Benfica ve olim. maçları evimizde olsaydı dahada iyi olurdu. Güzel kura güzel fixtür Haydi Bastır Galatasaray !
Benfica ve olim. maçları evimizde olsaydı dahada iyi olurdu. Güzel kura güzel fixtür Haydi Bastır Galatasaray !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ArkadaşLar unutmayın MetaList depLasmanda da şahane oynayan bir ekip.ÜsteLik biz bu denLi iyi savunma hattımıza rağmen önemLi pozisyonLar verdik.KimbiLir BeLLinzonadan topLamda 4 tane yiyen GaLatasaray nasıL oynar MetaListe karşı ?
O maçı garanti görmeyin derim,beraberLik diye düşünüyorum.Olimpiakosu yenersiniz.Benfica sizi yener Cardozoyu bu seneki formsuz Servet engeLLeyemez.BerLin ise Voronini aLdı.Eğer statta Türk yoğunLuğu fazLa oLursa bu BerLini dahada hırsLandıracaktır çünkü kendi evLerinde depLasmanda durumuna düşmüş oLacakLar.Yani uzun Lafın kısası GS 4 puan topLar ve diğer takımLarın durumuna göre 3.oLarak çıkabiLir.![]()
İyi oynarsak kimseyi takmayız,böyle oynarsak kimse bizi takmaz.İlk maça gideceğim inşallah.Hayırlısı olsun.
Denk güçlerin olduğu bir grup olmuş.Herkes çıkabilir.Takımların gösterecekleri performanslar çok önemli.Özellikle Metalist'in bu grupta ne yapacağını çok merak ediyorum.Galatasaray'a başarılar dilerim..
So what?
Saike
5. Torbadan gele gele Metalist geldi ona biraz üzüldüm açıkcası.
Çünkü diğer takımlar gerçektente iyi oynamadan yenilecek takımlar değil..
Galatasaray geçen sene en düşük puanlı takıma evinde yenilirken (helsinborg) ki durum ile şimdiki zaman aynı değil!
Şahsi fikrim 5 puan alıp çıkacağı.Metalist'i tanıyoruz arkadaşlar ama onlarda artık bizi tanıyor.Kafalarında bir şablon oluştu ve bizim yapımızı az çok biliyorlar.Eledikleri takımın t.direktörü bıraktı.
Olmpiakos'dan puan alamaz diğer takımlardan rahat rahat alır diye düşünüyorum.Gruptan fikstür avantajı sayesinde karın ağrısı olmadan çıkar sanırım.
Başarılar Galatasaray'a.Artık puanlara ihtiyacımız var..
Öncelikle Galatasaraya bu sezon uefada oynayacağı maçlarda başarılar dilerim.
Gruba gelince,zor bir grup.Benfica bu grubu lider tamamlar.2.ci-3.cü için birşey söylemek zor Galatasaray evinde oynayacağı maçları kazanırsa gruptan çıkacaktır.
Çokta zor bir grup olduğunu düşünmüyorum açıkcası...
Fikstür de olabileceğin en iyisi...
Galatasaray gerçek gücüyle zorlanacağı tek akım burda Benfica'dır.
Gene berbat oynamaya devam edersek burdan bile çıkamayabiliriz...
Şahsi düşüncem ise çıkacağımız yönünde gene yıldızlarımızla tur atlarız, bu futbolla zor çünkü.Maçları pek izleyebilen ama Bellinzona'dan 3 yiyorsan(ki bu maçı izledim) bu işte bir sorun vardır ve acilen düzeltilmesi gerekir.Kewell, Baros, Lincoln ve Arda vb. turu Galatasaray adına atlayacaktır.Ama ilerisi ne olur asıl sorun bu.Acilen düzelmemiz ve sakatların iyileşmesi gerek...
Galatasaray Benfica karşısında zorlanır yenmesi düşük bir ihtimal bence bu sene iyi bir kadro kurdular çünkü
Olympiakos'u Ali Sami Yen'de yenerler Yunan takımı olduğu için daha fazla motive olurlar maça
Hertha Berlin'i rahat yeneceğini düşünüyorum
Metalist'e karşı presli oynarsa yener yoksa yenemez Beşiktaş maçlarından bunu anlamışlardır heralde
Benfica'da Simao gidince ofans güçleri baya azaldı..Yan toplara dikkat edersek bence ordan puan alırız.Bana göre kolay kolay baskı kuramıyorlar..Meira'da ayrı bir hırsda olabilir.Benfica taraftarı takıma geri dönmesini çok istemişlerdi..Olimpiakos,Benfica'da bizimle aynı kaderi paylaştılar..Berlin maçı daha zor olabilir..Çünkü grubun en formda takımı,Skibbe'nin ve bazı oyuncularımızın Ol igi tanıması avatanj olabilir.Kharkiv maçı zor olabilir ama artık sahamızdaki maçı kazanmamız şart
![]()
Takimimiza guveniyoruz.Gruptan cikmak için herşeyi yapariz.Başarilar galatasaray
Olympiakos karşısında 1-0 öndeyiz, gruptaki dengeler artık buna göre belirlenirÇıkmayı garantileriz bence eğer bu maçı böyle bitirebilirsek...
10 dk. önce Benfica deplasmanda 1-0 öne geçti Berlin karşısında.
Tebrikler Cimbom...![]()
Hertha 1-1 Benfica Dk 82.
Bu arada Berlin de durumu 1-1 yaptı, şu anda grup lideriyiz maç böyle biterse![]()
1-1 olmuş mac. Umarım 0 biter =)
Ohhh bu maçmıydı yahu. Ben acayip yoruldum seyrederken. Bir ara takip edemedim başım ağırdı. Hele meira'nın o topuk pasını görünce tamam dedim hakikatten tamam![]()
abi bülent 10 sene song 5 sene tomas 5 sene toplamda 20 sene bu 3'ü oynadı. Şu meira'nın attığı pası atamadı. 2. popescu hayırlı olsun.
Gıptayla bakılacak günler geliyor...
Fikirlerim burada
Bu grup, bu Galatasaray için sorun teşkil etmez arkadaşlar. Endişeye gerek yok bence.![]()
Hertha Berlin tek tek: 0-0
UEFA Kupası'nda temsilcimiz Galatasaray ile de aynı grupta yer alan iki takımın mücadelesinde Metalist Kharkiv ile Hertha Berlin sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Ukrayna'daki mücadelede iki takım da pozisyon bulmakta sıkıntı çekti ve maç başladığı gibi sona erdi. Gruptaki ilk maçında da evinde Benfica ile berabere kalan Hertha Berlin bu sonucun ardından puanını 2'ye yükseltti. Gruptaki ilk maçını oynayan Metalist Kharkiv ise 1 puan aldı.
06.11.2008Kaynak : Sporx.com
Yine bizim için en iyi skor ile bitmiş mac.
Bu başlıktaki tüm tahminler şu anda altüst olmuş durumda. Tekrardan tahmin yapmak lazım bu andan sonra sanırım![]()
6 puanla lideriz. En yakın takipçimiz Hertha ve 2 puanda.
Galatasaray 2 maç - 6 puan
Hertha Berlin 2 maç - 2 puan
Metalist 1 maç - 1 puan
Benfica 2 maç - 1 puan
Olympiakos 1 maç - 0 puan
Böylece Galatasaray lider çıkmayı %99 garantilemiş oldu ...
99 değil 100 müş. Dün TRT de kesin çıktığımız söyledi
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
he evet yanlış okumuşum pardon![]()
Galatasaray %100 garantilemedi çıkmayı.Olympiakos veya Galatasaray'ın 1 puan alması durumunda çıkmayı garantileyecek.Tabii bunlar matematiksel oranlar.Yoksa Galatasaray bencede %100 çıkar bu gruptan..
So what?
Saike
Harikasınız Aslanlar, bu yolun sonu Kadıköy. Helal olsun![]()