Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: 2008 Pekin Yaz Olimpiyatları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ülkemizin üç tarafı deniz Kano yarışlarında yokuz. Denizi olmayan Slovakya birinci oluyor.
    Bu cümleye karşıyım.tesisleşmeyle alakalı birşey bu.Slovakya'lı sporcuda Slovakyada görmüyor o egitimi .

2.madalyamız geldi Güreşte.bu olimpiyatlarda çok geride kaldık gerçekden.umarım geri kalan mücadelelerde iyi başarılar yaparız özellkle atelitzm de elvan ve halilden iyi sonuçlar bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, teniste tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, çeyrek finalde elenerek düş kırıklığı yarattı.

Olimpiyatlarda tek erkeklerde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Roger Federer, çeyrek finalde ABD'li James Blake'e 6-4 ve 7-6'lık (7-2) setlerle 2-0 yenilerek olimpiyatlara veda etti.

Federer Wimbledon'dan sonra burda da elendi.Artık düşüşe geçiyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Nazmi Avluca madalyadan sonra konuşamıyordu bile, sakatlığı ciddi sanırım. Ama bırakmadı mücadeleyi ve bronz madalyayı getirdi ülkemize..

Helal olsun Nazmi Avluca !
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi adama sormazlar mı bu adam da sakattı diye.. Tabi branşları da farklı ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben Çekiç atmada Eşref Apak'tan da çok ümitliyim.. Umarım En azından bi bronz alırız onunla da

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    ben Çekiç atmada Eşref Apak'tan da çok ümitliyim.. Umarım En azından bi bronz alırız onunla da
    Eşref Apak'ın da durumu vahim bildiğim kadarıyla.2004 sonrası daha fazla gelişsin diye yeni bir çalıştırıcıyla anlaştı.O antrenörde 1-2 ay önce istifa etmiş,anlaşamamışlar Eşref'le.Eşref'in formu hep kötüye gitmiş..Bu yüzden tekrar 2004teki antrenörüne dönmüş.
    Last edited by ForsakeN : 14.Ağustos.2008 at 22:24

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben tüm başarılı sporcularımızdan ümitliydim ancak çoğusu hayal kırıklığına uğrattı beni..

Şimdi Bahri Tanrıkulu, Eşref Apak ve Elvan ile birlikte "serbest güreş" te madalya bekliyorum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAsamet91
    Bu cümleye karşıyım.tesisleşmeyle alakalı birşey bu.Slovakya'lı sporcuda Slovakyada görmüyor o egitimi .
    Türkiye'de ki rafting tesisleri Dünya'da yoktur. Tesisin en iyileri Türkiye'de mevcut ama; ülkemizde yatırım yok. Şaçma sapan şeylere para harcayacağımıza şu Spor'a yatırım yapsak iş alanıda artacak.

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Ben tüm başarılı sporcularımızdan ümitliydim ancak çoğusu hayal kırıklığına uğrattı beni..

Şimdi Bahri Tanrıkulu, Eşref Apak ve Elvan ile birlikte "serbest güreş" te madalya bekliyorum..
    Güreştede alalım artık. Ata sporumuz Edirneden yağlı güreş 650 yıldan fazladır yapılıyor. Genlerimizde var. Artık katılmak bile başarıdır sözüne karşıyım. 69 küsür sporcu ile gittik bir kaç altın gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

O konuda katılıyorum Batuhan, atasporumuzda bu kadar başarısız olmayı kabullenemiyorum ben..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Federer devri artık kapandı diyebilirim.Nadal Forever

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federer genç yaşına rağmen erken düşüşe geçti. Devri kapandı demek için belki erken ama devri kapanmaya doğru çok hızlı bir şekilde gidiyor...

Nesil
    2006

Olimpiyatta başarısız olmamızın nedeni sporcular değil, atrenörler her yıl değişiyor. Federasyon başkanları her yıl değişiyor. Durmadan misyon & vizyonun değişmesi başarıyı getirmiyor. Eğer baştaki isimler kalıcı olursa başarı oranımızda artar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baştakilerden önce ülkede spor yapılacak alan ve sporcu yok ki.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda okçulukta erkekler olimpik yay elemelerinde mücadele eden Yusuf Göktuğ Ergin, 2. turda elenerek oyunlara veda etti.
    Olimpiyat Okçuluk Alanı'ndaki oyunların okçuluk müsabakalarının 5. gününde, erkekler eleme müsabakalarına başlandı.

