Yine paraLı oLacağı için Dgitürkü isterim.Ama bende Digi oLmasaydı NTVspor derdim...
Yine paraLı oLacağı için Dgitürkü isterim.Ama bende Digi oLmasaydı NTVspor derdim...
Aslında TRT bu işe el atsa RTÜK'ü arkasına alıp torpilli bir şekilde ihaleyi alma ihtimali yok mu?
Çoğu kişi Ntv Spor ekibini beğendiği için ihaleyi Ntv'nin almasını istemiş ama 2010 yılına kadar o ekip orada duracak mı bakalım orası da var.
Maçların ücretli olması olayına gelince de, kanallar milyon dolarlar ödüyorlar kulüplere ve bu ödedikleri paranın karşılığında bizden de bir ücret talep etmelerinden doğal bir şey yok. Ntv Spor Kazanırsa onlarda ücretli yaparlar. Çok büyük paralar ödeniyor bu paraların sadece reklam gelirleriyle çıkması imkansız gibi bir şey...
TRT almaz, alırsa da onlar da şifreli yapar. Kazancı geçtim, kulüplere dağıtılacak para için bile şifreli yaparlar, sadece reklam gelirleriyle kulüplere o ücretlerin ödenebileceğini sanmıyorsunuz herhalde.
O nedenle şifresiz olmasını hiç beklemeye gerek yok. NTV de alsa şifreli yayınlayacaktır maçları.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında şöyle birşeyin olmasını isterdim biraz hayal ama güzel olurdu kanımca Digiturk ile NTVSpor bir arada ihaleye girip kazansınlar anadolu maçlarını NTVSpor büyükleri Lig Tv 4 Büyüklerin maçından birinide her hafta NTVSpor yayınlasa kimse mağdur olmaz ama hayal ötesi gibi birşey işte...
NTV Spor alacak olursa hd izleme şansımız kalmaz.
Digiturk Türkiye ile birlikte Avrupa liglerini, Portekiz ligini, Rusya ligini de HD yayınlıyor. Olimpiyatları, Fransa Bİsiklet Turunu, Tüm Tenis müsabakalarını vs. de EuroSport HD sayesinde Full Hd kalitesinde izledik. Digiturk HD yayında çok mesafe kaydetti, sistemini oturttu. Bu saatten sonra Digiturk kazanamazsa ihaleyi bu oturmuş sistem zarar görecek.. yeni alan ekip tecrübe kazanana kadar belki bir belki iki sezon boyunca sorunlu yayınlar, sinir harbi yaşatan hatalar göreceğiz.. Digiturk çok yaygınlaştı ve şu an üç büyüklerin maçlarını HD yayınlıyor. Kritik maçların tamamını da HD yayınlıyor. Kısacası Digiturk ve Lig Tv yayın konusunda ve HD yayında çok basamak atladı. Yayıncının değişmesi geriye dönüş olur.
Tüm bu sebeplerden dolayı LigTv-Digiturk' un kazanmasını umuyorum.
Şunun unutulmaması lazım; bu gün NTVSpor da kazansa paralı olacak maç izleme keyfi. Ancak Dijiturk; sinemasından belgesel kanalına ve çok geniş bir yelpazede spor müsabakalrı olmaz üzere HD yayın fırsatı veriyor. Digiturk kurulduğunda evinize sadece lig gelmiyor. avrupa ligleri, portekiz, brezilya, rusya ligi.. Çoğu HD. eurosport-hd ile diğer tüm spor müsabakaları.. HD filmler. HD belgeseller..
Digiturk, sadece Portekiz ile Rusya'yı değil İgiltere liginide HD veriyor. Ayrıca Digitürk'ü milyonlarca insan izliyor. Digitürk ne yapar ne eder kazanır.
D-Smart alır bence hile hurda bişeyle..
Dsmart almasında kim alırsa alsın..
evet ihale 2010 yılının sonunda..ve Lig Tv kesinlikle bırakmayacaktır ne pahasına olursa olsun..
İnş. Ntvspor kazanır.Tabi onlarda şifreli yayın yapmazsa![]()
digiturk, dsmart'ın verdiği parayı veremez. ligtv'nin anlaşması bitince büyük ihtimalle dsmart'a geçer yayın hakları. bence daha iyi de olabilir sonuçta tüm maçların tek elde toplanması izleyici açısından daha iyi olur...
dsmart veya ntvspor kazansın paralı olsada dıgıturk gıbı yuksek ucretlendırme yapıcaklarını sanmam......65 ytl yerıne 35-40 ytl olabılır.....bıde trt spor acılacak yakında onlar bu ıse el atabılırr......
D-Smart alırsa seyir zevki denen bişey kalmayacak..Çekim berbat,spiker berbat,maçın arasında 50 tane reklam..Re-za-let.
bnce dıgı ye dewam ama bildiğim kadaarıyla d-smart dıgı den daha fazla bir bütce ile gircekmiş
Digitürk ü geçemez D-Smart ..iddalı girecekler ihaleye ama Digitürk bırakmaz..ne şekilde olursa olsun alır ihaleyiki hizmet açısından da Digitürk te kalması taraftarıyım..
Digitürk bu maç yayınları sayesinde bir yere geldi ve çok büyüdü. Eğer ihaleyi kazanamazsa sonu Cine5, teleon gibi olur o kadar çalışana yazık olur.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ben de Digiturk'u destekliyorum .Uzun süredir bu işi yapıyorlar ve artık sistemleri de oturmaya başladı.Başka kanala geçerse silbaştan tekrar başlanacak. LigTV'den memnunum şuan
Last edited by ForsakeN : 04.Eylül.2008 at 12:26
Bunları yazmaya girmiştim konuya ama İbo yazmış daha önce. Naklen yayın gelirleri kulüplerin en büyük gelir kaynaklarından biri değil mi? O kadar parayı ödeyip maçları neden şifresiz açık kanaldan yayınlasınlar. Artık yayın haklarını kim alırsa alsın isterse Fashion TV alsın onlarada para ödemek zorundasınız.Maçların ücretli olması olayına gelince de, kanallar milyon dolarlar ödüyorlar kulüplere ve bu ödedikleri paranın karşılığında bizden de bir ücret talep etmelerinden doğal bir şey yok. Ntv Spor Kazanırsa onlarda ücretli yaparlar. Çok büyük paralar ödeniyor bu paraların sadece reklam gelirleriyle çıkması imkansız gibi bir şey...![]()
O zaman Digiturk alsinda bunca zaman odedigimiz paralar bosa gitmesin.NTVSpor alirsa Digiturku iptal ettirip bir de ustune NTVSporu alacaksin.Aman D-Smart almasin da kim alirsa alsin.