Galatasaray'ın transferleri daha başarılı ama ben hala nasıl sattığını anlamadım.. Oyuncuyu satılığa çıkarsanda, kulüplere önersende çok az oyuncu satabiliyorsun.. Ben fiyatlarına bakmıyorum.. Euro'ya çevirdiğin vakit az bir miktar oluyor bunun farkındayım ama genede zor..
Hele Fredrik Ljungberg'i bedavadan alıp 12,5 a satman münkün değil çünkü sıradan bir futbolcu dahi çok büyük kulüplerden teklif gelse bile ki Sunderland büyük değil, Gs ile yaptığı sözleşme daha çok yeni deyip geri çeviriyor.. B Ferdi Elmas ile de geçerli sanırım...
Ama sattığın oyuncular güzel, işine yaramaacak oyuncuları satmışsın işte.. Nonda biraz daha iyi bir fiyata gidebilirdi aslında.. Çalık'la aynı fiyata gitmiş olması kötü..
Cabanas kendi kulübünde haftalık 22.000 euro alıyormuş.. Gs'nin bunu vermesi imkansız ile sezonda.. Ki oyuncu daha fazla para isteyecektir.. Acaba Cabanas'a haftalık kaç bin ytl veriyorsun sırf merak...
Trazonda ise transferler iyi ama gençler.. Dediğim gibi eğer uzun soluklu olursa Trabzon ağır basabilir...