Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Shakhtar Donetsk İle Avrupada Söz Sahibi Olacağız

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    kardeş dominguze o kadar para verilir mi naptın sen van der vaartı al daha iyidi
    Kardeş Bu Dominguezi Ötekiyle Karıştırma Bu Zenitte Oynuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar bu kadroyla lig kolay ama cl de başarı bekliyoruz
    Sağol Bende Öyle Düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 4.Hafta
    Metalist 1-4 Shakhtar Donetsk

Rakip Kırmızı İle Baştan Kaybetti Beraberliği Bulmalarına Rağmen Dominguez Dağıttı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 1.Hafta Mücadelesi
    Shakhtar Donetsk 2-1 Porto

Ilsinho 1 Gol Attı 1 Asist Yaptı Shakhtar 3 Puanla Başladı
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 1.Hafta Puan Durumu

Grupta Kobenhavn Hiçde Kolay Lokma Olmadığını Liverpoolu Yenerek Gösterdi
    Last edited by bugra 1905 : 10.Ağustos.2008 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

kardeş zenitte oynadığını biliyorum hatta geçen turnuvada zenitle madalya aldım ve dominguez işime yaradı ancak çok fazla para vermişssin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    kardeş zenitte oynadığını biliyorum hatta geçen turnuvada zenitle madalya aldım ve dominguez işime yaradı ancak çok fazla para vermişssin
    Vallaha Öyle Bir Pazarlık Yapıyorlarki 30.000.000YTLden Açtı Kapıyı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız iş yapacak mı çok merak ediyorum. Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Mehmet Yıldız iş yapacak mı çok merak ediyorum. Başarılar.
    Merak Etme Kardeş O Benim Jokerim Eninde Sonunda İş Yapar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Ligi 10.Hafta
    Shakhtar Donetsk 1-0 Metalurg Donetsk

Donetsk Derbisinde Rakibimiz Çok Kapandı Öyle Kapandılar Pozizyon Bulamadık Ama 90.Dakikada Mehmet Yıldızı Durduramadılar Penaltıyı Bobo Attı Ve Zorlu Karşılaşmada 3 Puanı Aldık
    Ukrayna Süper Ligi 10.Hafta

İlk 10 Haftada 30 Puan Toplayacağımı Düşünmüyordum Ama Takım Gerçekten Çok İyi Bu Takımla Asıl Hedefimiz Avrupa Lig Bizim İçin Formalite
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası 2.Tur
    Khimik Krasnoperekopsk 0-2 Shakhtar Donetsk

Baştan Sona Üstün Götürdüğümüz Maçta Rat Ve Nazerenkonun Klas Golleriyle Kazandık
    Ukrayna Ligi 11.Hafta

Açıkcası Ortada Bir Maç Oldu Ama Dominguez Kırmızıyı Görmese Daha Farklıda Olabilrdi Ama Takımımdan Gayet Memnunum
    Yarın Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Karşılaşmasında

Maç Öncesi Ve Maç Sonrası Detaylarıyla Sadece Siz Turksportallılara Anlatılacaktır Şimdilik İyi Akşamlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Shakhtar Donetsk Basın Toplantısı
    Muhabir:Liverpool İle Bu Akşam Oynanacak Maç Hakkında Neler Düşünüyorsunuz
    Ben: Öncelikle Dostluk Kazansın Diyorum Burada Kolay Lokma Olmayacağız Ve Kazanmaya Oynayacağız
    Muhabir:Biliyorsunuz Liverpool İlk Maçında Kobenhavna Yenildi Sizide Yenemezler İse Takımda Büyük Bir Baskı Havası Oluşacak
    Ben: Biliyorum Ama Bu Takım Liverpool Ne Yapacağı Belli Olmazsa Çok İyi Oyuncuları Var Özellikle Torres Savunmamız Bu Oyuncuya Dikkat Edecek
    Ben:Arkadaşlar Toplantıyı Bitiriyorum Maça Az Kaldı
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Mücadelesi
    Liverpool 1-1 Shakhtar Donetsk

İstatistiklerdende Belli Olduğu Gibi Başabaş Oynadık Rakibimiz Defansda Ratın Hatasıyla Öne Geçti Ama Biz Golden Hemen Sonra Elmanderin Havadan Gelin Ortasına Düzgün Bir Vuruş Yapan Castillonun Golüyle Eşitliği Sağladık
    Golden Sonra Ortada Bir Maç Oldu 61.Dakikada Nazerenkonun Frikiği Direkte Patladı Ve Karşılıklı Ataklarla Geçen Maç Böyle Sonuçlandı
    Maçtan Sonra Oyuncularımız Taraftarına Koştular

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 12.Hafta

Willianın 1 Gol 1Asist Yaptığı Maçta Rakibimizi Rahat Bir Şekilde Yenmiş Bulunuyoruz
    Last edited by bugra 1905 : 12.Ağustos.2008 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3.Hafta Maçı
    Fc Kobenhavn 3-3 Shakhtar Donetsk

Açıkcası Çok İyi Oynamadık Ama Maçada İyi Başladık
    Rakip Kaleyi Bunalttığımız Bir Anda Willian Sert Bir Vuruşla Golünü Attı Ve Bizi 1-0 Öne Geçirdi Ardından Defansımız Açıklar Vermeye Başladı Ve Bir Anda Savunmamızın Arasında Kaçan Kasper Nielsen Skoru Eşitledi
    İkinci Yarıda Maç Ortada Geçerken Ailton Chygrynskyinin Hatasında Yine Meydanı Boş Buldu Ve Golü Attı
    76.Dakikada Mehmet Yıldızın İki Kişinin Arasından Attığı Olağanüstü Pasla Buluşan Lucarelli Skoru Eşitledi
    86.Dakikada Qvist Sert Bir Vuruşla Kalecimizi Avladı Ve Skor 3-2 Oldu
    Maç Bu Skorla Bitecek Derken 90+2 de Ceza Kaleye Yakın Bir Yerden Frikik Kazandık Nazarenkonun Kullandığı Bu Sert Frikik Kaleciden Döndü Ama Orada Bulunan Rusol Topu Kalecinin Bakışları Arasında Kaleye Gönderdi Ve Maçın Sonucunu İlan Etti
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 3.Hafta Puan Durumu

Grupta Çok Çekişme Olacak Ve Eminimki Bizi Bundan Sonra Alacağımız 5 Puan Gruptan Çıkartacak

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

çıkarsın bu gruptan takımı iyi kurdun o kadar emek verdin bi çeyrek final yakışır sana...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by tibet View Post
    çıkarsın bu gruptan takımı iyi kurdun o kadar emek verdin bi çeyrek final yakışır sana...
    İnşallah Yapacağız Avrupada Söz Sahibi Olacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 13.Hafta
    Arsenal Kiev 1-2 Shakhtar Donetsk

Çok İyi Oynayamadık
    Bobonun Sert Ve Güzel Vuruşuyla Öne Geçtik Pric Frikikten Skoru Eşitledi
    Rakibimizi Çok Açmaya Çalıştık Ama 90.Dakikaya Kadar Sonuç Vermedi 90.Dakikada Mehmet Yıldızın Pasıyla Buluşan Lucarelli Kendi Vrumayıp Daha Uygun Pozisyondaki Willian İle Topu Buluşturdu Willianın Sert Vuruşu İle Skor 2-1 Oldu Ve 3 Puanı Cebe Attık
    Ukrayna Süper Ligi 14.Hafta
    Shakhtar Donetsk 0-0 Navtofvyk-Ukrnafta

Rakip Erken 10 Kişi Kalmasına Rağmen Bir Türlü Golü Bulamdık Ve Maç 0-0 Sona Erdi
    Ukrayna Süper Ligi 15.Hafta
    Dnipro 1-1 Shakhtar Donetsk

Tek Kelimeyle Berbattık Ve Maçı 1-1 İle Tamamladığımız İçin Çok Şanslıyız
    Ukrayna Ligi 15.Hafta Puan Durumu

Gayet İyi Bir İlk Yarı Geçirdik Ve Puan Farkı Ortada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 4.Hafta Maçı
    Shakhtar Donetsk 3-1 Fc Kobenhavn

İkinci Yarıdaki Süper Oyunla Rakibimizi Rahat Geçiyoruz
    Ukrayna Süper Ligi 16.Hafta
    FC Kharkiv 0-3 Shakhtar Donetsk

Bobonun Güzel Oyunuyla Rakibimizi Geçiyoruz
    Last edited by bugra 1905 : 14.Ağustos.2008 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Gruptan çıktın galiba mehmet yıldızda ilk golünü attı shaktar formasıyla dimi?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gruptan çıktın galiba mehmet yıldızda ilk golünü attı shaktar formasıyla dimi?
    Grubu Daha Garantiliyemedik Mehmet Yıldızında Ligde Ve Avrupada birer golü var Yorumların için Çok Teşekkür Ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası 3.Tur Mücadelesi
    Obolon 0-2 Shakhtar Donetsk

Ustanın(Lucarelli) Şov Yaptığı Maçta Rakibimizi Kolay Bir Oyunla Yendik
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 5.Maçı
    Porto 3-3 Shakhtar Donetsk

Lucarelli Şov Bu Beraberlik İle Gruptan Çıkmayı Garantiledik Avrupada Emin Adımlarla İlerliyoruz
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 5.Hafta Puan Durumu

Son Maçımız Liverpool İle Ben O Maça Aslarla Çıkacağım Kolay Lokma Olmayacağımı Göstereceğim Hedefimiz Grup Birinciliği
    Last edited by bugra 1905 : 14.Ağustos.2008 at 22:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Kendi sahanda oynuycaksın kolay maç olmuycak ama daha şanslısın ssleri bekliomm...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

avrupada başarılar lig zaten garanti gibi

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kendi sahanda oynuycaksın kolay maç olmuycak ama daha şanslısın ssleri bekliomm...
    Vallaha Deplasmanda Liverpool İle Berabere Kaldık Kendi Sahamızda Onları Yenmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız Ama Kolay Lokma Olmayacağız Liverpool Elini Kolunu Sallayarak Futbol Oynayamayacak SSleride Saat 1.5-2Gibi Ekleyecem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    avrupada başarılar lig zaten garanti gibi
    Ligde Bizimle Beraber Dinamo Kiev En İyisi Ama Biz Dinamo Kievden 2-3 Gömlek Daha İyi Bir Takımız
    Last edited by bugra 1905 : 15.Ağustos.2008 at 13:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Finansal olarak Dinamo Kievi geçiyorsun zaten.Kulüp böyle paralar verirse 1-2 yıla her futbolcu o takıma gelmek isteyecektir.Ş.Ligini bu yıl alman zor ama gelecek yıl senin için daha kolay olacaktır oturmuş bir kadro ile.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

şl de yarı final veya final oynarsan bir dahaki sezon bomba bir transfer yapabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Caeos View Post
    Finansal olarak Dinamo Kievi geçiyorsun zaten.Kulüp böyle paralar verirse 1-2 yıla her futbolcu o takıma gelmek isteyecektir.Ş.Ligini bu yıl alman zor ama gelecek yıl senin için daha kolay olacaktır oturmuş bir kadro ile.
    Kesinlikle Doğru Bu Sene Kendi Evimizde Şampiyonlar Ligi Maçlarını Kazandık Ama Deplasmanda Çok Zorlandık Ama Hedefimize Adım Adım Gideceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    şl de yarı final veya final oynarsan bir dahaki sezon bomba bir transfer yapabilirsin
    Ya Benimde En Büyük Sorunum Transfer Ama Şampiyonlar Liginde İyi Bir Sonuç Alırsam Dediğin Gibi Bomba Bir Transfer Yapabilirim Ama Kadromdaki Oyuncularda Avrupada Üst Liglerde Rahat Forma Giyecek Oyuncular Castillo Lucarelli Ve Elmander Üst Düzey Takımlarda Rahat Oynar
    Last edited by bugra 1905 : 15.Ağustos.2008 at 13:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kariyerini okudum.farklı transferler için(özellikle arshavini almadıın için) takipçinim.cl iyi e nazından eyrek finale kadar gelirsin gibime geliyor.başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by hekozja View Post
    kariyerini okudum.farklı transferler için(özellikle arshavini almadıın için) takipçinim.cl iyi e nazından eyrek finale kadar gelirsin gibime geliyor.başarılar
    Kardeş Arshavin Ben Pek Beğenmiyorum İyi Oyuncu Ama Bizim Ardadanda İyi Değil Şampiyonlar Liginde Hedefimiz Gidebildiğimiz En İyi Yere Gitmek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 17.Hafta
    Shakhtar Donetsk 1-0 Metalurg Zp

