Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Spordan anlamayan yazar olmasın!!

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

gençlerbirliğini uefa da çeyrek f,inal kapısından döndüğü sene kombinesi sadece 20 milyondu, buna rağmen stad dolmuyordu .. hayır gençlerbirliği villareal gibi 50 bin kişilik bir kasabanın takımı da değil..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by mustang
    ah bilgin gökberk adamı hiç sevmiyorum ve adamın ismini araştıracak kadar degerli bulmuyorum çünkü yorumları hiç inandırıcı gelmiyor

Adını araştırma gereği duyup duymaman adamın kalitesi ile değil, forumdaki sohbetimizin kalitesi ile ilgili.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Ogan Tarhan süperdir, genc yetenektir yorumlarını ve tahminlerini begeniyorum onun

ogan tarhan hakkaten futbolu bilen bi insandır kanımca ki aynı zamanda menejerlikte yapmakta; tomas ı gs a getiren adamdır

Quote Originally Posted by meddah
    İkidir, bi kel kafalı lafıdır geçiyor..
    Biri kel kafalı diyor, öbürü adını söylüyor, beriki geliyor, o da kel kafalı diyor..

Adamın adı Bilgin Gökberk..
    Lütfen birisinden bahsedeceksek en azından adını bilelim, bilmiyorsak iki dakka araştıralım. Ha o da zahmetse en azından biraz daha düzgün bir hitap şekli kullanalım.
    Kimse sizden TRT spikeri yahut Osmanlı beyefendisi gibi konuşmanızı beklemiyor ama, şu kadar zamandır TRT'de yorumculuk yaptığı halde aklınızda kala kala bi kelliği kalmış adamın yorumlarını eleştirince, affedin, çok inandırıcı olmuyor..

Adamı başka nasil tarif edebiliriz kel işte..

Benim beğendiğim ve bana göre bu işin hakkını veren futbol yorumcuları: Ogan Tarhan (ama şov tv'deki program ona hiç yakışmıyor), Rıdvan Dilmen, Uğur Meleke, Hıncal Uluç ve yazılarıyla Bağış Erten.

Geri kalan o diğer fosil ler sadece takım şakşaklığı yapıyor. Onları hakketen takip edip izleyen varmıdır ciddi ciddi. Hepsi bir takıma mensup. Futbolla alakaları geçmişte futbol oynamaktan öteye gitmez, kendilerine belledikleri tek görev kayıtsız şartsız tuttukları takımları desteklemek. Birisi kendi takımını destekliyeceğim diye Fifa kurallarının yanlış olduğunu söyler, öbürü alakasız yerde kendi takımından örnek verir. Saçma sapan işer.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Talking

Adını araştırma gereği duyup duymaman adamın kalitesi ile değil, forumdaki sohbetimizin kalitesi ile ilgili.
    Adam kelse bende ona kelderim hem bunun ne gibi bir kötlügü var ben küfür etmiyorum ki kel kel kel hemde kelkafalı

Quote Originally Posted by mustang
    Adam kelse bende ona kelderim hem bunun ne gibi bir kötlügü var ben küfür etmiyorum ki kel kel kel hemde kelkafalı

ehueuhe edit edit edit hemde edit haklısın kardeş

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sorun şu; adamın adını öğrenemeyecek kadar izlemişsiniz programı..
    Ben veya bu forumda yazılanları okuyan herhangi biri, sizin adını öğrenemeyecek kadar dinlediğiniz biri hakkında atıp tutmalarınıza nasıl inanalım?

Kel tabiri sorun değil, adını bildiğinize inansam..

Siz onu bunu boşverinde Can Bartu Zimkowyak (okunuşu) denen futbolcuya canlı yayında ZeManyak dedi. Bu nasıl bi telafuzdur yaw. Programda herkes gülmekten kırıldı.

Sorun şu; adamın adını öğrenemeyecek kadar izlemişsiniz programı..
    Ben veya bu forumda yazılanları okuyan herhangi biri, sizin adını öğrenemeyecek kadar dinlediğiniz biri hakkında atıp tutmalarınıza nasıl inanalım?

Kel tabiri sorun değil, adını bildiğinize inansam..
    Kardeş ben adını cok iyi biliorum ismi Bilgin Gökberk önceden CNN de pivot sunuyodu çok iyi taniyorum ama aynı zamanda çok sinir olduğum için bu adama ismini söleme gereği bile duymuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şu halde için rahat olsun, ben kabahatli çıkayım, sorun değil..

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

yazar filan değilde TRT1 de bi program var ordada bi kel var tam spastik saç baş yolduruo fıtbolun f sinden anlamıo orada maç yorumluyo o adama rastlayan bilir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Allahım sen bana sebat ihsan eyle..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Şu anda kopmuş durumdayım.Allah sana bol bol sabır versin kardeş

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Mod'luk zor zanaat...

kardeş valla bende kel diodum ama şu arkadaşın msja koptuım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben de selçuk yula ve levent tüzemene bayılıyorum.adamlar bi şekilde kendi takımlarının yenilseler bile iyi bir yönlerini bulabiliyorlar.büyük zeka işi yorumlar yapıyorlar.bir de adnan aybaba var o konuda hiçbir şey bilmese bile saçmalayacağı birşeyi mutlaka buluyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri