Futbolcular birbirini hiç tanımıyor adeta.. Çok kötü..
Hele ki güiza neler kaçırdı tarifsiz.. Bu arada Güiza gerçekten çok hızlı ve güçlü..
Kımızı kart haklıydı..
Fenerbahçe
İstanbul BŞB
Beraberlik
Futbolcular birbirini hiç tanımıyor adeta.. Çok kötü..
Hele ki güiza neler kaçırdı tarifsiz.. Bu arada Güiza gerçekten çok hızlı ve güçlü..
Kımızı kart haklıydı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Serhat da kırmızı gördü.9 kişi İBB.
Sarı kartı olan bir oyuncu neden öyle dengesizce bir harekette bulunur anlayamadım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Artık farka gitmemiz lazım...
İBB'li oyuncular ne yapıyorlar yahu?Fenerbahçe buradan sonra yensin bi zahmet..
So what?
Saike
Kazım attı , 1-0.
Kazım attı 1-0 öndeyiiz...
İki kırmızıda çok netti
Semih bi tane daha kaçırdı
İBB hala oynuyor ama
Semih attı, 2-0.Güiza'nın attığı pas çok iyiydi.
Semih attı 2 oldu..
Guizada bi tane atsa çok güzel olacak..
Uğur yine çok net pozisyonda pas vermedi kendi kullandı ve şut çekti
Roberto Carlos kale dibinden nasıl gol kaçırdı yahu, olacak iş değil..
O kadar artis olmasa atabilirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur çok çok kötü.
Guiza gerçekten çok olumlu oynuyor.Neredeyse takımın en iyisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
90+3'de yine kaçırdık.
İBB'nin tek kaleyi tutan şutu yok.
Maldonado bu takımda bal gibi oynar.Bugün yine iyiydi.
Alex hem ileride hem geride beklenenden daha fazla pres yaptı.
Takımın yüz karası kesinlikle Uğur.
Last edited by JunkChorn : 30.Ağustos.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
AbduLLah Avcıyı 4-5 sene içinde CheLseanın başında görürsek şaşırmayaLım.Takımını asLa korkakça geri çekmedi.AntaLyanın yaptığını hiç yapmadı.Çatır çatır oynadıLar.Tebrik ediyorum.Fenerbahçenin organize atağı yok gibi bişeydi.CarLos ve Alex şişirsin,Semih indirsin Güiza vursun.Birde Güiza savunmanın arkasına kaçsın.Bu Fenerbahçenin taktği oLamaz.Kazım mahaLLe takımı mtk karşısında iki hareket yaptı hemen RonaLdo yaptınız.ÖyLe ayağını saLLıyor ama bi adam geçtiğini görmedim.Umarım Fenerbahçe bu performansını ŞLde göstermez.
Ben bu güiza önünde eğilirim arkadaş..
Kaçırdığı goller çok acemiceydi fakat bir adam takımın ortalamasının 2 katı koşar mı yahu
her pozisyonda olur mu? onu geçtim orta saha forvet arası hiç durmadan koşacak enerjisi nasıl var
Skor yetersizdi. Aynı fmde olduğu gibi tam 28 şut var 2 gol var)
kırmızılar haklıydı.
Kötü oynadık ve kazandık.
Takım birbirini tanımıyormuş gibi oynuyor. Uyum sorunu var. Bu milli takım arasında mutlaka takımın düzelmesi gerekiyor. Umarım bu arada takımımıza ilaç gibi gelir.
Kazım gol atıyor, Kazım'dan başkası sevinmiyor. Bu nasıl takım?
R.C3 mükkemmel bir şut çekti. Gol olsada olmasa bizim için önemi yok sonuçta ikili averaj geçerli ligde. Ama yaptığı o hareket inanılmazdı.
Uğur beni katletti. Takıma acil sol kanat alınması gerekli ama; transfer zamanı bitti. Gürhan umarım bu takıma dahil edilir.
Gökhan sakatlıktan kurtulmuş ama; hala aklı sakatlığında korkusunu atarsa eski gücüne kavuşur Geçen yıl koskoca sezonda iki sarı kart gören Gökhan daha ikinci haftada iki sarı kart gördü.
Güiza çok kaliteli forvet. Bir attımı artık onu kimse tutamaz. Umarım gollerini kısa süre sonra izleriz. Bu arada eşi baya güzelmiş.Etkilenmedim değil yani. Maçtan çok eşini çekti kameralar. Çünkü; eşinin olduğu sahne daha heyacanlıydı.
![]()
Kırmızı kartlar doğruydu. Gökhan'ı da atabilirdi 1-0'dan sonra hakem ama atmadı. Gökhan bu sezon gerçekten formsuz, Önder formayı her an kapabilir.
Rakip 9 kişi kaldı fakat bunun avantajını Fenerbahçe kullanamadı. 2-0'dan sonra golden çok top çevirdik ve zaman geçsin diye uğraştık. 11'e 11'ken net pozisyon vermesek de maç dengeli gidiyordu yine baskı kuramamıştık. Bu milli maç arası iyi olacak diyeceğim ama takımın yarısı zaten milli takımlara gidiyor.
Nasıl düzelir bilmiyorum ama çarklar dönmüyor Fenerbahçe'de. Güiza net goller kaçırsa da sahanın en iyilerindendi bence. Kırmızı kartın olduğu pozisyon gibi çok pozisyon olabilirdi ama topu bir türlü Güiza'ya atamadılar. Ama oyun olarak Güiza elinden geleni yaptı, gol sorun değil, mutlaka gol de atacaktır ama oyun olarak katkısı fazla.
Fazla da yorum yapılacak bir maç değildi. İBB'yi de bu mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekir. 9 kişi de kalsalar defansa gömülüp savunma yapmadılar. Yeni nesil hocalar belki Türk futbolunda farklılıklar yaratabilirler.
"YÜCE ATATÜRK"
Acilen bir sol açık lazım bu takıma..
Fb kötü oynadığı bir maçı kazandı.Zaten Kadıköyde iyide oynasa kötüde oynasa kolay kolay maç vermiolar İst.Bldyede İBRAHİM AKIN gibi bir adam varken niye Serhat oynadı anlamadım hep adamlar doğru düzgün pozisyona giremiolar hemde İbrahim Akın'ı oynatmadılar.Oynatsalarda Akın'ı uzaktan sert şut felan çeker en azından şansları olurdu.
İyi değildik ama kazanmasını bildik.Alex, Güiza ve Maldonado'yu beğendim.Güiza gol kaçırdı ama takıma faydalıydı.Uğur Boral berbattı,bir adam bu kadar nasıl istikrarsız olur hayret ediyorum.Bu 3 puan takıma moral oldu.Milli maç arası umarım takıma fayda sağlar..
Sol ayaklı olabilirsin ama bu adamlar her gün topla çalışmıyorlar mı? Ben bile futbolcu değilim ayda yılda 1 top görüyorum ama 2 ayağımla da topa vurabiliyorum yani. Antreman da hiç mi sağ ayağıyla topa vurmaz bu Uğur? Hadi kanatta yapması gerekenleri yapmıyor da bari boş pozisyonlarda golü at yahu.
"YÜCE ATATÜRK"
Güiza çok formdabide gol atabilse...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
"YÜCE ATATÜRK"
Uğur Boral'ın yeteneğinde, hızında Türkiye'de çok çok az futbolcu var ama Uğur biraz daha aklını kullanmalı. Ayrıca Burak oyuna girdikten sonra olumlu bir performans sergiledi. Ortalarını biraz daha düzeltirse daha iyi olacak.
(/s)
Takımın En iyisi Guiza'idi..Gerçekten çok koştu,Mücadele etti..Kötü oynadık ama Kazanmayı bildik..Tebrikler Fenerbahçem..
İBB eksik kalana kadar ortada olan, İBB 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe'nin biraz daha ağırlığını koyduğu, İBB'nin 9 kişi kalmasından sonra antremana dönen bir maç oldu.
Güiza'nın Semih'e asistinden sonra Semih de dahil tüm oyuncuların golü Güiza atmışçasına onu tebrik etmesi, Alex'in bir pozisyonda takla attıktan sonra kalkarak topu sürmeye devam etmesi, Alex'in şutunun Semih'i yıkması ve Kazım'ın dansı maçın ilginç ve güzel görüntülerindendi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2.kırmızı kartın doğru olduğunu düşünmüyorum açıkçası ..İBB elinden geleni yaptı ama 9 kişiyle Fb den puan almaya yetmedi..
Aragones in maç sonrası Josico transferinin sorulması ile ilgili yorumu gerçekten çok ilginçti..aklı hala Senna da kalmış bir kez daha söyledi bunu..
Bütün kartlar doğruydu, 2. kırmızı kartta direk bileğe hamle var.
İBB oyuncuları ofsayttan sonra top vurup gol attı, ona da sarı kart gösterilmesi gerekti.
Taktiği yabancıladılar, Güiza üzülüyor o yüzden oyundan kopuyor, sürekli yerden deniyor kafası dağınık olduğu için.
Hakemler çok iyiydi, lig seviyesinin üzerinde yönettiler.
Her kim hakemler üzerine yoğunlukta konuşuyorsa, ısrar eden (söz meclisten dışarı) varsa direk söylüyorum fanatiktir.İBB oyuncuları bile konuşmadılar, kabul ettiler.
Güiza çok iyiydi, form tutarsa rahat 20+ gol garanti.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı