Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Güiza'dan ilginç açıklama !..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önemli bir alışım sürecinden geçiyor Güiza.
    Geçen yılın İspanya ligi gol kralı olup Türkiye liginde bekleneni vermemek adama koyuyordur. Elbetteki nerden nereye geldim diyecek. Elbetteki Fenerbahçe'ye gelme kararını sorgulayacak.
    Sabredilmesi gereken bir isim kendisi. Ve farkettim ki moral motivasyonla oynayan bir santrafor. Bu tip adamların en baba örneği bizim Hakan Şükür'dür. Mesela kendine güveni olduğunda gider 2-3 kişiyi çalımlayıp vurur(leeds). Röveşataya kalkar(200.gol) 30 metreden aşırtma atar.(isviçre 96 elemeleri) Frikik atar.(gençlerbirliği maçı) atar oğlu atar. Ama kendisine güveni olmadığında da inanılmaz kaçırır ard arda. Ayağının altından kaçırır boş kaleye kaçırır vs vs.(senegal maçı ve bir sürü maç)

Ama bazı sezonlar öyle bir form grafiği yakalar kendini öyle mutlu ve güvende hisseder ki izleyenleri gol manyağı eder. 38 atar 34 atar. Güiza'da onlardan birini 27 taneyi İspanya'da attı geçen yıl.

Yani dediğim gibi belli bir özgüveni yakaladığında bize gol banyosu yaptıracak bir adamda olabilir. Böyle habire eleştirildiğinde, küçük düşürüldüğünde bir sürü golde kaçırabilir.

Bunları bilsemde türk halkından ve türk spor seyircisinden çok şey istediğimin bilincindeyim. Biz kimin için sabretmişiz ki onun için sabredelim. Biz Hagi'yi gönderiyorduk geldiği sezonun ilk yarısı... Meira'yı eleştiriyoruz mesela ne komik ülkeyiz biz yahu. Deliler gibi futbol takip ederiz de bir türlü akıllanamayız bu hususta
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ispanya liginde gol kralı olmuş,geçen porto maçında topu iğne deliğinden geçirmiş,arsenal maçında da çok gol kaçırsa da yine de golünü atmış,fenerbahçe de 1yılını bile duldurmamış bir futbolcudan bahsediyoruz..adam ispanya dışına ilk defa çıkmış.bırakın da biraz uyum sorunu yaşasın,takımı anlamaya çözmeye çalışsın.sabretmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guiza fenerbahce için bu sezonki en karlı transfer..Gol kaçırma oranınıda azalttığında daha faydalı olucaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İyiki almışız bu adamı.Yaptığımız tek olumlu transfer bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ayrıca bu adam yeri geldiğinde Carlos'un açığını bile kapatmaya çalışıyor, Selçuk'un yapması gerekeni bile yapmaya çalışıyor. Bu işleri yaparken yorulması da son vuruşlarını etkiliyor diye düşünüyorum. Arsenal oyuncusu orta sahayı geçerek kalemize yaklaşırken onu durdurması gereken Selçuk izliyor, Güiza topu almaya çalışıyor. İşte bu yüzdendir ki Selçuk, Maldonado oyundan çıkarken ıslıklanıyor, 5-2'lik ağır darbeye rağmen Kadıköy Güiza Güiza sesleriyle inliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Man.City iddialari var, ben Guiza nin cok yetenekli oldugunu dusunuyorum. Fenerbahce Uefa ya gidemese, Ocakta buraya gelmesini isterim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bi de Güiza'nın yaptığı pres ve baskıya gösteriş demiyolarmı ! Bunları söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok daha iyi bir orta sahamız olsaydı veya Maldonado ve Selçuk yerine Appiah ve Aurelio ikilisi olsaydı Güiza'nın istatistikleri daha farklı olurdu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bi de Güiza'nın yaptığı pres ve baskıya gösteriş demiyolarmı ! Bunları söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.
    Bazen bende böyle düşünüyorum

Çok gereksiz,saçma yerlerde koşu yapıyor sırf taraftardan alkış almak için.

Hayatımda kendi takımımda oynamasını istemem,aynı takımda oynuyorsun düşün,herkes çok kötü takım tel tel dökülüyor,ancak Güiza diye bir oyuncu gereksiz yerlerde gereksiz koşup taraftardan alkış alıyor.Böyle bir oyuncuyla aynı takımda oynamak istemem.

Bence Güiza Fenerbahçe'li futbolcular tarafından sevilmiyor ve dışlanıyor.En fazla sene sonunda gider diyorum.

Kimse alınmasın kendi fikirlerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sevilmiyor mu Bi oyuncunun sevilip sevilmediği gol sevinçlerinde belli olur.Dikkatli baksaydın abi Kocaeli maçının son saniyesinde Semih'e verdiği pasın gol olmasından sonra yedek kulübesine deli gib koştu ve bütün yedek kulübesi ve oraya gelen oyuncular tek vücut gibiydi.Bunu gördükten sonra bu yorum bana biraz garip geldi.Bu tabi ki senin düşüncen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Osman bu gayet normal bence.Bu söylediğin şey benim tezimi çürütmez.Çünkü 90+6'da gelen bir galibiyet golü var.Kimin kime koştuğu,sarıldığı kimsenin umrunda olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Osman bu gayet normal bence.Bu söylediğin şey benim tezimi çürütmez.Çünkü 90+6'da gelen bir galibiyet golü var.Kimin kime koştuğu,sarıldığı kimsenin umrunda olmaz.
    Ben senin gibi düşünmüyorum abi.Arada bir soğukluk olsa hayatta böyle olmaz bence.Ayrıca Semih ile çok iyi anlaştıkları kesin maç öncesi görüntülerinde hep beraber dolaşıyolar Aynı dili konuşmamalarına rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk da koşsum, Maldonado da koşsun onları da alkışlasın taraftar. Yalandan koşsunlar, onlara da razıyım.

Dün kaçırdığı gollerle beni sinir etti ama 2 golde de payı olan oyuncuydu, yine sahanın iyilerindendi. Ha ben defanstan top çıkarması yerine golü atmasını tercih ederim. Basit golleri kaçırması yeteneksizliğinden değil, moral motivasyondan kaynaklanıyor bence ve sözleşmesi sona erene kadar eğer iyi talibi çıkmazsa takımda kalacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri