En azindan mac kazanmasini biliyoduk sahada bi kisi eksik oynamiyoduk
Gaziantepspor kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
En azindan mac kazanmasini biliyoduk sahada bi kisi eksik oynamiyoduk
Umut ile eksik oynamıyoruz yani ?
Yahu adam daha topu kontrol edip önüne alamıyor. Yattara'dan şuan ne bekliyorsun ki ? Takım 2-3 pas yapamazken Yattara 6-7 kişiyi geçip gol mu atacak ?
Madem formsuz oynatmasın Yattara'yı sanki öle bi taraftar baskısı var. Bu takımdan ne topçular gitti , yedek bırakıldı Yattara yedek bırakılsa nolacak yani.
Umutun kostugunun yarisini Yattara kossa bu ligde bizi kimse tutamaz.
Umut iki sezondur bu takimin yukunu cekiyodu, Aymanin verdigi paslara gol atiyodu.
Kim ne derse desin , Umut'u savunanın , beğenenin futbol bilgisinden şüphe ederim.
Umut koşuyormuş , iyi bari oldu olacak Hasan Üçüncü'de geri gelsin o da nasılsa tekmeye kafa sokuyordu.
Bu mağlubiyet bizim açımızdan iyi oldu. Evimizdeki maçları kazanır ve Trabzon ve Antep deplasmanlarından yenilmeden dönersek gruptan çıkarız. Trabzon işi zora soktu gruptan çıkmak için diğer hafta Beşiktaş'ı Trabzon'da yenmek zorunda. O maçtada kaybedilecek puanlar Trabzon için kupaya veda anlamı taşır.
Ersun Yanal'ın takımlarının iyi başlayıp düşüşe geçtiği savıda doğrulanıyor gibi şu görüntü ile.
Bizden 3 yedikten sonra kötü sonuçlar corap söküğü gibi gelmeye baslamış. Yattara da biraz kırgınlık var sanırım, eski formundan uzak.
Bu Yattara'yi oynat diyenin ben futbol bilgisinden suphe ederim asil.
Umut Bulutan vazgecemezsiniz bu takimda, tek forvet oyniyamaz Gokhan Unal
Gerçekten ikinci yarısı süper bir maç oldu...
Trabzon adeta kayıplardaydı, Antep'te ise sahadaki herkes günündeydi... Nurullah Hoca rakibi çok iyi analiz eden bir adam, güvenimi boşa çıkarmadı...
Bekir'in golü ise harikuladeydi... Ama ilginç olan şu ki, Antep nerdeyse bütün maçlarında bunu yapıyor; maçın son bölümlerinde stoperler ilerde gol atmak için birbirleriyle yarışıyor...
Gaziantepspor'u bize bu güzel futbolu izlettirdiği için kutluyorum...
Bekir harika bir gol attı sevincide cok güzeldi
Tabatasıyla,Betosuyla,Eduardosuyla,Ermanıyla,Yozga tlısıyla,Ivanıyla,Bekiriyle,Deumisiyle taş gibi bi takım oldu Antepyıllar sonra Şahinler geri döndü...
Kusura bakma da Umut gibi gol becerisi olmayan , daha ayağındaki topu kontrol edemeyen , maç boyunca sürekli ofsayta düşen , rakib defansa faul yaparak ataklarımızın başlamadan bitmesini sağlayan , gol attığı zaman kaval kemiği,dizinin yardımıyla atabilen bir oyuncuyu Trabzonspor gibi bir takımda vazgeçilmez olarak gören biri bana göre futbolun F'sinden anlamıyor.
Takım şuan hiç iyi değil , böyle bir takımda Yattara 1 bacağı kırık olsa bile oynar. Dünkü maçta 1 tane iyi oynayan oyuncu varmı da Yattara'yı hedef alıyosun ? Sonuçta Yattara'nın da , Umut'un da geçmişlerini çok iyi biliyoruz.
Gökhan'ın Isaac'a yaptığı o ortayı Umut yapabilirmiydi ? Veya Konya maçında Isaac'ın 30 metre topu sürerek attığı golü Umut atabilirmiydi ? Yahu Umut denen adam bırak 30'u 1-2 metre topu sürmekten aciz. Süremiyor çünkü daha kendi ayağındaki topu kontrol etmeyi başaramıyor.
Valla şu ana kadar oynanılan 9 maçta 2-3 maç hariç iyi top oynadığımızı görmedim. Sağ bek yok diyoruz , Antep'in sağ bekinde Ortasaha oyuncusu Erkan Sekman oynuyor. Hiçbir takım 4/4 lük değil ama bizim hocada hiç iş yok hakketten. Takımın belli başlı bir sistemi yok ne defansı becerebiliyoruz , ne de ofansı. Kadro seçimi yok , oyuncu değişiklikleri hep ezber , bir tane olumlu yanı yok.
Yol yakınken ve zirvenin 1 puan gerisindeyken bir an önce Ersun Yanal'a güle güle denmelidir. Yoksa bu çöküş devam eder ve harcanılan 50-60 trilyon heba olur .
Trabzonspor'un fikstürü çok iyi aslında önünde ki 3 maçta kendi sahasında sayılır. 9 puan alıp toparlanılabilir.
Ama aylar öncesinde ben demiştim ki. Yattara'dan kaptan olmaz. Yattara kaptan olur, şampiyonluğa koşarsa Trabzon...
Kaptanı fuhuş yaparken yakalanırsa otelde (daha önce olmuştu) Umut Song ne yapar?
Ne yapar - soğur, hırsından olur, hedefinden olur...
Bir takımın kaptanı bunu yaparsa bu olur.
Tamam fuhuş yapmadı ama... Yaktılar gemileri sonrada hiç birşey olmamış gibi davrandılar. Ama bir çok şey olmuştu.
Geçen Kazım formayı yere attı diye konusu vardı gönderilmek hususunda.
Böyle durumlarda ya gönderirsin yada öyle adamı hiç almazsın. Gönderemezsen tükürdüğünü yalarsan diğer oyuncularda böyle yaklaşır işte olaylara.
bir bu var trabzonsporlu oyuncuların performansını aşağı çeken. Birde yetersiz yedek klubesi durumu var. Belli oyuncuları rahatsız edebilecek yedekleri yok takımın. Sonra sol kanatsız futbol olmaz arkadaş. Daha önce hiç bir zaman olmadığı gibi bu senede olmaz. Alın artık bi sol açıkkk!!!
Fikirlerim burada
Pire için yorgan yakmayalım hemen bende Ersun Yanal'dan şuan pek memnun degilim ama sezonda 3 hoca degiştirdiğimiz yılları hatırlayınca şuan Ersun Yanal'la devam etmek zorundayız.Ve açıkcası hala kaybedilmiş çok fazla birşey yok bence liderle aramızda 1 puan farkı var ve 2. sıradayız.Türkiye Kupasıda açıkcası pek umrumda degil bana kalsa şu kupaya direk hiç oynatmadığım oyuncularla çıkardım.