Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 105 sonuç

Konu: Turkcell Süper Lig Hiç Bitmesin!..(Ortak Kariyer)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın transferleri daha başarılı ama ben hala nasıl sattığını anlamadım.. Oyuncuyu satılığa çıkarsanda, kulüplere önersende çok az oyuncu satabiliyorsun.. Ben fiyatlarına bakmıyorum.. Euro'ya çevirdiğin vakit az bir miktar oluyor bunun farkındayım ama genede zor..

Hele Fredrik Ljungberg'i bedavadan alıp 12,5 a satman münkün değil çünkü sıradan bir futbolcu dahi çok büyük kulüplerden teklif gelse bile ki Sunderland büyük değil, Gs ile yaptığı sözleşme daha çok yeni deyip geri çeviriyor.. B Ferdi Elmas ile de geçerli sanırım...

Ama sattığın oyuncular güzel, işine yaramaacak oyuncuları satmışsın işte.. Nonda biraz daha iyi bir fiyata gidebilirdi aslında.. Çalık'la aynı fiyata gitmiş olması kötü..

Cabanas kendi kulübünde haftalık 22.000 euro alıyormuş.. Gs'nin bunu vermesi imkansız ile sezonda.. Ki oyuncu daha fazla para isteyecektir.. Acaba Cabanas'a haftalık kaç bin ytl veriyorsun sırf merak...

Trazonda ise transferler iyi ama gençler.. Dediğim gibi eğer uzun soluklu olursa Trabzon ağır basabilir...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haydi devam arkadaşlar! Heyecanla bekliyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu arada taktiğim Peluk 'un en son yayınladığı TOTAL DOMİNASYON GENOA taktiğidir SS leri de koyucam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

HiLe sezdim yanıLıyormuyum ?
    Hacettepede 10MN GençLerbirLiğinde o para var ama hepsini "Serkan Çalık"a verecekLerini hiç sanmıyorum.Lunbergde aynı şekiLde.Umarım yanıLıyorumdur ama hiç sanmıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız fiyatlar Ytl bazında olduğu için..

Ama benced bir şey var burada...

Bu arada oyunun hangi versiyonu ile oynuyorsunuz...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by sentugo View Post

YTL iLe doLar arasında büyük farkLar yok...
    2009 günceLLeştrimesi iLe oynuyorLar.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rica etsek saveyi payLaşabiLirmisin ?
    Last edited by garydelgadov : 25.Ağustos.2008 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

banada garip geldi.yani ben o fiyatlara hiç satamadımki isteyen takım bile olmuyordu nerdiyse.nese ikinizede başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Online kariyerde hile yapmak karşı oyuncu izin vermedikçe imkansız gibi bişi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ın transferleri daha başarılı ama ben hala nasıl sattığını anlamadım.. Oyuncuyu satılığa çıkarsanda, kulüplere önersende çok az oyuncu satabiliyorsun.. Ben fiyatlarına bakmıyorum.. Euro'ya çevirdiğin vakit az bir miktar oluyor bunun farkındayım ama genede zor..

Hele Fredrik Ljungberg'i bedavadan alıp 12,5 a satman münkün değil çünkü sıradan bir futbolcu dahi çok büyük kulüplerden teklif gelse bile ki Sunderland büyük değil, Gs ile yaptığı sözleşme daha çok yeni deyip geri çeviriyor.. B Ferdi Elmas ile de geçerli sanırım...

Ama sattığın oyuncular güzel, işine yaramaacak oyuncuları satmışsın işte.. Nonda biraz daha iyi bir fiyata gidebilirdi aslında.. Çalık'la aynı fiyata gitmiş olması kötü..

Cabanas kendi kulübünde haftalık 22.000 euro alıyormuş.. Gs'nin bunu vermesi imkansız ile sezonda.. Ki oyuncu daha fazla para isteyecektir.. Acaba Cabanas'a haftalık kaç bin ytl veriyorsun sırf merak...

Trazonda ise transferler iyi ama gençler.. Dediğim gibi eğer uzun soluklu olursa Trabzon ağır basabilir...
    Alıp belli bir ücrete satabilir. Transfer listesine koyduğu zaman Ljunberg küser ve teklif eden ilk kulübe de gider. Oyuncu takımda mutsuz ise daha dün gelmiş olsa bile gider. Çarpıtıp da insanların kariyerlerine kesik atmayalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncu neden hemencecik mutsuz olsun ki... Tamam neyse böyle bir şey olabiliyorsa olabiliyor...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Alıp belli bir ücrete satabilir. Transfer listesine koyduğu zaman Ljunberg küser ve teklif eden ilk kulübe de gider. Oyuncu takımda mutsuz ise daha dün gelmiş olsa bile gider. Çarpıtıp da insanların kariyerlerine kesik atmayalım.
    sattığı oyuncular 10m mehmet güven 7.5m serkan çalık hiç sanmıyorum normal olduğunu inşallah normaldir biz yanılıyoruzdur...

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Para biriminin YTL olduğunu düşünürsek çokta a-normal bişey değil.
    aaaaKKKKoooo

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    HiLe sezdim yanıLıyormuyum ?
    Hacettepede 10MN GençLerbirLiğinde o para var ama hepsini "Serkan Çalık"a verecekLerini hiç sanmıyorum.Lunbergde aynı şekiLde.Umarım yanıLıyorumdur ama hiç sanmıyorum...

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    sattığı oyuncular 10m mehmet güven 7.5m serkan çalık hiç sanmıyorum normal olduğunu inşallah normaldir biz yanılıyoruzdur...
    Arkadaşlar ne hilesi ya adam satabiliyorum diye suçlu mu oldum ben siz gibi direk transfer listesine koyarak birisi gelip alacak diye beklemiyorum sadece kaç yıldır bu oyunu oynuyorum ve bir türlü oyuncu satamıyordum fakat bi ara oyuncu satmayı denerken birşey geldi aklıma satmak istediğim oyuncunun fiyatını çok düşük göstererek takımlara önerdim bir sürü takımdan teklif geldi burda amaç oyuncuya ilgi çekmek daha sonra gelen teklifleri kabul etmedim ve fiyatını biraz daha yükselttim ve tekrar takımlara önerdim bu şekilde daha öncesinde bir sürü takım teklif verdiği için teklif veren takımlar oyuncuyu almak için kapışıyolardı yani bir çeşit birbirine düşürme taktiği istediğim fiyata kadar artırabiliyordum fakat her zamanda olmuyordu bazende biraz yüksek bir teklif gelince yönetim kabul ediyordu yani takımları kendime çekerek birbirlerine düşürüyorum onlarda bu oyuncuyu almak için herşeyini veriyolardı hepsi bu kadar yani bu kadar yıl uğraştığım taktiği sizlerle paylaştım işte keşke böle suçlama yapmasaydınız insanları bu şekilde hemen yargılamayın hala da beceremiyorsanız gelin birlikte kariyer açalım göstereyim daha da bişi sölemicem size...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sağol peluk kardeş arka çıktığın için oyundan anlayan biri çıktı sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyuncu neden hemencecik mutsuz olsun ki... Tamam neyse böyle bir şey olabiliyorsa olabiliyor...
    Nasıl yani? Düşünsene, bir kulübe geliyorsun ve ertesi gün seni transfer listesine koyuyorlar. Bavulumu toplar giderim ki FM'deki durum da bu.

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Birim YTL ve yeni yama. Bunlara dikkat edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Konu Kapandığına Göre Maçlara Geri dönelim Kariyer devam ediyor SS ler birazdan .!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam Peluk işte ben anladım sonradan Neyse dedim ya, iş orda bitti..

Ayrıca ben orda sizi korurken tepki gördüm.. Millet Milyon euro zannederken ben sürekli Ytl dedim Anlamadım gitti işte.. Birşeymış sonuçta.

Ayrıca o senin yaptığın taktiği bende biliyorum.. Çoğu kişi biliyordur.. ki bu imkanlarda dahi senin şansına denk gelmiş bu kadar oyuncu.. Genelde "şu anda hiç bir takım istemiyor, transfer listesine koyarsan belki daha çok cesaretlenirler almak için" gibi birşey yazıyor..

Artık SS bekliyoruz

Bu arada Cabanas'ta haftalık kaç veriyorsun ?
    Takipteyiz
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Databasenin azizLiğine uğrayıp iki kere attım mesajı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben msn deysem o olmuyo o değilse ben oluyorum bi rtürlü tutturamadık ama bugün kesinlikle SS ler burda olacak

Tamam Peluk işte ben anladım sonradan Neyse dedim ya, iş orda bitti..

Ayrıca ben orda sizi korurken tepki gördüm.. Millet Milyon euro zannederken ben sürekli Ytl dedim Anlamadım gitti işte.. Birşeymış sonuçta.

Ayrıca o senin yaptığın taktiği bende biliyorum.. Çoğu kişi biliyordur.. ki bu imkanlarda dahi senin şansına denk gelmiş bu kadar oyuncu.. Genelde "şu anda hiç bir takım istemiyor, transfer listesine koyarsan belki daha çok cesaretlenirler almak için" gibi birşey yazıyor..

Artık SS bekliyoruz

Bu arada Cabanas'ta haftalık kaç veriyorsun ?
    Takipteyiz
    Tam hatırlamıyorum oyuna girince net bir cevap verebilirim ama yanılmıyorsam 30.000 ytl civarıydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by loladam View Post
    Geçen ay Trabzondaydım şimdi uçaktayız böyle biraz alçaldık tabii ineceğimiz için bir baktım Avni Aker. Bi an gözüme çok küçük göründü kapasitesi çok büyük değil açıkçası. Gerçi ben İzmir Atatürk Stadyumu'na alıştığım için... Bu arada ben İzmir Atatürk stadyumunun kapasitesini 80000 biliyordum,103000miş.
    Dostum naptın yaAtatürk Stadı 103000 felan değil60000 kişilik orası, heryere bakabilirsinEğer 103000 olsaydı Nou Camp kadar olurdu

Edit: Ne ara 103000 oldu orası ya

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Dostum naptın yaAtatürk Stadı 103000 felan değil60000 kişilik orası, heryere bakabilirsinEğer 103000 olsaydı Nou Camp kadar olurdu

Edit: Ne ara 103000 oldu orası ya
    zuhaha türkiyede nerde görülmüş 103000 lik stad

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scream_06 View Post
    zuhaha türkiyede nerde görülmüş 103000 lik stad
    Vikipedi'de 103000 yazıyor ama orda yazanlara kesin şeyler olmadığı sürece inanmıyorum, çünkü orayı herkes değiştirebiliyor. Ben 60000 diye biliyorum orayı. Mantıken 103000 olsa İstanbul Olimpiyat Stadı'ndan daha fazla yer kaplaması gerekirdi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

LİG BAŞLIYOR..!!!!!!!!!!!!!!!!!

TSL 1. HAFTA

Yorum:Hayatımda en sinirlendiğim maç diyebilirim bu maç için hiç atak yapamadım yaptığım ataklarda 10 atakta 1 kere kaleyi bulabildim tüm takım 6 ile oynadı bu maçtan sonra kulüp doktoruna gözükmek zorunda bile kaldım.!!

Soyunma Odası:
    Z.A: Gökhan bu nasıl beceri bunu bana açıkla nası becerdin bakalım .???
    G.Ü : Neyi Hocam ??
    Z.A : Gökhancım canım benim altıpasdan o topu nasıl benim Subaru arabamın kelebek camına gönderdin nası becerdin bunu bana açıklar mısın?
    G.Ü : Hocam Avni Aker yeni olduğu için galiba spotları yanlış koymuşlar gözüme bir anda gelince bende refleks olarak vurdum otopark a gitmiş

Z.A : Stadyum yeni mi ?? Olum avni aker de değilki biz Denizlideyiz.!!!!
    G.Ü : Şey kem...küm...
    Z.A : Laaan de get asabımı bozma anammm..... tansiyonum fırladı yine çağırın sağlıkçıyı

TSL 2.HAFTA

PAROLA: BU MAÇI ALACAZ YOKSA .........(rtük kararı ile sansürlendi)

Yorum : Maçın hakimi bizdik çok bastırdık Gökhan yine saç baş yoldurdu fakat 2 kornerle sonuca gitmeyi bildik .

Soyunma Odası :

Z.A : Lem....Edgar gel bakem
    E.Castillo : Buyur hoca....
    Z.A : Aferin lem iyi orta açıyomuşun sen kim öğretti sana bunu....
    E.C :Tabi sizden öğrendim hocam.
    Z.A : Eferim hep böle yağ çek haftaya forma yine senin

GECE YARISI YENİ SS LER İLE KARŞINIZ DA OLACAZ BİZİ BEKLEYİN .!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Gökhan deyip geçme, benim bir oyunumda adam ligte 39 toplamda 49 gol atıp Dünya'nın bir sezonda atılan en çok golü ünvanını aldı... Ligte 39 attı ya
    Sentugo.

hehe gökhan ünalın bahaneye bak avni aker yeni ya maç denizlide.denizli ilginç olmuş şampiyon fb

gs acık ara fark takar gibime gelio eduardo costa harika bir adam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs'nin transferler daha iyi tabi bu sene
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

TRANSFER DE SON DURUM .!!!!!!

31 AĞUSTOS 23.59 DA TONY SYLVA NIN TRABZONSPOR TAKIMI İLE TÜM BAĞLARI KOPARTILNNIŞTIR.!!!

Kendisi LOSC takımına 2.300.000 £ a transfer edilmiştir.!!

Kendisine Yeni Takımında Başarılar Dilerim.!!!

Zafer Aydın I Trabzonspor Yönetimi

NOT: Oyuncuyu satmamdaki yardımlarından dolayı emrah (scream06) arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.!
    Last edited by Corpus : 26.Ağustos.2008 at 04:52

Quote Originally Posted by Corpus View Post

NOT: Oyuncuyu satmamdaki yardımlarından dolayı emrah (scream06) arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.!
    Ö.d yeter ki böyle taktiklere hile denmesin

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bencede yani
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri