Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
Önder neden oynamıyor Can yerine? Kesinlikle Can'dan daha kaliteli bir stoper ve asıl mevkisi stoper zaten, herhalde sağ bek sanıyor Aragones Önder'i.
Hacettepe
Fenerbahçe
Beraberlik
Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
Önder neden oynamıyor Can yerine? Kesinlikle Can'dan daha kaliteli bir stoper ve asıl mevkisi stoper zaten, herhalde sağ bek sanıyor Aragones Önder'i.
Alex Attı..1-0...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir Tane Daha Attı fakat Faul diye saymadılar..![]()
Last edited by KaF KeF : 13.Eylül.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hacettpe attı 1-1
Volkan Can İşbirliği ...
Bir arkadaşım konuşmuş Hacettepeli futbolcuların bazılarıyla. Çok hırslılarmış. Özellikle de İbrahim Şahin, ki golünü de attı zaten![]()
Maçı 15.Dk dan beri izliyorum tam Fenerbahçenin ataklarını sıklaştırdığı dakikalardı ve nitekimde Alex'in golü geldi.10 dakikaya yakın bir süre yine top Fenerbahçe'deydi rakip yarı sahada topu ayağımızda tutuyorduk ki bu dakikalarda Alex'in bir golü verilmedi ve Güiza'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon ofsayt diye kesildi.İki kararda yanlıştı bana göre.Özellikle Güiza'nın pozisyonu.
Canın mükemmel asisti ve Volkan'ın suni çimin azizliğine uğrayarak kayması sonucunda bir gol yedik ve devre 1-1 berabere kapandı.Bakalım 2. Yarıda bizleri neler bekliyor.
Gooll 2-1.Hacettepe attı.
Can Arat külliyen zarar Fenerbahçe'ye. İlk golde hatalıymış sanırım. İkinci golü de kendi filelerine yolladı.
Hacettepe 2-1 yaptı. can k.k. dk60...
Can'ın müthiş vuruşu ve 2-1Fenerbahçe 10 kişi çıksa daha iyiydi
Alex takımı yola getirirse Fenerbahçe çevirir maçı.
hacettepe hic beklemedigim kadar iyi oynuyor
Can Edu'yu Aratmıyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hacettepe çekildi kendi yarı sahasına her Anadolu takımı gibi..
Fenerbahçe abluka altına alır Hacettepe'yi.Bir tane atar en az.
Can Edu Abisine Özenmiş ...
Uğur oyundan çıkarken kendini ıslıklayan taraftrlara küfür etmiş. Kameralar yakalamış...
Can Hacettepesporlu gibi oynuyor.. Alex'in ortasından seken topa öyle bir vurdu ki... Hacettepespor rahat bir nefes aldı...![]()
90 + 4 penaltı kaçtıVolkan kırmızı kart gördü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Penaltıdan sonra volkan hakeme yukarıyı gösterdi (Allah yukarda manasında) Hakem 2. sarıdan kırmızıyı verdi. Carlos da sarıkart gördü
Last edited by Nedvedmania : 13.Eylül.2008 at 21:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ve maç bitti
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yasin geçmişti kaleye
Penaltı,Hacettepe.
Volkan kırmızı kart gördü.Ama Kadir penaltıyı kaçırdı![]()
Kaleye kim geçti FB'de?
Biz bu Yasin'i en iyisi kaleci yapalım...
Allah allah... Hacettepe'yi 2.haftadaki maçta izledim bir yol yoktu yahu. Şimdi nasıl Fenerbahçe'yi yeniyor. Anlamak oldukça güç...
I'm back...
Gerçekten çok ilginç bir maçtı.
Tebrikler Hacettepespor
TebrikLer çok sevindim bu skoraiddaa
Can Arat 2 - 1 Fenerbahçe
Bu kadar basit.
Volkan bu 1? 2? 3?
Aziz Yıldırım ve taraftar grupları arası gerginlik resmen futbolcularda da var..
Takım çok stresli, tamam hakem yanlış karar vermiş olabilir ama bu mu disiplin? Sen kimsin? Kimsinde küfrediyorsun? Yazıklar olsun
İsterseniz milyar dolarlık takım olun...
Ayıp yahu.. Sonra çirkeflik yapanlardan ne farkımız kalıyor? Hakem suçluysa suçlu, cezayı sen mi vereceksin? ..
sinirlendim akşam akşam
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tek kelime ile rezil olduk
Tebrikler Hacettepe'ye.Fenerbahçeli futbolculara birşeyler olmuş.Taraftara küfür,her pozisyona itiraz vs..Bu kadar aşırısını da ilk kez görüyorum.5 sarı kartın 4 tanesi itirazdan.Maça gelirsek Can Hacettepe'nin 12.adamı olarak oynadıBirçok gol kaçırdı Can
Semih'in olmaması gol sorununuda büyük ölçüde etkiledi.Güiza vardı ama diğer maçlar gibi bu maçtada gol atamadı.Hacettepe'nin kalecisi Recep'te güzeldi kalede.Josico oynuyormuş sporx'ten arada bakıyordum hiç görmedim ismini
Şimdi baktım kadroda yazıyor (: Genelde liglere kötü biz başlardık bu sene Fenerbahçe başladı.Böyle devam ederler umarım
Tekrar tebrikler Hacettepespor'a.