Aurelio pişman ki Avrupa(!)'yı bırakıyor
Çok iyi transfer olur , çok iş yapar.Beşiktaş'ta senelerce oynar tabi yine kendisine maddi imkan(!) sağlanırsa.
Aurelio pişman ki Avrupa(!)'yı bırakıyor
Çok iyi transfer olur , çok iş yapar.Beşiktaş'ta senelerce oynar tabi yine kendisine maddi imkan(!) sağlanırsa.
Ortada bir espri dönüyor Fener's Old Boy's.. (Arjantin liginde falan böyle takımlar vardır) Espriyi yukardaki Bjkli arkadaşa istinaden yazdım yoksa alınmayın.
Tabi espri bir yana gerçekten Beşiktaş orta sahasını süper yapar bu transfer olursa tutamazlar beşiktaşın orta sahayı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Mehmet Yozgatlı,Nobre işe yaradı bence şuana kadar Fener'den gelenlerden.Aurelio gelirse bomba olur.
Ricardinho'yu dövdükten sonra ünlü taraftar grubu "cArsi" Aurelio'ya maymun diye hitab etmisti, bakalim sayet transfer olursa neler olacak.
Bağrına basar, Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktı ya..![]()
İyide bu ülkede hep bu tarz şeyler olmuyor mu? Neden hala merak ediyorsunuz taraftarın ne tepki vereceğini? Tümer'de Fenerbahçe'ye küfür etmişti Beşiktaş forması altında.Sonuç?
Neden olmasın![]()
FoL yok Yumurta yok. Tartışacak başka konu kaLmadı, henüz ne idi beLirsiz bir konu hakkında birbirimize girmek üzereyiz. Zamanı geLdiğinde herşey ortaya yatırıLır. Şimdi daha erken, kimse canını sıkmasın, önüne konsantre oLsun. Lig uzun, Avrupa maçLarı da var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aurelio gelirse bence CİSSE gönderilip yerine başka bir yabancı alabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Seriç'i gördüğüm kadarıyla Üzülmez'den pek bi fazlası yok Üzülmez daha iyi hatta.
Neyse doğmamış çocuğa don biçiyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ÜzüLmez daha iyi değiL be hocam,Seriçin hızı var top sürmesi de iyi.ÜzüLmezde kaLmadı bunLar.
Seriç'i kaç kere izledin ?
MetaList maçı en azından ÜzüLmezin şuanki haLinden iyi oLuğuna ikna oLmama yetti.![]()
Çok iyi bir transfer olur Beşiktaş için aynı şekilde Aurelio için de.Bu olayı açıklayan Tahir Kıran'da Fenerbahçe'ye başkan olma niyetinde sanırım yazık acıyorum.Bu gidişle Aziz Yıldırım bırakacak ama Tahir Kıran değil de başka bir isim geçecek yerine.
Valla benim için henüz Beşiktaş'a Üzülmez'den iyi sol bek gelmedi.
Yahu Mehmetten ÜzüLmeze geçtiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eskisi gibi değiL artık.Eskiden fırtına gibiydi yıkıLmazdı ama artık bitti.
TK yakında başkanlık vaadi etmezse bunu bende eren değilimüçkağıtçı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Mehmet Aurelio Bjkde oynarsa yüreğim kan ağlar...İnsallah bu transfer gerçekleşmez.Cesurca söyleyim onu siyah beyazlı formada görmek bizleri çok üzer.
Bu arada Yozgatlı kac mac oynadı kifaydalı oldu....
Mehmet Aurelio İspanya'da en iyi transferler arasına girdi bile.Artık jubilesini Betis'te yapar.Yavaş yavaş takımına alışıyor.Ayrıca Bobo-Delgado gibi oyuncular nasıl Fenerbahçe'ye gelmeyeceği gibi Aurelio'da Beşiktaş'a gitmez diye düşünüyorum.Ama diyelimki bir türlü bu transfer oldu.Gerçekten Beşiktaş büyük transfer yapmış olur.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın bir yorumunda Aurelio ilk başta gitmek istemiş sonrada vazgeçmiş.Ama bu seferde başkan dönmesine izin vermemiş.Olay böyle yani.O yüzden sürekli Aurelio'yu unutun diyor.Ama Hooijdonk'u nasıl unutmadıysak Aurelio'yuda unutmayız.![]()
Bobo Fenere gitmez mi ?
Koşa koşa gider.
DeLgadoda yeni kaptan oLduğu için gitmez,yoksa o da gider.![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kulübümüz’den Açıklama
Bugün bazı basın organlarında yer alan Kulübümüz'ün Real Betis'in futbolcusu Aurelio'ya transfer teklif ettiği şeklindeki haberler asılsızdır.
Kulübümüz, bu futbolcu ile ilgilenmemektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK