İlk maçta iyi kapanırlar o yüzden 2-0 bile iyi bir skor olur.
4 5 zor ama MTK kapanacağı için.
İlk maçta iyi kapanırlar o yüzden 2-0 bile iyi bir skor olur.
4 5 zor ama MTK kapanacağı için.
Fenerbahçe'nin daha güçlü olması sebebiyle bu maçı kazanacağını,hatta seyircisinin önünde olmasından dolayıda işi ilk maçta bitereceği farklı bir skor alacağını düşünüyorum.
So what?
Saike
Kilidi açıp erkenden 1 gol bulursak sonraki dakikalarda rahat oynarız ve maçı rahat kazanırızTabi rakibide küçümsememek lazım..Benim en çok merak ettiğimi bilet fiyatlarından dolayı seyircinin ilgisi
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe sanki rakip savunmayı zor açacak gibime geliyor.Gerçi cift forvet cıkacaklarmış.Normal sartlarda fark bekliyorum ama içimden tek farklı galibiyet geçiyor...Fenerbahce'ye basarılar..
D-Smart sağolsun kahvede izlettirecek bize macıkarsı komsuda futbol hastası ama neyse
Maca iyi baslayıp Guiza ve Semihle goller bulursak macı ve turu koparırız.Aragonesin Emreyi oynatma ihtimali de varmıs Vatand yazıyordu..
Burhan gibi kahve bağımlısı olucaz D-Smart yüzünden.Maçı izlemeye gidiyorum döndüğümde bakıyorum t-shirt tamamen sigara kokusuyla kaplı.Ben onların defansını rahat açacağımızı ve farklı bir skor alacağımızı düşünüyorum.
bekLiyoruz artuk maçı aragones çift forvet oynatcak guiza ve aLex kesin atacak bi tane semihtende goL bekLiyorum yaniii 3-0 biTer
Fenerbahçe'den fark bekliyorum..
Bence ağız tadıyla güzel bi galibiyet alıcaz..
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.
18 kişilik kadro:Volkan,Volkan Babacan,Gökhan,Önder,Edu,Lugano,Can,Carlos,Kazım,S elçuk,Uğur,Emre,Burak,Gürhan,Alex,Güiza,Semih,İlha n
Muhtemel 11:Volkan,Gökhan,Lugano,Edu,Carlos-Kazım,Selçuk,Uğur,Alex-Güiza,Semih
Büyük oyuncuların ligimize gelmesi için D-Smart, Digitürk gibi yayıncıların olması lazım. Siz Galatasaray formasıyla Lincoln'ü izleyebiliyorsanız bunu Digitürk'e borçlusunuz...
İşte yukarıdaki cümleyi çok söylüyorlar ya uyuz oluyorum. Kardeşim istemiyoruz kalsın, biz televizyonumuzda maç izlemeyi özledik ya.. Hazırlık maçları bile bu kanallarda yuh artık. Ben kendi televizyonumda Sabri Sarıoğlu'nu, Gökhan Gönül'ü izlemek istiyorum kalsın Lincoln falan.
Maçı fenerbahçe 2-0 kazanır ve turu rahat geçer.
FB TV'de verilen İlk 11 ve Diziliş.
Volkan
Gökhan, Edu, Lugano, Carlos
Kazım, Selçuk, Uğur
Alex, Semih
Güiza
Semih ve Alex Güiza'nın arkasında oynayacaklar olarak gösterdi. Hazırlık maçlarındada Semih'i hep Güiza'nın arkasında denemişti zaten.
Radyodan yayınlarlar mı ?
Haydi Bismillah.. Hayırlı olsun...
ah ah bir BeşiktaşLı oLARAKşu Kezman'ın haLini görünce çok üzüLüyorum. Top tutuşu goL vuruşLarı akLa geLmeyecek pasLarı şutLarıyLa avrupanın ender "mixed" goLcüLerinden biri bu şekiLde sürünmemeLi bence.Şuanda yetkim oLsa ve fenerbahçe bana boob-kezman takasını tekLif etse düşünmem biLe.Kezman'ın fenerbahçede çok fazLa başarıLı oLamamasının tek sebebi zico ve taktiğiydi.Eger guiza geLmeseydi aragonesin çift forvet sistemiyLe Kezman goL kraLı oLurdu.
Fenerbahçeden goLLü bir gaLibiyet bekLiyorum.
maçın canLı anLatımı "sporx.com" da var burdan takip ediyorum ben.![]()
radyodan dinleyen varsa bir link koyabilir mi?
justintv'den izleyebilirsiniz aslında ama paylaşsammıki linki burda![]()
paylaş paylaş![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Roberto Carlos gol attı
Uğur Boral2ın sol taraftan geri pasında gelişine sert vurdu ve gol.
O nasıl goldür Carlos.![]()
Roberto Carlos ve 1-0.
carlos ve gool.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur Boral sol kanattan ceza sahasına girmeden ceza sahasına dışına Carlos'a attı topu o da uzaklardan gelişine harika vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Nefis bir goldü.
Last edited by garydelgadov : 30.Temmuz.2008 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada Edu 4 numaralı formayı giyiyor![]()
Güiza boş kaleye atamadı az önce
1-0 devam ediyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi![]()
Nasıl oynuyoruz bilemiyorum ama farkın 3,4 olması lazım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.