Rüştü
Serdar-Sivok-Zapo-Üzülmez
Uğur-Cisse
Serdar--Delgado--Tello
Bobo
Bu şekilde çıkacağız bence maça.
Beşiktaş
Konya
Beraberlik
Rüştü
Serdar-Sivok-Zapo-Üzülmez
Uğur-Cisse
Serdar--Delgado--Tello
Bobo
Bu şekilde çıkacağız bence maça.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence de
GK-Rüştü
Dr-Toraman
Dc-Sivok
Dc-Zapo
Dl-Tello
Dm-Serdar K.
Dm-Uğur
Amr-Holosko
Aml-Serdar Ö.
Amc-Delgado
St-Bobo
Eğer Ertuğrul Hoca aklına eser de Çift forvet oynarsa ,
Serdar Kurtuluş'u sağ beke çeker, Uğur tek ön libero,Holosko-Bobo ileri ikili olur, Serdar Özkan sağ açık olur, Aydın(Ekrem) da sol açık.
Rüştü
Toraman-Sivok-Zapo-Üzülmez
Uğur-Cisse
HoLosko--Delgado--Serdar
Bobo
Bence böyle olmalı:
Rüştü
Toraman-Sivok-Zapo-Tello
Uğur-Serdar K.
HoLosko--Delgado--Serdar
Bobo
So what?
Saike
Beşiktaşın kazanacaığını düşünüyorum inönüde..2-0 olabilir..
Zapotocny Sivok uyumunu bozmamalıyız.G.Zan'ın Antalya maçında yaptığı hatalarda ortada.Cisse kesilmeli ve S.Kurtuluş Uğur'un yanına gelmeli...
![]()
Ertuğrul hoca çift ön liberodan vazgeçti diye duyumlar aldım şayet öyleyse Beşiktaş geçen sene yaşadığı savunma sorunlarını yaşayabilir..Konyaspor maçını çok zorlanmadan kazanacaktır
Anıl abinin dediği taktikle çıkacağız büyük ihtimal erken gol atıp taraftarımıza rahat bir karşılaşma izletmeliyiz
Maç saat kaçta ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
SağoL AnıL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fotomaça Göre Muhtemel 11ler
Beşiktaş
Rüştü S. Kurtuluş Zapotocny Sivok İ.Üzülmez Cisse Uğur Holosko Delgado Serdar Özkan Bobo
Konyaspor
Jefferson Mehmet Mihajlov İsmail Da Silva Cihan Zafer Fahri Celalettin Erdal Veysel
Fanatiğe Göre
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Serdar Kurtuluş
Sivok
Gökhan Zan
Tello
Uğur
Cisse
Holosko
Delgado
Serdar Özkan
Bobo
KONYASPOR
Jefferson
İsmail Güldüren
Milos
Cihan
Da Silva
Zafer
Fahri Tatan
Mustafa Er
Celalettin
Veysel
Erdal
LigTvye Göre
Bu arada, siyah-beyazlı takımın Konyaspor karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok (Zapotocny), Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.
Bu akşam 2 farklı kazandığımız takdirde lideriz.![]()
So what?
Saike
Konya yeni bir kadro kurdu ve kadrolarında iyi oyuncular var bence Beşikta 1-0 öne geçer Konya 1-1 yapar Beşiktaş 2-1 maçı alır.Holosko gol atmalı fantezi futboldaki tek umudum o
Valla son haftadan önce gerçek sahibine teslim ederseniz sorun degil istediğiniz kadar kalabilirsiniz.![]()
Akşam İnönüde Taraftar Show olacağı kesin...Buna birde Futbol şovumuz eklenirse Galibiyet neden olmasın ?![]()
Sanırım taraftarın çoğunlukla istediği kadroyu sürmeyecek Ertuğrul hoca.(sağ bek Toraman, ön libero Serdar K., Cisse kulübeye)
Aksine taraftarın istemediği İ.Üzülmez veya Gökhan Zan ikilisinden biri ilk 11 olacak gibi gözüküyor.Bu da şu demek Sivok,Zapo,Tello bu 3 oyuncudan biri yedek kalacak.Ertuğrul Hoca yanlış yapıyor bence.Umarım maç saatine kadar doğruyu bulur...
Last edited by BlackEagle19o3 : 01.Eylül.2008 at 16:31
Beşiktaş rahat bir galibiyet alır.
LiderLiği bu kadar erken aLmayaLım yahu diğer takımLarda tatsın bu duyguyu.
İyi bir gaLibiyet bekLiyorum açıkçası.![]()
eğer lider olursak bırakmayız Bjk'nin geleneğidir liderliği aldığı zaman en az 2 sezon bırakmıyor
geçen sene böyle olmadı böyle olmasını bekliyordum ama
İlk 11'ler belli oldu;
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Serdar Kurtuluş
İbrahim T.
Zapatocohny
Tello
Holosko
Uğur İnceman
Cisse
Serdar Özkan
Delgado
Bobo
KONYASPOR
Jefferson
Mehmet Çoğum
İsmail
Mihajlov
Da Silva
Cihan
Zafer
Fahri
Celalettin
Erdal
Veysel
Sivok'un yedek kalması üzücü ama, Ali ve Gökhan'ın olmaması sevindiriciFena kadro değil...
Aynı fikirdeyim.Yalnız şu tandem 2 lisinde bir istikrar yakalamamız lazım.Böyle her maç adam değiştirerek geçen seneki sıkıntıları aşamayız..Sivok'un yedek kalması üzücü ama, Ali ve Gökhan'ın olmaması sevindirici.Fena kadro değil...
So what?
Saike
serdar kendini yere attı resmen bide penaltı bekliyor![]()
Beşiktaş Fahriyi neden yollamış anlamadım..Uğur İncemandan fazlası var eksiği yok
Holosko yine cok etkisizmiş. amr yerine fc de cok daha iyi işler yapar...
Boboyu oynatmak için Amr'de oynatıyor sanırım..
orta gol oldu![]()
Delgaadooooo!!!!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Delgado Penaltı Kaçırdı!
Gol oldu Holosko
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.