 haftadır yazmaya ara verdiğim kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum...Huntelaar la Quaresma'yı takas ederken,Diğer yandan 70 m dolara D.Alves'i,29 a Gerard Pique'yi 21 e Fernando Gago'yu 6.75 e Luis Jimenez'i ve bedelsiz olarak gelenler ise Zaccardo ve Mellberg idi.Yepyeni bir takım yarattım bakalım ileride bunun yararını görebilecek miyiz orası....
.
.
.
Last edited by zemlinskis : 29.Temmuz.2008 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)