Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

14 100.00%
  • Antalyaspor

0 0%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Trabzonspor - Antalyaspor [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ertuğrul Attı..1-2

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

4 Büyükler'den 2'si puan kaybetti. Birinin de kaybetmesi için son 15 dk. var. Acaba bu hafta Galatasaray'ın haftası mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Maç boyunca gezinen Umut durumu 2-2 yapan golü atıyor. dk 76.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Umut eşitliği getirdi..2-2

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

golden önce oluşan pozisyonda yapılan hareket fauldü. fırat aydınus gibi bi hakem nası bunu atladı bilmiyorum. faul ertuğrul'a yapıldıydı. trabzon kalecisi tolga da kalk kalk diye söyleniyordu ertuğrul'a.

sonraki pozisyonda ertuğrul hırslandı gol attı çocuk. trabzonluların ofsayt itirazları da vardı tabi bu arada...

bu arada bu mesajı yazarken durum 2-2 oldu. umut attı antalyaspor defansının hatasından ötürü.

antalyaspor'u aslında tebrik etmek lazım. mükemmel mücadele ediyorlar. bu sene çok kök söktürecekler ve hiç bir maçı kolay olmayacak antalyaspor'un rakiplerinin diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Umut inanılmaz bir gol kaçırdı onu attı bunu nasıl atamadı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaçırdığına niye inanamıyorsun ki attığını bilerek mi attı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

G.Ünal attı..3-2 DK87

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

GOooLLL Gökhan ÜnaL 3-2

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

3-2 oldu.. Ömer'in hatası saolsun bu adam Galatasaray'a devleşiyo anca... =)

Nesil
    2007
    Yer
    .

@Disco:Öyle böyle yine de atmıştı abi.Onu bir şekilde atan adam bunu da atabilirdi
    Bu arada 87.dk Gökhan Ünal 3-2 yaptı durumu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    4 Büyükler'den 2'si puan kaybetti. Birinin de kaybetmesi için son 15 dk. var. Acaba bu hafta Galatasaray'ın haftası mı ?
    Erken konuşmuşum anlaşılan
    Bu arada Antalyaspor'a tepkilerimi iletiyorum buradan. 75'ten sonra bir takımın hiç mi direnci kalmaz yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bitti 3 Puan Trabzonsporun

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

LİGİN ZİRVESİ BORDO-MAVİ!..

Trabzonspor 3-2 Antalyaspor

Trabzonspor : Tolga, Tayfun(dk.46 Serkan), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac(dk.82 Barış), Umut, Gökhan(dk.90 Ceyhun)

Antalyaspor : Ömer , Uğur, Pawel, Yalçın, Orhan(dk.66 Şenol), Sedat(dk.82 Vahap), Recep, Ertuğrul, Volkan(dk.68 Straka), Zitovni, Djiehoua

Goller: dk.39 Colman, dk.77 Umut , dk.87 Gökhan Ünal(Trabzonspor), dk.22 Dijehoue, dk.73 Ertuğrul (Antalyaspor)

Sarı kartlar
    : dk.30 Colman, dk.35 Cale, dk.52 Hüseyin (Trabzonspor), dk 28 Volkan, dk.41 Orhan, dk.51 Recep, dk.89 Yalçın (Antalyaspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakemlerin Trabzon'a da çelme takmasından çok korkuyordum ancak korktuğum olmamış neyseki Trabzon zorda olsa kazanmasını bilmiş.

Tebrikler Trabzon'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor'u tebrik ediyorum.2 kez geriye düşmüşler ama maçı çevirmeyi başarmışlar.Yattara'nın ayrılmasından sonra 3 gol bulmalarıda hücum olarak zayıfladı denilen Trabzon için iyi bir durum.Bakalım ilerleyen haftalarda ne yapacak Trabzonspor hep beraber göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hucum olarak superdik, daha Antalya atmadan 3-4 NET!!! gol pozisyonu kacti. Gecen haftalarin tam aksine ise defansimiz cok kotu iki hata yapti ve golleri yedik.

Her takim Antalya gibi olmas, girdigimiz gol pozisyonlarini degerlendirmemiz lazim artik. Zoru atioz kolayi atamiyoruz nasil i$tir

Ayrica bugun gorduki Isaac Yattarayi aratmicak ve dahada iyi olcak cunku surekliligi olan bi futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor'un gerçekten bir fikstür dezavantjaı vardı. GS, BJK, TS ile oynamamış başka bir Anadolu takımıyla oynasaydı belki ligde sıralamada daha yukarda olabilirlerdi. Güzel futbol oynuyorlar. Özellikle Dijehoua'yı çok beğendim. Sağlam bir oyuncu. Tehoue gibi ligimizde başarılı olabilir.

Maçı izlerken şahsen zevk aldım. Trabzon kanatları daha etkin kullansa maçta çok daha etkili olabilirdi. Isaac elinden geleni yaptı ve gol pozisyonlarının hepsinin içinde vardo. Yattarayı aratmayacak gibi.

Tebrikler Trabzonspor...

Cok güzel mac oldu,ben izlerken cok keyif aldim mactan.2 takim da cok iyi mücadele etti,pozisyonlara girdiler.Güzel goller oldu macta,Trabzonspor da cikisini sürdürdü bu macla ...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Trabzonspor Çok İyi Oynadılar Antalyaya Sürpriz Dememse Boşa Gitti Aslında Trabzonun Yeneceği Kesindi Ama Ömerin Galatasaray Maçındaki Gibi Oynayacağını Düşünmüştüm Her Neyse Trabzon Lider Oldu Bu Sene 3 Büyükler Biraz Zor Oturacak Liderliğe Trabzon Bursa Sivasdan Yer Bulabilirlerse

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Her iki takımda çok iyi mücadele ettiler o şartlara rağmen iki takımda maçı çok istedi ancak trabzon bitirici adamlarıyla sonuca gitti tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oh be uzun bı aradan sora su takımı lıder gordum inş sezon sonuda boyle olur.antalya az gelmıs ama atmıs defans hata yapmış 4 haftada yedmizden fazla yedık 1 maçta duzelır zemın cok kotuydu yagmur baya fazlaydı ıyı oynadık macın hakkı bızımdı oylede oldu yatarasız oynuyoruz ısde 3 de gol attık dahada fazla olabılırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Isaac'in ikinci goldeki asisti harika. Ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösteriyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

maça giittiğimize değdi yağmur vardı ama sağolsun ts yönetimi yağmurluk dağıttı.ben fazla maça değinmeyeceğim başk bi konu hakkında konuşacam.dün maraton tribünündeydim ilk yarıda tayfun coranın kaptırdığı topta golü yedik ondan sonra tribünlerde tayfuna küfürler söylendi tayfunda bunları duydu ve tribünlere alkış yaptı.tabi onun yaptığı sinirden olduğu gerek.ama taraftarımıza yakıştıramıyorum evet hata yapabilir ama ona kızmanın küfür etmenin ne anlamı var trabzon çocuğu bu ya yapanlara o kadar kızdım ki.
    son olarak hüseyin çimşir efsanesi geri döndü müthiş oynuyor milli takıma alınmasınıda bekliyorum bu performansını sürdürürse

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet taraftar cok sabırsız oyuncular bu sekılde moral kaybedıyor oyundan daha cok uzaklaıyor.aslında yapılması gereken hataya ragmen onu tekrar oyuna kazandırmak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu Trabzon'u özlemişiz.Takımın en önemli oyuncusu Yattara'nın gitmesine rağmen dün gece baya iyi oynadık. En önemlisi gollerden sonra ki oyuncuların muhteşem sevinçleri kimse yüz falan asmıyor takım olabilmek için gerçekten de bu çok önemli.Devre arasına kadar en kötü ilk 3 arasında yer alabilirsek , Yattara'dan gelen 11 M Euro ile 1 tane bile takıma direk katkı yapabilecek bir oyuncu alabilirsek şampiyonluğu kovalayabilir hatta yakalayabiliriz.Ama bu gerçekleşmese de henüz yeni ve genç bir takımız iskeletimiz de sağlam olacağı için ilerleyen senelerde başarının gelmesi çok da zor değil.

Isaac'den çok şey bekliyorum umarım takıma olan katkısı bu şekilde devam eder.Colman için de bu gol çok önemliydi , golde ki sevincide görülmeye değerdi.Selçuk İnan'ın Gökhan'a mükemmel asisti , Gökhan'ın son vuruşu ne kadar isabetli transfer olduklarını gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

colman yavas yavas ısınıyordu bu gol onu dahaa kamcılıyacak takım oyunu oynuyoruz ve takımda herkes bırbırılye uyumu yakalama asamasında bu cok ıyı takım ıcınde bırlık de super ersun hoca biziz mutlu edecek inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

kaç sezon aradan sonra trabzon böyle iyi gidiyor? bileniniz var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

2003-2004 2.sırada bitirmiştik
    2004-2005 2.sırada bitirmiştik bu sezonlarda şampiyonluğa çok yaklaşmıştık.
    2005-2006 4.
    2006-2007 4.
    geçen sene ise 6.sırada bitirmiştik.

Ayrıca 130 kusur hafta sonra Lideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük bir süpriz olmaz ise Trabzonu bu sene ilk 3'te hatta ve hatta en kötü 2. olmasını bekliyorum. Bunları söylemek için henüz erken ama bu hafta ile birlikte kimin ne olduğu ortaya çıkmaya başladı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri