Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 119 sonuç

Konu: Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 1. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türkiye nin bu maçta kesinlikle tahriklere gelmeden dostça bir mücadele edip haklı bir oyunla maçı kazanıp dostani tavırlarla maçı bitirmesi ve paşa paşa ülkemize dönmesi lazım..

ancak bu sayede birilerine tarihi yanılgıları gösterebiliriz..eğer tahriklere kapılırsak çok şey kaybederiz..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Türkiye nin bu maçta kesinlikle tahriklere gelmeden dostça bir mücadele edip haklı bir oyunla maçı kazanıp dostani tavırlarla maçı bitirmesi ve paşa paşa ülkemize dönmesi lazım..

ancak bu sayede birilerine tarihi yanılgıları gösterebiliriz..eğer tahriklere kapılırsak çok şey kaybederiz..
    dediklerine harfiyen katılıyorum.onlar bizi orda tahrik edip,yıldırıp bakın ne yaptılar olay çıkardılar demeye çalışacaklar.buna izin vermemiz gerekir.
    Last edited by DisCo : 06.Eylül.2008 at 14:56

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mclorf View Post

dediklerine harfiyen katılıyorum.onlar bizi orda tahrik edip,yıldırıp bakın ne yaptılar olay çıkardılar demeye çalışacaklar.buna izin vermemiz gerekir.
    kesinlikle öyle..ki bunun örneğini ümit milli maçta verdiler..

Fatih hocanın da dediği gibi bu bir savaş değil maç..üstün kalitemizi ortaya koyup bu maçı olağan bir grup maçı olarak görüp onları yenerek Belçika maçını düşünmeye başlamalıyız..

bu maç grubun en zor deplasmanı bence..
    Last edited by DisCo : 06.Eylül.2008 at 14:57

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu maçta milli futbolcularımız ne kdar uyarsalarda karsılarında ermenistan oldugu için hırslı oynyacaklardır colin kazım hariç cunku adamın Dünya yıkılsa umrunda degil aslında bu macın tam admı alpay özalan alpay olsaydı maçta garanti 3 kırmızı kart 2 penaltı falan olurdu herhalde amam inşallah mac beraberliğe kitenmez eger 80 lere kadar beraberlik olursa bir yantop falan golu yıyebilir ayrıca artık amerikları kondısyonerlerimiz yok ama bu maçı kazanıcagımızı dusunyorum

Sheriff Misafir

Bende fark bekleyenlerdenim.. Rahat yenmemiz lazım, karşımızda çok güçsüz bir takım var..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Zorlanmayız 2-0 Kazanırız Heralde.

Bu işi siyasi kısımlara çekmeden başarılı bir futbolla yeneceğimizi düşünüyorum.Onların bize karşı siyasi içerik göndererek yapacağı saldırılara aldırmamamız lazım.Güzel oyunla farklı bir galibiyet bekliyorum.Onlara atacağımız gollerle cevap vereceğimize inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen seneki Malta maçı gibi oLmaz inşallah.ermenistan kendi sahasında süpriz sonuclar yapan bir takım ama biz oraya Avrupa 3.sü olarak gidiyoruz.Bizim milli takımının ne yapacağı belli olmuyor.Umarım kazanırız fark atarsak da süper olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Puan kaybedeceğiz gibi geliyor bana . İnşallah kazanırız. Böyle takımlar bize hep ters gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FORVETTE SEMİH VE MEVLÜT!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Emre Belözoğlu, Ermenistan ile oynayacağımız tarihi maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kadroda bir çok sakat oyuncunun bulunduğunu belirten Fatih Terim, Ermenistan karşısında çift forvet ile mücadele edeceklerini ve ileri ikilideki isimlerin Semih Şentürk ve Mevlüt Erdinç olacağını açıkladı.

"ERMENİSTAN MAÇINA HAZIRIZ"

Ermenistan maçına hazır olduklarını ifade eden Terim, "Ligimiz bu sene geç başladı ve sadece iki maç oynadık. Bütün bunlara rağmen, oyuncularımız Milli Takım'da çok farklı performans sergiler. Bu şu an için dezavantaj olarak gözüküyor ancak benin oyuncularım Milli Takım'a geldikleri zaman sorunlarını yanlarında getirmezler" dedi.

Sakatlıklara alıştıklarını belirten Fatih Terim" Bazın oyuncularımız sakat o yüzden takıma çağırmadık. Nihat ve Hamit bizim için çok değerli oyuncular. Ancak biz artık sakatlıklara alıştık. Burada da sakat oyuncularımız var. Biz EURO 2008'de de sakatlık sorununu ciddi anlamda yaşadık. Biz artık bu sorunları aştık. Kime forma verirsek, herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor." şeklinde konuştu.

"ZOR OLACAK AMA KAZANACAĞIZ"

Ermenistan maçının zorlu geçeceğini belirten deneyimli teknik adam "2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne şu ana kadar hiç maç yapmadığımız bir ülkede başlıyoruz. Burada komşumuz Ermenistan'ın başkenti Erivan'da oyuncularımla birlikte bir ilkin parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yarı final oynadığımız EURO 2008'de, futbolun ulusları nasıl kaynaştırdığını, geçmişte yaşanan sorunların nasıl telafi edildiğini hep beraber gördük. Bu maçın gelecek adına bir milat olmasını diliyorum. Futbolun, halkları birleştiren köprüsünden el ele geçmeyi umut ediyorum. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Elimizden geleni yapacağız kazanmak için. Saha dışında olanlar bizi ilgilendirmez. Tarihin yükünü sırtımızda taşımak istemiyoruz. Sahasında her zaman etkili bir takım olan Ermenistan, gerçekten iyi bir takım. Bizim için ciddi bir takım ancak tek isteğimiz burada puan kaybetmemek. Bunun da kolay olmadığını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

"STATTA 50 BİN KİŞİ OLUR HERALDE"

Türk taraftarların Erivan'da olmamasından etkilenmeyeceklerini ifade eden Terim, "Biz seyircisiz oynamaya alışığız. Şu ana kadar birçok maçımızı seyircisiz oynadık. Erivan'da 40-50 bin kişiye karşı oynayacağımızı biliyoruz. Ümit Milli Takım maçında 15 bin kişi olduğuna göre, A Millli Takımın maçında da 50 bin kişi olur heralde- dedi.

İspanya Milli Takımı'nın EURO 2008'deki başarısına da değinen Fatih Terim, "İspanya, EURO 2008'i hakederek kazandı. Ancak biz Almanya'yı yenseydik ne olurdu, onu bilemem. EURO 2008'de karşılaşamadığımız İspanya ile bu kez Dünya Kupası Elemeler'inde karşı karşıya geleceğiz. Türk Milli Takımı, EURO 2008'e çok iyi hazırlanmıştı. Elimize geçen fırsatları çok iyi değerlendirdik. Önce fırsat yakaladık sonra şansımızı da kullanarak işi bitirdik. Ama biz kendi şansımızı kendimiz yarattık. Tüm Avrupa'nın en sempatik takımıyız. Tüm Avrupa'da bu yazılıp çiziliyor." şeklinde konuştu.

"ERİVAN'DA ÇOK GÜZEL BİR ORTAM VAR"

Ermenistan'ın ciddi bir rakip olduğunu yineleyen Terim, "Biz EURO 2008'de yakaladığımız başarıyı güzel bir hatıra olarak tarihe gömdük. Şimdi önümüzde yeni bir turnuva var. Artık tek takım Dünya Kupası'na gidecek. İkinci takım ön eleme oynayacak. Biz, hedeflerimizi belirledik. Bundan sonra süper bir performans sergileyerek, EURO 2008'de elde ettiğimiz başarıyı hakettiğimizi kanıtlamalıyız. Ermenistan ile yaşanan gerilim benim için önemli değil. Tarihi tarihçilere, siyaseti siyasetçilere bırakın. Bana futbolu sorun ve gereksiz yere tansiyonu yükseltmeyelim. Şu anda Erivan'da çok güzel bir ortam ve hava var" dedi.

Sakatlıklardan şikayet etmediklerini ögrenen Terim, "Servet'in bugün yapılacak kontrolleri var. Bakacağız durumuna. Maç saatinde belli oldu. Mehmet Aurelio, şimdiye kadar bizimle hiçbir antrenmana çıkamadı. Arda'nın da durumu belli değil. O da haftada iki maç oynamaktan yorgun düştü. Bugün son kez bakacağız. Yarın da ona göre bir kadro çıkaracağız. Ama farketmez kim oynarsa oynasın farketmez. Ermenistan karşısında çift forvet oynayacağız. İleri ikilide Semih ve Mevlüt oynayacak" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ ARTIK BÜYÜDÜ"

Türkiye'nin artık hedeflerini daha ileriye taşımak için çalışması gerektiğini ifade eden Fatih Terim, "Bana EURO 2008'de kural çekildiği zaman "Hedefiniz ne" diye sordular. Cevabı kesin oldu. Şampiyonluk. Şimdiki hedefimiz Dünya Kupası'nda büyük başarılar elde etmek. Türkiye Futbol Federasyonu ile 2012'ye kadar -sözde bir anlaşmam- var. Hasan Doğan ile bunu konuştuk. Resmi olarak bir sözleşme imzalamadım ama benim sözüm imzadır. Hasan Doğan ile konuştuklarım, Mahmut Özgener için de geçerlidir. Çok fazla teklif gelirse Tanjevic gibi iki takım çalıştırabilir miyim, bilmiyorum. Artık ona o zaman karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

Milli Takımın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, EURO 2008'de elde edilen başarının sonuna kadar hakedildiğini söyledi. Emre açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bizim takımımız kaliteli oyuncularda kurulu. Hocamız, her zaman kazanmamız istiyor ve sistemlerimiz bu şekilde oluşuyor. Ermenistan karşısında da elimizden geleni yapacağız. Şu ana kadar nasıl bir performans sergilediysek bundan sonra da aynı çizgide devam etmek zorundayız"

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Semih - Mevlüt ikilisi iyi bir tercih kanımca Mevlütün yerine ikinci yarı Gökhan girer

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mevlüt güzel olacak
    Semih yine gol atamasada çok faydalı olur..

Mevlüt busene ligde de çok iyi performans sergiliyor. 3 golü var 4 maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mevlüt busene ligde de çok iyi performans sergiliyor. 3 golü var 4 maçta.
    Mevlüt milli maçlarda kafası kopuk tavuk gibi koşuşturdu ne dripling yapabildi ne pas verebildi telaşlı ve acemi gözüktü..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Mevlüt milli maçlarda kafası kopuk tavuk gibi koşuşturdu ne dripling yapabildi ne pas verebildi telaşlı ve acemi gözüktü..
    sadece bir kaç maçta oynadı bence böyle yorumlar biraz insafsızca oluyor.

Konuya dönecek olursakta formda olan iki forvetle başlamaktan daha matıklı bir seçenek yoktur zaten.Doğru karar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Fatih hoca ve öğrencileri bizi sevince boğacaklardır. Semih gol atacak gibi bir his var içimde.

17. Default Milli Takım'ın Ermenistan 11'i hazır

A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, yarın deplasmanda oynanacak Ermenistan maçının kadrosunu netleştirdi.
    Terim, dün akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kafasındaki kadroya çift kale maç yaptırdı. Tecrübeli hocanın, sahaya Avrupa Şampiyonası'ndaki 11'e yakın kadroyla çıkacağı öğrenildi. Dünkü idmanda
    ortaya çıkan 11'e göre Türkiye'nin; Volkan, Gökhan Gönül, İbrahim Kaş, Servet, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio (M. Topal), Emre, Tuncay, Semih, Arda'dan oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
    TERİM'İN 55. YAŞGÜNÜ
    Türk halkının beklentilerine cevap vermeyi istediklerini belirten Terim, "Şu anda dünya sıralamasında 10. sıradayız. Neden ilk 3'e girmeyelim" diye konuştu. Başarılı hoca, "Bu yolda da ilk adımı Ermenistan ile atacağız. Temennimiz iyi başlamak ve devamını getirmek. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onlar, bu sorumluluğu kaldıracak tecrübe ve birikime sahip. İstediğimiz sonucu alıp döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada dün 55. yaşını dolduran Terim, "Bana en güzel hediyeyi nasıl vereceklerini futbolcularım gayet iyi biliyor" dedi

KAYNAK: www.mynet.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu nası bi kadrodur ne işi var serdar özkanın ibrahim kaşın sakat olan emrenin..nuri bu takımda banko oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tabi canım ne işi var İbrahim Kaş'ın,S.Özkan'ın bunlar topçu mu?Milli takıma bile alınmamaları lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tabi canım ne işi var İbrahim Kaş'ın,S.Özkan'ın bunlar topçu mu?Milli takıma bile alınmamaları lazım...
    İ.kaş getafe gibi sıradan bir takımda kadroya giremiyor ilk 11 de başlaması doğru değil..Dersen ki getafe niye aldı ahmet bulut gibi menejerin varsa sözleşmende bitmişse benimde getafeye gitme şansım var..Şuan için 11de yetersiz bi oyuncu..Arda tuncay m.topuz c.kazım varkende s.özkan 11 de başlaması pek doğru değil..Bunlar benim görüşlerim sen istersen 11 bjk li oluştur kadroyu beni bağlamıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    İ.kaş getafe gibi sıradan bir takımda kadroya giremiyor ilk 11 de başlaması doğru değil..Dersen ki getafe niye aldı ahmet bulut gibi menejerin varsa sözleşmende bitmişse benimde getafeye gitme şansım var..Şuan için 11de yetersiz bi oyuncu..Arda tuncay m.topuz c.kazım varkende s.özkan 11 de başlaması pek doğru değil..Bunlar benim görüşlerim sen istersen 11 bjk li oluştur kadroyu beni bağlamıyor..
    Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...

İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...

S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...

Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Mevlüt ve Semih ikilisine şans vereceğini söyledi Terim galiba basın toplantısında yukarıdaki kadronun sahada olacagını düşünmüyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sallama bir kadro. İmparator fc de Semih-Mevlüt olacagını söyledi...

------------------Volkan-------------------
    Gökhan-------Servet-------İ.Kaş------H.Balta
    Arda---M.Topuz---Aurelio(M.Topal)---Tuncay
    -------------Semih---Mevlüt--------------

İyi olur düşüncesindeyim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

İyileşmesine rağmen Emre oynamasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyileşmesine rağmen Emre oynamasın
    Oynamasın. Sakatlıktan yeni çıkan bi oyuncunun -ya tutarsa- mantığı ile hemen ilk 11 e alınmasını doğru bulmuyorum. Kendi görüşüm bu yönde. Hem Fb de İmparator'a Emre konusunda ricada bulunmuş... Fb yönetimi de mutlu olur yani...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Tuncay sağda, Arda solda oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü; Hakan & Arda aynı takımda oynuyor ve aynı kanatta oynadıklarında daha rahat anlaşabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tuncay sağda, Arda solda oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü; Hakan & Arda aynı takımda oynuyor ve aynı kanatta oynadıklarında daha rahat anlaşabilirler.
    Haklısın. Maç içinde sık sık kanat değiştirirler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emre oynatılıp da tekrar sakatlanırsa al başına belayı -ki sakatlıktan yeni çıkan bi Emre nin bu takıma ne katacağı tartışılır..

açıkçası Nuri Şahin tercihimdir..ama İmparator en iyisini bilir bu da su götürmez bir gerçek..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HaLa Kazım deyip, sezona bomba başLayan Serdar özkanı görmezden geLen adam fanatiktir. Başka yorumu yok bunun.

Kim çıkarsa çıksın kazanmaLıyız. Ama biz hiç bir zaman hayatımızda rahat kazanamadık. AsLında çok rahat kazanırız ama kendi kişiLiğimizi yansıtmadan oLmaz, zorLanırız sonra geri döneriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...

İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...

S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...

Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HaLa Kazım deyip, sezona bomba başLayan Serdar özkanı görmezden geLen adam fanatiktir. Başka yorumu yok bunun.

Kim çıkarsa çıksın kazanmaLıyız. Ama biz hiç bir zaman hayatımızda rahat kazanamadık. AsLında çok rahat kazanırız ama kendi kişiLiğimizi yansıtmadan oLmaz, zorLanırız sonra geri döneriz.
    Yahu neden fanatiklik yapayım veya bjkye antipati oluyım..? Fenerbahçeli değilim ki..Üstelik kazım 11 de başlasın demedim s.özkan yerine onu tercih ederim ondan öncede tuncay ve ardayı..Görende serdar özkanı milli takımın olmazsa olmaz sanacak..He sen tercih edebilirsin buna bi şey demem ama karşınızdaki etmezse fanatiklikle suçlamayın lütfen..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri