Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Evet..İlhan ile de Başlanılabilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex yoksa Dede Maldonado Selçuk bir de yanına Josico'yu koyar üçlü defansif orta saha ile Kayseri ataklarını karşılarız sahadan istediğimiz 1 puanla ayrılırız. ( ! )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri geçen senede eksiklere rağmen fenerbahçeyi çok zorlamıştı..Penaltıyla alakası olmayan bir penaltı ve son saniyde gelen golle kazanmıştı..Ama bu sefer işler kolay değil..Bence 02

Nesil
    2006

------------Babacan-----------

Gökhan---Önder---Edu----Carlos

Kazım----Selçuk---Emre--Tümer

---------İlhan---Güiza--------

Tümer oynayabileceğini belirtti. Denemeliyiz. Tümer oynayacağı güne kadar sakal uzatacağını beliritti. Bu onun ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Takımı ateşleyebilecek Deivid ile beraber tek oyuncu görüyorum.

Eğer tam anlamıyla hazırsa oynamalı Tümer.Gerçekten şu anda takımın abisi konumdaki tek isim ve takımı sahada ateşleyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben bu maçta hocanın sistemi değiştireceğini pek düşünmüyorum.O yüzden 4-4-2,İlhan Parlak gibi sürprizlerde beklemiyorum.
    Volkan,Gökhan,Edu,Önder,Carlos,Maldonado,Selçuk,Uğ ur,Kazım,Emre,Güiza ilk onbirini bekliyorum ve bu takımla nasıl gol atıcaz çok merak ediyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Alex yoksa Dede Maldonado Selçuk bir de yanına Josico'yu koyar üçlü defansif orta saha ile Kayseri ataklarını karşılarız sahadan istediğimiz 1 puanla ayrılırız. ( ! )
    Allahtan Josico sakat yoksa bu dediğin %90 gerçekleşirdi
    Last edited by a.arıcı-11 : 03.Ekim.2008 at 21:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer Alex olmayacaksa ve çift forvet oynatacaksa Aragones Guiza'nın yanında mutlaka Burak olmalı.Aragones'te Tigana'nın yaptığı hataya düşerek sonu sürekli sağ kanatta oynatıyor ama orada yapamıyor Burak hala orada zorlamanın bir manası yok.Burak forvette oynarsa başarılı olur,Guiza'ya da yapacağı koşularla alan boşaltır...

Aragones'in hiçbir zaman B planı olmadı, sistemini de oturtamadı, sıkıntılı günler devam edecek bu hafta Fenerbahçemizden galibiyet bekleyemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tümer hazırsa oynamalı onu özledik o oynamazsa İlhan ile baslasın baska da gol pozisyonu yaratacak adam yok takımda zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evimizde daha etkili oynuyoruz ama takımda moral sıfır.Yine de kazanabileceğimizi düşünüyorum , beraberlikte olabilir.

Kayserinin galibiyet alacağını sanmıyorum PSG maçının yorgunluğunu hissedeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
    Ağzından bal damlıyor Ali Şen de 'Aragones'e uçak bileti alıp yollayın' diyo ne güzel olur Aragones'ten kurtulmak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Deivid ve Vederson düzeldi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Artik Fenerbahceden patlama bekliyorum.Herkesin yaniltcak bi mac olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kesinlikle farklı bir maç olacak.İki gündür sürekli takımı takip ediyorum,herkeste bir değişim var.Çok iddialı konuşuyorum net bir oyun ve skor ile alacağız maçı!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Kesinlikle farklı bir maç olacak.İki gündür sürekli takımı takip ediyorum,herkeste bir değişim var.Çok iddialı konuşuyorum net bir oyun ve skor ile alacağız maçı!
    Yok hacı Kiev maçında önce bende takip ediyordum antrenmaları fln işte takım çok hırslı,herkes herşeyin bilincinde,çok istekliler falan sonra gördük olayı.Takım bu sene antrenman yıldızıyla doldu resmen antrenmalara kanma fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnşallah bizde Mehmet Topuz, Toledo ve Cangele oynar zaten bir ton skatımız var birde topuzla toledo katıldı:S

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Topuz Kesin yokmuş..S.Hurma açıkladı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Suleyman Hurmaya pek güvenme
    Tolunay Hoca bilir ama inş oynar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz olmasada Kayseri bizi epey zorlayacak malum Bizde de Alex yok . Farkla yensekte şaşırmam Farkla yenilsekte , ama şunu iyi biliyorum taraftarın pek sabrı kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu arada saidonun olmaması bizim için avantaj ortada ragıp abdulah oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu Muslu'yu neden pafa yolladı bu adam anlamak mümkün değil...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kayseri'de takımın yarısı yok, yine de alt biter, en büyük eksiklikleri santrafor yok Kayseri'de, çok pasif kalacaklar muhtemelen.Beklenenden daha kolay olabilir..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Musluyu neden afa yolladı kimse birşey bilmiyor zaten bu konuda heleki Koray sakatken

Forvet konusunda ise inşallah cangele oynarsa gol sıkınıtmızı biraz olsun aşarız.Milan Puroviç zaten geldi geleli sakat:S

Yok Cangele dönmezse takıma 00 biter maç büyük ihtimal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Aragones'ten kurtulacaksak yenilelim daha iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Zico'nun başlangıcı daha kötüydü, her hoca takımı tanıyıncaya kadar kötü gidiyor böyle maalesef, önümüzdeki sezon daha iyi oluruz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Fenerbahçe farklı kazanacak bence.Taraftarına iyi bir jest yapmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Zico'nun başlangıcı daha kötüydü, her hoca takımı tanıyıncaya kadar kötü gidiyor böyle maalesef, önümüzdeki sezon daha iyi oluruz..
    Ama gelecek için umut vermiyor takım.Emre'yi Sol Kanatta oynatırsa.Kazım'ın o kadar şey yapmasına göz yumup ilk 11'de oynatırsa.Yasin ve Can'ı takımda tutarsa ilerisi çok kötü görünüyor.

29. Default

Zor maç olacak eksiklerimiz çok Topuz yokmuş Puro Aydın Koray Olembe'de yok.Tolunay kazması yine turgayla başlayacaktır maça.Cangele düzeldi ilk 11 de oynaması gerekiyor..pek ümidim yok açıkcası bu maçtan Aghahowa gol atabilir.Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın
    Bizdede Ertuğrul hoca gidici.Neden olmasın.

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri