Ertuğrul Attı..1-2
Trabzonspor
Antalyaspor
Beraberlik
Ertuğrul Attı..1-2
4 Büyükler'den 2'si puan kaybetti. Birinin de kaybetmesi için son 15 dk. var. Acaba bu hafta Galatasaray'ın haftası mı ?
Maç boyunca gezinen Umut durumu 2-2 yapan golü atıyor. dk 76.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Umut eşitliği getirdi..2-2
golden önce oluşan pozisyonda yapılan hareket fauldü. fırat aydınus gibi bi hakem nası bunu atladı bilmiyorum. faul ertuğrul'a yapıldıydı. trabzon kalecisi tolga da kalk kalk diye söyleniyordu ertuğrul'a.
sonraki pozisyonda ertuğrul hırslandı gol attı çocuk.trabzonluların ofsayt itirazları da vardı tabi bu arada...
bu arada bu mesajı yazarken durum 2-2 oldu. umut attı antalyaspor defansının hatasından ötürü.
antalyaspor'u aslında tebrik etmek lazım. mükemmel mücadele ediyorlar. bu sene çok kök söktürecekler ve hiç bir maçı kolay olmayacak antalyaspor'un rakiplerinin diye düşünüyorum.
Umut inanılmaz bir gol kaçırdı onu attı bunu nasıl atamadı yahu![]()
G.Ünal attı..3-2 DK87
GOooLLL Gökhan ÜnaL 3-2
3-2 oldu.. Ömer'in hatası saolsunbu adam Galatasaray'a devleşiyo anca... =)
@Disco:Öyle böyle yine de atmıştı abi.Onu bir şekilde atan adam bunu da atabilirdi
Bu arada 87.dk Gökhan Ünal 3-2 yaptı durumu.
Bitti 3 Puan Trabzonsporun
LİGİN ZİRVESİ BORDO-MAVİ!..
Trabzonspor 3-2 Antalyaspor
Trabzonspor : Tolga, Tayfun(dk.46 Serkan), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac(dk.82 Barış), Umut, Gökhan(dk.90 Ceyhun)
Antalyaspor : Ömer , Uğur, Pawel, Yalçın, Orhan(dk.66 Şenol), Sedat(dk.82 Vahap), Recep, Ertuğrul, Volkan(dk.68 Straka), Zitovni, Djiehoua
Goller: dk.39 Colman, dk.77 Umut , dk.87 Gökhan Ünal(Trabzonspor), dk.22 Dijehoue, dk.73 Ertuğrul (Antalyaspor)
Sarı kartlar: dk.30 Colman, dk.35 Cale, dk.52 Hüseyin (Trabzonspor), dk 28 Volkan, dk.41 Orhan, dk.51 Recep, dk.89 Yalçın (Antalyaspor)
Hakemlerin Trabzon'a da çelme takmasından çok korkuyordum ancak korktuğum olmamış neyseki Trabzon zorda olsa kazanmasını bilmiş.
Tebrikler Trabzon'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzonspor'u tebrik ediyorum.2 kez geriye düşmüşler ama maçı çevirmeyi başarmışlar.Yattara'nın ayrılmasından sonra 3 gol bulmalarıda hücum olarak zayıfladı denilen Trabzon için iyi bir durum.Bakalım ilerleyen haftalarda ne yapacak Trabzonspor hep beraber göreceğiz.
So what?
Saike
Hucum olarak superdik, daha Antalya atmadan 3-4 NET!!! gol pozisyonu kacti. Gecen haftalarin tam aksine ise defansimiz cok kotu iki hata yapti ve golleri yedik.
Her takim Antalya gibi olmas, girdigimiz gol pozisyonlarini degerlendirmemiz lazim artik. Zoru atioz kolayi atamiyoruz nasil i$tir
Ayrica bugun gorduki Isaac Yattarayi aratmicak ve dahada iyi olcak cunku surekliligi olan bi futbolcu
Antalyaspor'un gerçekten bir fikstür dezavantjaı vardı. GS, BJK, TS ile oynamamış başka bir Anadolu takımıyla oynasaydı belki ligde sıralamada daha yukarda olabilirlerdi. Güzel futbol oynuyorlar. Özellikle Dijehoua'yı çok beğendim. Sağlam bir oyuncu. Tehoue gibi ligimizde başarılı olabilir.
Maçı izlerken şahsen zevk aldım. Trabzon kanatları daha etkin kullansa maçta çok daha etkili olabilirdi. Isaac elinden geleni yaptı ve gol pozisyonlarının hepsinin içinde vardo. Yattarayı aratmayacak gibi.
Tebrikler Trabzonspor...
Cok güzel mac oldu,ben izlerken cok keyif aldim mactan.2 takim da cok iyi mücadele etti,pozisyonlara girdiler.Güzel goller oldu macta,Trabzonspor da cikisini sürdürdü bu macla ...
Tebrikler Trabzonspor Çok İyi Oynadılar Antalyaya Sürpriz Dememse Boşa Gitti Aslında Trabzonun Yeneceği Kesindi Ama Ömerin Galatasaray Maçındaki Gibi Oynayacağını Düşünmüştüm Her Neyse Trabzon Lider Oldu Bu Sene 3 Büyükler Biraz Zor Oturacak Liderliğe Trabzon Bursa Sivasdan Yer Bulabilirlerse
Her iki takımda çok iyi mücadele ettiler o şartlara rağmen iki takımda maçı çok istedi ancak trabzon bitirici adamlarıyla sonuca gitti tebrikler
oh be uzun bı aradan sora su takımı lıder gordum inş sezon sonuda boyle olur.antalya az gelmıs ama atmıs defans hata yapmış 4 haftada yedmizden fazla yedık 1 maçta duzelır zemın cok kotuydu yagmur baya fazlaydı ıyı oynadık macın hakkı bızımdı oylede oldu yatarasız oynuyoruz ısde 3 de gol attık dahada fazla olabılırdı.
Isaac'in ikinci goldeki asisti harika. Ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösteriyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
maça giittiğimize değdi yağmur vardı ama sağolsun ts yönetimi yağmurluk dağıttı.ben fazla maça değinmeyeceğim başk bi konu hakkında konuşacam.dün maraton tribünündeydim ilk yarıda tayfun coranın kaptırdığı topta golü yedik ondan sonra tribünlerde tayfuna küfürler söylendi tayfunda bunları duydu ve tribünlere alkış yaptı.tabi onun yaptığı sinirden olduğu gerek.ama taraftarımıza yakıştıramıyorum evet hata yapabilir ama ona kızmanın küfür etmenin ne anlamı var trabzon çocuğu bu ya yapanlara o kadar kızdım ki.
son olarak hüseyin çimşir efsanesi geri döndü müthiş oynuyor milli takıma alınmasınıda bekliyorum bu performansını sürdürürse
ewet taraftar cok sabırsız oyuncular bu sekılde moral kaybedıyor oyundan daha cok uzaklaıyor.aslında yapılması gereken hataya ragmen onu tekrar oyuna kazandırmak
Bu Trabzon'u özlemişiz.Takımın en önemli oyuncusu Yattara'nın gitmesine rağmen dün gece baya iyi oynadık. En önemlisi gollerden sonra ki oyuncuların muhteşem sevinçleri kimse yüz falan asmıyor takım olabilmek için gerçekten de bu çok önemli.Devre arasına kadar en kötü ilk 3 arasında yer alabilirsek , Yattara'dan gelen 11 M Euro ile 1 tane bile takıma direk katkı yapabilecek bir oyuncu alabilirsek şampiyonluğu kovalayabilir hatta yakalayabiliriz.Ama bu gerçekleşmese de henüz yeni ve genç bir takımız iskeletimiz de sağlam olacağı için ilerleyen senelerde başarının gelmesi çok da zor değil.
Isaac'den çok şey bekliyorum umarım takıma olan katkısı bu şekilde devam eder.Colman için de bu gol çok önemliydi , golde ki sevincide görülmeye değerdi.Selçuk İnan'ın Gökhan'a mükemmel asisti , Gökhan'ın son vuruşu ne kadar isabetli transfer olduklarını gösteriyor.
![]()
colman yavas yavas ısınıyordu bu gol onu dahaa kamcılıyacak takım oyunu oynuyoruz ve takımda herkes bırbırılye uyumu yakalama asamasında bu cok ıyı takım ıcınde bırlık de super ersun hoca biziz mutlu edecek inşallah
kaç sezon aradan sonra trabzon böyle iyi gidiyor? bileniniz var mı?
2003-2004 2.sırada bitirmiştik
2004-2005 2.sırada bitirmiştik bu sezonlarda şampiyonluğa çok yaklaşmıştık.
2005-2006 4.
2006-2007 4.
geçen sene ise 6.sırada bitirmiştik.
Ayrıca 130 kusur hafta sonra Lideriz.
Büyük bir süpriz olmaz ise Trabzonu bu sene ilk 3'te hatta ve hatta en kötü 2. olmasını bekliyorum. Bunları söylemek için henüz erken ama bu hafta ile birlikte kimin ne olduğu ortaya çıkmaya başladı.