Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Çılgın Türk ile Ada'da 2.Sezon (Middlesbrough)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Bu haber bizi sevindirsede cok gol yememiz bizi kötu durumlara soktu umarım cok gol atıp az yeriz.

10.HAFTA
    Nede olsa Chelsea Football Club

11.HAFTA
    Guzel oynadık kazandık yavas yavas toparlansak iyi olur.Oyuncularımı kutluyorum

CARLİNG CUP
    Hem ligde hemde kupada bizi yenen Manchester City bu sefer bu kazandıgı gibi birde kupanın dısına itti bizi .

12.HAFTA
    Tum Bolton takımını tuttuk ama tek basına Anelka macı kazandırmayı bildi üstün futbol oynadık ama Anelkayı tutamadık.

13.HAFTA
    Sezondaki ilk beraberligim umarım bu aldıgım puan onumzdeki maclar ıcınde moral olur artık puan ve puanlar almaya baslarız

14.HAFTA
    2 Haftadır yenilmiyoruz takımda yuzler gülmeye basladı Arshavin O'neill Ve Tuncay Formları goz dolduruyor.
    You'll Never BeatThe Irish !

sakary Ali Misafir

carling cuptan elenmen kötü olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

15.HAFTA
    Seri devam ediyor Reading takımını deplasmanda 0:2 ile gectik mutluyuz

16.HAFTA
    Cok guzel oynadık Portmushda etkili pozisyonlar harcadı fakat mac basladıgı gıbı bıttı 4 mactır kaybetmıyoruz 8.ci Sıradayız

17.HAFTA
    4 mactır yenimiyorduk Arsenal al sana 4 Mac dedi ve yenilgisiz serimize acı bir son getirdi.Mukemmel oynadılar atak yapamadık Arsenal'i kutluyorum

18.HAFTA
    Arsenal'den sonra Manchester UNited'la oynadık bız oynadık Rooney attı maglubiyeti gercekten haketmedik aldıgımız 2 maglubiyet bizi 14'cü olmaya zorladı...

PUAN DURUMU
    Daha yukarılarda olmayı hak ediyoruz en azından 6-7ci olmamız gerekiyordu ama oynadıgımız futbola ragmen rakiplerimiz kazandı cogu macı.Uzgunuz fakat yapacak birsey yok 20 Tane daha macımız var en iyi skorları alıp guzel yerlerde bıtırmeyi planlıyoruz Barclays Premier ligin

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ilk 10 da bitirmeye çalış bence ligi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6. bitircek 6.

Sonuçta adam gol demek
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    6. bitircek 6.

Sonuçta adam gol demek
    eyvallah kardesim beni utandırıyosunuz
    Senin icin cok ugrasıyorum valla 6. bıtırmek ıcın 1 mac yada 2 mac sonra transfer donemı baslıcak iyi transferlerle 6. olabilirim ama gol atan bi forvet lazım orta sahalarımızı forvetlerimizden cok gol attı samba'da garibim defansda tek

Flash Haber

Chelseanın Teknik Patronu Scolari'den şok idialar !
    Dün ŞANAL HABER AJANSI'na demeçler veren Scolari, Middlesbrough takımı teknik patronu Mete Gülşen'in Kalou ısrarına bir son vermesini istedi. Kalou'yu böylesine saçma bir fiyata satmayacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam ayrıca Kalou'yu almak istiyorlarsa gelecek sezonu beklemelerini ve 15 MN € gibi bir servet hazırlamalarını söyledi.

ŞANAL HABER AJANSI (SHA)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

ZORUNLU ACIKLAMA
    Şanal haber Kalou yalanını uydurmus siddetle kınıyoruz.Biz Kalou ile ilgilenmedik istemiyoruzda Scolari nasıl boyle bir seye cevap veriyor resmi teklif gelmedini bilmiyormu ?
    Bizim ne Kalou da nede Chelseanın futbolcularında gozumuz var.
    İL-Gİ-LEN-Mi-YO-RUZ

Middlesbrough Yönetim Kurulu

ZORUNLU AÇIKLAMA
    ŞANAL HABER AJANSI'nı karalama girşimlerini şiddetle kınıyoruz. Bazğı kediler ulaşamadığı kediye mındar demektediri.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Frazier Campbell M'Brough'da
    Ortada Kalou iddaları dolsasıyordu umarım bizim kiminle ilgilendigimizi simdi örenmislerdir.Campbell sezon sonuna kadar kiralık oynacak.Forvette Mido Alidiarre Arshavin gibi isimler farken gereksiz belki ama Mido nun sezon basından beri 1 gol atması Alidiarre'nin formsuzlugu bu transferi yapmamız gerektirdigini kanıtladı Arshavin ve Piatti takımımızın gol yukunu buyuk bir kısmını yukleniyorlar umarım Campbell'da onlara ortak olur.Kendisine basarılar diliyorum

Jonathan Franks CHELSEA'de

Franks'in degerinin 2 katınında ustune sattık Chelsea'de kendisine basarılar diliyorum.Zaman zaman oynattım guzel maclar cıkardı kötu maclar cıkardı tekrar kendisine basarılar diliyorum

Şok Şok Şok!
    Boroların yetenekli kalecisi Jones Brad Gazetemize Yaptığı Açıklamada şöyle konuştu:

"Camiamızdan çok özür dilerim.Gerçekten çok güzel günler yaşadık.Ama çok mutsuzum.Mete hoca sevmediğim bir teknik adam.Onunla yıldımız bir türlü barışmıyor.Kısa zamanda klupten ayrılmak istiyorum. Artık benim için İngiltere defter kapandı galiba. Tükiye,Fransa yada İspanyaya gidebilirim."

ŞANAL HABER AJANSI SPORTİK GAZETESİ

Haberci: Haydar Feleğinçarkınasokulançomak

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

19.HAFTA
    Everton deplasmanından galibiyetle ayrıldık mutluyuz Manchester ve Arsenal maclarından sonra moral oldu

20.HAFTA
    Fulhamıda devirdik 2 haftadır kazanıyoruz.Middlesbrough taraftarı tek yurek olmaya basladı

21.HAFTA
    Yine kazandık 3 haftadır kaybetmiyor ve guzel futbol oynuyoruz bu sefer Piatti'yi tutamadılar.

FA CUP
    Cok sanssız bir takımız gittik onda takım arasından Chelsea'yi sectık mac son dk.'da gitti 90+3 Faciası

FA Cupda eger Chelsea'yi elersek rakip Liverpool zorla elenmemizi istiyorlar sanki ..
    22.HAFTA
    Wigan deplasmanında hedef galibiyetti 10 kisi kaldık 71. dk.'da sonra 2 gol attık ama son sozu Bent söyledi malasef bu kez kaybettik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SUSTULAR MALaSEF

Bent'in Son golüne isyan etmem hic ama hic bosa degılmıs Federasyon bile konusmadı .Bu hakemlerle ısımız cok ama cok zor
    Last edited by Mete07 : 27.Ağustos.2008 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hakeme gözlük sarı kart yermiyim acaba

Ortak Sendede Hiç Şans Yok Heee. Sana Bir Şarkı Yazdım.

500 K ya yeni bir forvet alırım
    Dünyaya ben hep onla hava atarım
    Sağa çek sola çek bir çalım atarım
    90 a takar birden reklam panolarına doğru uçarım

hmm vay anam ben sahaların anasını satarım
    tüm sahayı toz dumana katarım
    Rakip defans tıklım olsa ne yazar?
    Söyle taraftar beni kim tutar?

Adama bir çelme takarım
    Aman onun bacağını kırarım....

Vay anam arkamda hakem var
    Umarım seyircinin yanında havamı bozmaz
    inaşllah şimdi beni oyundan atmaz

Füüüüüüüüüüüüüüüü
    Ahhh hep bana mı çatar bu hakem belası
    Benim hatam değil hakemin hatası
    Hakemin gelişi çok kötü onu dinlemekse berbat
    Hakem abi sen beni affet

Ne olursun hakem abi
    Beni birkerecik affet
    Bir şans versen oyna desen ahhh
    Adamda bişiy yok müdahalede topa tutmayım seni

Bas gaza Mete bas gaza
    kim tutar seni bas gaza
    sahalar senin hiç durma
    hadi at bir gol uçur bizi burdan

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Eyvallah Kardesim Bascam gaza merak etme sen Sans biraz yanımda olsa ah ahhh (!)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şans olmaz abi bu işte Taktik,teknik,zihinsel olur Hadi baklaım antrenmeanlarını sıkı tut
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hadi bakalım devam şarkı süper bu arada

sakary Ali Misafir

hadi yeni maçları bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Woodgate Totthenham Hotspur'da

Takımımızda yer bulamayan 4-5 macta gorev yapan Woodgate Totthenhama transfer oldu kendisine basarılar diliyorum transfer £5.500 'e Sonlandı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Rochembak Portoda
    Woodgate gibi pek sans bulamıyordu Porto ve Lazio istiyordu.Portoyu secti kendisine basrılar dliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Gunlerden Carsamba idi saat 9 10 suları telefonum calıyor bir baktım Steve Gibson yani baskanımız arıyordu.Birden kalktım ve telefou actım.Gunaydın Mete nasılsın.Tesekur ederim baskanım siz nasılsınız.İyiyim bende Rochembak ve Woodgate sattık klubumuzun butcesi bir hayli arttı.Evet baskanım cok iyi oldu 2 futbolcuyuda oynatmıyordum.Takıma daha takviye lazım mı?
    Hmm hayır baskanım Campbell Kiralık zaten forvetti tek sıkıntımız sezon sonuna kadar bize yardımcı olur.Peki transfer yapabiliriz eger istiyorsan.Peki baskanım saol Huth(Futbolcumuz)mutsuz oldugunu ve ayrılmak istedini soyledi.Yolu acık olsun.Bende ole dusunmustum baskanım

Bu Konusmadan sonra baskanımız son sozunde arkandayız ne olursa olsun demişti.Futbolcularımla bu aksam bir yemek duzenledim.Tum Futbolcular eksiksiz katıldı.

Tuncay:Ya Samba az ye oglum bizede kalsın
    Samba:Sanane oglum onundeki yemege bak yemiceksen ver.
    Tum Takım IcındenYuh Hayvan)
    Steve Gibson:Arkadaslar son maclarda gosterdiginiz performans guzel hedef belli ilk 8 koyduk hedefi(İçinden:Kimse Dİnlemiyorki)
    Samba:Baskanım?
    Steve:Buyur Tosunum
    Samba:Ben biraz daha Kuru Fasulye alabilirmiyim
    SteveBenide ye ayı ) Tabi samba'cıgım
    Samba:Sagol Baskan.
    O'neill:Len Samba son mac nasıl calım yedin (ıcınden kesin dövecek) oglum sagdan attı solda gecti serefsizim
    Samba:Antrenmanda cift kale maac yaparsak karsı takımdan olma oglum oldurdum seni

Yemek Samba nın ac'lıgıyla gecti umarım yemek takımımızı motive etmistir
    Last edited by Mete07 : 27.Ağustos.2008 at 13:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şok Şok Şok!
    Çok önemli kaynaklardan ele geçirdiğimiz bilgilere göre Samba adlı oyuncu miyde fesatına dayalı gastreenjeksiyon rahatsızlığı yaşıyormu.Bu hastalığı açıklamak gerekirse genellikle gazlı iyeceklerden oluyor.Kuru fasulye gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

arkadaslar kusura bakmayın kayıtlı oyunum acılmıyor o yuzden kariyere devam edemeyeceğim ...

üzüldüm Ortak...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

8- Tamamlanmış kariyerlere taşınan bir konu, konu sahibinin izniyle geri alındığında, 8 gün içerisinde devam edilmezse geri alınmaksızın tamamlanmış kariyerlere taşınacaktır.
    Başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Tesekkur ederim Disco abi =D ısmını bıLmıyorum kusura bakma

ArkadasLar bır arkadasım sagolsun bırseyler yaptı ve oyunum tas gıbı masallah

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

hadi bekliyoruz ,
    malatyAdana!

merakla bekliyoruz hemnde

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

İşte Kadrom

Sezon Sonunda buyuk bir revızyona gidilebilir bu sezon bıtmesini bekliyorum 2.sezon bomba olucak beyler
    Last edited by Mete07 : 12.Ekim.2008 at 19:50

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Sezon Bıttı arkadaslar Iste Maclar 2.sezon teker teker koyucam merak etmeyin

SEZON SONU PUAN DURUMU

KRAL ARSHAVİN

ASİST KRALI PİATTİ

En Cok Gol Atan Takım(LAR)

Sezon Degerlendirmesi

Sezonu 7. sırada bitirdik ben Uefa'ya gitcegimizi zannediyordum fakat daha tam bilmiyorum.Cok gol attık gol kralı bızden en cok gol atan takımız fakat 73 tanede gol yedik hem atıyor hemde yiyoruz 2.senemizde taktik'te degisiklik yapacagız bu gol yeme problemini cozmek zorundayız.Arshavin,Piatti ve dıger oyuncularımızı ısteyen bir cok takım olacaktır burdan acıklıyoruz satmıcaz demiyoruz fakat ucuz paralara VERMİCEZ parayı veren alır

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

gol kralı senden asist kralı senden süpersin ya
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

arkadasLar neden yorum yok