Manchester City'e Miguel Veloso'yu aldım..
Manchester City'e Miguel Veloso'yu aldım..
Bende arsenal'e palacio yu aldım.
Arsenale
Yobo
Fazio
Caracciolo pivot santrafor
M.city Diego yu aLdım.
arkadaslar yazdıklarınızın yanında biraz ezik kacıcak ama ben leeds unıteda ugur yıldırımı aldım oda free![]()
konuyla alakası yok ama benim demo oynama şansım olmadı oyuncu almak/satmak 2008 kadar zor mu gene özellikle oyuncu satmak
Pogrebnyak'ı Liverpool'a aldım...
Chelsea ' ye Mexes ' i aldım.
arkdslar bu oyunun hastasym unı ıcın geldıgım kıbrıs magusada lanet bı ınternet oldugu ıcın ındıremıyorummm nolr bana gs futbolcularınn nasl oldugunu soleynn arddaaa nasl burda olcemm wallh merktann oyun nasl
Man City'e marcelo, veloso, cardozo ve pogrebnyak ı aldım.. robinho hayalkırıklığı oldu takımımda, yoksa transferlerimden memnunum
Chelsea ye Arshavin ve de Guiseppe Rossi yi aldim. Rossi 11 milyon Euro ya serbest kaliyor haberiniz olsun arkadaslar.Ayrica defansa Chiellini yi aldim Juve'den.
Juventus'a Marcelo'yu almıştım.Arsenal'e Buonanotte ve A quilani.
real madrid'e maxi rodriguezi almıştım.
demoyu oynayamadım,2 sayfayı da ibretle okudum![]()
Juventus'a Buonanotte'yi aldım. (hemde bi ton para saymıştım o adama)![]()
chelsea ya diego capeli aldım minimum fee realese ile ucuz ve iyi tavsiye ederim
Manchester City Yuri Zhirkov..![]()
Arsenal'e Miguel Veloso'yu Federico Fazio'yu ve Stelivo'yu aldım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Man Ctiy e
Rafael Carioca
Miguel Veloso
Cristian Zapata
Darjio Srna
Marcelo
Lee Cottermole i aldım
M.United'a 15 € Senna'yı aldım.
sercan yildirim ve hoffenheimdan carlos eduardoyu madride getirdim 5.5milyon€ ya![]()
Arda'yı Chelsea'ya almak için sıkı bir pazarlığa girdim![]()
ben arsenaldeyim.valla her mac 1 2 adam sakatlanıyor bende anlamıyorum.o yuzden kadromu genis tuttum ve quaglierella 12m giovinco 7m saivet belesvalla bunları aldım ama bide sonradan son gununde transferin leonardo diye ajaxlı birisi var.ozelliklerini begendim aldım.fena oynamıyor 8 puanla 8.sıradayım 14 oyuncu sakat
![]()
Arda'yı 8.6 Mye Chelsea'ya aldım![]()
fm 2009 demoyu oynayan kutsal arkadaşlar carlos vela,gökhan inler,nuri şahin,santi cazorla,lisandro lopez,edison cavani,altidore,andres guardado,robinho,rolando bianchi,rakitiç,albert riera,mevlüt,ibrahim kaş,eren derdiyok,ribery,josico maldonado.bunların profilini koyabilirmisiniz acaba. siz bunları koyun yakanızdan düşücem![]()
Man Unt.'a Miguel Veloso'yu aldım.
Rennais'e Barça'dan Caceres'i getirdim kiralık
sonra Real Madrid'den bi adam kiralamıştım, ismini unuttum dm/mc oynuordu galiba
Steau'dan Radoi...böyle bir profil yok! gerçekte nasıldır hiç bilmiyorum ama fm'de müthiş olacak eminim.
bide Dayro Moreno'yuve CRF den Alvaro'yu almak istiom para denkleştirebilirsem onları alcam![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Milana F.Ljungberg, Bedava.