Kimse tutup koymadı uefayaÖncelikle şunu söylemeliyim ki bu maç bir Şampiyonlar Ligi grup maçı ayarında ne işi var bu 2 takımın UEFAda diyesim geliyor.
Herşey elindeydi.
Benfica
Galatasaray
Beraberlik
Kimse tutup koymadı uefayaÖncelikle şunu söylemeliyim ki bu maç bir Şampiyonlar Ligi grup maçı ayarında ne işi var bu 2 takımın UEFAda diyesim geliyor.
Herşey elindeydi.
Muhtemelen şu kadro olur diye tahmin ediyorum.
Sanctis
Sabri - Servet - Emre - Volkan
Arda - Meira - Ayhan - Hakan
Lincoln
Baros
Bu kadro olursa sol kanattan pek bindirme yapamayız; ama defansif acıdan da saglam olur. Soldan bindirme de isteniyorsa Volkan yerine Alpaslan oynar, Hakan - Alpaslan olur. Bunu tercih edecegini sanmıyorum Skibbe'nin. İstediğimiz sonucu alalım da kim oynarsa oynasın.
Bir ara hatırlıyorum Benfica önemli maçlarında stada kartal falan getiriyordu.Hala öyle bişey varmı?
Gazetede Serkan K. ilk 11'de yazıyordu
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Pesimistyla, aslında birazda Reyes'in oynayacağı kanadı sağlam tutmak lazım. Gerçi iyi defans yapan sağ ayaklı adamımız da yok. Ben olsam Benfica TD yerinde, Reyes'i sola koyardım.
İnşAllah Volkan oynamaz dua ediyorum.hakan sol bek e önüne Alpaslan geçer İnşallah Volkan ın geçen sene bize yaşattıgı sıkıntıları hala unutamadım bir adam bu kadar agır kalmaz ki
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray eğer UEFA Kupasını istiyorsa bu maçı kazanması gerek. Gelecek için hem futbolcular hem taraftlar ümitlenmesi gerek. Tabii grup liderliği içinde buradan alınacak üç puan çok önemli. İçimdeki bir ses Galatasaray'ın kazanacağını söylüyor.
sağda solda skibbe fener maçı için lincoln ve ardayı oynatmıcak yazıyor umarım böyle bir saçmalık olmaz bol atıp bol yiycez gibi geliyor bana üst oynadım iddaada maça ama yenmemiz zor gibi
Bu kadro bizim intiharımız olur solbekin hücüm görevlerini bile yapmamayan h.baltayı sol açık oynatıp...Sağda daha önce hiç faydalı olamamış ardayı orda oynatmakla işimiz biter bence..Emin olun bu dizilişte daha fazla gol yeriz soluda otobana çevirirler neden bir oyuncu yok diye sistem değiştiriyoruz??
Söylermisiniz böyle saçma taktik mi olur..Eğer skkibbe böyle çıkarsa gerçekten maçı seyretmeyip film izliyeceğim emin olun...
Kewell yoksa Yaser oynar
Yaser çok yetenekli ve çok yönlü futbolcu asıl mevki yardımcı fovet..
Forvet arkasındaki üçlünün her yerinde oynayabilir hızlı bir oyuncuda emin olun çok faydalı olucaktır..
Daha ligde bile forma vermediğin Yaser'i bu denli bir macta ilk 11 sürmek daha büyük intihar olur. Volkan-Hakan'ı daha önceden de denemiştik. Fena olmamıştı. Dediğin gibi intihar olmaz. Eldeki kadro ile oluşturabilecegin iyi bir kadro olur.
reyes,aimar,di maria,cardozo en tehlikeli isimleri ama bizim defansımızda çok kapalıdır servet ileriye çıkmazsa meira gibi fizikli bir isimle topla daha az buluşmalarını sağlayıp 3 puanı alabiliriz diye düşünüyorum.
İLk defa içim böyLe oLuyor bu maçı GaLatasaray aLacak eminim.
Maçı TRT 1'in verdiğinden emin misiniz?
(/s)
TRT 1 verecek.
Ümit Karan sakat mı? Sakat değil ise Yaser'in yerinde oynaması mantıklı olmaz mı? Hiç olmassa tecrübesi var.
Ümit Karan Yaser'in oynadığı alanda biraz yavaş kalır.
(/s)
Yaser'in ne işi var anlamadım.Ligde oynamıyo bu adam gidiyo Benfica'ya karşı oynuyo (: Bakalım yapacaklarını görücez sahada.
MUHTEMEL 11'LER
BENFICA:
Quim
Pereira
Luisao
Sidnei
Riberio
Amorim
Katsouranis
Yebda
Reyes
Suazo
Aimar
GALATASARAY:
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Volkan
Arda
Meira
Ayhan
Hakan
Lincoln
Baros
STAT: Estadio da Luz
SAAT: 21.30
HAKEM: Martin Atkinson
YAYIN: TRT 1 - Sporx Canlı Anlatım Servisi
Webaslan.com'dan alıntıdır..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Türk Takımları kesinlikle çift forvet oynamamlı Avrupa'da. Baros zaten çift forvetmiş gibi oynuyor. Yaser umarım heyacan yapmaz. Eğer maça iyi başlarsa o heyacanını yener ve iyi bir oyun sergiler. Zaten Fenerbahçe'den örnek verirsek Gökhan Gönül'de böyle bir maçta ortaya çıkmıştı. Belkide Yaser için iyi olur ama; Yaser genç yaşına kurban giderse ve kötü bir oyun sergilerse onun için zihinsel bir problem oluşturabilir.
GaLatasarayın kazanmasını istiyorum, Uzun bir aradan sonra idoLüm Aimar`ı tekrar izLeyecek oLmaktan doLayı da mutLuLuk duyuyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yaser yerine Serkan Kurtuluş oynasa çok daha iyi olurdu bence de haydi hayırlı olsun,inşallah anlımızın akıyla çıkarız bu maçtan..
yahu ne Yaser'i ?Muhtemel kadroların hiçbirinde yok . O onurap ın temennisiydi (:
Hadi ya bende mühtemel kadro sandım.![]()
HaydaSahada falan olunca kafam karıştı.Yorumlarda öyle gelince
Volkan ve Balta'yla nasıl soldan gelicez bakalım.
MUHTEMEL 11'LER
BENFICA:
Quim
Pereira
Luisao
Sidnei
Riberio
Amorim
Katsouranis
Yebda
Reyes
Suazo
Aimar
GALATASARAY:
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Volkan
Arda
Meira
Ayhan
Hakan
Lincoln
Baros
STAT: Estadio da Luz
SAAT: 21.30
HAKEM: Martin Atkinson
YAYIN: TRT 1 - Sporx Canlı Anlatım Servisi
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Öyle bir diziliş çıkarsa ben sana söyliyeyim gelemiycez..Arda sağda etkisiz kalacak..Lincolnü zayıf fiziğiyle ezip geçecekler..Ayhan her topu defansa atacak Baros yalnız gezecek..''Kuzenin'' yaptığı gibi 10 dk 3 yiycez sonra al sana çift solbek ve defans güvenliği..Bare yenileceksekte taktiğimizi bozmayalım o ne dir öyle ya soldan h.balta adam geçip orta mı yapacak?
Kesin 11'ler.
Benfica
Quim
Perreira
Luisao
Sidnei
Riberio
Katsouranis
Yebda
Di Maria
Reyes
Suazo
Nuno Gomes
Galatasaray
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Hakan
Arda
Meira
Ayhan
Lincoln
Ümit
Baros
Metalis-Hertha 0-0 bitti. Çok iyi bir sonuç bizim için.
Bu kadroya göre Baros sag acık gibi oynayacak galiba.
Baros ve sağ açık ? Ümit yerine Yaser'i oynatsaydı bari.Baros sağ açık oynar mı ya.