Sonuca Bakıpda Aldanmayın Aşağıdaki SS Ne Kadar İyi Oynadığımızın Göstergesi

Ukrayna Süper Ligi 18.Hafta
    Shakhtar Donetsk 2-0 Karpaty

Dominguez-Elmander Şov Bu İkili Maçı Erken Koparmamıza Sebep Oldu Dolu Dizgin Gidiyoruz
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 6.Hafta Maçı
    Shakhtar Donetsk 1-1 Liverpool

Olmadı Çok İyi Başladık Nazarenkonun Frikiği İle Önede Geçtik Ama Liverpool Babel Uzaktan Sert Şutuyla Beraberliği Yakaladı Ve Maçı Berabere Tamamladık
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 6.Hafta Puan Sıralaması

Gruptan İkinci Çıksakta Yenilgisiz Çıkmak Bizim İçin Çok Önemli
    Last edited by bugra 1905 : 15.Ağustos.2008 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Bakalım rakip kim olcak muhtemel rakiplerini yazsana bizde o takımlara göre yorum yapalım...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bakalım rakip kim olcak muhtemel rakiplerini yazsana bizde o takımlara göre yorum yapalım...
    Evet Muhtemel Rakiplerimiz
    Chelsea FC
    Real Madrid CF
    İnternazionale FC
    Werder Bremen
    Barcelona FC
    Manchester United FC
    AC Milan

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Evet Muhtemel Rakiplerimiz
    Chelsea FC
    Real Madrid CF
    İnternazionale FC
    Werder Bremen
    Barcelona FC
    Manchester United FC
    AC Milan
    Werder bremen-chelsea-milan bu üçü gelirse elersin
    inter-barcelona-real madrid-m.united seni çok zorlar die düşüyorum ss'leri bekliom...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

werder gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Werder bremen-chelsea-milan bu üçü gelirse elersin
    inter-barcelona-real madrid-m.united seni çok zorlar die düşüyorum ss'leri bekliom...
    Werder Gelirse Elerimde Diğerlerini Bilmiyom Vallaha Ama Korkumuyoruz Çıkıp Sahada Takır Takır Futbol Oynayacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    werder gelsin
    İnşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası Çeyrek Finalinde Metalurg Donetsk ile Eşleştik Bundan Sonra Maçlar İki Maç Üzerinden Yapılacaktır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası Çeyrek Final 1.Maçı
    Metalurg Donetsk 0-1 Shakhtar Donetsk

Baştan Sona Üstün Oynadığımız Maçta Elmanderin Şık Golüyle Kazandık
    Şampiyonlar Ligi 2.Tur Eşleşmesi