Erkeklerdeki tek Türk sporcu olan Yusuf Göktuğ Ergin, ilk turda Portekizli rakibi Nuno Pombo'yu 106-103 yenerek tur atlamasına karşın, 2. turda bu dalın iddialı isimlerinden Güney Koreli Lee Chang Hwan'a 117-109 yenilerek elenmekten kurtulamadı. Güney Koreli sporcu, bu müsabakadaki 117 puanlık derecesiyle yeni bir olimpiyat rekoru da kırmış oldu.

Böylece Türkiye, oyunlarda okçuluk dalındaki müsabakalarını da tamamlamış oldu.

Okçulukta yarın bayanlar olimpik yayda final müsabakaları yapılarak madalyalar sahiplerini bulacak.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yüzmede erkekler 50 metre serbestte Kaan Tayla, seçmeleri geçemeyerek elendi. Pekin Ulusal Su Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışların 6. günündeki seçmelerde 11. seride yüzen Kaan Tayla, 22.66'lık derecesiyle serisinde 8 sporcu arasında sonuncu oldu.

Kaan Tayla, seçmelerde genel klasmanda ise toplam 97 sporcu arasında 37. sırayı aldı. Bu dalda seçmelerde en iyi dereceyi 21.46 ile olimpiyat rekoru kıran Fransız yüzücü Amaury Leveaux elde etti. Fransız sporcu, kendisinden bir önceki seride 21.47 ile olimpiyat rekorunu kıran Brezilyalı Cesar Filho Cielo'dan rekoru birkaç dakika sonra devraldı.

2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Türk boksörlerden Bahram Muzaffer, İrlandalı rakibi Kenny Egan'a yenilerek Olimpiyatlara veda etti.

Pekin Olimpiyatları'na madalya alamadan veda eden sporcularımız kervanına 81 kilogram boksörümüz Bahram Muzaffer de eklendi. Muzaffer, İrlandalı rakibi Kenny Egan'la yaptığı karşılaşmadan 10-2'lik skorla mağlup ayrıldı. İlk rauntta, rakibiyle başa baş bir mücadele ortaya koyan Bahram Muzaffer, buna karşın ilk raundu 2-1 geride kapattı.

İkinci rauntta İrlandalı boksörün oyundaki etkinliği göze çarparken, Bahram bu raundu 3-0 geride tamamladı. Üçüncü rauntta da istediği oyunu yansıtamayan Bahram Muzaffer bu raundu 4-1, karşılaşmanın son raundunu da 1-0 geride tamamlayınca karşılaşmadan da 10'a 2'lik skorla yenik ayrıldı.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, Halter Milli Takımı sporcularından Nurcan Taylan'dan sonra bugün Taner Sağır'ın da ''sıfır'' çekmesi, Türk kafilesinde büyük bir düş kırıklığına neden oldu. Taner Sağır'ın müsabakasından sonra açıklama yapan Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Pekin'de alınan başarısız sonuçların sorumluluğunu, kendisinin başkanlığındaki federasyon yönetiminin üstlenmesi gerektiğini belirterek, ''Ekim ayında yapılacak seçimde yeniden aday olmayı düşünmüyorum'' dedi.

2004 Atina Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan sporculardan Halil Mutlu'nun olimpiyatlara gelmediğini, halter müsabakalarının ilk gününde Nurcan Taylan'ın ''sıfır'' çektiğini, bugün de Taner Sağır'ın aynı başarısızlığa uğradığını hatırlatan Akkuş, ''Ortada bir başarısızlık varsa, bunun sorumlusu genç sporcularımız olamaz. Sorumlusu benim yönetimimdir. Biz buraya kadar doğru bildiklerimizi yaptık. Bize göre sporcularımızın beslenmesinden kullandıkları malzemelere kadar herşey birinci sınıftı. Fakat demek ki bazı şeyleri doğru yapamamışız. Herkes Taner Sağır'dan altın madalya bekliyordu. O da yüksek bir kiloyla yarışmaya başladı. Rahatlıkla şampiyon olabilirdi ama olmadı. Şimdi onları bu ağır psikolojik yükün altından kurtarmamız gerekiyor. Bu durumda başarısızlığın bedelini de ödememiz gerekir'' diye konuştu.

Akkuş, basın mensuplarının ''İstifa etmeyi düşünüyormusunuz?'' biçimindeki sorusu üzerine, ''İstifa etmemin anlamı yok. Çünkü zaten ekim ayında genel kurul yapmamız gerekiyor. Genel kuruldan da 1 ay önce istifa etmek zorundayız. Fakat ekim ayındaki genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayı düşünmüyorum'' dedi.

-SAĞIR: ''HAYATIMIN EN KÖTÜ MÜSABAKASINI ÇIKARDIM''-

Milli halterci Taner Sağır ise müsabaka öncesi koparmada 170, silkmede ise 207 kilo gibi ağırlıkları rahatlıkla kaldırdığını belirterek, ''Burada sıfır çekmek aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Fakat hayatımın en kötü müsabakasını çıkardım'' dedi.

Daha önce belinden sakatlık yaşadığını hatırlatan Sağır, şöyle devam etti:

''Burada da aslında belimden tekrar bir sorun yaşarmıyım diye korkuyordum. Fakat bu kez daha ilk kaldırışımda bar geriye doğru gidince dirseğimden sakatlandım. 2. ve 3. haklarımda da barı geriye kaçırdım. Koparmadaki 165 kiloluk başlangıç derecem benim için yüksek değildi. Çünkü bundan daha yüksek ağırlıkları rahatlıkla kaldırmıştım. Burada benden altın madalya beklendiğini biliyorum. Ben de zaten yarışmaya bunu hedefleyerek başladım. Fakat hedefimi gerçekleştiremedim. Herkesten özür diliyorum.''

Sağır, olimpiyat hazırlıklarıyla ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını belirterek, ''Buraya gelmeden 4-5 kilo verdim. Bu biraz etkilemiş olabilir. Fakat bütün sporcular bu kadar kilo veriyor. Gücüm de yerinde. Ancak ilk hakkımda dirseğimden sorun yaşamam sonucu etkiledi'' diye konuştu.

Sağır, federasyon başkanı Akkuş'un, ''Tekrar başkan adayı olmayı düşünmüyorum'' şeklindeki açıklamalarıyla ilgili olarak da, ''Sonuçta bu kendisinin kararıdır. Fakat biz her zaman kendisine destek oluruz. Burada başarısız olduysak, sporcular olarak bizim de mutlaka hatalarımız vardır'' dedi.
    Sağır, dirseğindeki sakatlığının çok ciddi olduğunu düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : AA
    Last edited by fmsmyrna : 15.Ağustos.2008 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Halter Federasyonu Başkanı'nın bu olimpiyatlardan sonra istifa etmeleri gerekiyor.

Bütün dünyaya rezil olduk olimpiyatlarda. En büyük fiyaskolar Nurcan Taylan ve Taner Sağır'dı, ikisi de sakatlıklarını bahane ettiler ve başarısız oldular. İkisi de son olimpiyat şampiyonu, belli ki ikisi de çok fazla şımarmışlar ve ben en iyiyim havalarında olduklarından iyi hazırlanamamışlar. Şimdi de gelmiş sakatlıklarını bahane sunuyorlar, diğer sporcular neden sakatlanmıyor, veya sakatlıklarını bahane etmiyor da siz ediyorsunuz diye sormazlar mı?

İzzet İnce de bugün berbat bir performans gösterdi ve sakatlığını bahane etti. Bizde alışkanlık haline geldi bu sakatlık bahanesi. Sakatsan ne geliyorsun kardeşim olimpiyatlara? Çalışmadım, hazırlanmadım, başaramadım demiyorlar da sakatım diyorlar. Türkiye'yi nasıl temsil ediyorsunuz, 70 milyon kişi sizden orda başarı beklerken siz bizi rezil edeceksiniz bırakın gençler gitsin oraya!!!

Yüzücülerden hiç bahsetmiyorum, Derya Büyükuncu'ya helal olsun (!), 5. olimpiyatında yine başarısız oldu. Şaka gibi hakkaten, sen bu adamı Amerika'da özel eğitimlere gönder, bütün fedakarlığını yap ama adam her gittiği olimpiyatta rezil olup gelsin. Israr etmeyin artık bu Derya Büyükuncu'da yahu, adamın hiçbir olimpiyat başarısı yok. Buse Günaydın da ondan farksız, katılmanın bile başarılı olduğunu söylüyor. Michael Phelps dünya rekorlarını alt üst ederken bizim sporcular hiçbir şey yapamıyor.

Şeref Eroğlu da ata sporumuz güreşte başarısız oldu, gerçekten çok yazık yahu, son son olimpiyatlarda ikinci olmuşsun, burada ilk turda eleniyorsun. Daha ne söylenebilir ki, her şey açık. Bizim sporcular başarılı oldu mu hemen havaya giriyorlar, çalışmayı falan bırakıyorlar ve sonuç da hüsran! Eşref Apak'a da söyleyecek söz bulamıyorum zaten.

Tek umudumuz Elvan kaldı, o da Türk değil zaten, bir de serbest güreşte belki bir şeyler yapabiliriz. En kötü olimpiyatımızı geçiriyoruz, umarım bunun cezası verilir gereken kişilere.

Çin 25'i altın olmak üzere toplam 40 madalyaya ulaştı. Bu Çin'in başarısı tesadüf mü peki? Adamlar ev sahibi olduklarından sporcularını çok iyi bir şekilde olimpiyatlara hazırlamışlar ve muhteşem performans gösteriyorlar, halterde inanılmazlardı, masa tenisinde de altın madalya alırlar, gerçekten adamlar çok iyi çalışmışlar. Bizimkilerin ders alması lazım, adamlar hiç başaramadıklarını başarırlarken, bizimkiler de aksine başardıkları şeyleri bile başaramıyorlar, daha da düşüyorlar.

Olimpiyat, dünya, avrupa şampiyonu sporcularımız var ama sıfır çektiler, varlık gösteremediler, yani potansiyelimiz olmasa, yapamıyoruz diyeceğim, tamam diyeceğim ama bu kadar başarı potansiyelimiz varken bu bazı kişiler yüzünden kullanılamıyor ve sonucu hüsran oluyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürü, Halter Federasyonu, sporcular ve sporcu antrenörleri bu işin en büyük sorumlularıdır. Umarım Spor Bakanı Başesgioğlu bu işe bir dur der ve gerekeni yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

elvan 10.000 metrede gümüş madalya kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Dibaba son anlarda uçtu neredeyse yoksa Elvan 1.ydi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Elvan'ın fiziği sprinte yatgın değil,bacakları çok kısa ve zayıf.Sprintsiz 50 km olsa Elvan alırdı yarışı.Sprint için biraz daha açmalıydı bacaklarını,ama bacak yok kiDibaba çok iyi diz çekerek yüklendi son 300'de ve gittikçe açtı arayı ve altını aldı...

Yinede Olimpiyatlarda atletizmdeki ilk gümüş madalyamızı aldık.Tebrikler Elvan..

Elvan madalya umutlarımızdan biriydi, gümüş madalya alması sevindirici, çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve haketti madalyayı, kendisiyle gurur duyuyorum. Umarım 5000 metreye de katılır, orada da ülkemize bir madalya getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrikler Elvan sonunda aldık bir madalya daha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yarın sanırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Elvan'dan tarihi başarı

Türkiye atletizmde olimpiyat tarihinin en büyük başarısına Elvan Abeylegesse ile ulaştı. Milli atlet, Pekin'de 10 bin metre finalinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 20:20 TSİ 15 Ağustos 2008 Cuma
    29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda istediği başarıyı yakalayamayan Türk Milli Takımı'na atletizmden sevindirici haber geldi. Bayanlar 10 bin metre finalinde mücadele eden Elvan Abeylegesse, ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
    90 bin kişi kapasiteli Ulusal Stat'ta tamamıyla dolu tribünler önünde gerçekleştirilen günün son yarışmasına, 32 atlet katıldı. Elvan Abeylegesse toplam 25 tur üzerinden gerçekleştirilen yarışta ilk 4 turu 5. sırada geçti. Yarışta 6. turdan itibaren öndeki 18 atlet diğerlerinden ayrılarak, birlikte koşmaya başladı. 9. turdan itibaren 3. sıraya yerleşen Abeylegesse, 15. turda 2., 16. turda da liderliği yakaladı.
    Son tura dek liderliğini sürdüren Abeylegesse, Etiyopyalı Tirunesh Dibaba'nın atağına karşılık veremeyince, yarışı 29.56.34'lük derecesiyle 2. sırada tamamlayarak, gümüş madalya kazandı.
    Yarışta bronz madalyayı ise 30.22.22'lik derecesiyle ABD'li Shalane Flanagan elde etti.
    Abeylegesse, bu derecesiyle yeni bir Avrupa ve Türkiye Rekoru da kırdı. Bu dalda eski Avrupa Rekoru, 30.01.09 ile İngiliz Paula Radcliffe'e aitti ve 6 Ağustos 2002 tarihinde elde edilmişti.
    29.54.66 ile Olimpiyat rekoru kırarak altın madalya kazanan Etiyopyalı Tirunes Dibaba'nın arkasında ikinci olan Elvan, Türk atletizmine olimpiyatlardaki ilk gümüş madalyasını kazandırdı.
    Daha önce Ruhi Sarıalp 1948 olimpiyatlarında üç adım atlamada, 2004 Atina olimpiyatlarında ise çekiç atmada Eşref Apak üçüncü olarak bronz madalya kazanmışlardı.
    » Halterde sakata geldik
    » Phelps'ten 6. altın madalya
    » Takım sporlarında sonuçlar (15 Ağustos)
    » GÜNÜN FOTOĞRAFLARI (15 AĞUSTOS)
    » MADALYA SIRALAMASI
    » Ediz Yıldırımer de elendi
    » Teniste Nadal-Gonzalez finali
    » Atletizmde ilk altın madalya Majewski'nin
    » Okçulukta altın madalya Ruban'ın
    » Bisiklette erkeklerde zafer İngiltere'nin
    » Kanoda altın madalyalar Slovakya'nın
    » Judoda altın madalyalar Çinli ve Japonların
    » Halterde altın Çinli Cao'nun
    » 100 metrede favoriler rahat
    » Jimnastikte ABD esti
    » Yakup Kılıç çeyrek finalde
    İlk defa koştuğu olimpiyatlarda 10 bin metrede tarihin en iyi üçüncü derecesine imza atan Abeylegesse, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanmayı çok istedim ama bu kadarını yapabildim. Elimden geleni sergiledim. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
    Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ise, Elvan'ın Bolu ve Etiyopya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayarak, ''Aşil tendonundan sorunu vardı, tedavi edildi. Çok akıllı bir taktikle koştu. Avrupa rekoru kırdı. Ayrıca bu yarışta olimpiyat rekoru da kırıldı. Elvan çok daha iyi şeyler yapacak. Pekin'e geç getirmemiz bir taktikti. Böylece fazla deforme olmadı, mineral kaybına uğramadı. 5 bin metreye de katılacak, orada da kendisinden umutluyuz'' şeklinde konuştu.
    __________________________________________________ _____________

günün fotografı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

100 m finali ne zaman bilen varmı kaçırmayalım.Zaten yüzme finalleri gece 05:00'te oluyor sanırım kaçırıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

100 Metre finali izlenmez yahu Tyson Gay,Asapha Powell falan bahane Usain Bolt rahat kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hıncal Uluç,Mert Aydın ve Mehmet Aslan Ntvspor'da Powell ve Bolt'un Tyson Gay'in isminden çekinebileceklerini söylediler.Benim favorim Powell o olmazsa bilmediğimiz bir isim alacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Usain Bolt 'un yarışı kazanacagını düşünüyorum..Bu adam yürüyerek bile geçer Gay,Powell dışındaki atletleri ayrıca Powell-Gay-Bolt dışında bu yarışı birinin kazanma ihtimali çok çok çok zor..İmkansıza yakın bişey..Trinidad-Tobago'lu bir atlet var belki o bir süpriz yapabilir o sürprizde bu üçlünün arasına girmek olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaten Phelps'in rekorlarını canlı izleyemiyoruz.Elemeleri gündüz saatine denk geliyorda ne yapalım elemeleri finalleri canlı izlemek istiyoruz.Zaten elemeler ayrı bir komedi ilk seridekilerle 5.6. seridekiler arası 10 saniye fark olduğu bile oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

100 metre finali bugün 17:30'da.Ama önce 15:05'de yarı final serileri koşulacak...

Bence Usain Bolt kazanır.Powell ikinci olur,Tyson Gay'de üçüncü olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Phelps 7. altını da kazandı 1 altını daha kaldı, insan değil..

Phelps tek başına takım.Aldığı altınlarla şuan ülkeler madalya sıralamasında bile ilk 5'e girer..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay be Ömer Üründül basketbol maçı yorumculuğu yapıyor şu an Hırvatistan-Litvanya maçında.Çok ilgincime gitti valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bu arada bayanlar tenis yarı final mücadelesinde Safina Çinli Li'yi 7-5 ve 7-6 yenerek finale yükseldi..

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri