gençlerbirliğini uefa da çeyrek f,inal kapısından döndüğü sene kombinesi sadece 20 milyondu, buna rağmen stad dolmuyordu .. hayır gençlerbirliği villareal gibi 50 bin kişilik bir kasabanın takımı da değil..
gençlerbirliğini uefa da çeyrek f,inal kapısından döndüğü sene kombinesi sadece 20 milyondu, buna rağmen stad dolmuyordu .. hayır gençlerbirliği villareal gibi 50 bin kişilik bir kasabanın takımı da değil..
Originally Posted by mustang
Adını araştırma gereği duyup duymaman adamın kalitesi ile değil, forumdaki sohbetimizin kalitesi ile ilgili.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ogan Tarhan süperdir, genc yetenektiryorumlarını ve tahminlerini begeniyorum onun
ogan tarhan hakkaten futbolu bilen bi insandır kanımca ki aynı zamanda menejerlikte yapmakta; tomas ı gs a getiren adamdır
Originally Posted by meddah
Adamı başka nasil tarif edebiliriz kel işte..
Benim beğendiğim ve bana göre bu işin hakkını veren futbol yorumcuları: Ogan Tarhan (ama şov tv'deki program ona hiç yakışmıyor), Rıdvan Dilmen, Uğur Meleke, Hıncal Uluç ve yazılarıyla Bağış Erten.
Geri kalan o diğer fosil ler sadece takım şakşaklığı yapıyor. Onları hakketen takip edip izleyen varmıdır ciddi ciddi. Hepsi bir takıma mensup. Futbolla alakaları geçmişte futbol oynamaktan öteye gitmez, kendilerine belledikleri tek görev kayıtsız şartsız tuttukları takımları desteklemek. Birisi kendi takımını destekliyeceğim diye Fifa kurallarının yanlış olduğunu söyler, öbürü alakasız yerde kendi takımından örnek verir. Saçma sapan işer.
Adam kelse bende ona kelderim hem bunun ne gibi bir kötlügü var ben küfür etmiyorum ki kel kel kel hemde kelkafalıOriginally Posted by meddah
![]()
Originally Posted by mustang
ehueuhe edit edit edit hemde edithaklısın kardeş
Sorun şu; adamın adını öğrenemeyecek kadar izlemişsiniz programı..
Ben veya bu forumda yazılanları okuyan herhangi biri, sizin adını öğrenemeyecek kadar dinlediğiniz biri hakkında atıp tutmalarınıza nasıl inanalım?
Kel tabiri sorun değil, adını bildiğinize inansam..
Siz onu bunu boşverinde Can Bartu Zimkowyak (okunuşu) denen futbolcuya canlı yayında ZeManyak dedi. Bu nasıl bi telafuzdur yaw. Programda herkes gülmekten kırıldı.
Kardeş ben adını cok iyi biliorum ismi Bilgin Gökberk önceden CNN de pivot sunuyodu çok iyi taniyorum ama aynı zamanda çok sinir olduğum için bu adama ismini söleme gereği bile duymuyorum.Originally Posted by meddah
Şu halde için rahat olsun, ben kabahatli çıkayım, sorun değil..
yazar filan değilde TRT1 de bi program var ordada bi kel var tam spastik saç baş yolduruo fıtbolun f sinden anlamıo orada maç yorumluyo o adama rastlayan bilir![]()
Allahım sen bana sebat ihsan eyle..
Şu anda kopmuş durumdayım.Allah sana bol bol sabır versin kardeşOriginally Posted by meddah
![]()
Mod'luk zor zanaat...
kardeş valla bende kel diodum ama şu arkadaşın msja koptuım![]()
ben de selçuk yula ve levent tüzemene bayılıyorum.adamlar bi şekilde kendi takımlarının yenilseler bile iyi bir yönlerini bulabiliyorlar.büyük zeka işi yorumlar yapıyorlar.bir de adnan aybaba var o konuda hiçbir şey bilmese bile saçmalayacağı birşeyi mutlaka buluyor.