Kurada Tek İstemediğim Takım Real Madrid İle Eşleştik Ama Terimizin Son Damlasında Kadar Oynayacağız Kimse Bizi Kolay Lokma Sanmasın Elensek Bile Real Madrid İle Başabaş Oynayacağız Bizim Bir Hedefimiz Var Avrupada Er Geç Söz Sahibi Olacağız Bu Bu Bügünde Olur Yarında
    Arkadaşlar Ukrayna Liginde 50 Günlük Bir Transfer Arası Var Bu Arada Lig Maçı Yok Size Transfer Ve Hazırlık Maçlarını Anlatacağım Şimdilik İyi Akşamlar
    Last edited by bugra 1905 : 15.Ağustos.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'e karşı sempatik taktik ile oyna. sende yoksa linkini koyayım buraya. kayserispor ile 2010'da elemiştim Real'i. Sempatik taktik sayesinde. seni yakmak istemem ama benim Real'i yenebildiğim tek taktik o. Aynı zamanda buraya yazmak istemezdim ama kariyerinin iyiliiği için yazıyorum. Wolfsburg'la Man utd.'yi süper kupada yendiğim maçın taktiği de oydu.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Real Madrid'e karşı sempatik taktik ile oyna. sende yoksa linkini koyayım buraya. kayserispor ile 2010'da elemiştim Real'i. Sempatik taktik sayesinde. seni yakmak istemem ama benim Real'i yenebildiğim tek taktik o. Aynı zamanda buraya yazmak istemezdim ama kariyerinin iyiliiği için yazıyorum. Wolfsburg'la Man utd.'yi süper kupada yendiğim maçın taktiği de oydu.
    Açıkcası Bende Taktik Arayışındayım Sırf Şu Real Madrid Maçı İçin Verirsen İyi Olur Çünkü Çok Zorlanacağım Bir Sürü Takım Varken Real Madrid Geldi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası Çeyrek Final 2.Maçı
    Shakhtar Donetsk 2-2 Metalurg Donetsk

İlk Maçın Avantajını İyi Kullandık Ve Tur Atladık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Shakhtar Donetsk Transfer Haberleri
    Sergiy Tkachenko 5.000.000 YTLye AEK
    Igor Duljaj 3.500.000 YTLye Heerenveen
    Zvonimir Vukic 6.250.000 YTLye Salzburg Takımına Satıldı
    Olexandr Aliev Shakhtarda

Kendisi Hem Genç Hemde Yetenekli Bir Futbolcudur Metalurg Donetsk Klübüne Bonservis Bedeli Olarak 3.900.000 YTL Ödedik Kendisine Klübümüzde Başarılar Diliyoruz
    Ukrayna Liginde 50 Günlük Aradan Dolayı Yedek Takımımızla 5 Hazırlık Maçı Yapacağız
    1.Hazırlık Maçı
    Shakhtar Donetsk 1-0 Shakhtar Donetsk Yedekler

Elmanderin Attığı Golle Geçtik
    Last edited by bugra 1905 : 16.Ağustos.2008 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

iyi transfer yapmışın devamını bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54059

link burada. yalnız taktiğin tek kötülüğü eğer tutmayacağı olursa hiç tutmuyor. ancak bu taktikle son başarımı söyleyeyim wolfsburg'la roma'yı şl'de eledim. deplasman 1-1 içeride 3-1 bitti. ancak yine aynı taktikle bayern'e 5-0 yenildim.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    iyi transfer yapmışın devamını bekliyoruz
    Teşekkürler Kardeş SSleri Gelecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54059

link burada. yalnız taktiğin tek kötülüğü eğer tutmayacağı olursa hiç tutmuyor. ancak bu taktikle son başarımı söyleyeyim wolfsburg'la roma'yı şl'de eledim. deplasman 1-1 içeride 3-1 bitti. ancak yine aynı taktikle bayern'e 5-0 yenildim.
    Tamam Kardeş Deneyeceğim Tutmazsada Canımız Sağolsun Önemli Değil Yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2.Hazırlık Maçı
    Shakhtar Donetsk 3-1 Shakhtar Donetsk Yedekler

Birbirinin Kopyası 3 Korner Golüyle Maçı Rahat Kazandık Real Maçı Öncesi Beni Endişenlendiren Tek Durum İki Genç Kalecim (Bogdan Shust Andriy Pyatov) Aslında İyi Kaleciler Ama Fazla GOl Yiyorlar Yedek Takımla Yaptığım Maçta Gol Yenirmi Hangisine Kaleyi Vereceğimi Kararlaştırmadım
    Yarın Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maçını Tüm Detaylarıyla Anlatacağım Şimdilik İyi Akşamlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3.Hazırlık Maçı
    Shakhtar Donetsk 3-1 Shakhtar Donetsk Yedekler
    [IMG]http://www.fmscreenshots.com/images/glfl1xn8xo6**0zviqls.jpg[/IMG]
    4.Hazırlık Maçı
    Shakhtar Donetsk 4-0 Shakhtar Donetsk Yedekler

Bu Hazırlık Maçlarında Gayet İyiydik Ve Real Maçına Hazır Olduğumuzu Anladık
    Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı
    Shakhtar Donetsk 1-0 Real Madrid

Mutlaka Kazanmalıydık Ve Kazandık Real Madride Futbol Oynamayın Öğrettik İşte Kanıtı

Bu Arada Serbest Transferden Daniel Carvalhoyu Takımımıza Kattık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 19.Hafta
    Chornomorets 0-2 Shakhtar Donetsk

50 Günlük Transfer Arasından Sonraki İlk Maçımızda Rahat Bir Galibiyet Alıyoruz Ama Yeni Transfer Daniel Carvalho Geçirdiği Sakatlıktan Dolayı 1 Ay Bizle Olamayacak
    Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maçı
    Real Madrid 1-2 Shakhtar Donetsk
    [IMG]http://www.fmscreenshots.com/images/1teyyao2gehtdoxoa**r.jpg[/IMG]
    Ne Denirki Tarih Yazdık tarih Real Madride Futbol Oynamayı Öğrettik Israrcıydık Çünkü Beraberlik İstemiyorduk Castillo İle Real Madridi Vurduk Willian Skoru Belirledi Ne Kadar Israrcı Oynadığımızın Kanıtı

Maç Sonunda Oyuncularımız Tarftarına Koştular İşte Böyle

Maçtan Sonra Castillo

Buralara Gelmeyi Çok Hakettik Hedefimiz Kupa Dedi
    Willian İse

Real Madride Gol Attığım Ve Turu Geçtiğimiz İçin Çok Mutluyum Dedi
    Real Madridli Oyuncular Maçtan Sonra Yıkıldı

Robinho Böyle Üzüldü

Öte Yandan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde Rakip Manchester United

Rakipten Korkmuyoruz Bütün Gücümüzle Oynayıp Bu Maçı Kazanacağız Bizim Bir Amacımız Var Avrupada Söz Sahibi Olacağız
    Last edited by bugra 1905 : 18.Ağustos.2008 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

seni favori göstermedikleri maçlara sempatik taktik ile çıkabilirsin. ilk sene uefa ikinci sene süper kupa onun sayesinde geldi wolsfburg'a.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

seni favori göstermedikleri maçlara sempatik taktik ile çıkabilirsin. ilk sene uefa ikinci sene süper kupa onun sayesinde geldi wolsfburg'a.
    Gerçekten Teşekkür Ederim Özellikle Real Madridi Kendi Sahasında Hapsettim Senin Dediğin Gibi Zor Maçları Sempatik Taktik İle Çıkacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 20.Hafta

Çok İYİ Oynadık Sonuç ORTADA
    Ukrayna Süper Ligi 20.Hafta Puan Durumu

Süper Gidiyoruz Ligin Bitimine 10 Hafta Kala 10 Puan Öndeyiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 21.Hafta
    Zakarpattya 0-2 Shakhtar Donetsk

Rahat Bir Oyunla Rakibi Geçtik
    Ukrayna Kupası Yarı Final 1.Maçı
    Arsenal Kiev 2-2 Shakhtar Donetsk

Şok Gollerle Geriye Düştüğümüz Maçta Rakibimizi Mehmet Yıldızın 1 Gol Atıp 1de Attırdığı Maçta Rakip İle 2-2 Berabere Kaldık
    Last edited by bugra 1905 : 19.Ağustos.2008 at 17:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri