Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 214 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kewell ve Lincoln oynarsa sorun yok Yalnız Steaua ligte 3 maç yapmış.Kondüsyon olarak bizden daha üstünler.3 maçta 6 puan toplamışlar ligte.Bizde Ümit Karan'ın oynamaması üzücü fakat Nonda Hazırlık maçlarında yaptığı hatalardan ders almıştır ve bu maçta Ümit Karan'ı aratmaz bence.

Romanya futbolu son yıllarda büyük sükse yaptı.Bükreş ekiplerinden Steua ve Dinamo Avrupa'da başarılı yıllar geçirdiler.Fakat Galatasaray da Avrupa'ya kendini tekrar hatırlatmak,2000'deki başarılarını tekrar yaşamak istiyor.Bu yüzden bu maç Şampiyonlar Ligi 3.ön elemedeki en keyifli maçlardan biri olacak.

Galatasaray'lı taraftarların takımın gol atamama konusundaki sıkıntılarını anlıyorum.Fakat bu bir Şampiyonlar Ligi maçı,mutlaka motivasyon daha farklı olur.Nonda atar,olmazsa Arda atar,olmazsa Kewell atar o da olmassa Lincoln atar

Galatasaray işi Sami Yen'de bitirir,fakat aksi bir kaza olursa Bükreş'teki rövanş kabusa dönüşebilir.Ben yinede Galatasaray'ın bu maçı 2-0 kazanacağını düşünüyorum.Temsilcimize yürekten başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln bu maçı götürdü,götürdü,götüremedi taraftardaki değeri de kalmaz bence..Lincoln'ün bu maç ağırlığını koyması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Maç günü bilet kalmayabilir...Baya kombine satıldı.Çok az sayıda mı ne bilet satılacakmış..Kombinelerin nerdeyse 15,20.000'ni buldugu söyleniyor..Koreografi yapılma ihtimali varmış

Fenerbahce maçı 22:00'de Futbol smartta
    Galatasaray maçı 21:30'da Dsporda
    Deplasmandaki maçımız geçenseneki leverkusen maçından daha zor olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koreografi yapılacaksa Yeni Açık'a alayım biletimi. (: Tam cepheden görüyorsun koreografiyi.Ben yarın 11'de kalırsa alırım biletimi Yeni Açık üstte.Beyler kalır heralde değil mi bilet?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biletler çıktığı gibi bitebilir. Allah'dan bizim kombinemiz var Eski Açıkta
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bitmiş zaten biletler.11'de gittiğimde Yeni Açık Üst ve Eski Açık bitmişti.Yeni Açık altta bayağı azdı.Bir dahaki maça artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

He birde şeyvar. Stadın etrafında satılıyor (karaborsa değil). Küçük klübelerde satılıyor Üstündede hangi tribüne satıldığı yazıyor.

Ben GS TV den bilet kazanmıştım . GS STOREnin önünde stand açılacaktır 5 de gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Gittim 5 de gittim 7 ye kadar bekledim içeri felan sordum şimdi açılır felan dediler. Taa klüp binasına gittim (ordan içeri girmek çok güzel bir duygu ) ordada açtılar kapandı dedi . Ben anlamadım nasıl olduğunu neyse ya dedim gittim klübeden aldım

Yani maç saatinde bile oluyor orda bilet
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

sakary Ali Misafir

gol yemden kazanırsa GS turu geçer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçı Fransız hakem Laurent Duhamel yönetecek

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Şampiyonlar Ligi´nde Steaua Bükreş ile karşılaşacak Galatasaray´da şanssızlıklar bitmek bilmiyor. Bursaspor maçında Ümit Karan´ın sakatlanmasının ardından bugün de Meira ile Yaser sakatlandı.

Artık antreman yapmayalım bence o hale geldik çünkü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 si de görev verilirse oynayabilecek durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kondisyon eksikliği yüzünden farklı bir skor çıkabilir ortaya gerçi Galatasaray da hazırlık maçları yaptı ama net bir tahmin yapmak zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eski açık bitmiş şuan,Yeni açık üst ve alt kaldı.numaralı yok zateni,Bir de kapalı kalmışSaat 15 gibi biletler biter

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Romanyalı yakın bir arkadaşımla konuşurken Steaua aynı sizin fenerbahçe gibi son zamanlarda çok güçlü dedi bana. Dinamo'lu kendisi. Bu eşleşmeyi sordum Steaua çok güçlü bir ekip ve Galatasarayı yenerse süpriz olmaz dedi. Biraz araştırdım bende ve kadroları gerçekten ortalamanın üstüne çıkmış eskiye göre. Ama hala GS'den güçsüzler. Zor bir rakip yine de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Dünya'nın sonu değil"

Romanya Hükümeti tarafından şike ve teşvik iddiasıyla soruşturulan Steaua Bükreş Başkanı Becali, çar***ı açıklamalarda bulundu. Galatasarayımız ile oynanacak maç öncesi bir hayli temkinli konuşan deneyimli futbol adamı, “Uzun yıllardır bu işin içindeyim. Yüksek gerilimli maçları gerçekten çok iyi bilirim. Bu da onlardan biri olacak. Şampiyonlar Ligi elbette güzel ama, sonuçta Galatasaray ile oynuyoruz. Elenip UEFA’ya gidersek de dünyanın sonu olmaz, hayata küsmeyiz” ifadesini kullandı.
    Yayın ihalesine rekor ücret

Becali sözlerini, “Bu işten trajedi çıkarmaya gerek yok. Çünkü şu ana kadarki futbol yaşantımız da gayet güzel oldu” diye sürdürdü. Bu arada, Galatasarayımız ile Steaua Bükreş arasında oynanacak iki maçın yayın ihalesi, Romanya’da rekor bir bedelle Antenna 1’in oldu. Normalde bu tip iki karşılaşma için en fazla 200 bin Euro ödenmesi gündeme gelirken, Antenna 1’in İstanbul’daki mücadeleye 200 bin, Bükreş’teki sınava ise tam 400 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.
    Kaynak: Fanatik

Kaynak fanatik olduğundan ne kadar doğrudur bilinemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gsnin hazırlık maçlarındaki formsuzluğu beni düşündürüyor açıkçası inşallah birşey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resmi maçlar ile hazırlık maçlarının havası bir olmaz.Hatırlarsanız bizde Everton'u 5-0 yenmiştik ama ligin ilk iki maçında galip gelememiştik.Bence maçta Arda kendini gösterir ve yine maçı koparır diyorum.Galatasaray gol yemeden kazanırsa tur atlar kanımca.Yok gol yiğerek kazanırsa da ikinci maç bizim Sevilla maçı gibi adamı öldürür öldürür diriltir.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Maç günü bilet kalmayabilir...Baya kombine satıldı.Çok az sayıda mı ne bilet satılacakmış..Kombinelerin nerdeyse 15,20.000'ni buldugu söyleniyor..Koreografi yapılma ihtimali varmış
    Galatasaray bu sene 20 000 kombine mi sattı?Zaten stad kapasitesi 25 000 kişi,20 000 kombine biraz abartılı gelmiyormu sana da?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Dün bir arkadaşım kombine satışlarının 12-13 bin civarı olduğunu söylemişti.Emurafu yanılıyor sanırım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eşi benzeri yok!

Cim Bom bugüne kadar Devler Ligi´nde tam 9 kez elemeye katıldı; bu turlarda elenmek bir yana yenilgi yüzü bile görmedi. Rakibi Steaua ise 10´da 5 yapabildi.
    12.8.2008

Sözde ‘seribaşı’ ama deneyimsiz
    Steaua Bükreş ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, ‘seribaşı’ statüsündeki rakibine göre çok daha deneyimli, çok daha başarılı. Cim Bom, bugüne kadar tam 9 kez Devler Ligi’nde ön elemeye katıldı ve Sarı-Kırmızılılar, bu turlarda elenmek bir yana, mağlubiyet yüzü bile görmeden gruplara kalmayı bildi. Hem de rakip kim olursa olsun... Öyle ki, Aslan’ın ilk kurbanı 1993-1994 sezonunda İngiliz devi Manchester United oldu.

Avrupa karneleri oldukça zayıf
    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerindeki bu müthiş performansının yanında Steaua Bükreş’in karnesi oldukça zayıf kalıyor. Rumen temsilcisi daha önce 10 kez eleme turlarına katıldı. Bu turlarda sadece Servette, Brugge, Salzburg, S. Liege ve Bate’yi safı dışı bırakabilen Steaua; Monaco, PSG, Panathinaikos, Dinamo Kiev ve Rosenborg karşısında ise tutunamadan Avrupa’ya veda etti.

Aslıhan ÇİL/Çağrı DAVRAN

GALATASARAY’IN DEVLER LİGİ ÖN ELEME KARNESİ

İnşAllah 9 da 9, 10 da 10 olacak. Güveniyoruz Aslanlarımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vay be.Bende ilk kez öğrendim.9'da 9.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

zaten sponsorlara 4 bin kombine verildi bu sene. birde 17 bin kombine satarsan stad kapasitesini aşmış olursun.
    toplam sponsorlar dahil 12 bin kombine satıldı büyük ihtimalle.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Gs erken bir gol yemezse yener ama yerse işi çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Skibbe'nin 9 bankosu
    Teknik direktörümüz Skibbe kafasındaki 11'i şekillendirdi

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında çarşamba Steaua Bükreş ile Ali Sami Yen'de zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Galatasarayımızın yeni teknik patronu Michael Skibbe, sahaya süreceği 11'i kafasında büyük ölçüde belirledi. Alman teknik adamımızın kalede ve savunmanın sağında ise hangi oyunculara forma vereceği konusunda kararsız kaldığı öğrenildi.

Hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla henüz lige hazır olmadığını gösteren Galatasarayımız, ilk resmi maçını çarşamba günü Steaua Bükreş'le oynayacak. Şampiyonlar Ligi'ne girerek kasasına 10 milyon Euro'yu koymak isteyen Sarı-Kırmızılılarımız, bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, son antrenmanlarda taktik çalışması üzerinde duruyor. Alman teknik adamımızın, ilk 11'de oynatmayı düşündüğü 9 ismi kafasında belirlediği ifade edildi. Savunmanın göbeğinde Meira ve Servet Çetin'i oynatacak olan genç hocamız, savunmanın solunu ise Hakan Balta'ya verecek. Orta sahayı Hasan Şaş, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Lincoln ve Arda Turan 5'lisinden oluşturacak olan Skibbe, forvette ise Nonda'ya forma verecek.

Skibbe'nin son yapılan çift kale maçlarda Aykut Erçetin ve De Sanctis'e görev vermesi dikkat çekiyor. Yeni transfer olan De Sanctis'in henüz hazır olmaması sebebiyle Skibbe'nin geçen yıl da başarılı bir peformans sergileyen Aykut'u oynatmaya sıcak baktığı belirtildi. Kalede olduğu gibi savunmanın sağında da taktik antrenmanlarda zaman zaman Barış Özbek zaman zaman da Sabri Sarıoğlu dönüşümlü olarak forma giyiyor. Özellikle Sabri'nin savunmada açıklar vermesi sebebiyle Alman teknik adamın Barış'ı oynatmaya daha yakın olduğu ifade edildi.

Kaynak: Zaman

eldeki kadroyla çıkılabilecek en doğru 11 bence..belki ayhanın yerine barışı koyarak sabriyi sağ beke alabilir ..çünkü skibbe barış a resmen yer arıyor hazırlık kampının açık ara en iyisiydi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşAllah Barış sağ bek oynamaz.Sağ bek oynayınca çok açık veriyor orada.Sağ bekte Sabri,orta sahada Barış,M.Topal,Arda,Lincoln,Aydın Forvet:Nonda(Yaser) gayet iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaser sanırım ilkonbirde baslayacak..Gstvde gördüm..As oyuncularla aynı formayı giymişdi..Yabancılardan sadece Meira,Nonda,Lincoln olacak sanırım..Sag tarafta Hasan şaş falanda olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

barışı sağ bekte harcamayalım . sabri iyi kötü öğrendi o mevkiyi . şu kadro iyidir bence aykut-meira,servet(emre),balta,sabri-barış,topal,arda,ayhan,lincoln-nonda eldeki en iyi kadro bu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kewell da oynuyormuş arkadaşlar. ayhanın yaptıklarını inkar edemem fakat kewell daha faydalı olacaktır.
    Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
    eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgur.sener51 View Post
    kewell da oynuyormuş arkadaşlar. ayhanın yaptıklarını inkar edemem fakat kewell daha faydalı olacaktır.
    Kewell oynayamayacak dendi ?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Kewell yok, Meira belki

Galatasarayımız salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı idmanla bu geceki maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı kırmızılı ekibimizde, Ümit, Orkun, Linderoth, Aydın, Mehmet Güven, Uğur ve Serkan'ın tedavileri devam ederken, Kewell'ın karşılaşmaya yetişmeyeceği açıklandı. Son idmana çıkmayan Meira'nın da soğuk algınlığı olduğu açıklandı. Skibbe, forvette Nonda'ya 11'de şans verecek. Sakatlığı geçen Lincoln de Alman hocanın bu geceki en büyük kozu olacak. Kaynak: Sabah

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri