Beraberlik ağır basıyor. Üstün bir seyirci baskısı olmamasına rağmen Galatasaray'ın Kayseri'de zorlanacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum..
Kayserispor
Galatasaray
Beraberlik
Beraberlik ağır basıyor. Üstün bir seyirci baskısı olmamasına rağmen Galatasaray'ın Kayseri'de zorlanacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum..
Avrupa yorgunu GSyi yenecez bu kez kupa rovanşını alacaz
Galatasaray'ın Kayseri'yi yeni transferlerinin uyumu daha tam olarak sağlanmamışken yakalaması büyük avantaj.
So what?
Saike
Kayserispor'un evinden puansız çıkmayacağını düşünüyorum.Ve Galatasaray da puan kaybı yaşamamak için yüklenecektir beraberlik benim tahminim
Çok rahat bir maç çıkacarağımızı düşünüyorum. Galatasaray, bu sezon deplasmandaki ilk 3 puanına bu maçla başlayacaktır. Burada yer alan yorumların çoğu şuan Kayseride'de dönüyordur. Bu evsahibi ekipte rehavet yaratacaktır. Karşılarında Galatasaray'ın olduğu bilincinden şaşacakları için çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Bazı takıntıları bırakıp..Sistem olarak Özümüze dönemeiz lazım..Yani 4-4-2'ye..Ozaman ligde ve avrupada çok basarılı oluruz..Geçen sezon 4-4-2 oynadıgımız maçların sonucları herseyi belirliyor.Ama bunun için en büyük sorun lincoln..Yenilecegimizi düsünmüyorum..Berabere kalma olasılıgımız büyük:;=)
Takımımızda bu maçta olamayacak oyuncularımızın çokluğu çok kötü bir durum Koray Çögeçen, Ragıp Başdağ. Cangele kesin yok Aydın ve Puroviç ise maç saatinde belli olacak durumu ayrıca Mehmet Eren kart cezalısı takımda rehavet kesinlikle yoktur çünkü gsye şansımız tutmuyor bir türlü o yüzden rehavet olacağını hiç sanmıyorum.Muhetem kadromuz şöyle olur.
GK:Hamidou
DR: Durmuş(Muslu)
DL:Toledo
DC:Eren Güngör
DC:Ali Turan
MR:Mehmet Topuz
ML:Salomon Olembe
MC:Escobar
MC:Abdullah
ST:Aghahowa
ST:Tevfik Köse
fena kadro değil eksiklere rağmen...
Defansta açık vermezsek ve M.Topuz'a uzaktan şut çektirmezsek alırız maçı.Kayseri'nin defansını geçmekte pek zorlanmayız bence.Aykut veya De Sanctis'e büyük iş düşebilir bu maç.
Kayserispor puan çıkartabilir zaten büyük takımlara karşı evlerinde puan alabiliyorlar bunu tekrarlayabilirler.
Galatasaray yorgun elenmenini üzüntüsü de var Kayseri bu maçta puan çıkarır
Gaslatasaray bu maçı zorda olsa alır çünkü taraftarlarına bir özür borçları var ve onun için bastıracaklardır. iddaa oynayanlarada banko 2![]()
G A L A T A S A R A Y
Gol AtcanMI LAN BAROS
Bakalım Sanctis ne yapacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ArkadaşLar Kayseri-GaLatasaray maçında bir TSİ buLuşması oLabiLirmi ? .
Erciyesin maçLarına çok gittimde bu gideceğim iLk Kayserispor maçı oLacak.![]()
De Sanctis ve Baros 11'de!
Galatasaray'ın Steaua Bükreş maçı sonrasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı zorlu karşılaşmada teknik direktör Skibbe'nin kadroyu değiştireceği öğrenildi. DHA'nın haberine göre "Alman hocanın, sakat olduğu için kadrodan çıkartılan Nonda'nın yerine yeni transfer Milan Baros'a ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Skibbe'nin ayrıca kaleci Aykut'un yerine de İtalyan kaleci De Sanctis'e de Kayserispor karşısında görev vereceği öğrenildi."
30.08.2008
Kaynak : DHA
yahu Muslu Nalbantoğlu Kayserispor da değil mi neden yok ortalarda ? bilen varmı sakat mı acaba
Söyle bir onbir kurdum..Ligde her maç 4-4-2 oynarsak çok basarılı oluruz..Kaldıki Türkiyede 4-4-2'yi en iyi uygulayan takım Galatasaray
.Nedense 2 senedir abuk sapuk sistem deniyoruz..Bizim zaten oturmuş biz düzenimiz vardı
.Hocalar bence lincoln yüzünden sistem kurmakta zorlanıyor..Sag bek transferi kesin sart..Ugur kavuk'u alırsak iyi olur..Linderoth'un ofans gücüde iyi,Sık sık ileri cıkar ara pasları falan atar hemde rakibi bozar..
Yarin Sanctis ilk 11 cikar sanirim , ama Baros ikinci yari girer diye dusunuyorum.
Sag bek ya baris ya linderoth.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Tolunay Kafkas Muslu Nalbantoğlunu şuan yetersiz bulduğunu söylüyor ve onun için oynatmıyor ama gönderilmiş falan değil kadroda hala
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Serdar Diyadin, Asım Yusuf Öz
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Ali Turan, Aydın, Eren Güngör, Toledo, Mehmet Topuz, Abdullah, Saidou, Olembe, Aghahowa, Puroviç
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Hakan Balta, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell Lincoln, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
Eğer Galatasaray bu 11 le çıkarsa yazık olur bence Nonda Ümit'ten biri illaki oynamalı Galatasarayın çift forvet oynaması lazım
Kayseriporda Purovic Sakattı ama Ligtv'de oynayacak gözüküyor umarım oynar![]()
ali nonda sakat. ümit de steaua macında sakat sakat oynadı. bu macta da sonradan girebilir.