Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: İtalya'da Bir Türk Destanı

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

guiza satılrı mı ya ? Bende Euro Golden Boot'u kazandı ligde 40 gol atarak,hata yapmışsın

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    guiza satılrı mı ya ? Bende Euro Golden Boot'u kazandı ligde 40 gol atarak,hata yapmışsın
    hata flan yapmadın genÇ bir futbolcu buldum henüz 19 yasnda ve bitiricilik kararlılık 19 teknik 18 top sürme 17 hızlanma 20 ve cok iyi top oyunuyor cok gol attırıyor

bende guizayı satarım ya ben bir türlü gol atamıyorum onla.huntelaarı alıyorum hep.anlaşamıyoruz bir türlü.maldonado aslında iyi oynuyordu ama sen bilirsin tabi başarılar

Quote Originally Posted by hekozja View Post
    bende guizayı satarım ya ben bir türlü gol atamıyorum onla.huntelaarı alıyorum hep.anlaşamıyoruz bir türlü.maldonado aslında iyi oynuyordu ama sen bilirsin tabi başarılar
    saoL kardeşim maLdonadonun yerinde josico waR ondan oyle yaptım

kimse ilgi göstermiyor tanınmış olmamamdandır hep torpil sitesi hadi bakalm kariyer bitti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kariyeri bitirme kardesim devam et sen bence de maldonado ve güiza yı elinde tutmalıydın
    TariboWest

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    kariyeri bitirme kardesim devam et sen bence de maldonado ve güiza yı elinde tutmalıydın
    saol krdeşim ama kimseden ilgi glmiyor kariyer bitti

Kariyer Bitti Tamamlanmiş Kariyerlere Tasinmasini Istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Peki, taşıyalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri