İnşallah ilk maça gidebilirim. Öyle bir niyet ettim bakalım ne olacak.
Gruba bakıldığında iyi bir grup ne de olsa Uefa bu yıl genel anlamda çok kaliteli takımlardan oluşuyor. Bizim grupta nerdeyse Şampiyonlar Ligi gruplarından biri gibi... Takımların kalitelerine baktığımızda Oly,Benfica ve biz öne çıkıyoruz.
Fikstüre bakacak olursak, tam istediğimiz gibi açıkcası. Metalist deplasmanının zor olacağını düşünüyorduk ve Metalist'le evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Yine Oly de sonuçta Yunan takımı vsvs. Onlarla da evimizde oynayacak olmamız çok iyi oldu. Hertha maçında stad umarım Uefa'yı aldığımız yılki Dortmund-Galatasaray maçında olduğu gibi Türk dolu olur. Benfica maçında açıkcası puan alabileceğimizi sanmıyorum. Luz Cehennemi'nden en iyi ihtimalle bir puanla çıkarız diye düşünüyorum.
Sonuç olarak bu gruptan 9-10 puanla çıkabiliriz. İnşallah ilk maça kadar sakatlarımız iyileşirde tam kadro çıkarız. İlk maçlar çok önemli böyle Avrupa kupalarında.. Biz Galatasarayımızı destekleyeceğiz umarım onlarda bize güzel sonuçlar armağan ederler.![]()

.Benfica taraftarı takıma geri dönmesini çok istemişlerdi..Olimpiakos,Benfica'da bizimle aynı kaderi paylaştılar..Berlin maçı daha zor olabilir..Çünkü grubun en formda takımı,Skibbe'nin ve bazı oyuncularımızın Ol igi tanıması avatanj olabilir.Kharkiv maçı zor olabilir ama artık sahamızdaki maçı kazanmamız şart
Çıkmayı garantileriz bence eğer bu maçı böyle bitirebilirsek...