Evet..İlhan ile de Başlanılabilir ..
Fenerbahçe
Kayserispor
Beraberlik
Evet..İlhan ile de Başlanılabilir ..
Alex yoksa Dede Maldonado Selçuk bir de yanına Josico'yu koyar üçlü defansif orta saha ile Kayseri ataklarını karşılarız sahadan istediğimiz 1 puanla ayrılırız. ( ! )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kayseri geçen senede eksiklere rağmen fenerbahçeyi çok zorlamıştı..Penaltıyla alakası olmayan bir penaltıve son saniyde gelen golle kazanmıştı..Ama bu sefer işler kolay değil..Bence 02
------------Babacan-----------
Gökhan---Önder---Edu----Carlos
Kazım----Selçuk---Emre--Tümer
---------İlhan---Güiza--------
Tümer oynayabileceğini belirtti. Denemeliyiz. Tümer oynayacağı güne kadar sakal uzatacağını beliritti. Bu onun ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Takımı ateşleyebilecek Deivid ile beraber tek oyuncu görüyorum.
Eğer tam anlamıyla hazırsa oynamalı Tümer.Gerçekten şu anda takımın abisi konumdaki tek isim ve takımı sahada ateşleyecektir.
Ben bu maçta hocanın sistemi değiştireceğini pek düşünmüyorum.O yüzden 4-4-2,İlhan Parlak gibi sürprizlerde beklemiyorum.
Volkan,Gökhan,Edu,Önder,Carlos,Maldonado,Selçuk,Uğ ur,Kazım,Emre,Güiza ilk onbirini bekliyorum ve bu takımla nasıl gol atıcaz çok merak ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allahtan Josico sakat yoksa bu dediğin %90 gerçekleşirdi![]()
Last edited by a.arıcı-11 : 03.Ekim.2008 at 21:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eğer Alex olmayacaksa ve çift forvet oynatacaksa Aragones Guiza'nın yanında mutlaka Burak olmalı.Aragones'te Tigana'nın yaptığı hataya düşerek sonu sürekli sağ kanatta oynatıyor ama orada yapamıyor Burak hala orada zorlamanın bir manası yok.Burak forvette oynarsa başarılı olur,Guiza'ya da yapacağı koşularla alan boşaltır...
Aragones'in hiçbir zaman B planı olmadı, sistemini de oturtamadı, sıkıntılı günler devam edecek bu hafta Fenerbahçemizden galibiyet bekleyemiyorum![]()
Tümer hazırsa oynamalı onu özledik o oynamazsa İlhan ile baslasın baska da gol pozisyonu yaratacak adam yok takımda zaten...
Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Evimizde daha etkili oynuyoruz ama takımda moral sıfır.Yine de kazanabileceğimizi düşünüyorum , beraberlikte olabilir.
Kayserinin galibiyet alacağını sanmıyorum PSG maçının yorgunluğunu hissedeceklerdir.
Deivid ve Vederson düzeldi..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Artik Fenerbahceden patlama bekliyorum.Herkesin yaniltcak bi mac olcak
Kesinlikle farklı bir maç olacak.İki gündür sürekli takımı takip ediyorum,herkeste bir değişim var.Çok iddialı konuşuyorum net bir oyun ve skor ile alacağız maçı!
İnşallah bizde Mehmet Topuz, Toledo ve Cangele oynar zaten bir ton skatımız var birde topuzla toledo katıldı:S
Topuz Kesin yokmuş..S.Hurma açıkladı ..
Suleyman Hurmaya pek güvenme![]()
Tolunay Hoca bilir ama inş oynar
Mehmet Topuz olmasada Kayseri bizi epey zorlayacak malum Bizde de Alex yok . Farkla yensekte şaşırmam Farkla yenilsekte , ama şunu iyi biliyorum taraftarın pek sabrı kalmadı![]()
Bu arada saidonun olmaması bizim için avantaj ortada ragıp abdulah oynar![]()
Yahu Muslu'yu neden pafa yolladı bu adam anlamak mümkün değil...
Kayseri'de takımın yarısı yok, yine de alt biter, en büyük eksiklikleri santrafor yok Kayseri'de, çok pasif kalacaklar muhtemelen.Beklenenden daha kolay olabilir..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Musluyu neden afa yolladı kimse birşey bilmiyor zaten bu konuda heleki Koray sakatken
Forvet konusunda ise inşallah cangele oynarsa gol sıkınıtmızı biraz olsun aşarız.Milan Puroviç zaten geldi geleli sakat:S
Yok Cangele dönmezse takıma 00 biter maç büyük ihtimal
Eğer Aragones'ten kurtulacaksak yenilelim daha iyi.
Zico'nun başlangıcı daha kötüydü, her hoca takımı tanıyıncaya kadar kötü gidiyor böyle maalesef, önümüzdeki sezon daha iyi oluruz..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe farklı kazanacak bence.Taraftarına iyi bir jest yapmış olur.
Zor maç olacak eksiklerimiz çok Topuz yokmuş Puro Aydın Koray Olembe'de yok.Tolunay kazması yine turgayla başlayacaktır maça.Cangele düzeldi ilk 11 de oynaması gerekiyor..pek ümidim yok açıkcası bu maçtan Aghahowa gol atabilir.Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın
Bizdede Ertuğrul hoca gidici.Neden olmasın.Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın![]()