Burak Yılmaz (Antalyaspor)
Burak Yılmaz (Antalyaspor)
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
25 ml ytl dedığım 25 ml ytl oluyo ıstersen hesap makınesıyle euroya cevırOriginally Posted by nart_susruko
bence ibo iyide okan sat gitsin ne kadarda çok sevsemOriginally Posted by nart_susruko
hem anlamadığımdan hemde o kadar para etmeyeceğinden sordum...Originally Posted by mummy
![]()
Okan Koç'u ben 7 milyon Euro'ya Lyon'a sattım. Yani bende iyi oynuyordu.Originally Posted by nart_susruko
leverkusenden tevfık kose ve ızmırden sencan dıorum...bı deneyın bu ıkısını de pısman olmıcaksınız..sezer ozturk u de alın mutlaka..
nuri şahin bence
nuri şahin bence
nuri şahin bence
nuri şahin bence
nuri şahin bence
aynı msj azdaha atsaydın.az olmuş o.
caner erkin
cidden kardes az msj atmısın bi 10-15 tane daha at
Nuri,Arda,aydın yılmaz,aydın karabulut
emrah ekin
melih gündüz,arda turan,cafercan,özgürcan,vlkan bekçi,nuri şahin,hamit,mehmet sedef,hasan tuncay,halim kurtulus,ugur ucar,oguz saankay,olcan,ibrahim akın,caner erkin
şimdilik bunlar geldi aklıma
baktım da kimse yazmamış birol köksal bi bakın derim
tayfun seven+cora
özgürcan
cafercan
sencan kırıkkaya
serdar taşcı
irfan basaran
arda turan
sezer öztürk
nuri şahin
polat keser
volkan babacan
serkan gedik
halil hamit altıntop
tuncay sanli
serhat akın
ve regens türkleri
ewet okan koç ii paralara satılabiliyor ben onu bjk deyken sezon başı 10 milyon $ a satmıştım villareal e
Arda Turan
Nuri Şahin
Arda Turan
caner erkin,volkan babacan,serkan gedik,ilhan demirci,murat ocak,semih,burak yilmaz
Polat Keser - Cafercan Aksu - Malik Fathi
var mı bakan arkadaşlar?Originally Posted by romuluslobyo
Kesinlikle ARDA TURAN....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
arda mehmet sedef
bakmaz olaydımOriginally Posted by romuluslobyo
simdilik adamda hiçbirşey yok
![]()
ali turan mehmet topuz
arkadaşlar size bişey soracağım bu oyuncuları özellikleri artıyormu ben yeni fm oynuyorumda onun için bi sorayım dedim
artmaz olurmu kardeş adı üzerinde genç yetenek daha gençler ileride hepsi süper olur al sen