Originally Posted by
anilton
Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...
İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...
S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...
Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...