Yiğit Şardanın olmasını istiyorum ben. adam dürüst konuşuyo. bide daha samimi gibi geldi bana.
Yiğit Şardanın olmasını istiyorum ben. adam dürüst konuşuyo. bide daha samimi gibi geldi bana.
Bugün bir Tv programına konuk olan Yiğit Şardan çok olumlu açıklamalar yaptı.Bana "İşte Başkan böyle olmalı" dedirtti.Program boyunca aldığım notları sizlerle paylaşmak istiyorum:
Seçimlerde bu kadar aday olmasını nasıl karşılıyorsunuz?
-Seçime 6 adaylı olarak gireceğimize inanmıyorum.Bir birleşme olacaksa bu bizim lehimize olacaktır.Bir kere şunu söyleyebilirim göreve gelecek kişiyi büyük sorunlar bekliyor.Aday olanların bu sorunları göze almış olması gerekiyor.
Borçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Galatasaray'ın sorunu borçlar değil o borçların nasıl oluştuğudur.Gelecek için bir proje yapılmadığı taktirde borçlar kapatılsa bile birkaç yıl sonra tekrar aynı borçlar oluşacaktır.Bu yüzden kesin bir proje gerekiyor.Biz bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz.
Riva Arazisi ile ilgili neler planlıyorsunuz?
-Riva arazisi çok değerli bir arazidir.Ben satılmasına karşıyım.Benim amacım Riva'ya yatırım yaparak Galatasaray'a sürekli sıcak para akmasını sağlamaktır.Yani bugün bir Alışveriş merkezi veya benzeri yatırımlar olmuş olsa Riva'da bu tür maddi sıkıntılar olmazdı.Bu sebepten dolayı Riva'yı satmak yerine Riva'ya yatırımlar yaparak kulüp gelirini artırmayı düşünüyorum.Riva'yı sattığımızda alacağımız paranın misli mislini yatırım yaparak alabiliriz.
Stad Projesiniz nedir? Seyrantepe'mi olacak yoksa Ali Sami Yen'mi düzenlenecek?
-Seyrantepe devletin bize vermiş olduğu çok büyük bir nimettir.Kim bu nimeti kaçırmak ister ki?Açıkçası Seyrantepe'ye yeni stad yapılmasına daha sıcak bakıyoruz.Bunlar kısa zamanda yapılacak işlerdi ama çok uzattılar.Seyrantepe projesimizi 6 ay içinde hayata geçirmemiz şart.Galatasaray'ın daha fazla vakit kaybetmeye tahammülü yok.Bu kadar beklediği yeter.Zaten kulüp 4 yıldır kış uykusunda!
Futbol AŞ ile ilgili düşünceleriniz?
-Futbol AŞ'yi büyük sermayelerle dönen bir şirket haline getirmeyi amaçlıyoruz.Kişilerin parasını değil bilgi ve birikimlerini,önerilerini istiyoruz.Binlerce çok başarılı Galatasaray'lı şirket yöneticileri var.Düşünsenize bu kadar başarılı insanın tek bir masa etrafında Galatasaray sevgisi için biraraya geldiğini.
Kalamış adası ile ilgili neler planlıyorsunuz?
-Orası ile ilgili de projelerimizi tamamladık.2 tane Galatasaraylı işadamı dostumla anlaştık.Galatasaray'ın cebinden 5 kuruş çıkmadan halledecekler adayı.Yani bizim amacımız orayı tam bir şov mekanına dönüştürmek.İstanbul her yıl turist potansiyelini arttırıyor ve bu turistler mutlaka deniz turu yapıyorlar.Turistler Kalamış'ı gördüklerinde, o adanın üzerindeki koskocaman Galatasaray amblemini
gördüklerinde: "Galatasaray o kadar büyük bir kulüp ki kendine ait mükemmel bir adası var." diyecekler.Yani Kalamış adası herşeyiyle başlı başına bir eser olacak.
Basketbol AŞ'yi kurmayı düşündüğünüz söyleniyor.Neler söyleyeceksiniz bu konuda?
-Biliyorsunuz ben eski basketbolcuyum.Yıllarca Galatasaray Basketbol Takımı'nda oynadım.Baketbola da önem vermeyi düşünüyorum.Basketbol Aş'yi kurup kendi yağıyla kavrulan bir şirket yapacağız.Yani sadece futboldan değil diğer branşlardan da kâr sağlamayı hedefliyoruz.Sponsorlukları devam ettireceğiz.Yani Galatsaray basketbol takımının ismine bir markanın eklenmesiyle hiç birşey olmaz.Bu projeyi 4 yıl önce ilk olarak ben önermiştim ve bana "Delimisin olur mu öyle şey dediler!".Ama şimdi benim önerdiğim projei uyguluyorlar.
Ünal Aysal'ın ve Adnan Polat'ın diğer adayların yanında olmasına ne diyorsunuz? Seçimleri kazandığınız taktirde bu iki isme kapılarınız açık olacak mı?
-Ünal Aysal kulüp tarihinde görülmemiş yardımları Galatsaray'a yapan biridir.Ünal Aysal kadar hiçkimse Galatasaray'a yardım yapmamıştır.Ünal benim dostum,ahbabım,abim.Elbette kapımız açık.Biz Ünal Aysal'ın parasından ziyade bilgilerinden tecrübelerinden yararlanacağız.Keza Adnan Polat da aynı şekilde.O da sevdiğim bir ağabeyimdir.
Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldı ama bunu maddi gelire çeviremedi.Sizce bunun nedeni nedir?
-Bunu Milli Piyango'yu kazanan birine benzetiyorum.Hani ilk kazandığında sersemleşir ve ne yapacağını bilemez ya aynen öyle.Galatasary kupayı kazandığında hazırlıksız yakalandı ve bu yüzden proje üretilmedi.Gelen paralar savrulup gitti."
Gerçekten Yiğit Şardan başkanlık için en ideal isimdir bana göre.Duruşuyla,konuşmalarıyla, asil tavırlarıyla tam bir yönetici karakterine sahip.Dilerim 25 Mart'ta seçimleri kazanır ve kendi tabiriyle 4 yıldır kış uykusunda olan Galatasaray'ı uyandırır...
gazetede sardan ın canaydın a hakaretten ceza aldıgını(3-4 sene once galıba)fakat mahkeme yoluyla bu cezanın kalktıgını okudum..ayrıca kardesı de gs trıbunlerınde canaydın aleyhıne pankartlar astırmıs..dun aksamda haberturktekı programa soz verdıgı halde hastayım dıye katılmayıp daha sonra gec saatlerde alı durustle yemek yerken gorulmus..sunucu baya bı tas attı..canaydın hem stad hem kalamıs hem de florya ıcın herseyın hazır oldugunu soyledı..canaydının ıkı bnuyuk hatası var bence..ılkı goreve gelırken cok buyuk vaatler vermesı.her sene 3 star 10 yılda 7 kupa gıbı..ıkıncısı de lucescuyu kovup terım e gorev vermesı..canaydın tekrar secılcek gıbı gelıyo..
canaydın baskan Fenerbahce sampıyon..![]()
böyle bişey olabilir mi ya...Originally Posted by imperius
canaydına rağmen şampiyon olacağız
F.B. yi eleselerdi Canaydın başkan olabilridi ama gerçekten işi şu anda zor..
-
GS'de Haznedaroğlu adaylıktan çekildi
Galatasaray Kulübü'nde 25 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Semih Haznedaroğlu, başkanlık yarışından çekildi. Semih Haznedaroğlu'nun başkan adaylığından çekilmesiyle başkan adayı sayısı 5'e düştü.
ALINTIDIR
Unutulan bir nokta; GS'nin örf, adet ve geleneklerine bağlılığı---kıdem, abi kardeşlik derecelerinin çok prim yapması---paranın değil ruhun benimsenmiş olması seçimi Canaydın'a getirecektir.Zaten doğrusuda budur, büyüğünü bilmeyen, kendini dünya'nın merkezi sanan, kendisini GS'nin tek kurtuluşuyum diye gösterme aczine düşen bir Yiğit Şardan---Her şeyn para sanıp pervasızca anlaşmalara imza atan Turgay Kıran---ve ne dediğini kendi de bilmeyen ve yapıcı bir proje göstermeyen Yılmaz Toköz--GS'nin başkanı olamayacaktır, olmamalıdır, olmasındır!!! Bize bu şerefe layik, GS'nin değerlerini bilen bir başkan lazımdır, o başkan başarısız olsada elimizde GS değerlerine bağımlı başka bir aday yoktur.
NOT:Yönetim tarzını tastif etmiyorum, zaten GS'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm bir konu açmıştım.
Tamam bazı konularda haklısın ama Canaydın'da bu seçime girerken bir çok yıldız getireceğini, bir çok başarı kazandıracağını söylemişti. 2.defa seçilirken hatırlamıyorum yine başka türlü sözler vermişti. Bunlar normal bişi tabikide seçime giren herkes yapar ama şunu unutmayalım ki Canaydın döneminde sadece 1 Türkiye Kupası ve 1 Lig Şampiyonluğu kazanıldı. Ayrıca Avrupada başarısızlık var. O zaman Canaydın başarızsızdır arkadaşlar. Her ne kadar Yiğit Şardan'ı isteyip Canaydın'ı istemezemse muhtemelen büyük olasılıkla Canaydın seçimleri kazanacaktır.Originally Posted by Sir DEATH
Ben zaten Canaydın başarılı demedim.
ayva cicek acmis yaz mı gelecekkk cimbom kadıkoyeee nasıl gelecekkkkkkkk
Aklından zorun var galiba? Konuyla ne alakası var???Originally Posted by londonboy
sana ne ermoon 34
Sana forum kurallarını hatırlatmamıza gerek yok heralde. Yaptığın yorumlarda tahrik içeren sözlere yer vermemen laazım.Ne demekmiş ööle.Amigo musun sen.Lütfen daha seviyeli ol.Originally Posted by londonboy
Arkadaşım üslûbuna dikkat et yoksa ceza alacaksın!!!Originally Posted by londonboy
Öyle mi sen kaşındınOriginally Posted by londonboy
kes be ..meraklıyız senın sıtene..moderator muss..
Hocam bu nedir yaa.Bu nasıl bir tebiyesizliktir.Artık şu foruma ipini koparan herkez yorum yazmasa diyorum.
Boşver adamın niyeti belli zaten.. Şu insanlara nasıl internet veriliyo anlamıyorum..Originally Posted by Sir DEATH
Originally Posted by londonboy
Acıyorum sana...Bak bize darılmaman için verdik istediğin cezayı![]()
bide vermessen darılırım diyo yaayaa anlamıyorum bu son haftalarda siteye gelen yenilerin % 90 ı kötü amaçlı msj lar ayzıyolar bu aileyi batırmak istiyoyalar heralde ama olmaz turksportal ailesi ilelebet yaşıyacaktır!!! fazlammı ileri gitti be
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alp Yalman kazanır diye düşünüyordum ama Yiğit Şardan'ın listesini,kendisini ve konuşmalarını görünce ikisi aynı durumdalar gözümde.
Yiğit Şardan gönüllerimizin başkanı bu internet üzerinde yapılmış anketlerlerde ortaya çıkmıştır. bırak artık bu işi özhan canaydın bizide kurtur kendinide.
Ya abi konuyla ilgisi yok ama harbi gıcık oldum o nedenle söylüyorum, işinize karımak gibi de olmasın ama yazma cezası çok hafif..Aynı şeyi 1 hafta sonra da yapıcaktır..Ben şaşkınlıkla okudum bu kişinin yazılarını..Originally Posted by demirhan1984
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Açıkçası bende Yiğit Şardanı istiyorum ama Özhan Canaydın seçlecekmiş gibi geliyor![]()
Canaydin'in listede yer alan isimler şöyle:
-Adnan Polat
-Semih Haznedaroğlu
-Ali Gürsoy
-Cengiz Özyalçın
-Mehmet Helvacı
-Fatih Gökçen
-Şükrü Erginoğlu
-Işın çelebi
-Celal gürcan
-Atilla Kınay
-Tuncer Hazinadaroğlu
-Engin Akçakoca
-Refik Arkan
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet Adnan Polatı'da almış. Klasik Canaydın planı diyebiliriz. Bundan önceki seçimde ise yine süpriz bir isimle Ergün Gürsoy'u alıp yarışı kazanmıştı. Muhtemelen bu yarışıda kazanacaktır. Ama istemiyoruz Canaydını nasıl olacak?![]()
Bence Yine Canaydın Kazanacak bakında görün
sana katılıyorum son haftada katılan bir çok isim böyle.ban cezası uygulansa daha iyi olur.hatta bunların nete girmesi yasaklansınOriginally Posted by Neron_FB
![]()
Bizim adayımız Canaydın inşallah başkan olruda bir 4 yıl daha onun gs'ye yaptığı yararları(vergi kaçırmak oyuncuların maaşını geç ödemek veya hiç ödememek vb) görürüz