Tartışılmaz Frank Lampard
Tartışılmaz Frank Lampard
bunlarda iyi ama dostum en iyisi varOriginally Posted by Malik
tabiki ugur yildirim
[quote=Ataxman_650]arkadasım sen futbolu ıyı takıp etmıyosun galıba zıdanların bıle katıldığı avrupanın en iyi firikikcisi secıldi gunaaaaydın dostumOriginally Posted by tolgahan132t
orda fırıkık 20 olmasının sebebıde gerceği yansıtması eğe bu oyun o kadar gerceklerı yansıtmasa ne sen nede ben burda konuşmazdık dımı
Benim oyum Alex'e, ama F.Lampard ve Uğur Yıldırım da çok iyi.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
bence aralarında en iyisi grosso süper bi sol ayağı var
[QUOTE=mummy]bunlarda iyi ama dostum en iyisi var
tabiki ugur yildirim
Originally Posted by Ataxman_650
mummy dostum ben ajaxta menejerlik yapıyorum ve frikikleri bu dört oyuncudan
hangisine kullandırtacağımı bilemiyorum çünkü hepsi mükemmel vuruyor.Yoksa uğur yıldırımın iyi kullandığını biliyorum.Ayrıca benim futbolu ne kadar takip ettiğimi bilemezsin bu nedenle bu güzel sitede seninle tartışmak istemiyorum.
sebastian deisler
Alex De souza.ugur yildirim hiç takimima transfer edemegim için ona bir sözüm yok![]()
kesinlikle JUNİNHO PERNAMBUCANO'yu tercih ederim.... kullandığı frikiklerle kalecilerin koruku rüyası....
Çok Haklısın Tabiki ALEEEEEEX.Originally Posted by eytanfb
Juninho Pernambucona gerçekten çok iyi frikik atıyor. Bir dene istersen.
lampard hepsini harcar gibi diğerleri o kadarda ii deil
Alex'in üstüne tanımam.
Tabiki LaMpArD![]()
Lampard kaleyi karşıdan gören yerlerden çok güzel goller atıyor ama Fabio Grosso üstüne tanımam her ne kadar Lampard'ı sevsemde.
kesinlikle lampard abi yaw
fabio fevkalade vuruyo
bu dördünün arasından bence alex ama bunlardan ii ugur yıldırım var yaa
xavi gibi fikik kullananını görmedim oylamaya xavi yide koysaydın çok iyi olurdu
frank lampard
Bende Lampard diyorum ..
Her açıdan üstün gibime geliyor![]()
robin van persie
bence tek kelimeyle grosso
Oylamayı kaçırdım ama kesinlikle LAMPARD beyler bu arada geçen maçta Drogba frikikte 2 de 2 yaptı arkadaşta şaştı bende![]()