Arsenal ile 3 ve 4üncü maçlarımızı yapmamız kötü oldu ama Arsenal ile karşılaşmasının bir iyi yanı var gençleri oynatıyor sürekli Wenger bunu avantaja çevirmemiz gerekir
Arsenal ve Porto favori gözükse de Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum
Arsenal ile 3 ve 4üncü maçlarımızı yapmamız kötü oldu ama Arsenal ile karşılaşmasının bir iyi yanı var gençleri oynatıyor sürekli Wenger bunu avantaja çevirmemiz gerekir
Arsenal ve Porto favori gözükse de Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum
Fikstüre baktımda 3'te 3 yapabiliriz, grubu 12 puanda da tamamlarız yeterki ilk maç porto deplasmanından 3 puanla dönelim gerisinde coşarız![]()
Fenerin işi gerçekten zor
Çok zor grup.fenerin işi bence zor kezaa fikstür acayip zorlu gelmiş.eski gücünde degil fener.grubu sonuncu bitirmeleri büyük ihtimal.belki 3.
Zor Grup falan DeğilFener En Az 12 Puan Toplar Bu Gruptan.
Zor ama dişimize göre biz de kolay değilizKiev'in gelmesi iyi oldu görülecek bir hesabımız var onunla ve diğer takımlardan da puan koparabilecek bi takım .. Hayırlısı olsun Fenerbahçemize..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Ben zor olduğuna inanmıyorum. Tamam rakipler güçlü ama; zor değil. Her takım birbirini yenecek bir güçte olduğundan daha zevkli bir grup olacaktır.
Man. Utd, Real Madrid gibi takımlar dururken Arsenal'ı seçmek şansdır. Porto deseniz geçen yıla göre ilkonbiri değişmiş bir takım. Şampiyon olduktan sonraki güçleri kalmadı. Portekiz ligide değer kaybetti. Bu nedenle onları ligde zorlayacak takım olmaması onların gözünü boyayıp daha kötü hazırlanmalarına neden olabilir.
Kiev bizi üç yıl önce eledi ama; Fenerbahçe o zaman ki Fenerbahçe değil. Kiev ise o zamanki Kiev Fenerbahçe içeride yener deplasmanda ise hava şartları önemli etken olur ama; oradan en kötü bir puan çıkarır.
Fenerbahçe bu grupta en kötü üçüncü olur. Lider olma şansımız Arsenal önünde ki oyunumuza bağlı olacaktır. İki yıldır Kadıköy'de kaybetmiyoruz. Sekiz maçtır üst üste Kadıköy'de kazanıyoruz. Bu nedenle Arsenal'da burada mağlubiyet tadacaktır.
Tek sorunumuz Edu, umarım kendi kalesine bu sezon gol atmaz.![]()
Porto zaten Beşiktaş ile eşleştiği senede hiçbirşey oynamıyordu ki. Porto ile 2.lik için mücadele eder n.ş.a Fenerbahçe. Ama Porto ve D. Kiev ekstra performans gösterirlerse gruptan çıkamayabilir ancak bu zayıf bir ihtimal bence. Kiev iyi başlarsa 3., Fenerbahçe iyi başlarsa 2. olur. Şöyle bir sıralama tahmin ediyorum
Arsenal
Fenerbahçe
D.Kiev
Porto
Bence Arsenal sürpriz yaşamayıp lider çıkacak...Porto gerçeektende eski gücünde değil...Kiev'le Fener'in görülecek hesabı varmış,onu kapatırlar...Sıralama Tahminim :
Arsenal
Fenerbahçe (performansına bağlı)
Porto (performansına göre 2.liğide zorlayabilir)
D.Kiev
.................................................. .................
Bu grupta dikkatimi çeken, Fenerbahçe, Arsenal ve Porto geçen yıl gruplarında ikinci oldular. Yani bu üç takımda bir üst tura ismini yazdırdı. Buda grubun kalitesini artırabilir. Ama bir üst tura çıktılarında, Arsenal yarı final, Fenerbahçe çeyrek final ve Porto ise ikinci turda elendi.
Inönüdeki Porto karşılaşmasında sonuç ne olmuştu ? O maç da belirleyici olabilir. Quaresma gerçekten de çok kaliteli, dünyanın en iyisi benim için. Carlos gününde olursa çok iyi olur.
Eğer ilk 3 maçtan 5 puan çıkartırsak çıkabiliriz gruptan.Arsenal'i evimizde yenmemiz çok zor 1 puan çok iyi olur o maçta.Keşke son maçımız Saracoğlu'nda olsaydı ve Arsenal'le olsaydı.
Porto karşısında etkiliydi Beşiktaş hatta maçı kazanabilecek fırsatlarda geçmişti eline ama 90+bilmem kaçta yediği golle 0-1 bitmişti maç Özkan.
hayırlı olsun ş.ldekı tek temsılcımız guruptan cıkar dıyorum bence fener çerdeki tüm maçlarını alır.kıevdede kazanır dıger 2 deplasman zor olacak portoda cok zor bir ekip.
hiç kimse alınmasın ama ben Fener'den umutlu değilim bu sene.Çünkü takımın sistemi tamamen değişti ve Zico'nun sistemi gibi uyum sağlamaları zor.Takımda ilk 11 dışında yedek oyuncular yeterli değil.Uğur ya da Kazım sakatlansa kim oynayacak yerine.Ya da defanstan biri sakatlandığı zaman kim oynayacak.Fener'in kadrosu hiç derin değil grup maçlarında kadro genişliği çok önemli buna dikkat etmek lazım
Bu sene gruptan çıkmak çok zor bence çünkü Porto şampiyonlar liginin en deneyimli takımlarından biri..Keşke Porto yerine PSV gelseydi.. Bu sefer 6 puan garanti derdimBu sene ben 3.lüğü de başarı sayarım. Ayrıca 3. olursak üzülmem çünkü UEFA finali Saraçoğlu'nda.. Uefa'ya kalırsak AC Milan'la eşleşene kadar elenmeyiz
Bu arada fikstür çok çok kötü çıktı FB'ye.. Hayırlısı olsun..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Arsenal'den 3,Porto'dan 3,Kiev'den 6 puan alırız.
Arkadaşlar biraz güvenin takımınıza yahu.Biraz güvenelim Fenerbahçe'ye.Kadıköy'de son 8 maçtır Kazanıyoruz.(Avrupada)Ve geçen senenin Çeyrek Final oynamış bir takımyız.Fenerbahçe büyük bir takımdır.Ve eğer biraz zorlarsa ve maçları CİDDİYE alırsa 12 puanla gruptan çıkarız.
Porto bugün itibarı ile Quaresma'yı satıyor.
Porto, 20 Milyon Euro ve Genç Pepe karşılığında Quaresma'yı satmış. Bizim açımızdan çok iyi oldu bu.
O zaman bence 20 Milyon Euro'ya alırlar bir tane iyi oyuncu.Yeri boş kalmaz gibime geliyor.
Bu kadar kısa bir zamanda Quaresma'nın yerini kolay kolay dolduramazlar zannediyorum.
oh oh iyi oldu bu kime gitti Queresma
Inter'e gitti. Kadıköy'de izlemeye giderdim, eğer Quaresma gitmeseydi Porto'dan.
Valla çok iyi oldu zaten ilk onbirinden 5 oyuncu kaybeden Porto en önemli yıldızınıda kaybetti.