selçuğun golu izledm güzel gercekten
İBB
Trabzonspor
Beraberlik
selçuğun golu izledm güzel gercekten
Trabzon beni yanılttı. Çok iyi top oynamışlar ve net bir galibiyet aldılar. Şuan önündeki fikstürü de iyi sanırım ts nin. Liderliği geri alabilirler. Moraller düzelmiştir.
Yattara'yı eleştiren arkadaşlarada bu maç bir cevap olur herhalde oyunda oldugu dakikakalarda 1 gol attı 1 tane attırdı 1 tanesininde atılmasında pay sahibi oldu.
seyircimiz yine doldurdu stadı.biz olmasak o stadın dolacağı yok zaten.
trabzonspor iyi mücadele etti iyi oynadı maçı haketti.gökhan ünal formsuz bilmem ne ama yine boş geçmedi bir formunu tuttursa süper olacak
Peki Trabzonspor'un vazgeçilmezi vardı ya Umut o ne yaptı ??![]()
Maç sonucu: İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor
Takımımız ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.
İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor
Stad: Olimpiyat
Hakemler: Cüneyt Çakır, Hakan Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz, Mürvet Sezer
İst.B.Belediyespor: Behram, Rızvan, Marcus Cesario, Gökhan Süzen, Mahmut, Serhat (Dk. 71 İlyas), Efe, Tjikuzu (Dk. 63 Kerim), Erman (Dk. 78 Adriano), İbrahim Akın, Gökhan Kaba
Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Giray, Egemen, Serkan, Selçuk (Dk. 86 Adnan), Colman, Isaac, Umut (Dk. 75 Yattara), Gökhan
Goller: Dk. 36 Tayfun, Dk. 75 Selçuk, Dk. 83 (Pen) Yattara, Dk. 88 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
Sarı Kartlar: Efe, Gökhan Kaba, Marcus Cesario (İst.B.Belediyespor), Isaac (Trabzonspor)
![]()
gökhan çokmu kacırdı yıne
CoLmanın eLinden aLdı topu Ersun YanaL.FutboLcu psikoLojisi bu kadar bozuLabiLirdi...
Vallahi Helal Olsun Trabzona Olimpiyatta 4 Tane Attı Ama İBBde Bu Sene İş Yok Ayrıca Penaltıyı Colmanın Elinden Alıp Yattaraya Attıran Ersun Yanal Umarım Bu Tür Hataları Yapmaz Colman Gibi Bir Futbolcuyu Kaybetmez Ayrıca Umut Konusunda Umut Sahada Birşeyler Yapmaya Çalışıyor Ama Bu Aralar Verimli Değil Yattara İse Adam Maça İyi Başlarsa Rakibi Öldürüyor Kötü Başlarsa Güldürüyor Yinede Trabzonun Böyle Bir Futbolcuyu Satmaması Türk Futbol Ligi Kalitesi İçin İyi Oldu Çünkü Yattara Alexden Sonra Bu Ligde En Verimli Yabancılardan Biri Trabzon Takımının Bu Performansını Devam Ettirmesini Sezon Sonunda GS BJK FB TRABZON SİVAS KAYSERİ GAZİANTEP Gibi Takımların Şampiyonluk İçin Kıyasıya Bir Yarış İçinde Şampiyonluk İçin Savaşmasını Dilerim
Yattara'nın crossing 18 olur dedim 40 kere hala derim. Ancak hala da eleştiririm. Yattarayı göndermemekle batırdılar ortalığı. Şimdide sıvamaya çalışıyorlar. Hani derlerya yaptın bari sıvama diye. Hakikattende sıvama işte...
O dakika ya kadar müthiş oynayan ve penaltıyı yaptıran colman'a yazık değil mi?
Fikirlerim burada
Trabzon kazandı hemde iyi oynadı...
yarın Beşiktaş puan kaybederse liderliği tekrar alacaklar sanırım...
Ha bu arada yazmıştım İBB savunması ve kalecisi berbat diye. Ortada giden maçı 4 yaptılar. 1-0 lık maçtı. O kaleci hatası ve ardından gelen bodoslama penaltıya kadar.
Selçuk harika attı o ayrı konu. Ben çok severim böyle golleri. Beklenmeden çıkan aşırttırmalar daima tehlikelidir. Ben oynarken çok denerdim. Çokta atmışlığım vardı bu gollerikendimi övmek gibi olmasın
![]()
Fikirlerim burada
Ersun Yanal'in sendromunu bekliyenler daha cok beklerrrr
Umut- Yattara tartismasina girmiyorum, dengeli bi takim olmak istiyosak ilk golu bulana kadar yani ikinci yariya kadar bu takim iki forvet cikmasi lazim.
Maci tam izlemedim ama goler super. Gokhan cok kaciriyo, attirabilce yerdede attirmamis. Gokhan biraz daha kendine ceki duzen vermesi lazim, hem kendisi icin hemde takimi icin.
Ersun Yanala sonuna kadar guveniyorum, biz degilmiydik Ziya Dogan zamaninda " korkak defansif oynamayalim diyen " alin iste size herzaman gol dusunen Trabzon.
Fiksturumuzun avantajini kullanmamiz gerek, rakiplerimiz birbirleri ile oynuyolar ve hepsi kan kaybetmeye mahkum
Ayrica baskanimizin mactan sonraki aciklamasini izliyebiliyorsaniz izleyind derim, aksam aksam beni guldurdu.
Sorulan soru - Hakan Sukur ile gorustunuzmu ?
Sadri Sener - Yok olmadi, biz HAMI ILE UNALI almayi dusunuyoruz![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 02.Kasım.2008 at 08:08
Maçtan önce beraberlik olabileceğini söylemiştim.Olabilirdide fakat İBB li oyuncular buldukları şansları değerlendiremeyince Trabzonspor maçın son bölümünde bulduğu gollerle farka gitti.Bu galibiyet ile son zamanlarda alınan kötü sonuçlar unutulacaktır.Bu açıdan çok önemli bir galibiyet oldu Trabzonspor adına.Olası bir puan kaybı durumu daha kötüye götürebilirdi..Ayrıca Selçuk'un golü çok iyiydi gerçekten..
So what?
Saike
Takımımızın İstanbul B.B. Spor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı maçın istatistikleri belli oldu. Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor:4 – İstanbul B.B. Spor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor:20 – İstanbul B.B. Spor: 14
İsabetli Şut: Trabzonspor:7 – İstanbul B.B. Spor: 7
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - İstanbul B.B. Spor: 2
Faul: Trabzonspor:28 - İstanbul B.B. Spor: 21
Korner: Trabzonspor: 8 - İstanbul B.B. Spor: 7
Ofsayt: Trabzonspor:3 – İstanbul B.B. Spor: 0
Topla oynama oranı: Trabzonspor: %51 - İstanbul B.B. Spor: %49
şu dısarı gıden ısbaetlı olmayan sutların yarısı gökhana aıt bıraz ısabetlı vurmayı ogrenmelı formunu yakalmalı artık