Alla Alla ama kura çekilirken şu maçı galibi oynayacak denilecek..
Anderlecht/BATE Borisov- Galatasaray Mesela böyle..Neyse 48 saat sonra belli olur
Alla Alla ama kura çekilirken şu maçı galibi oynayacak denilecek..
Anderlecht/BATE Borisov- Galatasaray Mesela böyle..Neyse 48 saat sonra belli olur
Siz yanlış biliyorsunuz, seri başı takım elemelerde elenirse puanlara göre yeniden seri başı listesi belirleniyor, BATE gibi bir takımın seribaşı sayılması için hiç bir sebep ve mantık bulunmuyor
Hem de Güntekin Onay gibi bir kişi böyle bir konu bilmeden, araştırmadan yorum yapmayacaktır zaten..
ps.
Böyle bir durum ayrıca Fenerbahçe'nin işe yarıyor, Atletico Madrid Fenerbahçe'nin eşleşebileceği, güçlü sayılabilecek en zorlu,tek takımdı, Anderlecht elensin yerine, Anderlecht çıksa demeniz daha mantıklı olurdu, Anderlecht ve Belçika futbolu çok zayıf, Anderlecht'in elenmesine hiç şaşırmam..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ama kuralar erken çekilecek...Anderlect-Bate/Galatasaray maçının galibi..Olursa böyle olacak..Yükselme gibi birsey olmaz..Çünkü maçların rövanşları olmadan kura çekilecek..
Arkadaşlar,Kurayı;
NTVSPOR - GS TV - LİG TV - EUROSPORT SAAT 13.00’TEN İTİBAREN CANLI VERİCEK...
Eger 2. maç kuradan sonra ise Emurafu'nun dediği gibi olacak galiba..
Emurafunun dediği gibi olacak mertcan.Güntekin onay bilmiyor gaLiba![]()
Umarım zor bir takım çıkmazda bu sezonda Fenerbahçe ile 2 takımla gideriz Şampiyonlar Ligi'ne
Dur ben de karıştırdım galiba![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geçen senede böyle bir durum olmuştu galiba. Tampere United favori Levskiyi eLedi.Rosenborgla eşleşmişti.Levski Seribaşı bir takımdı sanırsam.Rosenborgsa seri başı olmayan takımdı.Tampere-Rosenborg eşleşti.Emurafu'nun dedigi gibi olay.
Doğru haklısınız..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
burdaki takımların hiç birini kolay kolay yenemeyiz
umarım şansımız yanımızda olur
spartak -haLa transfer oLmadıysa- PavLuchenko'duyLa dikkat çekiyor.Steuada son yıLLarda şL grupLarında sürekLi var yani avrupa tecrübesi var.GaLatasarayın işi gerçekten çok zor.Elenenirse de en azından uefada en az çeyrek finaL oynayacağına eminim.
Nezaman Kuralar Emrah Abi?
Yarın........ Yani bugün![]()
GS Tv nin vermesi iyi oldu.FutbolSmart vercek dedi Star tv.
Juventus - Arsenal - Liverpool - Barcelona Harici Takımların Rakip Olarak En Son İstiyeceği Takımızdır Heralde..![]()
Kuralar saat 1'de ise kaçırıyorum..Cuma'da oluyorum..
İnşAllah 3 takımımız içinde hayırlısı olur..
Beyler bugün rüyamda gördüm kırmızılı bir logoydu ama sanırım Arsenal'di..Ben Arsenal diyorum ve bence Arsenal'e karşı iyi oynarsak eleyebiliriz.
Bence fiorentina çıkacak..(umarım çıkmaz)
UEFA'nın sitesinden de canlı olarak yayınlanacak kur'alar..
arkadaşlar bir şey soracağım.şimdi bu eşleşmelerde 2.torbadan yani seribaşı olmayan bir takım fenerbahce-mtk galibiyle eşleşecek.eğer fenerbahce turu geçerse normal bir durum olacak.eğer mtk geçerse ve mtk normalde seribaşı değilse nolacak?yani demek istediğim.mtk fener i geçti ama atıyorum atletico madrid ondan daha iyi puanlı.bu durumda atletico madrid 1. torbaya kaydırılıp mtk da 2.torbaya mı düşecek?
Hayır.. Fenerbahçe- MTK Galibi Kur'adan Gelecek Takımla Karşılacak Öyle birşey Yok.. Kura'lar 2. Maçtan Önce Olduğu İçin.
İnşallah İki güzide ekibimizde Devler Ligine katılma başarısını gösterir.Zorlu rakiplerin gelmesi de birşeyi değiştirmez.Çünkü Türk futbolu artık yükselişte oyuncularımızın diğer dev kulüplerin oyuncularından pek farkı kalmadı onun için ne gelirse gelsin ben 2 takımımızında turu başarı ile geçeceğinden şüphem yok
Anderlecht- Bate elemesi galibiyle eşleşirsek de iyidir. BATE ilk maçı 2-1 almıştı.
Kaunas - Rangers ilk maç iskoçya da 0-0 bitmişti. Kaunas ın sürpriz yapmasını da bekleyebilirz.
en iyiler gitti sadece juve kaldı hadi juveee![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
aha juvenin rakibi belli oluyor
hadi beee başkası çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok güzel bi kura çektik gene
Galatasaray - Steau çıktı![]()
Last edited by Nedvedmania : 01.Ağustos.2008 at 14:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved