Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Trabzonspor'un bu maçtan puan yada puanlar alacağını düşünüyorum.Bu milli maç arasını iyi değerlendirdiklerine ve çalıştıklarına eminim.Galatasaray ise Ü.Davala ve diğer yardımcı meseleleri ile maçı bir sürede olsa gündemden düşürdü.Bu problem yaratabilir.

Zevkli maç olacak!İyi olan kazansın(:

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

öncelikle tatsız tutsuz bir maç bekleyenlerin yanıldığını düşünüyorum...

trabzon beşiktaş maçı gibi olmaz ..bu maçta tempoyu artırması gereken taraf ev sahibi takım ve beraberlik kimsei tatmin etmeyecektir....

trabzonlu **rkadaşlarımın umut dolu konuşmaları hoşuma gidiyor yıllardır kötü durumdaki trabzon artık taraftarınada izleyenlerede zevk veriyor....

ancakkkkk...

Konyadaki gibi bir savunma yaparsa çok feci bir sonuç alır...her maçta konyadaki gibi şanslı olunmaz...

maçın kilit noktası şu 3 husus...

1 trabzon defansı: eğer konya maçındaki kadar kötü olrusa trabzonun şansı çok az ama derbi maçın motivasyonu farklıdır o kadar kötü olacaklarını beklemiyorum...

2- Kaleciler.: ütün derbilerde olduğu gibi eşit ve denk mücadelelerde az hata yapan kazanır...kalcilerin hatasının telafisi yok..kalecisi kötü oynayan o maçı kazanamaz....

3- ARDA TURAN-YATTARA: Maçın kaderini bu iki özel oyuncu çizecek...Arda oynamak istedikten ve iyi gününde olduktan sonra onu türkiyede durduracak çok az defasn var yeterki iyi gününde olsun....Ayrıca Trabzon galatasarayın hucumlarında akıllılık eder ve yattarayı oyuna alırsa...gidip gelme olylarından sonra takımdaki yıldız ünvanını yeniden almak isteyen Yattara başlarına çok dert açar...

genel değerlendirme: muhakkak ki liderle arasındaki farkı kapatmak isteyen ev sahibi takım avantajlı ben Galatasarayın kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

konyada defansı onde kurmustu hoca ve beckler ılerı cıkıodu ama gs macında bu kadar atak oynama z en azından tum takımla cıkmaz ılerı ılerı uc elemanlar ve orta saha cıkar defans emnıyetlı olarak bekler gerıde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara'nın türklük işi ne oldu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

da bell değil ama kesın olacak cunku 5 yılını tamamladı turkıyede

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bir tarafta son şampiyon Galatasaray, diğer yanda lider Trabzonspor... Biletler günler öncesinden tükendi, devlerin Ali Sami Yen´deki dansı bugün 19.00´da başlıyor.

Kafalarda aynı soru

Nefesler tutuldu, herkes bu maçı bekliyor. Bir tarafta son şampiyon Galatasaray, diğer yanda ligin flaş takımı, lider Trabzonspor... Biletlerinin günler öncesinden tükendiği karşılaşma saat 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda başlayacak. Otoriter tavırlarıyla tanınan Bünyamin Gezer’in yöneteceği bu zorlu mücadelede, zirveyle aradaki puan farkının açılmamasını isteyen Galatasaray mutlak galibiyet ararken, Trabzonspor ne pahasına olursa olsun yenilmemeyi hedefliyor.

Taktikler belirlendi

Aslan'ın hocası Skibbe, rakibi şok presle şaşırtıp, ilk yarım saatte gol bulmayı planlıyor. Lincoln’ü yedek bekletmeyi düşünen Alman teknik adam, sağdan Sabri-Kewell ikilisiyle hücum yapıp, sol tarafı Volkan-Hakan ikilisiyle kapatma amacında. Nonda ile Baros ise sürekli çapraz koşularla gol arayacak. Trabzon ise maça temkinli başlayacak. Buna karşın çift santrforla sahaya çıkacak olan Ersun Yanal’ın öğrencileri, ikinci yarıda Yattara ile sonuca gidecek.

