Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • İBB

2 16.67%
  • Trabzonspor

7 58.33%
  • Beraberlik

3 25.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: İBB - Trabzonspor [ TSL 9. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

selçuğun golu izledm güzel gercekten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rooney'in bir golünü hatırlattı bana Selçuk'un golü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon beni yanılttı. Çok iyi top oynamışlar ve net bir galibiyet aldılar. Şuan önündeki fikstürü de iyi sanırım ts nin. Liderliği geri alabilirler. Moraller düzelmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yattara'yı eleştiren arkadaşlarada bu maç bir cevap olur herhalde oyunda oldugu dakikakalarda 1 gol attı 1 tane attırdı 1 tanesininde atılmasında pay sahibi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

seyircimiz yine doldurdu stadı.biz olmasak o stadın dolacağı yok zaten.
    trabzonspor iyi mücadele etti iyi oynadı maçı haketti.gökhan ünal formsuz bilmem ne ama yine boş geçmedi bir formunu tuttursa süper olacak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yattara'yı eleştiren arkadaşlarada bu maç bir cevap olur herhalde oyunda oldugu dakikakalarda 1 gol attı 1 tane attırdı 1 tanesininde atılmasında pay sahibi oldu.
    Peki Trabzonspor'un vazgeçilmezi vardı ya Umut o ne yaptı ??

Maç sonucu: İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor

Takımımız ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

İst.B.Belediyespor: 0- 4 Trabzonspor

Stad: Olimpiyat

Hakemler: Cüneyt Çakır, Hakan Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz, Mürvet Sezer

İst.B.Belediyespor: Behram, Rızvan, Marcus Cesario, Gökhan Süzen, Mahmut, Serhat (Dk. 71 İlyas), Efe, Tjikuzu (Dk. 63 Kerim), Erman (Dk. 78 Adriano), İbrahim Akın, Gökhan Kaba

Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Giray, Egemen, Serkan, Selçuk (Dk. 86 Adnan), Colman, Isaac, Umut (Dk. 75 Yattara), Gökhan

Goller: Dk. 36 Tayfun, Dk. 75 Selçuk, Dk. 83 (Pen) Yattara, Dk. 88 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Efe, Gökhan Kaba, Marcus Cesario (İst.B.Belediyespor), Isaac (Trabzonspor)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gökhan çokmu kacırdı yıne

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

CoLmanın eLinden aLdı topu Ersun YanaL.FutboLcu psikoLojisi bu kadar bozuLabiLirdi...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Vallahi Helal Olsun Trabzona Olimpiyatta 4 Tane Attı Ama İBBde Bu Sene İş Yok Ayrıca Penaltıyı Colmanın Elinden Alıp Yattaraya Attıran Ersun Yanal Umarım Bu Tür Hataları Yapmaz Colman Gibi Bir Futbolcuyu Kaybetmez Ayrıca Umut Konusunda Umut Sahada Birşeyler Yapmaya Çalışıyor Ama Bu Aralar Verimli Değil Yattara İse Adam Maça İyi Başlarsa Rakibi Öldürüyor Kötü Başlarsa Güldürüyor Yinede Trabzonun Böyle Bir Futbolcuyu Satmaması Türk Futbol Ligi Kalitesi İçin İyi Oldu Çünkü Yattara Alexden Sonra Bu Ligde En Verimli Yabancılardan Biri Trabzon Takımının Bu Performansını Devam Ettirmesini Sezon Sonunda GS BJK FB TRABZON SİVAS KAYSERİ GAZİANTEP Gibi Takımların Şampiyonluk İçin Kıyasıya Bir Yarış İçinde Şampiyonluk İçin Savaşmasını Dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yattara'nın crossing 18 olur dedim 40 kere hala derim. Ancak hala da eleştiririm. Yattarayı göndermemekle batırdılar ortalığı. Şimdide sıvamaya çalışıyorlar. Hani derlerya yaptın bari sıvama diye. Hakikattende sıvama işte...

O dakika ya kadar müthiş oynayan ve penaltıyı yaptıran colman'a yazık değil mi?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Trabzon kazandı hemde iyi oynadı...
    yarın Beşiktaş puan kaybederse liderliği tekrar alacaklar sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ha bu arada yazmıştım İBB savunması ve kalecisi berbat diye. Ortada giden maçı 4 yaptılar. 1-0 lık maçtı. O kaleci hatası ve ardından gelen bodoslama penaltıya kadar.

Selçuk harika attı o ayrı konu. Ben çok severim böyle golleri. Beklenmeden çıkan aşırttırmalar daima tehlikelidir. Ben oynarken çok denerdim. Çokta atmışlığım vardı bu golleri kendimi övmek gibi olmasın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal'in sendromunu bekliyenler daha cok beklerrrr

Umut- Yattara tartismasina girmiyorum, dengeli bi takim olmak istiyosak ilk golu bulana kadar yani ikinci yariya kadar bu takim iki forvet cikmasi lazim.

Maci tam izlemedim ama goler super. Gokhan cok kaciriyo, attirabilce yerdede attirmamis. Gokhan biraz daha kendine ceki duzen vermesi lazim, hem kendisi icin hemde takimi icin.

Ersun Yanala sonuna kadar guveniyorum, biz degilmiydik Ziya Dogan zamaninda " korkak defansif oynamayalim diyen " alin iste size herzaman gol dusunen Trabzon.

Fiksturumuzun avantajini kullanmamiz gerek, rakiplerimiz birbirleri ile oynuyolar ve hepsi kan kaybetmeye mahkum

Ayrica baskanimizin mactan sonraki aciklamasini izliyebiliyorsaniz izleyind derim, aksam aksam beni guldurdu.

Sorulan soru - Hakan Sukur ile gorustunuzmu ?
    Sadri Sener - Yok olmadi, biz HAMI ILE UNALI almayi dusunuyoruz
    Last edited by Bordo61Mavi : 02.Kasım.2008 at 08:08

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehehe bu başkanı seviyorum güzel konuşuyor. Akıllı hemde çok akıllı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce beraberlik olabileceğini söylemiştim.Olabilirdide fakat İBB li oyuncular buldukları şansları değerlendiremeyince Trabzonspor maçın son bölümünde bulduğu gollerle farka gitti.Bu galibiyet ile son zamanlarda alınan kötü sonuçlar unutulacaktır.Bu açıdan çok önemli bir galibiyet oldu Trabzonspor adına.Olası bir puan kaybı durumu daha kötüye götürebilirdi..Ayrıca Selçuk'un golü çok iyiydi gerçekten..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    seyircimiz yine doldurdu stadı.biz olmasak o stadın dolacağı yok zaten.
    trabzonspor iyi mücadele etti iyi oynadı maçı haketti.gökhan ünal formsuz bilmem ne ama yine boş geçmedi bir formunu tuttursa süper olacak
    Birşey demek istiyorum yanlıs anlamada Stadın kamera ile çekildigi yeri doldurmustu sadece trabzonspor.Üstelik sana Galatasaray-PSV maçını hatırlatırım full çekmişti stad..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Birşey demek istiyorum yanlıs anlamada Stadın kamera ile çekildigi yeri doldurmustu sadece trabzonspor.Üstelik sana Galatasaray-PSV maçını hatırlatırım full çekmişti stad..
    Maç bugün oynansaydı emin ol bunun en az 2 katı seyirci gelirdi maça dün cumartesiydi ve maçta erken bir saatteydi ve birçok tanıdığım Trabzonsporlu iş saatlerine uymadıgı için gidemedi maça.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımımızın İstanbul B.B. Spor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı maçın istatistikleri belli oldu. Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor:4 – İstanbul B.B. Spor: 0
    Toplam Şut: Trabzonspor:20 – İstanbul B.B. Spor: 14
    İsabetli Şut: Trabzonspor:7 – İstanbul B.B. Spor: 7
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - İstanbul B.B. Spor: 2
    Faul: Trabzonspor:28 - İstanbul B.B. Spor: 21
    Korner: Trabzonspor: 8 - İstanbul B.B. Spor: 7
    Ofsayt: Trabzonspor:3 – İstanbul B.B. Spor: 0
    Topla oynama oranı: Trabzonspor: %51 - İstanbul B.B. Spor: %49

şu dısarı gıden ısbaetlı olmayan sutların yarısı gökhana aıt bıraz ısabetlı vurmayı ogrenmelı formunu yakalmalı artık

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri