iyi bakalım istediğin gibi olsun.Bir gün sıva dökülürse Tümer dediydi dersinOriginally Posted by Neron_FB
![]()
iyi bakalım istediğin gibi olsun.Bir gün sıva dökülürse Tümer dediydi dersinOriginally Posted by Neron_FB
![]()
yok ya göz boyuyo..Duvar boyamıyo kiOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
neyse şaka bi yana bu sistem gayet iyi...Umarım böyle devam eder..Tabi doğru adamlarla..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Maçın ilk yarısını izlemiştim, 1-0 olunca kapadımYalnız Fenerbahçe gerçekten çok iyi top oynadı. Karşısında ki ekip zayıf olabilir ama Fenerbahçe'nin paslaşması olsun tüm takım düşüncesini aynı olması çok iyi. Appiah, Alex ve Ümit paslaşmaları çok hoştu.
Merhaba Arkadaşlar!Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçını 5-0kazanarak iyi bir galibiyet aldık!Bu arada statta çok az bir seyirci topluluğu olduğunu belirtmeliyim!
![]()
Bu kadar az seyirci olması anlaşılır gibi değil!
![]()
Hayret Birşey!Yine böyle farklı bir skorla galip geldiğimiz için sevinçliyim
![]()
İnşallah bugün oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra lider olarak şampiyonluk yolculuğumuza devam edeceğiz!
![]()
Bütün futbolcularımızın istekli ve hırslı oynayarak kolay bir galibiyetin alınmasında en önemli etken olduklarını vurgulamaılıyım
![]()
![]()
HEPSİNE BRAVO!!!HAYDİ FENERBAHÇE'M!!!>>>FB<<<
HsY\
beyler bence takım müthiş oynadı her maç böle oynasak bize rakip falan dayanmaz
Tamam iyi oynadınız ama rakibinizde zayıftı bide bunu düsünün
Rakip bahane..Futbol şahaneZaten TSL'de Büyük takımlar 6 derbi maç yapıyor..Gerisi Senin zayıf diye nitelendirdiğin takımlar ki bence zayıf demek hata olur..Neticede Konyaspor da 7.sırada ve UEFA hedefi olan takımlardan biri..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Her mükemmel oynayan takım 5 atacak diye bişey yok.Bir takım 10 atar ama hiç güzel oynamaz.Originally Posted by Neron_FB
Peki abi çok berbat oynadık...Originally Posted by #10 Osmanozc
Ama sen gazetelerdeki FB maçıyla ilgili yorumları da okuma bence..Hadi burda bana cevap verebiliyosun da bütün gazetelere ve yazarlara cvp vermen zor olur![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum dabi ara alex kayarak müdahele yapmış diye duydum doğruluğu var mı
izlediğim bölümlerde fener gerçekten iyiydi ikinci yarıda yani.zaten izlemediğim bölümde de alex kaymış![]()
Fenerbahçe baştan aşağı hırs küpüydü, iyi de oynadı.. Konya da çok kötüydü ama bu maçın skorunu sırf "Konya kötüydü" şeklinde açıklamak haksızlık olur..
Alex mevzuu da doğrudur, ciddi ciddi pres bile yaptı.. Değişiklikler Fenerbahçe'ye yaramış, inşallah uzun soluklu olur..
Ama şimdi de Daum'un Stuttgart hikayesi yeniden sürüldü piyasaya, yazık olmasa bari.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
hayda Alex presmi yapmış.kardeş gözlerini ovalasaydın ya ben gözümle görsem inanmamOriginally Posted by meddah
![]()
ee artık oynasın yaa bızımkıler surda 10 mac kaldı zaten..orta saha da denızın yerıne formda bı selcuk daha ıyı ıs yapar gıbıme gelıyo..konyaspor zayıf bı takım degıl ayrıca 7.ler lıgde...appıah tek pasta ne kadar usta oldugunu gosterdı..
abi presi bırak kaymış adam ya.kayarak müdahale yapmışOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
şaka bi yana fener ezici bi üstünlük kurdu ikici yarı.alex azıcık debelendi mi iyi oynuyorlar.duran toptan gol olmamış...
konyanın 5 penaltısını yediler yuhh be satılıkk hakeeeeeeeeeeem
her maç böle diolar ya gelenek devam etsin![]()
dedim n'oooluyooOriginally Posted by zalayeta
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
formasını kirletmiş ilk defa haOriginally Posted by comandante
iyi oynadığınızı daha önce söyleyip tebrik etmiştim.