Galatasaray
    Sanctis
    H. Balta
    Servet
    Emre Aşık
    Sabri
    Kewell
    Meira
    Ayhan
    Arda
    Lincoln
    Baros

Trabzonspor
    Slyva (Tolga)
    Cale
    Egemen
    Song
    Serkan
    Colman
    Selçuk
    Hüseyin
    Isaac
    Gökhan
    Umut

Stat:
    Ali Sami Yen
    Saat:
    19.00
    Yayın:
    Lig TV
    Hakemler:
    Bünyamin Gezer
    Cem Satman
    Asım Yusuf Öz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzon zirveyi muhakkak bırakacak

Müneccimizi galiba ..

Fark yiyecek

Af buyur ama ligde biz mi 5 puan gerideyiz ..

'Şans'

Zannediyorum bunu yazan arkadaş dünkü Kocaeli maçından sonra bu mesajını editlemeyi düşünüyordur .. Mücadele ediyoruz istedeğimiz zaman golü buluyoruz maçı kazanıyoruz şans oluyor .. Ne diyeyim sizede ' iyi şanslar ' ..

Bazı arkadaşlar mantıklı ve yerinde açıklamalar yapmış ama bazıları da adaeta gel benimle uğraş diyor kusura bakmayın dayanamadım..

Maça gelirsek yukarıdaki 11 bizim için gayet iyi 11 diye düşünüyorum ..Yattara'nın bu maçta ikinci yarı degerlendirilmesi taraftarıyım .. Özelliklede ilk yarı berabere veya üstünlüğümüzle kapanırsa çok daha iyi olur bu ..

5 puan gerideki Galatasaray'ın bu maçta zirveden kopmamak için mücadele edeceğini üstelik evinde oynayacağını düşünürsek favori gösterilmesi normaldir .. Ama öyle 4-5 olur yok Ts rahat kazanır Gs rahat kazanır türü bir maç olacağını zannetmiyorum .. Bu ligde 'sadece mücadele' ettiğin sürece fark yemen çok zor ..

Taraflı tarafsız herkesin zevk alacağı bir maç olacaktır umarım ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fark ?

Galatasaray kime fark atmış ?

1.Hafta maç 1-1 iken Denizli 10 kişi kalmış son 15 dakika da bulduğu 3 gol ile maçı 4-1 almış. Denizli 12.sırada

Kocaeli 1-0 öne geçmiş ilk yarı 1-1 bitmiş son yarım saatte 3 gol bulmuş Galatasaray ve maçı 4-1 kazanmış. O Kocaeli lig sonuncusu .

Gs 4- Konya 1

Yıne ılk yarı 1-1 , 51 ,61 , 66 da gelen gollerle maçı almış Gs. Ayrıca bu maçı nasıl kazandığı da ortadaydı.. ??

Kayseri , Antalya ile berabere kalmış , Bursa'ya yenilmiş .

ŞL'de Steaua ya elenmiş bir beraberlik , bir yenilgi ile.

Uefa'da Bellinzona gibi bir takımdan toplamda 6 gol atmış 4 gol yemiş.

Şimdi bu takım ne olursa olsun lig lideriyle oynadığı maçta fark atacak öyle mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Kesin konuşmamak lazım tabi ama sen de fark atamayacağını söyleyemezsin. Her şeyin olabileceğini gözden kaçırmayın arkadaşlar. Maç 0-0'da bitebilir, bir takım diğerine 4 ya da 5'de atabilir daha önceki maçları ne olursa olsun. Kısaca sen de "Şimdi bu takım ne olursa olsun lig lideriyle oynadığı maçta fark atacak öyle mi ?" şeklinde bir soru soramazsın, sormamalısın. Ya Galatasaray fark atarsa ne diyeceksin o zaman? Tam tersine Trabzon da fark atabilir tabi, bu olasılık da var ve inkar edilemez Kesin konuşmak yapılabilecek en büyük hatadır futbolda.
    Gönlümden geçen Galatasaray'ımın kazanmasıdır ama maçın ne olursa olsun zor geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben görünen köyden bahsediyorum burda. Sizler nasıl fark atacaz , fark olur diyorsanız bende bunun aksini iddaa ediyorum bunu ederken de Gs'nin oynadığı futbolu ve sonuçlarını göz önüne alarak söylüyorum. Aynı şekil Gs fark atamazsa nolacak ne diyeceksiniz ? En azından olayı sebebleriyle açıklıyorum. Farkındaysan bu maçı kesin kazanırız , fark atarız falan demiyorum.

Ha dersiniz ki Gs bu maçı kazanır ona kimse birşey diyemez aynı şekilde bizlerde Ts kazanır deriz ama Gs'nin şuan ki oynadığı futbolu görmemezlikten gelip Ligin lideriyle oynayacağı maçta Fark atarız tabiri doğru değil.

Maça Umut , Gökhan Ünal , Isaac üçlüsü ile başlayacak olmamız 1 puan için maça çıkmayacağımızın göstergesidir. Bana kalsa gerçi bu kadroyla maça çıkmam ama en iyisini Ersun Yanal bilir tabi. Kadrolara bakıldığında bu maç gollü geçebilir gibi duruyor.

Ersun Yanal bu maça takımı beraberlik için çıkartsa , kontraya dayalı bir sistem üzerinde dursa Trabzonspor için çok rahat bir maç olur. Çünkü kontraya dayalı , geniş alanları değerlendiren süratlı oyunculara sahibiz.

Son olarak ta Trabzonspor'u bir yerden sonra düşüşe geçerler , klasik Ersun Yanal takımı gibi görenlere de şunu söyleyeyim . Doğrudur Ersun Yanal'ın takımları lige süper bir başlangıç yapar , 2.yarıya doğru düşüşe geçerlerdi ama bu takımların çoğu zirve baskısını kaldıramayacak takımlardı gerek futbolcu kadrosu gerek taraftarı ve şehiriyle. Ayrıca kadro olarak da şu an elinde Yattara gibi bir sihirbaz var ve bu oyuncu şu an Yedek.. Kadro olarak da Ersun Yanal'ın çok kozu var artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Son olarak ta Trabzonspor'u bir yerden sonra düşüşe geçerler , klasik Ersun Yanal takımı gibi görenlere de şunu söyleyeyim . Doğrudur Ersun Yanal'ın takımları lige süper bir başlangıç yapar , 2.yarıya doğru düşüşe geçerlerdi ama bu takımların çoğu zirve baskısını kaldıramayacak takımlardı gerek futbolcu kadrosu gerek taraftarı ve şehiriyle. Ayrıca kadro olarak da şu an elinde Yattara gibi bir sihirbaz var ve bu oyuncu şu an Yedek.. Kadro olarak da Ersun Yanal'ın çok kozu var artık.

Şu dediğini söyleyen zaten hayatında birkere bile Trabzon'a gelip 2-3 gün gezmemiştir .. Fark buradan başlıyor zaten diğer Anadolu takımları ile ..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İstanbul'da Takımı Karşıladık ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

404 File Not Found!!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    404 File Not Found!!
    Düzeltildi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şampiyon gibi karşılamışsınız yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Şampiyon gibi karşılamışsınız yahu
    Hasret da

Bide lider gidince takım gaza geldik

İnşallah bu sene sonunda bogaza Trabzonspor bayragınıda asacaz

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte Ersun Yanal'ın önceki takımlarında böyle görüntüler yoktu.. Süper görüntüler .. Bize Her Yer TraBZoN ..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fark, mark umrumda degil. 1-0 olsun bizim olsun. Fark olacagını da sanmam, ama mac üst biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neyi tartışıyoruz arkadaşlar bir yiğit bana açıklayıversin hele?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın kazanmak zorunda olması, kendi evinde oynaması ve çok tecrübeli oyunculara özellikle bu tarz maçları defalarca yaşamış oyunculara sahip olması avantajı olarak görünüyor. Savunma bölgesinde ki zaafiyeti ise dezavantajı olarak görebiliriz.

Trabzonspor'a baktığımızda yeni bir heyecan rüzgarında olması, seri galibiyetlere alışması ve eski günlerine dönüşün sinyalleri avantajı olabilir. Tek dezavantajı var oda halk arasında ne oldum delisi denen durumun ön plana çıkmasıdır. Bunun atlatılması durumunda Trabzonspor kaliteli ayaklarıyla mutlaka puan alacaktır.

Aksi olduğunda ise Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Maçın sonucunu Trabzonspor'un durumu belirleyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Trabzon'u daha şanslı görüyorum.

Skibbe'nin taktik hataları maça damgasını vuracak gibi duruyor, bir kere Nonda'nın formsuzluğunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Trabzon ise makül bir kadroyla maça çıkacak gibi görünüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Başta shamur1 olmak üzere diğer trabzonsporlu arkadaşlarda uzun zamandır aşırı fanatiklik söz konusu. kendi takımlarına toz kondurmazken diğer takımlara ince ince dokundurmalar yapıyorsunuz. özellikle shamur1 daha dün uyarı aldığını gördüm. fenerbahçe-kocaelispor maçı için "ligin altı kaynıyor" gibilerinden aşağılayıcı mesaj yazmıştın. bu trabzonspor için yazılsa forumu ayağa kaldırırdınız.

Eğer böyle mesajlarına devam edeceksen lütfen özel mesajla bana bildir. Ne sen yorul ne biz yorulalım artık.

Konuyu saptırmadan devam eden arkadaşlara teşekkür ederim. Ama bundan sonra bahsettiğim kişilerin en ufak bir iğnelemesi olursa bile yazarlığı alınıp, siteden uzaklaştırılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaray defansındaki sıkıntıları çözemez ise yenilgi kaçınılmaz olur 3-2 veya 4-3 gibi skorlar yenilebilir ama iyi defans yaparsa kazanacağından şüphem yok..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Maçı 3-1 alırız . Sonuçta trabzonsporun 11 indeki çoğu oyuncu bizde oynayacak kalitede deği.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçtan beraberlik bekliyorum. İki takımında asıl gücünü bu akşam göreceğiz bence. Güzel zevkli bir maç olması dileğiyle. Fakat 3 sonucada açık bir maç. Hatırlayalım zamanında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u, Trabzonspor'da Galatasaray'ı deplasmanda yenmiştir. Yani tartışmaya gerek yok ve karşıdaki takımı hafife almayı gerektirecek bir neden yok.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Maçı 3-1 alırız . Sonuçta trabzonsporun 11 indeki çoğu oyuncu bizde oynayacak kalitede deği.....
    Evet Bursa'nın 11 inde ki çoğu oyuncuda Gs'de ki oyunculardan daha kaliteli heralde.

Yani şimdi bizlere diyorsunuz ki fanatiksiniz. Allah aşkına bu tarz mı yorumlar yapalım ? Böyle bir düşünce tarzı var mı ya . Şimdi bu mesaj yda bu düşünce foruma ne katıyor , ne veriyor insanlara ?

Zaten Sadri Şener transfer döneminde hep Galatasaray'da oynayabilecek kalitede futbolcuları almaya çalıştı ama işte maleeseff alamadık bunlarla idare ediyoruz napaLım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Geçen seneden bahsediyor olmalısın.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı kazanacağımıza inancım tam açıkçası. Buna inanma nedenim de şu:

- Trabzon hiçbir maçını bariz bir şekilde üstün oynayarak kazanmadı.
    - Taraftar faktörü bizden yana olacak.
    - Galatasaray baskı altında olduğu maçları güzel oynayabiliyor.
    - Skibbe'nin ilk derbisi olacak, bu nedenle oyuncuları daha iyi motive edebileceğine inanıyorum.
    - Kadrolar arasında dağlar kadar fark var bence. Ayrıca Trabzon'un henüz tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Ama bizde Trabzon'a nazaran herşey daha oturmuş durumda.

Dezavantajlarımız ise;
    - Sakatlıklar çok fazla. Her maçta şampiyonluğa oynayabilecek oyunculardan oluşabilecek bir kadro kadar eksiğimiz var. Bize nazaran Trabzon bu konuda daha rahat.
    - Skibbe, zaten dar olan kadroyu bir de hatalı kurabilir, oyun sistemini maç için doğru ayarlayamayabilir, çünkü bu havayı ilk kez soluyacak.

Bu maçı kazanmamız için yapmamız gerekenler bana göre;

- De Sanctis
    Sabri Meira Servet H. Balta
    Arda Ayhan Lincoln Kewell Volkan
    Baros

şeklinde bir kadro tercihi bu maçı iyi götürebilir. Kalabalık tutulan orta saha bu maç için çok önemli olacaktır.

- Servet ve Meira ofsayt taktiğinden uzak durmalı, kendi ceza sahamıza daha yakın oynamalılardır. Arkalarına atılan toplar bu şekilde engellenebilir.
    - Ayhan, Kewell, Volkan 3'lüsü orta sahayı toparlarken Arda ve Lincoln güçlerini hücum yönüne saklamalılar.
    - Baros sürekli defans oyuncularını pas hatasına zorlamalı, Song pas hatasına meyilli bir futbolcu çünkü.
    - Baros'u topla buluşturacak isim olan Lincoln'e boşluk yaratılabilir. Boşluğu bulan Lincoln pas ve/veya gol şov yapabilir.
    - Beklerimiz Sabri ve H. Balta hiç durmadan koşmalı, hücumda kanatlardan bindirip savunmada kanatlarımızı iyi kapamalılar.
    - De Sanctis savunmayı doğru yönlendirmeli, iletişim kurmalıdır.
    - Takım olarak kısa pas ve yüksek tempo esas alınmalıdır. Sürekli pres yiyen ve kısa paslara çare bulamayan rakip çabuk dağılır.
    - H. Balta, Yattara'nın dibinden ayrılmamalıdır. Yattara'yı futbol kuralları sınırındaki sertliğe başvurarak savunmalıyız. Böylelikle Yattara'yı oyundan düşürmüş oluruz.
    - Arda, topları daha doğru kullanmalı, aldığı topla içeri doğru yönelmeye çalışmalıdır. Tek forvetli taktikte kanattan isabetli orta açmak çok zor olur.

Şimdilik görüşlerim bunlar. Umarım haklı çıkarım, bu maçı kazanırız, liderlik yarışında olduğumuzu, kopmayacağımızı ve sonuna kadar savaşacağımızı gösteririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

H. Balta, Yattara'nın dibinden ayrılmamalıdır. Yattara'yı futbol kuralları sınırındaki sertliğe başvurarak savunmalıyız. Böylelikle Yattara'yı oyundan düşürmüş oluruz.
    Çoğuna harifyen katılıyorum ama Yattara ile adam adama oynayarak hüsrana uğrarsın!Çünkü birebir de maç içinde illa ki yattara çalım atacaktırBir tane düzgün orta açsa sonuç hüsran.

Yattara'yı tutmak için iki üç oyuncunun dönüşümlü olarak oyunu sıkıştırması lazımdır.Yani ver-kaç yapmasını engelleyeceksin , kontra atakta topu o bölgede bırakmayacaksın..

- Skibbe'nin ilk derbisi olacak, bu nedenle oyuncuları daha iyi motive edebileceğine inanıyorum.
    Bende Skibbe'nin ilk derbisinde ne yaptığının farkında olmayacağına inanıyorum.Aşağılamak amaçlı değil yaptığı değişiklikler tutmayacak çünkü Ersun Yanal , Skibbe'nin Trabzonu tanıdığından daha çok Galatasaray'ı tanıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe tek forvet oynatıp Hakan Balta eger'ki önliberoda baslarsa kesinlikle yeniliriz..Çok top kaybı yasarız..Sol bek Hakan balta açıkta alparslan olmalı..İlla tek forvet çıkacaksak önliberoda mehmet güven oynatılmalı ..Evet kötü ama Hakan balta'dan falan iyi oynar en azından onun mevkisi..Skibbe içinde çok önemli bir maç..En önemlisi Alisamiyen farkı ile bu maçı kazanırız diyorum

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri