Lig Tvde muhtemel 11imiz
Hamidou
Durmuş
Toledo
Eren
Ali Turan
MEren
Umut Koçin
Saidou
Ragıp
Aghahowa
Cangele(Turgay)
Turgay ve Durmuş oynuyosa işimiz yaş:S
PSG kazanır
Berabere sonuçlanır
Kayserispor kazanır
Lig Tvde muhtemel 11imiz
Hamidou
Durmuş
Toledo
Eren
Ali Turan
MEren
Umut Koçin
Saidou
Ragıp
Aghahowa
Cangele(Turgay)
Turgay ve Durmuş oynuyosa işimiz yaş:S
Keşkle kayseri yener diyebilseydim ama psg bence rahat geçer
PSGde bir rehavet olmuştu umarım.Tolunay Hoca maçla ilgili umutlu konuşuyor ama bakalım ne olacak.Bu maçta özellikle Abdullahtan birşeyler bekliyorum.Ragıpın dönmesi iyi oldu bizim için aslında orta sahayı daha iyi kontrol eder.Abdullah forvet arkası oynasa sanki daha başarılı olacak gibi düşünüyorum.
Bence kayseri bir destanLa dönecek ordan
Ben PSG kazanır diyorum ancak umarım yanılırım da Kayseri eler. Çok iyi olur onlar için. Futbol bu tabii ne olacağı belli değil. Bi skor tahmini yapmak gerekirse 3-1
herhangi bir tv veriyormu maçı?
evt ya TV veriyormu veriyorsa hangi kanal
D-Smart veriyor ama; hangi kanal veriyor bilmiyorum.
Fransadan illaki bir kanal veriodur
C+Sport adlı kanal veriyormuş Ali..
Fransadan Canal + Burdan DSmart veriyor
Canal+ Frekansları ;
Astra 1G19.2 West11856 Vert.27500 3/4 Mediaguard 2;Viaccess 2,3;
http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=264
Bu linkte de yazıyor frekansları uydudan birisi deneyebilirmi veya uyduda bu kanal açık mı![]()
Toledo çok net gol kaçırmış
Hadi Be Kayserim be sen sevindir bizi
Maç ortada geçiyor şuan ama forvetimiz yok adam gibi hep sakat
İlk 20 Dk'de gol yok ..
İleriye iyi çıkıyoz ama Turgay falan yetersiz ileride ilk yarı bir gol bulabilsek turlarız aslında
İnşl.. Kayseri turu geçer ya..
İlk yarının son dklerinde bir gol bulsak doping olacak resmen ah ikinci yarı Cangele oyuna girebilir Turgay yetersiz kalıyor çünkü
İlk yarı bitti..
0-0
kayseri çok dengeli oynuyor ama 2 gol zor.yine de iyiler...
Yapacak birşey kalmadı pek. Umarım Kayseri gereken 2 golü bulur, ama gerçekten çok zor. Yine de teşekkürler Kayseri, bize bu heyecanı yaşattığın için.
şu an uzatmalar maç bitti sayılır.ama psg hala panikliyor,zaman geçiriyor,helal olsun kayseri ye.az önce de bir gol kaçırdılar...
psg'ye nazaran daha güçsüz bir takım çıksaydı kayseri bu turu geçerdi ama olmadı . ellerinden geleni yaptılar . teşekkürler
Kayseri Maç Boyunca Üstün Oynuyan Taraf Olsada Son Paslardaki Başarısızlığı Yüzünden Gol Bulamadı. Kontralarla Gol Arıyan PSG'De Net Goller Kaçırdı. Yazık Oldu Kayseriye Açıkçası Bukadar Korkak bir PSG Beklemiyordum
Saidou'nun yerine artık başka bir önlibero lazım tempoyu düşürüyor ve oyunu iyi okuyamıyor..
Sol kanatta birisi vardı Umut Koçin'mi ne ben hayran kaldım ona ya.Müthişti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umut çok yetenekli bir oyuncu..sol açıkta Olembeyi geçip onun yerine oturacaktır zamanla..
Takımımızla gerçekten guru duyoyrum elendik ama iki maçtada 7 as oyuncumuzun eksikliğiyle elendik ama PSGye ezilmeyerek, onları zor durumlara düşürerek.Maçın son dakikaları PSG 10 kişi defans yaptığını maçtan 2 dakika koparmak için yaptığı çabaları görünce takımımla guru duydum.Hepsine teşekkür ederim bize bu heyecanı yaşattıkları için.İlerisi için umut veren bir kayserispor izledik özellikle gençleriyle