Bence fb partizanı deplasmanda bitirir çünkü açık oynayacaklardır hepimiz biliyozki fb kayseri hariçaçık oynayan her takımı yener
![]()
Bence fb partizanı deplasmanda bitirir çünkü açık oynayacaklardır hepimiz biliyozki fb kayseri hariçaçık oynayan her takımı yener
![]()
İki maçı da kazanıp gruplara kalır FB bana göre. Sırplara en iyi cevabı futbolu ile versin yeterli..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Galibiyetimizin ardından gazetelerde "disco disco partizani" manşetleri çıkacağı kesin gibidir
Bu arada kanal sanırım D-Smart mış yine..
Başka bayrak açmaya gerek yok TÜRK bayrağımızı açalım yeter.Zaten Bosna'lı ve Kosova'lıların bizim onları sevdiğimiz kadar bizi sevdiklerini düşünmüyorum neyse.Maça gelirsek bence kazanacağızSonuçta kalite farkı var iki takım arasında zorlu geçecek ama kazanacağız.
Partizan bence evinde mutkala puan alır.Maç 1-1 biticekmiş gibi bir his var içimde Fenerbahçe Kadiköy'de 3-0 falan yener geçer.![]()
2 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Emre'nin daha fazla süre almasını bekliyorum, maça Alex yerine Emre ile başlayıp 2. devre skora göre ALex'i almak daha mantıklı bana göre.
"YÜCE ATATÜRK"
bu maç d-smart'ın takviminde yok.. Yani açık bi kanaldan verilcek maç..
Kanal ihalesi daha yapılmadı. Bu yüzden şuan hangi kanalın vereceği belli değil. Belkide hiçbir kanal vermeyecek ama; eğer ücretli bir kanal verseydi şu zamana kadar mutlaka bu ücretli platformlar reklamını yapardı. Büyük ihtimalle açık kanada da olabilir. Bu gidişle uydudan Sırp kanallarında maçı izleyeceğiz.Onuda artık uyduda Sırp kanalları bulabilirsek...
Son oynadığımız MTK maçı gibi olmalı bu maç.Biz normal şartlarda Partizan'ı 2 maçtada yenecek güce sahibiz.Fakat ben Partizan'ın ateşli taraftarlarının maçın gidişatına etki edecek faaliyetlerinden tedirginim,inşallah hakem Sırp taraftarlardan dolayı baskı altında kalıp da maçı batırmaz.
Bunun dışında zor bir maç olacak kesin,kazanabilecek güçteyiz.Fakat berabere kalsak bile Kadıköy'de işi bitirip,kalırız Şampiyonlar Ligi'ne.
Bence tahmin edilenin aksine deplasmanda çok rahat bir skor alacağız.. Güiza ve Kazım Kazım'ın bu maçta gol atacakları gibi bir his var içimde ayrıca, hayırlısı..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fenerbahce maçı 22:00'de Futbol smartta
Galatasaray maçı 21:15'de Dsporda
Renkdaşlar Partizan maçını Hotbird´de RTS Sat kanalı şifresiz olarak verecek..
RTS Sat kanalının frekans bilgileri:
11585 V 27500
Maçı umarım Ertem Şener anlatır, en sevdiğim spiker.![]()
Selçuk ve Gürhan sakatlandı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 13 Ağustos Çarşamba günü Sırbistan'ın Partizan takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında futbolcular, tam sahada çift kale taktik ağırlıklı maç yaptı. Antrenman maçının son bölümünde Selçuk, Burak ile girdiği ikili mücadele sırasında bir sakatlık geçirdi. Maça bir süre devam eden Selçuk, çalışmayı tamamlayamadı. Takımdan ayrı çalışan Deniz, Selçuk'un yerine oyuna girdi. Gürhan da maçın son bölümünde sol bacağındaki ağrı nedeniyle karşılaşmayı tamamlayamadı. Selçuk ve Gürhan'ın durumlarının yarın netlik kazanacağı bildirildi.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-lacivertliler, 12 Ağustos Salı günü saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sırbistan'a gidecek.
D-smart şl ön elemelerinde ev sahibi olduğumuz maçların yayın haklarına sahip. Yani bu maçın yayın hakları d-smartta değil. Büyük ihtimal NtvSpor ya da TRT alacaktır maçın yayın haklarını. Ama yine de siz sırp televizyonunun frekanslarını alıp uydunuza ekleyin ne olu ne olmaz
Edit: Yukarda biri yazmış maç Futbol Smartta diye görmemişim, hayallerim yıkıldı. Neseki sırp kanalı var![]()
Selçuğun yerine Emre oynasa ne olur acaba..
