Denizli bence bu sene ligden düşecek en garanti takım.
Glatasaray şov yapacak..
Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Denizli bence bu sene ligden düşecek en garanti takım.
Glatasaray şov yapacak..
Galatasaray sezon başlarında ligde puan kayıpları yaşıyor. Birde Şampiyonlar Ligi maçı olması ve yarında milli takım maçı olması Galatasaray'lı oyuncuları bu maçta daha temklinli olmasını sağlayacaktır. Bu vesile puan kaybı beklesemde Galatasaray evinde oynayacak olması Galatasaray'ın kazanmasını sağlar.
Evimizde rahat bir galibiyet aliriz.
Bencede galatasaray kazanır ancak rahat bir galibiyet olmaz 2-0 falan biter.Seyirci önünde hiç şansı yok Denizli'nin
Denizlispor'da bu sene takım baştan aşağı değişti nerdeyse.Ligin açılış maçında bir süpriz yapacaklarını zannetmiyorum.Galatasaray seyircisi önünde rahat bir maç çıkarıp,güzel bir galibiyet alacaktır.
ligden düşmesini en son isteyeceğim takım denizlispor bence düşmeyecekdir herşeye rağmen ligde kalacakdır...
ancak bu maçı Galatasaray kazanır çok fark olacağına şov olacağına falan katılmıyorum skoru alır Steau maçının havasına geçeriz...
Denizlispor'un muhtemel 11'i..
Vega - Süleyman, Kratochvil, İrineu Couto, Carlos Alberto - Güray (Selahattin), Abraham, Douglas Braga, Fatih Yiğen - İsmail, Roberts
SAKAT: İlkay, Engin, Emin
CEZALI: Yok
KADRO DIŞI: Caner
So what?
Saike
Denizli bu sene küme düşer, daha kolay maç olamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Denizli'yi yeneriz Steaua maçına moralli gideriz.![]()
Hersene denizliyi zar zor yeneriz..yada 1-1 kalırız...İnsallah hbu sefer rahat alacagız.. Ama düsüldügü kadar kolay olacagını sanmıyorum..
Stad heralde tam dolmuyacak.15 bin kişinin olması bekleniyormuş. Lig Tv maç öncesi programda öyle denildi.
Stadda taş çatlasa 12Bin kişi var. Bu bence vahim bir durum. Hemde ligin ilk maçında.
Kapasite bakımından zaten küçük bir stad Ali Sami Yen. Gelir açısından kötü bir başlangıç.
Denizlispor sahada var mı yok mu belli değil. Gs rahat yener gibi geliyor bugün.
Lincoln kendine gelmiş (: Frikiği direkten döndü.
Denizli beklenenden iyi başladı.
Kewell attı, 1-0..
I love you Hary Kewell ..
Müthişsin Kewell
Asist yine Hasan'dan kocum benim be
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kewell yine yazdı... Sol ayak içi düzgün ve güzel bir vuruş...
Kayseri maçındaki 2 li yine iş başında.Hasan ortaladı Kewell bitirdi..
So what?
Saike
Denizli attı, 1-1.Ofsayt değil gibi..
denizli ilk sutu gol oldu nerdeyse futbol oynamaana verilior.
İkinci yarıda 5 tane atarız ...
Fatih attı..
1-1...
Ofsayt galiba .Öyle diyorlar.Yani eger varsa diyecegim çok şey var
Denizli bu ligin en kötü takımı bence, Galatasaray'ın daha iyi oynamasını beklerdim.Bahsettiğin kadar bariz bi fark yok arada...Denizli'nin Braga Gs'nin ise Kewell ve Nonda ile kaçırdığı pozisyonlar var.Bence bu maçı 3-1 Galatasaray kazanır.Karşısında daha iyi bir ekip olsaydı puan kaybı beklerdim ama Denizli'de o potansiyal yok..
Golde ofsayt yok sanırım, arkada Ayhan bozuyor.Ama akşam tartışma programlarında daha net görebiliriz
Başka takımların taraftarları da burada iyi yada kötü görüşlerini belirtebilir.Yorumlarına cevap yazarken hangi takımdan olduklarına göre ön yargılı davranmayın.
tamam mı Alican?
Ceza sahaları ile paralel kamera yok mu maçta ? nasıl bir yayındır bu..? golde ofsaytı anlamak için altıpas çizgisinden yola çıkmak zorunda kaldım eve ofsayt değil gibi..kesin birşey söylemek imkansız..En azından kesin bir şekilde ofsayt değil diyebiliriz..
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim .. Mustafa Denizli berbat..Bir maçta insan spikerden çok konuşur mu .. Tamam anladık Galatasaray hızlı hücum edemiyor .. 3 dk bir tekrara ne gerek var ..