Selçuğun engellediği pozisyonlar kadar tek başına yarattığı pozisyonlar da oluyor. Bence Emre oynayabilir ama yanındaki adam alex olacağı için biraz problem olabilir..
Emurafu fenerin maçını hangi uydu veriyor RTS Sat diye uydu kanalı yok
Renkdaşlar Partizan maçını Hotbird´de RTS Sat kanalı şifresiz olarak verecek..
RTS Sat kanalının frekans bilgileri:
11585 V 27500
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fener turu rahat geçer bence ilk maçta zorlanmadan geçerler
3-0 fln yerner FB
Partizan'ın kadrosu ligimize göre iyi. Yani burda olsalar rahat ilk 3ü zorlarlar. Ama fenerbahçe kadar kaliteli değiller. Bu yüzden eğer disiplinize edilmiş futbola devam edersek rahat kazanırız.
Selçuk'un yerine Emre'yi deneyebiliriz aslında olumlu da olabilir.Emre pas trafiğini Alex ile birlikte daha iyi ayarlar ama görünüşe göre Aragones Selçuk'tan vazgeçmez.
Yine kahvede izleyeceğiz maçı![]()
Emre Selçuk'un yaptıklarını yapamaz bence.Selçuk'la devam edilmeli bu maçta da.Aksi kumar olur...
Fenerbahçe'ye Selçuk'tan iyi haber geldi. Dün sakatlanan Sarı-Lacivertli futbolcunun çekilen Mr'ında önemli bir sorunu olmadığı belirlendi ve Çarşamba günü Partizan'a karşı oynayabileceği öğrenildi.
Maldonado'nun formsuz, Deniz'in de antrenmanlara yeni başlaması nedeniyle Selçuk'un sakatlığını çok önemseyen teknik direktör Luis Aragones'in, Mr sonucundan sonra rahat bir nefes aldığı belirtildi.
Aragones'in Çarşamba günü Partizan karşısına MTK maçlarındaki onbiri görevlendireceği ifade edilirken, İspanyol hocanın rakibin maç kasetlerini izlemekle yetinmeyip, Partizan'ı izleyen antrenör Önder Özen'den çok ayrıntılı bir rapor aldığı ayrıca Atletico Madrid'in analiz ekibinden de Sırp ekibiyle ilgili bilgi topladığı öğrenildi.
Aragones'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda Partizan'ın MTK'dan daha güçlü bir ekip olduğunu ve Belgrad'taki maç gol yememeye dikkat etmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi
Sarı-Lacivertlilerin MTK maçlarındaki yıldız futbolcusu Kazım da Partizan'ı eleyerek, Şampiyonlar Ligine katılmak istediklerini söyledi. Kazım, Fenerbahçe Gazetesine verdiği röportajda " Geçen sene tadı damağımızda kaldı. Sanki güzel bir yemek yedikten sonra ağzınızda güzel bir tat kalması gibiydi. Açıkçası doyamadık. Şu anda hocamızın dikkat çektiği gibi Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. İyi takımlara karşı elimizden gelen mücadeleyi vererek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyor, kendimizi o arenada göstermek istiyoruz" dedi.
Öte yandan İngiliz basını Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ganalı oyuncu Stephan Appiah'a İngiltere premier ligi takımlarından West Ham'ın talip olduğunu iddia ederken, Sarı-Lacivertli yöneticiler kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirttiler.
LigTV
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Selcuk kadar macın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorum.TRT vermez olimpiyatlar için çoğu spikerleri Çin'de.![]()
Selçuk Şahin'in oynayacağına bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.O mevkide tek oyuncumuz olduğundan mutlaka transfer yapılması gerektğini belli oldu. Deniz Barış iyileşce bile iki oyuncu ile yürümez.
Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum. Ancak taraftardan etkilenirse Fenerbahçe işi zor olabilir.![]()
I'm back...
Partizan'da gollü beraberlik olur bence burda Fenerbahçe rahat kazanır.
çok çirkef taraftarları var fb nin atacağı erken bir gol onları susturmaya yeter..
partizan taraftarları bu maçta da karaciç'in pankartını açarsa kadıköy'e gelmeden avrupa kupalarından ihraç edilir diye düşünüyorum.
Fener'in bu sezonki ilk ciddi deplasman maçı olacağı için maçın başlarında biraz zorlanacağını ama sahadan galibiyetle ayrılacağını umuyorum.
maçı da 3-1 alırız![]()